3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
#193 Csak fusson a gépemen -
#192 Csak én emlékszem úgy ,hogy a Lockdown-ról nem volt sok ingame video. Ha volt is nem fogott meg túlzottan. Ezek viszont nagyon biztatóak:) -
#191 hamár fejleszted a commanderünk sisakján elég nagy a feather, mármás zavar, javítást követelek...
box-ról levonva a következtetést, előbb jön demo (boxon mp_demo) mint a teljes...
... az utvonal terevezésében meg semmi "bonyolult nem volt" épp az volt benne a reális, elvégre, egy eredeti akció sosem ugy néz ki mint ami a vegas-ban van, nagy kár, remélem nemlesz nagyonárkád... -
Paranoia #190 banner ápdét.
ha már három főszereplőnk van...
-
#189 A francba,pedig úgy volt,hogy november vége!
A demó szerintem majd a teljes után fog kijönni,de remélem tévedek!
-
Thanatos #188 gamefaqs-on 12/12-t irnak ..., szal nem biztos hogy késik csak nem jelentették be a csuszást :DDD -
#187 Mikor is van a megjelenés?
Demót nem kapunk amúgy? -
#186 Jó kis videó,csak már itt kellene lennie a teljes játéknak,hol késik? -
Fox44 #185 -
#184 Új videók!
A videók alapján nekem tetszik a játék. Igaz szerencsejáték függő vagyok :) Nagy poén lenne, ha belehetne állni a rulettasztalhoz :))) -
csoola #183 nekem a lockdown azért nem jött be mert nem volt kihivás, az mi nagyon szar volt, és nem volt semmi taktika/ viszont régen azért nem szerettem mert alig tudtam 1-2 szit angolul és semmit nem tudtam, h mit kell csinálni...(mostmár bejön, bár az h még az utvonalat is megtervezzük, az nekem már tényleg kicsit sok volt, amugy jo volt h naon reális) ez remélem az igazi középutat találja meg, és nem vmi ocska delta force utánzatnak fog tünni... (a lockdown kb annyi volt mint a delta force elsö pár része MI szempontjábol, annyi difivel h én azt régen az ocska 450 Mhz-es AMD-n imádtam, a lockdown sem volt több, a majd egy évtizedhez képest:P/kiv a graf, de mint tudjuk nem csak az számit:D/) -
#182 Gondoltam nem árt begyakorolni rendesen a single pályákat -
#181 majd a single-t nyomom közel 3 éve :D
jóhogy multi -
#180 Multizol is vagy csak single ? -
#179 ne akard magad kínozni... szardarab a lockdown nemmás..
raven shield, az utolsó még értékelhető darab...(manapság is játszom) -
Thanatos #178 lockdown a sorozat szégyene szvsz..., elgalábbis amig a msotani csoda ki nem jön biztosan, azt majd kiderül lessz-e tronfosztás... :P -
Paranoia #177 Kicsit utánna olvasgattam,h most akkor mégis meiknek essek neki.Rainbow Six Lockdown;ez már elég jól néz kinemis tom,h kerülte el a figyelmem.Már panaszkodnak is rá,h nem az a taktikus fajat amit az elöző részek voltak.Raven Shield-re esküdöznekÚgyhogy neki esek,legalább nem kell félnem,h nemfog futni a gépen:) -
Thanatos #176 kb ezt modntam énis csak kcsiit egyszerübben :DDD -
#175 Azért nem fogok összeomlani ha szar lesz mert Ubinál nem nagyon tapasztalok javuló tendenciát mostanában. Inkább kellemesen csalódnék ha nem csalódnék. -
#174 nincs bántás, de istenítés sem, viszont ha egy játéban a graf fog meg téged és CSAK amiatt játszol vagy amiatt NEM akkor veszett esetről beszélünk, lásd, nemvéletlen van fennt a mai napig a 2. epizód nekem, mert klasszikus és jó játék...
másrészt ha kipróbálsz egy előző darabot, akkor végképp minden váratlanul fog érni, mivel kiszedtek belőle szinte minden rainbow jellemzőt...
/-több squad
-emberek közötti váltás
-nagyobb létszámú squad-ok
-előre tervezett taktikai elemek
-lassu megtervezett ügyes akciók
mig most:
-egy csapat, összvissz 3fővel (ez a legröhelyesebb, egy valódi spec.osztag bevetésnél 3-4 szeres túlerő a MINIMUM nem 3fő :D
-nincs előre megtervezett taktikai vonal
-gyors, pergős, secpec alatt leszedős RAMBO féle játékmenet (az előbbiekben azzal kb. 2percig sem éltél;)
-másrészt részletes felszerelés (ruházat) variáció (az elődőkben előre elkészített ruhák alapján váltogathattad még azoknak a különböző felszereltségét)
-valós idejű taktikai parancsosztogatás (eddig max csak azt tudtad hogy, menj ide, menj oda, nyisd ki, csukd be semmi több)
ja és kiváncsi leszek hogy töltény téren elszállnak-e a fejlesztők, ugyanis a videók alapján rendesen szórják a municícót, namármost ha igy tesznek akkor vagy nagyon rövid pályák, vagy nagyon irreálisan sok töltényt cipelünk (valóságban MAX 5-6 tár de az már sok)
-
Paranoia #173 Nekem eddig kimaradtak a rainbow six sorozatok./nembátsatok:D/Taktikai játéknak nekem a swat3-4 volt.Eztis csak igy tudom elképzelni,csak talán pörgőssebb.Meg eddigi rainbow sorozatoknak a grafja sose fogott meg:S
DEhát EZ?!?!nagyon komoly.
Lehet lekéne töltenem 1 rainbow játékot,h ne érjenek nagyon váratlanúl a dolgok:D -
Thanatos #172 nyugi fogsz :) legalábbis az ubi mostani teljesitményét figyelembevéve jóesélyel :) -
#171 Minden nap amikor hazajövök azt nézem van-e már. Már rég vártam játékot így. Remélem nem fogok csaódni. -
Code92 #170 akkoir még várhatunk:( -
#169 -
#168 igen lesz pc-re, már volt is egy relase dátum, de még sem jött ki -
Code92 #167 azta akkor még semkmi sem biztos a megjelenéssel kapcsoltaban.Az ugye máér le van fixálva hj. lesz pc-re???? -
#166 nincs pontos dátum, november van megadva, eddig 360box-ra kijött, pc-re meg várunk... -
Code92 #165 elég hülye kérdés de mikor jön ki a gamma mert még csak most néztem róla videót és nagyon megteccett -
#164 egész nap vadászom az új dolgokaz, amint bármit is látok berakom... -
#163 Legyen már gém a fenébe!!!!! -
csoola #162 vmi uj info? -
csoola #161 remélem hamar lesz akármilyen demó!:D -
#160 banner csere megtörtént -
Thanatos #159 -
Paranoia #158 hmm csak láttam,h a mostanitól szétvan csúszva a fejléc:S
Multiban az a 10pálya mind1k módban elérhető lesz?attack & defens mód nagyon komoly lehet.remélem lesz a mp demó is a sigől után
-
csoola #157 nekem jo ami van az is, tök mind1 -
Fox44 #156 -
Szabi1991 #155 -
Paranoia #154 öhm esetleg ezt bannernak?