3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
#113 én 10ért láttam asszem 44es bázison -
#112 igen, használt, ezaz...
/de hát kevlár :D mi baja lehet :D/
-
#111 Gondolom igazi (esetleg használt) sisak. -
#110 pont mire kijön a játék, megjön az usa-bol a swat-os sisak-om :D(airsoft miatt ugye)
majd nyomom abba :D -
#109 4,5 gb? hm, az jó! :))) -
#108 hamarosan pc...
"Tom Clancys Rainbow Six Vegas USA XBOX360-NiG 2006-11-22 18:27:09 4.43GB" -
csoola #107 nem neked szolt, szal ne is tedd szová, kössz... -
#106 még pár érdekesség:)
/nem félreérteni nagyon várom, csak hogy lássuk nem minden fenékig tejfel...
-a helikopter kikerüli a rakétát:D:D:D
-commander megjelöli az otikaikamerával a banditát a terem bal szélén, közbe az átmegy a jobb szélére, és a társak véltlen pont követik a fejükkel, és amint belépnek csak JOBBRA néznek, és arra futnak :)
-beugrik az ablakon, 2ember meglátja őt, és mind2őt leszedi ... :S
viszont a torkolattüz gyönyörü
/pont mire kijön a játék, megjön az usa-bol a swat os sisakom :D(airsoftmiatt ugye) majd nyomom a játékot abba -
#105 most néztem csak meg a trailer-t, öhm, lesz benne vakon tüzelés? ez tetszik... bár egyéb érdekességek meg nem :)
pl(választópult, tuloldalán a bandita ezen a felén egy rainbow kucorog valamilyen puskával, erre megfordul180°ot a rainbow közbe rátartja a fegyvert és lelövi :D ... azért ilyen nemnagyon van a valóságba :D
meg hogy a commander testeével félig kinttvan a fedezékből, és adja a parancsot hogy menjenek oda a társak, már a parancs kiadása óta fut vele szembe egy bandita, aki nem lő, a társak és a bandita vagy 1-2 másodpercig futnak egymással szembe mig leszedik egymást :S:D
összegezve a preview és a trailer is érdekes jelenetekben gazdag :D sok másodperceg tüzharcok :) valóságban kb. 0.1sec aki előbb ravaszt huz... :D nincs ilyen hogy ott van a folyosó végén befutok lövünk párat, aztán meg ujra lövök párat, aztán visszafutok bedobok egy gránátot stb.stb...
sebaj akciódusnak akciódus, heteken belül kiderül...
bizakodok...
-
#104 had legyen eltévedve oda sem kell figyelni...
fejléc meg jólett, ma reggel azthittem hogy " én bolond, eddig nem vettem észre? " aztán most hogy irtad, leesett hogy uj :D -
Thanatos #103 ezen mi a nyugi? a srác van eltévedve nem én... :) -
#102 elméletileg -
Hoz_Hun #101 Szép lett, tényleg.
Akkor elméletileg a héten, vagy a jövő héten megjelenik? -
#100 Fejléc milyen lett? -
#99 ho-ho! nyugi, igazad van, de nyugi! ;) -
Thanatos #98 és ki nem fogja leszarni az itteni anyázásodat szerinted? -
#97 én azért reménykedek, hogy a 6600GT-n fusson! Bár, ha nagyon konzol átültetés lesz akkor nem fogok érte egy pillanatig se aggódni, hogy nemm egy esetleg! -
csoola #96 remélem megy mert ha nem akkor anyázunk:D -
#95 Megjelenhetne már egy demo.
-
#94 igen, nekem is ez volt az egyik első játékom a Prince of Persia mellett (még ugye a 2D-s) :) -
#93 nekem a rogue spear volt az első 3d-s fps-em sőt... még kis gyerek voltam 8éves mikor megszereztem, nagyon vártam, az ellenség meghallotta a társak kiálltását, csak csodálkoztam (az más tészta hogy nem vette észre ha csipával kiszedem a mellette álló embert :D)
de alapjába véve az biztos hogy nagy alapokat fektetett le a játék, akarom mondani folytatta a rainbow six(alap)nak a jól sikerült részeit és még rá is duplázott, azóta is elő elő veszem unalmas délutánokon, jókat kuncogokok a buta AI-on, és viszem végig magányos farkasként :)
-
Hoz_Hun #92 Egyrészt a története nagyon magával ragadó volt és jól voltak ráépítve a küldetések. Taktikai résszel sokat lehetett szórakozni, míg a megfelelő terevt kidolgozta az ember. AAz egység tagjainak összeválogatása stb. -
#91 Miert volt olyan jo az a Rogue Spear? Mit tudott? -
Hoz_Hun #90 Felcsillant a remény, hogy talán újra éled a Rainbow Six az egyik "A" kedvencem. A Lockdown akkora csalódás volt, mint kevés. Hihetetlen mértékben lebutították. Kivették a legjobbat a taktikai tervezgetést, meg a csapatok öszehangolássát. Társat sem választhattunk és a fegyverek... inkáb diszek voltak. A történet is gyenge volt és erőltetett. Ráadásul az állandó mentegetéssel pillanatok alatt végig lehetett vinni. És még sorolhatnám. A Lockdown ne folytassák, de a Rainbow Six-et igen. Nekem a Raven Shield bejött még, bár tagadhatatlanul a Rogue Spear volt az eddigi legjobb darab.
Várom a Vegast. -
#89 N7600GT remélhetőleg elég lesz! :) -
#88 #82-84
#86-87
Törölve! Ne flémeljétek szét a topikot! -
tritonkirály #85 Császtok szerintetek ahhoz hogy eza játék és még ehhez hasonlok jol fussanak milyen videokártya kell?. egy nvidia gf 7600gt 256mb-os elég vagy ati? Mondjatok valamit , jsh és még a medal of honor airborne-nal akarok jo grafikán játszani .
előre is kösz -
#81 mutliban szerintem eddig sem elmaradva, legalább én a mai napig rs-ezek barátokkal. -
csoola #80 én ugy értettem arrol koppintották a rc-t és azért nem teljesen lkopizták:P 1ébként jo kis gém csak rövid mint állat -
#79 Reméljük a multija jó lesz ha lesz -
#78 ez igy van, alapvetően nehéz megszokni a dolgot, és 100%os bizalmat táplálni a másik felé (valóságban is), mert fogtok 2 irányt, neked maximális bizalommal kell a társadhoz fordulni hogy aki onnan jön azt Ő lekeni nincs mese, ha elbukik akkor neked is véged, elvégre az szög neked kiesik a látóteredből, de ez igaz fordítva is...
de ilyen bizalmat egy olyan (jelent esetben) bot felé táplálni aki képes befutni elém ha lövök, és magaalá dobja a frag-et mert visszapattan az 1m-re lévő korlátról... (RS) eléggé nehézkes... -
#77 Az ingame videók elég meggyőzőek. A Republic Commando-t pont azért szerettem mert ott a csapattársak nem agyatlan golyófogók voltak és a legkisebb kiálló tárgy mögé is megpróbáltak behúzódni az ellenséges tűz elől illetve képesek voltak önálló cselekedetekre egy váratlan támadás esetén ,nem csak álltak és vártak a parancsomra.
Lockdownban viszont a 3 méterre lévő ellenséget sem vették észre ,ha háttal álltak neki teljesen láthatatlanná váltak számukra. Mondjuk az ilyen játék jó az olyan VérPistáknak akik ha a csapattárs előbb lelövi a kiszemelt célt mint ő azonnal likvidálja szerencsétlen bajtársát "hogy merészel jobb lenni nálam" alapon.
Pedig a csapatalapú FPS-nek pont arról kéne szólnia ,hogy nem kell állandóan azon aggódnod ,hogy lesz-e olyan hülye a csapattárs ,hogy kisétál a nyílt területre egy tank elé (lásd Advanced Warfighter) vagy éppen téged tol ki a fedezékből.
A videókból hála az égnek az látszik ,hogy a csapattársak aktívak és jó túlélési esélyekkel inndulnak harcba. -
#76 a lehetőség megvan rá, de hát ez nem is arról szól, mint a SWAT...
AirSoft-ozok versenyszinten épületharc-utcaharcot tanulok és van a csapatunkban 2ember akik hivatásos nevezzük mondjuk elfogóknak... szóval nemjó az hogyha azt szokod, meg
többször szorultunk gyakorlás közben meg azért, mert a kilógó könyékre inkább felszólították az embert, mig én rutinból ellőttem volna...
a rainbow a terrorizmus ellen van, és ott nemnagyon van helye kíméletességnek. -
#75 Raven Shieldben ha ellőtted a térdét megadta magát és megbilincselhetted. -
#74 Hát én jobban örültem volna egy "bilincselősnek", de ez is megteszi. Mostanában alig jön normális kommandós játék. -
#73 R6-ban nem igazán lehetett bilincselni (vagyis én nem emlékszem rá), ergó mindenkit le kellett lőni. -
#72 Ez olyan játék mint a SWAT, tehát minél kevesebb áldozattal kell végigvinni egy-egy pályát? Vagy minden ellenséget le kell mészárolni? -
#71 Nem teljesen azért, volt szerencsém R6 Raven Shield-el /Athena Sword-el is játszani és nem teljesen hasonlít azért. A Republic Commando nagyon pörgős volt, ott minden taktikát pillanatok alatt kellett létrehozni, beállítani az embereket fedezékbe és kiadni az utasításokat. R6-ban volt egy előre megírt útvonal ahol a másik 2-3 osztag végigment, bár átvehetted bármikor felettük az irányítást igazából csak supportnak voltak jók, pl amikor a snipereket pozícióba állítottad és zöld utat adtál nekik. Ténylegesen az R6-ban csak egyet irányítottál, a többi osztag ment az útvonalán a következő waypointig és addig minden Tango-t lelőttek...
Ez az interaktív menü még a SWAT4-re hajaz nagyon, bár ott a játékmenet lassabb és jobban meg kell fontolni a következő lépést mert könnyen mission failed lesz :) -
csoola #70 az sw republic commandot kb ennek a gémnek az elödjeiröl másolták... -
#69 Bakker most néztem meg a videót, ez nagyon ütni fog.
Hasonlít a játék menet nagyon az SW: Republic Commando-ra, de sokkal pörgősebb. Ez a játék kell nekem :)