3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
#407 Viszont gondolom az sm3-as dolog igaz. -
csoola #406 és még jo is valszeg -
#405 mégis igazam volt hogy az irreálisan irreális ... :)
ezekszerint nekem is elmegy majd, egész jól... -
csoola #404 92%-ot kapott "pergö, folyamatos action,taktika" például és valszeg a gépigényes duma is fake volt! -
Paranoia #403 frankós.
akkor legalább nekemis elszaggatgat majd 800*600ban -
#402 detto:)
(ha igaz :) ) -
#401 ááá hát ez egy csodálatos hír!! :)) nekem is "tükör simán" fog futni ezek szerint! :) -
#400 Gs teszt szerint 1024 közepes beállításokon, 6600GT/A64 3000+al 1gb ram társaságában tükör simán futott a game :) -
#399 Bocsi, élnéztem. Az is 11. havi.
Bocsi -
Hellsing47 #398 hol???
é még csak mindenhol 11. havit látok... -
#397 már le lehet tölteni pár torrent oldalon ;)
mármint a Gamestart -
#396 te megveszed a gs-t
kivácsni vagy mit mond a tesztmen
de, ha nemfut majd el a gépemen
felgyujtom a bs-t ;)
scanneld be pls. :) -
Thanatos #395 tedd azt... -
csoola #394 holnap tuti megveszem a GS-t, kiváncsi vok a tesztre! -
csoola #393 jah, de te nem játszhatsz vele, mert megmondtalak anyukámnak -
Thanatos #392 nem -
#390 nem mondod.... csak beirtam meg belinkeltem mielőtt még elkezdenek özönleni az ilyen hsz-ek hogy most akkor lesz-e vagy nem vagy most mivan stb... -
Thanatos #389 istenem, és mongya vlaki hogy nem csökken folyamatosan az sg iq átlaga... -
#388 csak viccelt, emberek -
méghogy nem lesz pc-n ^^
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas
PC DVD-ROM
£29.99
available : 14/12/2006
előrendelés -
RMarvin #386 Öngyilkos nem ettől leszek, ugyanis - ahogyan azt korábban már írtam némi felháborodást kiváltva - SWAT4 rajongó vagyok, de nem bánnám ha már valami újdonsággal és hasonló minőségű munkával futnék össze.
Max attól leszek öngyilok, hogy 2-3 évente találkozok csak megfelelő játékkal (arról nem is beszélve, hogy az általam istenített COOP mod pedig ritka, mint a fehér holló) -
#385 Akkor kettőt veszel? -
Thanatos #384 lehet hogy jobb lenne... -
#383 Most néztem, hogy PC-re preorderes 49.9$... Szal' lesz!:D -
Hellsing47 #382 ne hülyéskedj ilyenekkel mert még komolyan veszi és öngyilkos lesz :DDD -
Thanatos #381 nem, leállitották a projectet, soha sem fog több r6 megjelenni pc,-re és console-ra is a vegas volt az ucso... -
RMarvin #380 most akkor megjelenik PC-re is december 14.-én, vagy sem. Kezdek elveszni a hírhegyek között. -
#379 6napon már nem múlik semmi, vagy 8 mind1... (2 info van ugye)
hamarosan meglátjuk -
csoola #378 csak jönne már vmi akkor kiprobálnám de igy egyre jobban azt érzem h nem jön össze az ubinak ez se... -
#377 viszont érdekes hogy az osztott képernyős modban mennyivel ratyibb a graf..... látszik hogy konzol sucks ^.^ -
#376 jóleszeeeeeezzzzz ^.^ multiba, de látom single-be elég ratyi még mindíg az AI -
#375 Rainbow Six Vegas Gameplay Movies elvileg uj videok....
uj video 1
uj video 2
uj video 3 -
csoola #374 373#-bocs csak annyit irok h egyetértek, csak nálam 1280-ba megy ugyanugy ahogy le volt irva... mind1, ezt most várom nagyon, remélem nem esek hasra ugy mint a rayman 4-el, mert akkor csunya dolgokat fogok irni... -
#373 off-ot, tehát, hogy kinek, hogy fut Carbon inkább hanyagoljuk, optimalizálatlan és játszhatatlan játék szvsz... itt zárjuk le! köszönöm -
#372 Én most pont azzal játszok :D
Valóban nem méltó a sorozat nevéhez.
Viszont 1 akció gamenek bőven elmegy. 1 szimpla lövölde, semmi más :) -
#371 A Raven Shield nagyon ott volt! Ha visszatérnének azzal a stílussal megint, nagy tábora lenne (HSF-CB) biztos!:) De a lockdown gyagyás 8-12 éves gyerekeknek való szimuációja lesz , akkor ez is megy a kosárba... -
#370 hehe szívás, 1024-be full grafon 50fps-el megy -
RMarvin #368 Alapvetően SWAT4 rajongó vagyok, nekem ezidáig nem túlságosan jött be a Rainbow-sorozat. Az eddig hallottakból van remény arra, hogy a Vegas jól sikerüljön. Főleg annak örülök, hogy lesz benne ajtó alatti kamerázgatás, és fegyver-cserebere a hullákkal (ez utóbbi hiányzott a SWAT4-ből)
Viszont remélem nem folytatja a Lockdown egyre műanyagabb vonalát a jólfésült és elegáns kommandósokkal meg a pontosan becélozható gránát-hajításokkal, mert akkor ordítani fogok. Az egyik ok, ami miatt a SWAT-nál maradtam az, hogy nem feltétlenül a kaszálásról és a hentelésről szólt. Nem egyszer játszunk non-lethal gémet, ahol tilos lelőni az ellent, ehelyett ártalmatlanítani kell a bilincselést megelőzően. -
#367 Az persze celeron.. Cyrix mindjárt.
Akik ezt írják állt core duoval-val tolják.. (de minimum a64 x2-vel)
Nameg a ph-n is biztos celeronanl tesztelték.. Ne nevettesd már ki magad.
1ébként a játék ATikon sokkal jobban teljesít. EA szokás szerint elbaszott valamit.
-
Gascan #366 annak aki szerintem ezeket mondja lehet hogy van egy 8800GTS/GTX-e mellette meg egy celeron procija, ....nem kell elhinni mindent... a Carbon még nekem is futott simán akadás nélkül full grafon 1024*768 -amit csak lehetett fullra tettem, a motion blurt, - talán csak azt nem tudtam bekapcsolni meg esetleg a shader model nem volt fullon