672
Az Elder Scrolls IV magyaritasa
-
#592 Éppen ezért nem is írok százalékokat sehová - amikor rákérdeznek, hasra ütök, mert tudom, hogy a fordítás után még úgyi végig kell játszanom a játékot, hogy kiszűrjem a hibákat.
-
#591 DE ez mindenkinel igy van nalad is! :) -
gyonax #590 Hát, igen... Gondolom a 100% után még jópár hónapba bele fog telni, amég lezajlanak a tesztek, javítások... Bár azért jó látni, hogy majdnem a háromnegyede megvan, még ha bugosan is :D -
#589 Sose higgyetek a %-oknak...
A hibákról nem adnak számot. -
#588 72% !!! -
#587 Szevasztok! A fordítóktól kérdezem, csatlakozhatnék a forításhoz? -
#586 Már 64% ;) -
Morgiii #585 Rossz helyre irtam,nem ide akartam bocs...Vazze!!!!:( -
#584 Ennek mi koze ide vazze!!! :( -
Morgiii #583 Sziasztok!
Tudna vki segiteni nekem,hogy a Rise and Fall Civilization at War-hoz kellene nekem egy magyarositás...Meg a Rome Total War-hoz sem tudom vmiért feltenni a magyarositást...Elindul a telepités,meg a rendben fel is teszi elvileg,de utána ugyanugy marad angol a nyelv...Köszi elöre is... -
#582 :( -
#581 most is így áll.
szal felével vannak kész, nemtom mikor kezdték de még biztos nem mostanában fogják befejezni 1év minimum sztem... -
#580 Ez kb mikori hir?! :) -
#579 köszönjük!!! és igen akkor térhetünk is vissza a grafikai múlthoz.. Imike? hallgatlak! ;) -
#578 S akkor térjünk vissza a grafikai múlthoz... :))))))) -
meril #577 Tessék az infó: http://www.morrohun.hu/oblivion/index.php
Aztán egy szót se többet!:P:D -
#576 Sajnos nemtudok! :( -
#575 ..vagy bárki aki illetékes ebben a kérdéseben..
persze ez a forum, nem azért van, hogy kérdezzünk, igen ezt már tudjuk... -
#574 na akkor mondhatsz is pár új infót:) -
#573 NE errol beszeljunk, hanem a honositas infokrol! :) -
#572 ja ilyen meg olyan blurrel meg nemtom mivel fedik el... -
#571 S az érdekes az, hogy a játékok hozzá képest nem sokat változtak - minden játékon sok csili-vili [grafikai hiányosságokat elfedő] effektek, néhol valóban részletes (max. 512*512-es) textúrák, és kész.
Egyedül Carmack-ék készítettek 1024*1024-es textúrákat, még pedig ebben: !Enemy Territory: Quake Wars
[Nem, a Quake 4-ben csak 256*256 és 512*512-esek vannak.]
-
#570 jah emlékszem csúcsgépeken szaggatott anno:o milyen furcsa:) -
#569 Jó, jó - grafikailag nem egy Unreal 3 motor, de azért csúnya sem.
Főképp, hogy nem a grafikája miatt szerettük a játékot.
[annak idején meg ugye híres volt a VGA-izzasztó képességéréől, a shaderek miatt - az első gyönyörű víz benne volt.]
-
#568 az öregséget csak grafikailag értettem persze:) -
#567 Még hogy a Morrowind öreg már... [az egy dolog, mikor adták ki]... sok mai játék a nyomába se ér!
Egyedül a "The Witcher" veri. -
#566 En meg nem akarom felhantorgatni, mivel ok csak szivessegbol csinaljak ugye! :) -
#565 kolléga nekem mondod? :DDD ezt Nekik mondjad ne nekem! én nem tehetek Róla! :DDD én is azért kérdeztem meg itt, és lentebb látjátok a kedves kis válaszukat! ;) -
#564 A honlapjukon semmi erdemleges info nincs, szerinted nem ott neztem? -
#563 nos, nekem azt az infót adták, hogy érdeklődjek a honlapjukon!
ha lentebb elolvassátok láthatjátok, hogy nem túl informatívak! -
#562 EN se tudok semmit se a projektrol, de mar nagyon varom, ha vinek van bovebb info ne feltse megosztani! :) -
#561 én is csak érdeklődnék mert felraktam a játékot de rájöttem hogy nem értek belőle sz*rt se:D
addig is ott van a morrowind csak az kicsit öreg már:)
szóval ha valaki tud vmit hogy lefulladt e a projekt vagy megy tovább akkor írjon köszi -
#560 ha jól olvasom akkor ez a fórum címe: "Az Elder Scrolls IV magyaritasa "
Bocsánat hogy itt érdeklődtem. Tényleg én vagyok a tapintatlan.. sorry!!! -
#559 A fórum azért is van, hogy olvassunk. Raptor2 aláírásában ott az oldal címe.
Tudod: "Ha csendben maradtál volna, okosabb maradtál volna" -
Fasiszta #558 Jöhetne már az elders of scroll V -
do2 #557 Tuti többnél vannak mint 62% mert azt hallottam hogy idén ki akarják már adni, és ezt mostanába hallottam... -
#556 még szerencse hogy van weblap! tulajdonképpen ezt a fórumot be is lehetne szüntetni nem merlinw? elvégre a fórum nem azért van hogy kérdezzünk! ;) -
#555 Itt a másik ők kezdték hamarabb ők vannak 62%-nál! -
#554 Ez az egyik team oldala itt 45%! -
ricsa008 #553 és mi is a weboldal?