Magyarítás - Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

woy
Sziasztok.Nincs valami használható magyarítás ? Amit én találtam az csak próbafordítás 0.4 ,az oblihun oldalán.Jobb mint a semmi,de nagyon kezdetleges <#whatever> Elõre is köszi a választ.

Én szívesen segítenék a fordításban, mert ez és a Morrowind a kedvenc játékaim. Ha tudnátok nekem valamilyen fordítani valót adni, akkor a [email protected] emailcímre írjatok.
Talán én is tudnék segíteni, de még nagyon az elején vok, és lelõnék vele pár poént.Bocsi
mama2
Készül!

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Figy most az Oblivionhoz van magyarosítás?<#nemtudom>
köszönöm szépen

Raptor 2
Jelenleg a Harcosok Céhének küldetéseit fordítom... (kb a fele kész)

A százalékot akkor frissítjük ha az összes Harcosok C. küldi elkészül (Ez pár napon belül lesz)

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

<#confused><#confused><#confused><#confused><#rinya><#rinya>

kösz amúgy nagyon várom a 100%-os fordítást minden elismerésem a fodítóknak. csak némi infó morzsa jó lenne

mama2
62% elvileg most.

sziasztok egy láma kérdés. hogy áll mostanában a fordítás? mert mostanában nem láttam friss infót

Ombika
No tudni mar vmit igy,hogy tobben is bealltak forditani?! <#worship>

ezt találtam a weblapjukon:
Hello mindenki!

Kicsit késve ugyan, de megosztom veletek, hatalmas segítséget nyújtva csatlakozott kis csapatunkhoz a HUNosítók csapat is, kik sok jó -köztük a Two Worlds- fordításának alkotói.
Természetesen így most még gyorsabban haladhatunk, aminek mindnyájan örülünk!

Tehát köszönetet szeretnék itt is mondani a HUNosítók csapatnak mind az eddig nyújtott, és mind a jövõbeli munkájukért, segítségükért!

ott 62% irtak rá
Ombika
Honositas hogy all?! 😊

Raptor 2
Örülök, hogy ezek szerint sikerült megoldani a problémát 😊

HUNterRichmond
Már mûködik a válasz e-mail!
Köszönöm!<#integet2>

Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher

papucsálatka
hello,miután regisztráltam az oblihun website-ra nem kapom meg az e-mailt

mama2
Az jólenne. Letöltöttem a 0.4-es verziót. dehát az ugye nagyon karcsû. Amúgy én is segítettem a fordításban még régen, de kiszálltam.

Hello! A regisztrációs dolgot én is próbáltam több címmel... nem nagyon akart nekem sem küldeni visszaigazoló e-mailt, de amint tudok, szólok Raptornak, hogy orvosolja a helyzetet. %-ot én nem nagyon tudok sajnos mondani, de majd mondom azt is neki, hogy frissítse az oldalt!

Ombika
Jolenne ,ha mar vmi 89% koruli infoval szolgalnanak! 😄

a fordió srácok nemadnak életjelet magukrol hogy áll esetleg a mostani munkájuk gyümölcsét nempublikálnák egy picikét?<#integet2><#wave>

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

HUNterRichmond
Üdv!
Nem tudok regisztrálni az ObliHUN oldalra, ugyanis nem jön meg a visszaigazoló e-mail.
Már próbáltam többször is különbözõ névvel, címmel.
Hogy lehetne orvosolni a problémát?

Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher

Fejbõl nem nagyon tudok neked segíteni,meg már régen játszottam,nincs is fent a gépemen a játék,de az oblivionhq fórumán nézd meg,ott biztos segítenek😉
(ha ott sem,akkor majd utánajárok,meg felrakom a játékot,stb)

remus500
Ismerem az oblivionhq-t ! elõtte ott néztem abvégigjátszás de ott is az volt le írva amit már eddig is tudtam . ! Nincs msn címed KANAPÉ GYÖRGY ?? Segíts kérlek .

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...

Google-ba írd be,hogy oblivion,ott lesz egy oblivionhq nevû oldal,ott van végigjátszás.
(csak nem akarok reklámozni)

remus500
Hali ! lenne pár kérdésem , mert elakadtam a game -ben ! Nah szóval :
A Daerda vére címû fejezetnél járok amikor el kell menni az Azura szentélyhez és fel kell áldozni neki egy fényport pontban reggel 6-órakor (am) , amit egy bizonyos Will-o-the-wisp- nevezetû sárga repkedõ lénybõl nyerünk ! Ez meg is volt ! megszereztem a port ,de reggel 6 ra odamentem a szentélyhez és fel akartam áldozni ,de semmit sem csinált ! Visszementem másnap 6 órára (pont 6 ra) és akkor sem ! Ugyanezt megpróbáltam este 6 kor is , de akkor sem történt semmi ! Nem tudjátok mi lehet vele ?

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...

Szent a béke,ez a lényeg😉

Nyugi sok embertöl kapok megjegyzést, semmi gond😊

Nincs haragh😊)
csak hülyültem,nehogy besértõdj

gépelési hiba vélgülis te vagy a tökéletes nem én...

Bocsáss meg istenem, hogy hibáztam...

Palinko
ok

ilyen büntipont birtokában én nem nagyon szólogatnék be...
ha jól látom akkor magyarul sem

Beszálnák, de nem tudko Angolul :S

Palinko
mindent megteszünk, beszállni még mindég szabad 😊
A magyarításhoz)
Na irjon már valaki valamit, amugy most akarom feltenni az Obliviont, és tesztelni a teszt magyarítást, csak várom a Teljes-t😄

Siessetek
Sok szerencsét!!!
bajgunar
Szedd le a gépedrõl a 174.53-as drivert, amit feltettél legújabbat, és tedd vissza a 169.21-et.
A 17x.xy az Gef9-hez van, de még az is szaraxik vele.
És megszünnek a gondjaid.
Sziasztok!

Nem tudom miért, de nálam otthon ha a játékban külsõ területre érek, a talaj a szép zöld szín helyett furcsa, lila színben pompázik. Mint ha nem rajzolná rá a fû textúrákat, vagy nem tudom. Ahogy haladok elõre és lerendereli a további talaj részeket a játék, úgy lilúl be a tobbi talajrész is (a távolban ugyanis még szép zöld minden, gondolom azok még nem renderelt, feltextúrázott részek). A fák, sziklák, növényzet színei rendben vannak. Legújabb driver és 8800 Gt a vga, szal tuti nem itt van a gond. Talán a beállítások nem stimmelnek valahol?.

Segítsetek.
www.oblihun.extra.hu 😊 Itt minden infót megtalálsz!

Ombika
Ime marcius?! Egy kis info csepegtetes,hatha Zoltan napra keszlenne!? 😊 <#worship><#law><#taps>

Ombika
Igy van lesz a legjobb,remelem mar hamarosan! 😊))

Raptor 2
De akkor a magyarításról még nem is beszéltünk 😊

Nyugis
és ha még a kiegeket is felteszed az maga a menyország! 😊))

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Ombika
Plane modokkal! 😊

Nyugis
igen én is elkezdtem, de aztán, majd csak akkor folytatom ,amikor már full magyar lessz!! hihetetlenül Jó a játék, és naggyon kellemesen összetett! szerintem kifejezetten szabad a világ, csomo kaszt, osztály, stb várja hogy belépjünk a sorai közé. szuper jó game!!

Ombika
Hajraaaa ,mar ezer eve itt a dvd es varja hogy telepitsem,de amig nincs magyar... 😊)))

Raptor 2

qwertrt
Erõt és kitartás kívánok a fordítóknak 😊 Aki nem tud várni: a Morrowind fordítása már megvan, csöpp 350 mega, le lehet szedni 😊

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

Tudnál adni hozzá angol nyelvi fájlokat?Kerestem de nem találtam sehol.

\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"

Nyugis
csak részmagyarítás van hozzá. és a nyelvet kétféleképpen tudod megváltoztatni, vagy telepitéásnél megadod, vagy beszreezed mondjuk a fullos angol nyelvi fájlokat, vagy ujrahuzod az egészet.. ugy tudom, hogy angol nyelvi fájl nem jött ki MOd-ként..