4171
| Hivatalos oldal | | MMOdata.org | | aldb.info | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Fayme képei | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Guild logo simulator | target=\"_blank\" class=\"menu\">ÚJ Magyar Archlord Oldal |
-
gyuri12 #931 a WoW szintű az,hogy rossz, kockák játszák,és a "nagyok" miatt a "kicsik" nem tudnak rendesen játszani,ami teljesen tönkreteszi a gémpléjt.aztat -
#930 mi az, hogy wow szintű? -
gyuri12 #929 akkor jó,egy próbát majd megér:)
gépigény? -
#928 nem wow-szerü. -
gyuri12 #927 ezmien? jó? WoW szintű? gépigény?(faqban nem találtam) -
#926 human területen a magic trainer csak passzívokat tanít -
#925 Jedi mit ajánlasz Human Knight ként? mit fejlesszek, ésatöbbi:) -
blackgamer #924 mindegy, azért kösz, kivárom :) -
#923 ha kell, fel tudom rakni torrentre, már ha insane-re jó :) -
#922 ja nekem 768-cal jött -
blackgamer #921 jelenleg is onnan szedem 20 KB-al :( -
#920 A gamershell-ről. SZvsz. -
blackgamer #919 melyik linkről lehet leggyorsabban tölteni? -
#918 hehe naigen ^^ -
#917 Hmmm, na látod ezt nem próbáltam, mert mindég lentmaradtam meghalni :D -
DagadtNinja #916 Beskatulyaztam az eleket holmi varazslonak:DDDD -
#915 hazamegyek megnézem -
#914 orkok ügyében nemtok szolni :) -
#913 őő ezt msot nem értem de akkor sem tanit:) mindegy csekkold le, és rájössz :D -
DagadtNinja #912 Akkor en kerek elnezest:D Orko varit enged tanulni, azt biztosra mondom. Klantars 17es szint ota velunk lebzsel, es ott tanul tullanban. Elekrol akkor korai volt nyilatkoznom:D -
#911 tor fortssből teleport milleu, onnan futás nyugatra, asylumot kerüld északról, ott lufutlandon keresztül death plain-re, ott van teleport, onnan boundry bridge, onnan futás ellore, onnan meg mehetsz salamis garden, onnan meg tullan már csak egy köpésre van :)
kb. 10 perces ut.
én már ezerszer megtettem.
ha még nincs mountod, veszel pár deer potit és máris +30% speed. -
#910 de ő nem azt írta! "Magic trainernel lehet tanulna masik fajhoz tartozo vazsiknak is."
vazsi = varázshasználó :) -
#909 téves :) ha lemész bs-be tökmindegy melyik kapun jössz fel, oda rak,ahonnan lejöttél:) -
#908 téves. nem enged tanulni a humán vari trainer, nem tanit eléket :S -
#907 nah akkor majd ha hazamentem...(ami egyre közelebbi időpontot jelent, mert már marhára unom magam melóban...) -
DagadtNinja #906 Magic trainernel lehet tanulna masik fajhoz tartozo vazsiknak is. Egyedul a class skilleket nem tudja megtanulni. (igenigenigen, vegre enis tudtam hozzatenni a dolgokhoz, nem csak allandoan kerdezgetni:DDDDDD ) -
#905 majd megoldjuk valahogy:) -
#904 Jó van, átmegyek szenvedni pár szintet, csak miattad. AMúgy ha meghalsz a dungiban ahova idéztek, akkor az uccsó városba kerülsz vissza, ahol voltál és az uyge estemben tullan. Már jártam így. Demindig visszaidétek. -
#903 Magic trainer van, hogy az jó-e neked, az passz (szerintem nem)... :D -
#902 mé, humánoknál van ele trainer? -
#901 Na ésén hogy fejlődök ele-n?! Ott nincs ám warrior trainer vaze! :D -
#900 még van 125 chantrám, majd én idézlek téged! :) -
#899 Simán, csak fussál mint az állat full védelemmel, gyorsító potival és igyekezz elkerülni a 60-70+ elmebetegeket akik ott kempelnek. Csalinkázzál, maxra húzott autopotival (és valami nagy potikat tegyél be)! Ja és nézd a nagytérképet (M)...
Vagy kérj meg valakit a human oldalon, hogy vegyen partiba és használjon summoning orb-ot (csak az ugye chantrába kerül, de míg nem használod átadható a 10-es pack), mert azzal oda tud idézni magam mellé! :D Elemnek volt, de az velebannolódott... :((( -
#898 Tor Fortress-ig jutsz teleprottal ele-n. Onnan bizony gyalogolni kell az orkok földjén a legközelebbi teleportig (át a Millieu szigeten), aztán megint ugrálhatsz a nyugati területekig és így tovább. -
#897 akkor azt mondod nekem is menni fog?:) -
#896 Én is azt tettem elémmel anno, hogy a klánnak tudjak segíteni. Amúgy nem csak gyalog*hátassal jöhetsz, hanem lemész battle squire-be és az arénákon át elnavigálsz egy másik gate-hez, ami Tullanba visz mondjuk és voilá! (rohadt rizikós, de pár perc alatt a hülye is megteszi) -
#895 esetleg ha vki megmondja, hogy hogy jutok el teleportokkal az sokat segít!:) -
#894 Oké, a te szinteden a def már annyi, mint halottnak a puszinger ez okés, ez tény, de 50 alatt jó az. Nekem is 56 körüliek ajánlották, akik másodkariztak ele-vel. :D -
#893 majd merő szórakozásból átsétálok emberekhez, mert az fun:)
amennyit a questek miatt futni kell, annyiból már körberohantam volna a világot^^ -
#892 jaja ha gazdag vagy tartasz pvp ruhát is :DDD