3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
csoola #285 én leszarom legalább nem lesz több ökör kérdés... -
#284 a roppant csinos fejlécet köszönjétek az értetlenkedőknek... :/ -
Thanatos #283 soha..., barom... -
csoola #282 pedig nem kéne sokat, ezen az oldalon vagy 3x-or van rajta... dec 12 -
#281 Mikor jelenik már meg?????
Bocs ha nem olvasok vissza meg türelmetlen vok:S -
csoola #280 de kár h még mindig csak várhatunk és várhatunk:S -
#279 ez tetszett
irigyelve vagytok 360boxotok miatt... vennék hozzá egeret;)
vagy az egész box árából gépetfejlesztenék egyből nemlenne gond -
Gabe18 #278 Szerintem sincs benne rásegités.Realisticon meg végképp nem.Néha ugy körbelövöm a 4-5 méterre álló terroristát (köszönhetöen a kontrolleres irányitásnak+saját nyomoruságom) hogy olyat szándékossan biztos nem tudnék csinálni... -
#277 Hát ja, sokszor én is véletlen huztam rá, mert amugy elég realisztikus, a késlekedést megbüntetik azonnal, és egy lövéstöl vagy rövid sorozattol kifexel..pedig nem is realisticon játszom...de majd meglátjátok, jön a pc s is türelem... -
#276 Pixelpontosan kell lőni sajna. Ill. nem sajna mert az aimbot féle könnyitéseket nem szeretem.. -
#275 senki sem mondta hogy hazudsz... azért irtam hogy máker teszter... -
#274 Most a videonak hiszel vagy nekem aki jáccik vele 360 on, biztos hazudok akkor, nincs benn, és opcionálisan se kapcsolható be. -
#273 akkor csak véletlen rántja rá neki a fegyver azt a +2cm-t es eltérést a monitoron :) 3 golyó és egy head :) 3centis eltérésnél...
mákos :) -
#272 Nincs benne... -
#271 ejj, az uj coop filmbe hogy látszik hogy megy boxon nekik az aimbot... :) -
csoola #270 valszeg elöbb nem, de már egy demot kiadhatnának:( -
#269 eddig dec.12 a legujabb -
#268 És mikortól várható ez PC-re?Jó lenne nagyon!:) -
#267 talán;)
#264 - hát ha még igy is nehéz lett akkor részemről az árkád szintet üti meg...
csak láthatnám már... -
Hoz_Hun #266 Ebben fogsz Rinbow Six-ezni? -
#265 nem számoltam de kb 15 körüli hsz-t kellett törölni... off vége htx -
#264 Kb Én is ezeket tapasztaltam + a játék szerintem nehéz lett... ez azért már közel áll ahhoz a bizonyos nextgenhez:) -
#251 énis szemüveges vagyok, és hordható ugyis, (ez kifejezetten harcászati védőszemcsi) csak a kép erelyéig vettem le alóla... kényelmes nem nyomja a szemcsi a szemcsit :) -
csoola #250 engem egy krossz szemcsire emlékeztet, am,i nekem azért nincs mert alapba szemüveges vok, és nemtom h van-e oan amit igy is lehet hordani/1ébként tom h köze sincs hozzá csak ugy megjegyeztem:P/ -
#249 Kaptál a sisakhoz egy próbabábut is? -
#248 otthon vagyok a dolgokba -
#247 Jaha! Értve. -
csoola #246 NEM! az a lényeg, a lényeg h szép legyen, és akciódús meg hangulatos -
#245 ugye az airsoft-ot tartó rendvédelmis srácnak hivatásból van, és Ő mondta hogy ne olyat vegyek, ugyanis azok gumírozottak, és ha sokáig rajtavan akkor a gumin belül szellőzés ide szellőzés oda folyik az izzadság végig az arcán, tőle kaptam ezt amugy szülinapomra ... szóval direktbe vett ilyet mint olyat, mert ez nem gumis hanem szivacsos és az felszívja az izzadást... -
#244 Bár egy sima keretnélküli átlátszó védőszemüveggel (ugye amilyet a SWAT-esek is használnak néha) még jobb lenne! ;) -
#243 -
#242 kis off... ugysincs téma, megjött a sisak :D
szemből
3/4
oldal -
#241 bocsi
-
Thanatos #240 engintől még nyugotan lehet akármilyen is..., de ha neked az engine a fő lényeg akkor sicc roboblitzezni... :) -
csoola #239 az engine és a fizikára gondoltam, mondjuk ha lövés után "letiltja" akkor a fizika nem, de az engine igen, ai-rol meg még ne beszéljünk, de ébn az ue 3-ra gondoltam -
Thanatos #238 izé, időjós vagy vagy esetleg fejelsztő hogy ezt igy előre tudod?? mert a cukormázas marketing miatt kb minden második játék a "legjobblegfejlettebblegszebblegakármibb" lenne... -
Gabe18 #237 Hát aki full szimuláció akar az csalódni fog.Ez valahol egy nagyon jó átmenet a szimulácio,és a könyedebb de látványos akciojáték között.Nem lehet ész nélkül kiállni az utca közepére és halomra löni a támadókat,de full realizmustól is távol van.
Hozzáteszem mondom ezt a Xbox-os változat után.Nem tudom a pc-s milyen lesz,és esetleg egyes elemeiben nem közelitik-e majd jobban a valósághoz. -
#236 egyet értünk!
szépnek tényleg vitathatatlanul szép, de ki tudja milyen lesz! lehet fog tetszeni sok emberkének, de aki viszont hardcore kommandózást vár lehet hogy nem lesz megelégedve vele.. -
#235 milyen téren olyan modern? mert a grafikát kivéve semmiben sem...
láttam már jobb ai-t láttam már szebb mozgásanimációkat láttam már több ötletet egy játékba, kifejtenéd? -
csoola #234 az más, azért ez egy kicsit sztem ottvan fejlettségben.../felteszem, h ez az egyik legmodernebb, ha nem a legmodernebb gém ami mostanában kijön/