3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
Thanatos #365 heh, annyi új üzi volt már aszittem kijött :D -
#364 "aztán szinte mindenkinek ment full grafon."
Aham.. Hát ha te mondod.. Igaz hogy sok ember még 7950GX2-vel is panaszkodik hogy akad a game, igaz hogy 8800GTx-el 50fps-el megy 1024-be szűrők nélkül, de nem gépigényes. )ph-n olvasd el a tesztet, meg a HWSW forumon 1-2 8800/7900 tulaj kommentjét, ha nekem nem hiszel.)
Cserébe pedig kaptunk 1 UG2 graft. (nem sokkal szebb) -
#363 ah,ezt is kitalálta vki...
úgy mint a carbont,arról is beszéltek mindent h mekkora nagy a gépigénye aztán szinte mindenkinek ment full grafon... -
#362 pfff..
#315 -
#361 milyen képről beszéltek ti? -
#360 Ha igaznak bizonyul a kép, akkor szted miért? -
#359 jaja,én se szeretem azokat a játétokat amibe kilehet választani a küldetést -
#358 x1600pro-m van és azis sm3-as -
Djemba #357 remélem olyan lezs hogy elősször csak egy küldetést lehet kiválasztani és majd folyamatosan adja meg a küldetéseket és lesz valami történet? -
#356 (virtualis)lan-ba biztos... a többi nemérdekel...
| #348 - atinál x1300tól van sm3, 25e magasságába már kapsz, olyat és meg is éri az árát... azzal már elmegy nálad is
és őszintén? én nem hisze a kép melletti aláírásnak... -
#355 mert?miért 2fps-el? -
#354 Kb 2 fps-el nagy élvezet lesz xD -
#353 remélem lehet majd a törtel multizni -
#352 System Requirements:
Supported OS:Windows XP (only)
Processor:P4 3Ghz or AMD equivalent
RAM:1024 Mb
Video Card:128MB, Shader Model 3 and DirectX 9.0c compatible (see supported list*)
Sound Card DirectX 9.0c compatible
DirectX Version DirectX 9.0c
DVD-ROM 4X
Peripherals Supported:
Mouse, keyboard, headsets, Xbox360 Controller, etc.
Multiplay:
Local area network (LAN) and/or 128kbit Cable/DSL connection for online game -
#351 System Requirements Lab itt válaszd ki aztán Can you run it? -
#350 Tud vki mutatni egy gépigényt? -
#349 minimum kell a shader 3.0 :) ezért is cserélem a vga-t :P -
Gascan #348 úgy néz ki, hogy akkor ez a game nekem el se menne, ugye? -
#347 jójáték :) csak egy idő után uncsi :S ahh legyen már szombat, hozzák az uj vga-t :P most lesz először Leadtek vga-m remélem jól járok vele vagy leadtek vagy biostar-t tudtam volna venni mondom inkább leadtek mint biostar :) -
#346 nem én, hanem haverom írta amott, a másik:
"Nem az a probléma hogy esetlegesen szar a graf (bár szvsz nem olyan rossz ez)"---azért ezt szerintem gondold át még1x...
egy MadeMan jobb graffal rendelkezik jóformán, azért Ubisoft-ék ennyire nem igénytelenek. -
#345 khm total :) -
#344 A szar grafról annyit hogy abban az esetben engem sem zavar ha jó a game.
Remek példa erre a Totak overdose amivel most küzdök :) -
#343 Nem az a probléma hogy esetlegesen szar a graf (bár szvsz nem olyan rossz ez) hanem hogy mindehez 8800 quad sli-s gépigény párosul.(és most nem pont erről a gameről beszélek) Ez az ami engem zavar. -
#342 én meg mai napig azt mondom mindíg saját tapasztalataid alapján ítélj! és lehet akármilyen szép a garfika ha a játszhatóság meg a hangulat egy kalap szar.... régen rengeteg játék volt aminek nem volt annyira szép a grafja de a hangulat mindenért kárpótolt! és szerintem itt is meglesz a hangulat a videokban látottak nagyon tetszettek és ha hozzáveszem a multi lehetőségeket egész jó kis csapatjáték lehet belőle -
#341 Hát "pajti" ha ebben valaki veled egyet ért, akkor annak úgy kell:
Ezt írtad:
-ennél még a CS Source nélküli változata is szebb..
Ott is írtam hogy azt vedd figyelelembe, hogy ez TUTI hogy nem a max graf. -
#340 most komolyan kérdem, mert hwsw-fórumon egy hasonló állításon értetlenkednek egy pajtimnál, de az alábbi linken lévő kép Valaki szerint szépnek nevezhető, vgay szebb, mint a CS???
#315 -
#339 hát igen pici cégek, mégis többre tartjuk mint a nagy neves ijéj-t -
#338 "Vannak normális PCs fejesztők is, akik nem gondolják úgy, hogy mindenki gépében SLI meg Dualcore és hasonló technológiák dohognak."
Csak sajna 1re fogynak az ilyen fejlesztők :(
Vehetnének sokan példát a bugbear-ről, a Black Element Software-ről és a starbreez-ről.. :( -
#337 nekem van sli is meg dualcore is de hogyha igaz az a comment a képhez, akkor sokra nem megyek vele... -
#336 -
bgabor #335 Nem PC sux, hanem idióta kiadóvállalatok/fejlesztők sux.
Vannak normális PCs fejesztők is, akik nem gondolják úgy, hogy mindenki gépében SLI meg Dualcore és hasonló technológiák dohognak. -
#334 felesleges beszélnem róla...
9nap és meglátom, nem idegesítem magam, azok után hogy az obliviont vártam hónapokon át, egész nap f5nyomkodtam hogy mikor lesz már az uj countdown movie... és ... érti aki hcgémer
aztán megjött a CE... felteszem, és persze hogy nemmegy, mert sse kell neki, azmeg nemvolt... hát nem elkezdtem sirni? ... de
azóta nem igazán várok annyira gémet... inkább csalódok kellemesen vagy lesz semleges a játék -
#333 Elképzelhető hogy fake, valóban. De sajna én a 2 említett game után el tudom képzelni.. -
#332 A nyáron megjelent összes játék simán futott a jelenlegi gépemen (még a GRAW is) ,nehogy már újat kelljen vennem minden évszakban ráadásul alkalmanként félmilláért ha élvezhetően akarok játszani. -
#331 Tudod pont ezt mondtuk Double AGentre. Fék nem igaz ,hogy ilyen az eddigi képek alapján bla bla bla...
És mégis minden félelmünk beigazolódott:( -
csoola #330 egytértek, mondjuk r6-ot még nem kell lehuzni, a kép is lehet kicsit fake sztem...(bár lehet h teljesen igaz, nem lepödnék meg nagyon sajnos) ha ez is annyit fog érni mint az uj rayman, akkor inkább elsiratom az ubisoftot miután felrobbantottam... -
#329 és mindenki elhiszi ezt a forrást...
azt irnak és amit akarnak...
én sza*om le, majd szépen, felteszem és megnézem mit is produkál... -
#328 Sajna mostanában ubiék nagyon átestek a ló tulsó oldalára.
Régen az 1ik kedvenc fejlesztő/kiadó brigádom volt, de amit manapság csinálnak.. Az viccnek is rossz.
Sc4 - otimalizálatlan, bugos.
Ghost recon - Detto.
R6 - Optimalizálatlan, és ki tudja még..
Lassan lesülylednek az ATARI szintjére. Azért észrevehetnék hogy nincs mindenkine félmillája gépre.
Arról vasról amin ez a kép készült, sokan csak álmodnak (én is) és ezen sem megy jól? Naneee..
Ráadásul ez is only sm3-as vgan fog müxeni.
Sajna le sem szarják a PC-seket, nagyon úgy néz ki.
-
#327 hát nemtom de most cserélem le a jóöreg x800xl-emet 7950GT-re ^^ bekészülök direkt erre a gémre de ha szarul fut ubisoftot szétvágom... -
#326 Amúgy az a fazon egy óriás és valóban 84 méterre van
Na de tényleg jó lenne nem képregény stílusban játszani egy ilyen gamet. Amúgy most mi ez a Core 2 őrület Ubiéknál. Attól még ,hogy Core 2-őd van sem tudsz vele tökéletesen játszani ha nincs egy szuperdrága videókártyád. Sőt azon a gépen amin készült a kép még a videokártya sem olyan szar de nem esek hasra a graftól a Double Agentet szebben futtattam közepesen magas beállításokon. Miért nincs árnyék? Ingame videokat milyen gépen csinálták(NASA)?