4171
  • gyuri12
    a WoW szintű az,hogy rossz, kockák játszák,és a "nagyok" miatt a "kicsik" nem tudnak rendesen játszani,ami teljesen tönkreteszi a gémpléjt.aztat
  • shaba23 #930
    mi az, hogy wow szintű?
  • gyuri12
    akkor jó,egy próbát majd megér:)
    gépigény?
  • Fayme
    nem wow-szerü.
  • gyuri12
    ezmien? jó? WoW szintű? gépigény?(faqban nem találtam)
  • shaba23 #926
    human területen a magic trainer csak passzívokat tanít
  • ColdFire
    Jedi mit ajánlasz Human Knight ként? mit fejlesszek, ésatöbbi:)
  • blackgamer
    mindegy, azért kösz, kivárom :)
  • shaba23 #923
    ha kell, fel tudom rakni torrentre, már ha insane-re jó :)
  • Sir Quno Jedi
    ja nekem 768-cal jött
  • blackgamer
    jelenleg is onnan szedem 20 KB-al :(
  • Sir Quno Jedi
    A gamershell-ről. SZvsz.
  • blackgamer
    melyik linkről lehet leggyorsabban tölteni?
  • Fayme
    hehe naigen ^^
  • Sir Quno Jedi
    Hmmm, na látod ezt nem próbáltam, mert mindég lentmaradtam meghalni :D
  • DagadtNinja
    Beskatulyaztam az eleket holmi varazslonak:DDDD
  • shaba23 #915
    hazamegyek megnézem
  • Fayme
    orkok ügyében nemtok szolni :)
  • Fayme
    őő ezt msot nem értem de akkor sem tanit:) mindegy csekkold le, és rájössz :D
  • DagadtNinja
    Akkor en kerek elnezest:D Orko varit enged tanulni, azt biztosra mondom. Klantars 17es szint ota velunk lebzsel, es ott tanul tullanban. Elekrol akkor korai volt nyilatkoznom:D
  • Fayme
    tor fortssből teleport milleu, onnan futás nyugatra, asylumot kerüld északról, ott lufutlandon keresztül death plain-re, ott van teleport, onnan boundry bridge, onnan futás ellore, onnan meg mehetsz salamis garden, onnan meg tullan már csak egy köpésre van :)
    kb. 10 perces ut.
    én már ezerszer megtettem.
    ha még nincs mountod, veszel pár deer potit és máris +30% speed.
  • shaba23 #910
    de ő nem azt írta! "Magic trainernel lehet tanulna masik fajhoz tartozo vazsiknak is."
    vazsi = varázshasználó :)
  • Fayme
    téves :) ha lemész bs-be tökmindegy melyik kapun jössz fel, oda rak,ahonnan lejöttél:)
  • Fayme
    téves. nem enged tanulni a humán vari trainer, nem tanit eléket :S
  • shaba23 #907
    nah akkor majd ha hazamentem...(ami egyre közelebbi időpontot jelent, mert már marhára unom magam melóban...)
  • DagadtNinja
    Magic trainernel lehet tanulna masik fajhoz tartozo vazsiknak is. Egyedul a class skilleket nem tudja megtanulni. (igenigenigen, vegre enis tudtam hozzatenni a dolgokhoz, nem csak allandoan kerdezgetni:DDDDDD )
  • shaba23 #905
    majd megoldjuk valahogy:)
  • Sir Quno Jedi
    Jó van, átmegyek szenvedni pár szintet, csak miattad. AMúgy ha meghalsz a dungiban ahova idéztek, akkor az uccsó városba kerülsz vissza, ahol voltál és az uyge estemben tullan. Már jártam így. Demindig visszaidétek.
  • Sir Quno Jedi
    Magic trainer van, hogy az jó-e neked, az passz (szerintem nem)... :D
  • shaba23 #902
    mé, humánoknál van ele trainer?
  • Sir Quno Jedi
    Na ésén hogy fejlődök ele-n?! Ott nincs ám warrior trainer vaze! :D
  • shaba23 #900
    még van 125 chantrám, majd én idézlek téged! :)
  • Sir Quno Jedi
    Simán, csak fussál mint az állat full védelemmel, gyorsító potival és igyekezz elkerülni a 60-70+ elmebetegeket akik ott kempelnek. Csalinkázzál, maxra húzott autopotival (és valami nagy potikat tegyél be)! Ja és nézd a nagytérképet (M)...

Vagy kérj meg valakit a human oldalon, hogy vegyen partiba és használjon summoning orb-ot (csak az ugye chantrába kerül, de míg nem használod átadható a 10-es pack), mert azzal oda tud idézni magam mellé! :D Elemnek volt, de az velebannolódott... :(((
  • Sir Quno Jedi
    Tor Fortress-ig jutsz teleprottal ele-n. Onnan bizony gyalogolni kell az orkok földjén a legközelebbi teleportig (át a Millieu szigeten), aztán megint ugrálhatsz a nyugati területekig és így tovább.
  • shaba23 #897
    akkor azt mondod nekem is menni fog?:)
  • Sir Quno Jedi
    Én is azt tettem elémmel anno, hogy a klánnak tudjak segíteni. Amúgy nem csak gyalog*hátassal jöhetsz, hanem lemész battle squire-be és az arénákon át elnavigálsz egy másik gate-hez, ami Tullanba visz mondjuk és voilá! (rohadt rizikós, de pár perc alatt a hülye is megteszi)
  • shaba23 #895
    esetleg ha vki megmondja, hogy hogy jutok el teleportokkal az sokat segít!:)
  • Sir Quno Jedi
    Oké, a te szinteden a def már annyi, mint halottnak a puszinger ez okés, ez tény, de 50 alatt jó az. Nekem is 56 körüliek ajánlották, akik másodkariztak ele-vel. :D
  • shaba23 #893
    majd merő szórakozásból átsétálok emberekhez, mert az fun:)

amennyit a questek miatt futni kell, annyiból már körberohantam volna a világot^^
  • Fayme
    jaja ha gazdag vagy tartasz pvp ruhát is :DDD