3901
  • Adam II
    Csak fusson a gépemen
  • Adam II
    Csak én emlékszem úgy ,hogy a Lockdown-ról nem volt sok ingame video. Ha volt is nem fogott meg túlzottan. Ezek viszont nagyon biztatóak:)
  • VRSDM
    hamár fejleszted a commanderünk sisakján elég nagy a feather, mármás zavar, javítást követelek...

box-ról levonva a következtetést, előbb jön demo (boxon mp_demo) mint a teljes...

... az utvonal terevezésében meg semmi "bonyolult nem volt" épp az volt benne a reális, elvégre, egy eredeti akció sosem ugy néz ki mint ami a vegas-ban van, nagy kár, remélem nemlesz nagyonárkád...
  • Paranoia
    banner ápdét.
    ha már három főszereplőnk van...
  • dante3
    A francba,pedig úgy volt,hogy november vége!
    A demó szerintem majd a teljes után fog kijönni,de remélem tévedek!
  • Thanatos
    gamefaqs-on 12/12-t irnak ..., szal nem biztos hogy késik csak nem jelentették be a csuszást :DDD
    Mikor is van a megjelenés?
    Demót nem kapunk amúgy?
  • dante3
    Jó kis videó,csak már itt kellene lennie a teljes játéknak,hol késik?
  • Fox44
    Új videók!

A videók alapján nekem tetszik a játék. Igaz szerencsejáték függő vagyok :) Nagy poén lenne, ha belehetne állni a rulettasztalhoz :)))
  • csoola
    nekem a lockdown azért nem jött be mert nem volt kihivás, az mi nagyon szar volt, és nem volt semmi taktika/ viszont régen azért nem szerettem mert alig tudtam 1-2 szit angolul és semmit nem tudtam, h mit kell csinálni...(mostmár bejön, bár az h még az utvonalat is megtervezzük, az nekem már tényleg kicsit sok volt, amugy jo volt h naon reális) ez remélem az igazi középutat találja meg, és nem vmi ocska delta force utánzatnak fog tünni... (a lockdown kb annyi volt mint a delta force elsö pár része MI szempontjábol, annyi difivel h én azt régen az ocska 450 Mhz-es AMD-n imádtam, a lockdown sem volt több, a majd egy évtizedhez képest:P/kiv a graf, de mint tudjuk nem csak az számit:D/)
    Gondoltam nem árt begyakorolni rendesen a single pályákat
  • VRSDM
    majd a single-t nyomom közel 3 éve :D
    jóhogy multi
    Multizol is vagy csak single ?
  • VRSDM
    ne akard magad kínozni... szardarab a lockdown nemmás..

raven shield, az utolsó még értékelhető darab...(manapság is játszom)
  • Thanatos
    lockdown a sorozat szégyene szvsz..., elgalábbis amig a msotani csoda ki nem jön biztosan, azt majd kiderül lessz-e tronfosztás... :P
  • Paranoia
    Kicsit utánna olvasgattam,h most akkor mégis meiknek essek neki.Rainbow Six Lockdown;ez már elég jól néz kinemis tom,h kerülte el a figyelmem.Már panaszkodnak is rá,h nem az a taktikus fajat amit az elöző részek voltak.Raven Shield-re esküdöznekÚgyhogy neki esek,legalább nem kell félnem,h nemfog futni a gépen:)
  • Thanatos
    kb ezt modntam énis csak kcsiit egyszerübben :DDD
  • Adam II
    Azért nem fogok összeomlani ha szar lesz mert Ubinál nem nagyon tapasztalok javuló tendenciát mostanában. Inkább kellemesen csalódnék ha nem csalódnék.
  • VRSDM
    nincs bántás, de istenítés sem, viszont ha egy játéban a graf fog meg téged és CSAK amiatt játszol vagy amiatt NEM akkor veszett esetről beszélünk, lásd, nemvéletlen van fennt a mai napig a 2. epizód nekem, mert klasszikus és jó játék...

másrészt ha kipróbálsz egy előző darabot, akkor végképp minden váratlanul fog érni, mivel kiszedtek belőle szinte minden rainbow jellemzőt...
    /-több squad
    -emberek közötti váltás
    -nagyobb létszámú squad-ok
    -előre tervezett taktikai elemek
    -lassu megtervezett ügyes akciók

mig most:
    -egy csapat, összvissz 3fővel (ez a legröhelyesebb, egy valódi spec.osztag bevetésnél 3-4 szeres túlerő a MINIMUM nem 3fő :D
    -nincs előre megtervezett taktikai vonal
    -gyors, pergős, secpec alatt leszedős RAMBO féle játékmenet (az előbbiekben azzal kb. 2percig sem éltél;)
    -másrészt részletes felszerelés (ruházat) variáció (az elődőkben előre elkészített ruhák alapján váltogathattad még azoknak a különböző felszereltségét)
    -valós idejű taktikai parancsosztogatás (eddig max csak azt tudtad hogy, menj ide, menj oda, nyisd ki, csukd be semmi több)

ja és kiváncsi leszek hogy töltény téren elszállnak-e a fejlesztők, ugyanis a videók alapján rendesen szórják a municícót, namármost ha igy tesznek akkor vagy nagyon rövid pályák, vagy nagyon irreálisan sok töltényt cipelünk (valóságban MAX 5-6 tár de az már sok)
  • Paranoia
    Nekem eddig kimaradtak a rainbow six sorozatok./nembátsatok:D/Taktikai játéknak nekem a swat3-4 volt.Eztis csak igy tudom elképzelni,csak talán pörgőssebb.Meg eddigi rainbow sorozatoknak a grafja sose fogott meg:S
    DEhát EZ?!?!nagyon komoly.
    Lehet lekéne töltenem 1 rainbow játékot,h ne érjenek nagyon váratlanúl a dolgok:D
  • Thanatos
    nyugi fogsz :) legalábbis az ubi mostani teljesitményét figyelembevéve jóesélyel :)
  • Adam II
    Minden nap amikor hazajövök azt nézem van-e már. Már rég vártam játékot így. Remélem nem fogok csaódni.
  • Code92
    akkoir még várhatunk:(
  • Adam II
  • VRSDM
    igen lesz pc-re, már volt is egy relase dátum, de még sem jött ki
  • Code92
    azta akkor még semkmi sem biztos a megjelenéssel kapcsoltaban.Az ugye máér le van fixálva hj. lesz pc-re????
  • VRSDM
    nincs pontos dátum, november van megadva, eddig 360box-ra kijött, pc-re meg várunk...
  • Code92
    elég hülye kérdés de mikor jön ki a gamma mert még csak most néztem róla videót és nagyon megteccett
  • VRSDM
    egész nap vadászom az új dolgokaz, amint bármit is látok berakom...
  • Adam II
    Legyen már gém a fenébe!!!!!
  • csoola
    vmi uj info?
  • csoola
    remélem hamar lesz akármilyen demó!:D
  • k8bal
    banner csere megtörtént
  • Thanatos
  • Paranoia
    hmm csak láttam,h a mostanitól szétvan csúszva a fejléc:S

Multiban az a 10pálya mind1k módban elérhető lesz?attack & defens mód nagyon komoly lehet.remélem lesz a mp demó is a sigől után
  • csoola
    nekem jo ami van az is, tök mind1
  • Fox44
  • Szabi1991
  • Paranoia
    öhm esetleg ezt bannernak?