672
Az Elder Scrolls IV magyaritasa
-
strebacom #632 Nekem is kellene... -
#631 Ezt hogy tudom letölteni? Mert mikor rákattintok a letöltésre akkor nem csinál semmit!! -
#630 ott a hivatalos oldalon -
ricsa008 #629 Oblivion_v1.2.0416UK
ez a peccs nem jó? US-t nem találok sehol -
ricsa008 #628 oks thx
akkor várok tovább
sajna hiába jelentkeztem basztak rám -
#627 Nem kell hozzá ID szám amit csak azok kaptak akik bétára jelentkeztek! -
ricsa008 #626 ami a oblivion magyarositsos oldalon van 500 valahány mb-s megyerítás azt bárki használhatja? vagy az mi? -
#625 emokiller, Akos: JátszanÉk, csinálnÉk.
Mellesleg ha valaki adna nektek ID-t, pont hogy hibákat illene jelenteni. Ez a minimum amit tehettek a szívességért cserébe...
-
#624 Nekem ez volt a gondom de megoldodott.Csak balfaszkodtam nem értettem a telepités miket kér így minden szar kipipáltam pedig nem kellett volna és most már jó van hang és nem tünik el gyorsan a szöveg.
"Leírom, hogy én hogy csináltam.
1. Nyers Oblivion fel.
2. Felteszed az US 2.4.16 patchet!
3. Magyarítás telepítésénél amikor ki lehet választani, hogy mit rakok fel, én csak magát a magyarítást választottam ki.
4. Mikor először ki lehet választani, hogy mit alakítson át(ott 2 kis négyzetet lehet kipipálni) csak a felsőt pipáltam ki, aztán a következő ablakon, ahol csak egy ilyen kis négyzet van, azt nem pipáltam, nem kell.
Ezután nekem csak egy ablakot dobott be, arra "igen"-t nyomtam, a két fekete ablakot ugye hagyni kell, és nálam tökéletesen működik a dolog." -
Akos215 #623 Nekem is ugyanaz a helyzet mint emokillernel és gamernel , nagyon örülnék ha vki kisegítene egy ID-vel :( csak játszanák egy jót nem csinálnák mást. -
#622 Hello mindekinek! sajnos én is lemaradtam a tesztről és úgyanaz a helyzet nálam is mint emokillernél! Pls valaki ha meggondolná magát nekem is küldjön pm-et egy id-vel pls. Előre is kösz. -
emokiller #621 Persze de nem reklámoznám , máshogy meg nem tudják ellenőrizni...én nem jelenteném a hibákat csak játszanák..mind1 ha valaki mégis megkönyörül rajtak dobjon 1 PMet pls:) -
#620 Nem lehet. Akkor az ID-kölcsönadót is kizárnák a tesztelésről. -
emokiller #619 :S lekéstem a tesztelésről...pedig csak ezért tettem fel újra a játékot
tudom hogy hülye kérés de ha valaki elküldené a telepítéshez az IDjét megköszönném...nem fogok hibákat jelenteni vele , egyszerűen csak játszani akarok :) -
feketeobeliszk #618 Ugyanez van nekem is Vista 64 alatt. Nálad milyen op. van? -
#617 Nektek a játék elején, mikor kiértetek a csatornából, nem rossz a talaj textúrázása? Nekem lila színű, és a térkép kicsinyített mása. -
#616 Senkinek nem volt probléma a hangok átvariálásánál a magyarítás telepítése közben? Nekem kiírja hogy nem tud átnevezni valamilyen könyvtárat majd a játékban nincsen hangja az embereknek. -
#615 Na tesztölöm is. -
#614 bekerültem a beta tesztelésbe -
ricsa008 #613 Kész !! most várják a tesztelőket -
#612 -
do2 #611 Amúgy már lehet jelentkezni tesztelésre, vszinű jövőhéten már tesztelhetjük is a weblapjuk szerint! -
do2 #610 Ahha tervezik,csak előbb ennek a tesztelését fejezik be -
#609 Nemtudjatok,h esetleg a kiegesztito is tervezik e majd leforditani? Az is ilyen nagy projekt lenne? -
#608 Azon kevés játékok egyike, amiket ÉRDEMES megvásárolni eredetiben. Megérdemli.
A magyarítás minél hamarabbi megjelenésében én is felettébb bízok, remélem, nemsokára a gépünkön köszönthetjük ezt a nagyszerű játékot immár magyarul.
Minden elismerésem a fordítóknak! -
#607 Ej de várom már. -
genory #606 Jó lenne!:) -
meril #605 El fog, ugyanis az oldalon már 95% van... RC tesztekre szerintem hamarosan lehet majd jelentkezni, de nem tuti. -
genory #604 Olyan jó lenne ha idén elkészülne! -
Ficok #603 Hajrá hajrá! szurkolok és minden elismerésem! ;)
haladt azóta valamit a dolog? -
#602 Remelem a maradek mar gyorsan lefut! -
meril #601 A fordítás 92%-a elkészült! -
qB0B0p #600 A Fable: The Lost Chapters is utólag kapott hivatalos fordítást pedig nem a grafikájával hódított és fordítani való is volt benne rendesen azért... -
#599 okés, egy kósza gondolat, -ötlet volt csak a dolog.. -
#598 Csak ez a játék immáron 3 éves - 2006. március az EU-s premier -, és ugyebár, ezt már nem lehetne visszacserélni sem... -
#597 Volt rá eset, hogy egy játék olyan jól fogyott Magyarországon,ű hogy a kiadó hivatalos honosított verziót adott ki, és azoknak ingyen becserélte, akik már megvették a játékot. -
#596 Megérni megérhette volna, ha lenne piac egy ennyire régi játékra...
Elég, ha megnézed a sok "apró" játékos által hype-olt játékok fórumjait és rájössz, hogy az általuk preferált játékokra álltak rá a hazai terjesztők is: csili-vili legyen, vadonat új, hogy a szomszéd gépe is beledögöljön, és lehetőleg még az orrszőrzetét is lehessen látni a főszereplőnek...
Egy ezelőtt 3-5 évvel kiadott játék nem marketing érték már a több milliós szerződésekkel leköthető jogok, szinkronok, és fordítások világában. Ezt kell szeretni.
Ezzel a tempóval, ha a "The Elder's Scrolls"-sorozat 6. része magyarul jelenik meg, már az is csoda lesz...
-
#595 igen.. viszont ha megvizsgálod a dolgot nem is kell messzire mennünk ott a "vicser", most adták ki újra ,szebb jobb, és persze teljes áron.. Akkor egy oblivionnál ez nem érte volt meg nekik? kizárt.. -
#594 Mert akkor még nem járt olyan cipőben az itthoni honosítgatósdi, mint most.
Ez is nekünk, hobby- és hivatalos frodítóknak köszönhető: végre rájöttek a kiadók / fejlesztő cégek és a viszonteladók, hogy érdemes a hivatalos honosításokra áldozni még Magyarországon is.
Ezelőtt 3-6 évvel ennek esélye alig volt 20%.
[5 játékból jó ha egy kisebbet kiadtak magyar felirattal.] -
#593 ez az oblivion egy nagyon jó játék.
Egyszerűen, nem értem, hogy miért nem lehetett, ezt alapból lefordítani? pl: gothic3..