3901
  • Maxtreme
    Viszont gondolom az sm3-as dolog igaz.
  • csoola
    és még jo is valszeg
  • VRSDM
    mégis igazam volt hogy az irreálisan irreális ... :)
    ezekszerint nekem is elmegy majd, egész jól...
  • csoola
    92%-ot kapott "pergö, folyamatos action,taktika" például és valszeg a gépigényes duma is fake volt!
  • Paranoia
    frankós.
    akkor legalább nekemis elszaggatgat majd 800*600ban
  • Maxtreme
    detto:)
    (ha igaz :) )
  • k8bal
    ááá hát ez egy csodálatos hír!! :)) nekem is "tükör simán" fog futni ezek szerint! :)
  • Maxtreme
    Gs teszt szerint 1024 közepes beállításokon, 6600GT/A64 3000+al 1gb ram társaságában tükör simán futott a game :)
  • Sland
    Bocsi, élnéztem. Az is 11. havi.

Bocsi
  • Hellsing47
    hol???
    é még csak mindenhol 11. havit látok...
  • Sland
    már le lehet tölteni pár torrent oldalon ;)
    mármint a Gamestart
  • VRSDM
    te megveszed a gs-t
    kivácsni vagy mit mond a tesztmen
    de, ha nemfut majd el a gépemen
    felgyujtom a bs-t ;)

scanneld be pls. :)
  • Thanatos
    tedd azt...
  • csoola
    holnap tuti megveszem a GS-t, kiváncsi vok a tesztre!
  • csoola
    jah, de te nem játszhatsz vele, mert megmondtalak anyukámnak
  • Thanatos
    nem
  • Eisenhower
    nem mondod.... csak beirtam meg belinkeltem mielőtt még elkezdenek özönleni az ilyen hsz-ek hogy most akkor lesz-e vagy nem vagy most mivan stb...
  • Thanatos
    istenem, és mongya vlaki hogy nem csökken folyamatosan az sg iq átlaga...
  • VRSDM
    csak viccelt, emberek
  • Eisenhower

méghogy nem lesz pc-n ^^

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas

PC DVD-ROM

£29.99

available : 14/12/2006

előrendelés
  • RMarvin
    Öngyilkos nem ettől leszek, ugyanis - ahogyan azt korábban már írtam némi felháborodást kiváltva - SWAT4 rajongó vagyok, de nem bánnám ha már valami újdonsággal és hasonló minőségű munkával futnék össze.
    Max attól leszek öngyilok, hogy 2-3 évente találkozok csak megfelelő játékkal (arról nem is beszélve, hogy az általam istenített COOP mod pedig ritka, mint a fehér holló)
    Akkor kettőt veszel?
  • Thanatos
    lehet hogy jobb lenne...
  • Crem
    Most néztem, hogy PC-re preorderes 49.9$... Szal' lesz!:D
  • Hellsing47
    ne hülyéskedj ilyenekkel mert még komolyan veszi és öngyilkos lesz :DDD
  • Thanatos
    nem, leállitották a projectet, soha sem fog több r6 megjelenni pc,-re és console-ra is a vegas volt az ucso...
  • RMarvin
    most akkor megjelenik PC-re is december 14.-én, vagy sem. Kezdek elveszni a hírhegyek között.
  • VRSDM
    6napon már nem múlik semmi, vagy 8 mind1... (2 info van ugye)
    hamarosan meglátjuk
  • csoola
    csak jönne már vmi akkor kiprobálnám de igy egyre jobban azt érzem h nem jön össze az ubinak ez se...
  • Eisenhower
    viszont érdekes hogy az osztott képernyős modban mennyivel ratyibb a graf..... látszik hogy konzol sucks ^.^
  • Eisenhower
    jóleszeeeeeezzzzz ^.^ multiba, de látom single-be elég ratyi még mindíg az AI
  • Eisenhower
    Rainbow Six Vegas Gameplay Movies elvileg uj videok....

uj video 1
    uj video 2
    uj video 3
  • csoola
    373#-bocs csak annyit irok h egyetértek, csak nálam 1280-ba megy ugyanugy ahogy le volt irva... mind1, ezt most várom nagyon, remélem nem esek hasra ugy mint a rayman 4-el, mert akkor csunya dolgokat fogok irni...
  • k8bal
    off-ot, tehát, hogy kinek, hogy fut Carbon inkább hanyagoljuk, optimalizálatlan és játszhatatlan játék szvsz... itt zárjuk le! köszönöm
  • Maxtreme
    Én most pont azzal játszok :D
    Valóban nem méltó a sorozat nevéhez.
    Viszont 1 akció gamenek bőven elmegy. 1 szimpla lövölde, semmi más :)
  • Crem
    A Raven Shield nagyon ott volt! Ha visszatérnének azzal a stílussal megint, nagy tábora lenne (HSF-CB) biztos!:) De a lockdown gyagyás 8-12 éves gyerekeknek való szimuációja lesz , akkor ez is megy a kosárba...
  • jakewyler
    hehe szívás, 1024-be full grafon 50fps-el megy
  • RMarvin
    Alapvetően SWAT4 rajongó vagyok, nekem ezidáig nem túlságosan jött be a Rainbow-sorozat. Az eddig hallottakból van remény arra, hogy a Vegas jól sikerüljön. Főleg annak örülök, hogy lesz benne ajtó alatti kamerázgatás, és fegyver-cserebere a hullákkal (ez utóbbi hiányzott a SWAT4-ből)

Viszont remélem nem folytatja a Lockdown egyre műanyagabb vonalát a jólfésült és elegáns kommandósokkal meg a pontosan becélozható gránát-hajításokkal, mert akkor ordítani fogok. Az egyik ok, ami miatt a SWAT-nál maradtam az, hogy nem feltétlenül a kaszálásról és a hentelésről szólt. Nem egyszer játszunk non-lethal gémet, ahol tilos lelőni az ellent, ehelyett ártalmatlanítani kell a bilincselést megelőzően.
  • Maxtreme
    Az persze celeron.. Cyrix mindjárt.
    Akik ezt írják állt core duoval-val tolják.. (de minimum a64 x2-vel)
    Nameg a ph-n is biztos celeronanl tesztelték.. Ne nevettesd már ki magad.

1ébként a játék ATikon sokkal jobban teljesít. EA szokás szerint elbaszott valamit.

• Gascan #366
    annak aki szerintem ezeket mondja lehet hogy van egy 8800GTS/GTX-e mellette meg egy celeron procija, ....nem kell elhinni mindent... a Carbon még nekem is futott simán akadás nélkül full grafon 1024*768 -amit csak lehetett fullra tettem, a motion blurt, - talán csak azt nem tudtam bekapcsolni meg esetleg a shader model nem volt fullon