3901
  • VRSDM
    kinek milyen gépe vagy hagyjuk
    köszi
  • Gabe18
    Asszem a demóban löttek ki embert mellőlem végleg,de itt most a full-ban még nem.Sajna ma még nem tudtam vele játszani,ugyhogy nincsenek ujabb tapasztalataim.
  • Thanatos
    passsz, ragdoll ügyileg mongyuk rvs is produkált érdekeseket... :D
  • Adam II
    Hát nem tudom. Az én gépem valahol a minimum és recomended közt van.
    AMD Barton 3200+
    1 GB RAM
    X1600Pro 256MB

A RAMot sérelmezi és a procit.
  • VRSDM
    nemtudjátok melyik Havok van alatt? 3.0? vagy valami újabb?
    mert ez a földhözragasztott halott eléggé frusztráló, legjobb mikor a hullát még átküldi a másik sarokba a frag :D

mindenesetre köszi az értékelést :)
  • Thanatos
    pontosan, az én izlésem az enyém és nem a scsodatesztelőké... :P arról meg már hogy konzol mainek jó kérdés menyi köze lessz pc-shez ne is beszéljünk...
  • Gerbill
    Felkerült a játék valószínűleg hivatalos gépigénye a systemrequirementslab.com-ra és sajnos ez a játék is csak sm 3.0-ás kártyákkal fog elindulni, min 3Ghz 1Gb RAM
  • Adam II
    Akkor csapattársak elpusztíthatatlanok? Vagy van valami korlátja az újraélesztésnek?
  • csoola
    pfff, azért csak nem tévedhet az ÖSSZES eddigi értékelés??? ez az ÖSSZESre
    igaz, ember, ha nemt tetszik, magánügy, de az viszont tény, hogy mindenhol nagyon jo kritikát kapott...(az más persze, h eddig ez csak X360...)
  • Thanatos
    az értékelések már elég rég nem jelentenek semmit sem..., kb pont anyiszor tlejesen szar az értékelés mint ahányszor eltalálják a valóságot..., valszeg attól füg menyi kp-t kapnak érte :D
  • csoola
    meg ott vannak az X360-as értékelések, 90% körüli mindenhol, tehát ha az engineel optimalizácio szempontbol nem lesz baj, akkor én ezzel tuti h sok jo percet fogok eltölteni...
  • Thanatos
    aham ezeket kb tudtuk de játékélményre milyen? :)
  • Gabe18
    Hát multi demo is volt,azzal probálkoztam kicsit.Ott két fajta változat volt.Az egyik egy cooperativ mód ahol a társal a gép vezérelte terroristákat kellett irtani.A másik egy cél orientált küldetés,amiben volt egy támadó meg egy védő csapat.Egy páncélteremben lévő aktatáskát kellett volna megszerezni és felvinni a tetöre.Itt külön be lehetett állitani hogy pl. legyen-e respawn vagy sem,esetleg meghatározott számú 3-5 élet álljon rendelkezésre.
    A multi karakterünket szépen lehet alakitgatni,férfi-nő,különbözű ruhák felszerelések,sisakok.
    A grafikát viszont jelentősen visszavették a multiban,az nem tudom pc-n milyen lesz.
    Most a full verzióban vagy 5 féle multi játékmód van,nem nagyon néztem bele.Az egyiket kipróbáltam az sima TDM-nek felelt meg,tehát 2 csapat egymásnak aztán aki talpon marad.
  • Thanatos
    multi van az x360as verzsönben? azt nemtod valahogy betesztelődni? :)
  • bakvarnyu
    Hát ez jól hangzik.
  • Gabe18
    X360-as tapasztalataim:

Fegyver valósághöség terén passz,nem vagyok egy harcászati szakember...
    Egy embernél 2 nagyobb fegyver lehet+pisztoly+kézigránátok.Egy fegyverhez viszont 10 vagy több tár is lehet nálad.Az elhullott ellenfelek fegyvereit felveheted,de akkor cserébe ott kell hagynod egy sajátot.Igy "ammo pack" nincs,de egy cserével egyből ujabb adag löszehez jutsz egy másik fegyverrel...

2 nehéségi fokozat van alapból,egy nem tudom mi,meg egy "realistic".A demót az elsőn,most a full-t a realisticon kezdtem.Na csak azért mondom,mert életvonal vagy hasonlók nincsenek,de a bekapott találatok se igen mutatnak későbbi hatást.Amikor eltalálnak elhomályosodik a kép néhány pillanatra de fedezékbe huzodva "kiheveri" emberünk aztán lehet tovább menni.Persze ha tul sokat kapunk akkor már sehova nem megyünk...Ellenfelek sérülésrendszere teljessen reális.Fejlövés azonnali halál,de a kezdetben támadó nem tul felszerelt terrorok testre se birnak sokat,egy jól célzott sorozat nyomán már dölnek is.
    A mi emberink ha kidölnek akkor a földön szenvednek,akkor oda lehet menni és valami fecskendős beavatkozással "életet lehelni bele".Vagy odaküldhetjük a még élő másikat is hogy tegye ezt meg.

Taktika van.És a GRAW-al ellentétben az embereink azt is csinálják amit mondunk.Pl. most egy épületbe hatoltam be.Lent egy ajtó,fent egy ajtó.2 emberem lent hagytam az ajtó mellett,én felmentem az emeletre(persze elötte kis kamerával bekémleltem az ajtó alatt).Felérve kiadtam a parancsot hogy nyitás+gránát be,amikor nyitották én is bementem fent.És csodák csodája egyik emberem se gondolta ugy hogy neki minden áron utánnam kell jönni a lépcsön,vagy a fél épületet megkerülve valami egyedi alternativ utvonalat keresve támadni.Nyitás,gárnát,bementek,tüzharc,én fent lödöztem a gaz ellenséget,minden jól ment.Szóval itt nagyon nagy fejlödést látok a GRAW full idióta embereihez képest.
    A terrorok se hülyék,fedezékbe huzodnak,helyet változtatnak,és nem kevesen vannak.Ugyhogy van kire löni.

A fedezékes rendszer nagyon látványos és jól használható is.Minden falhoz,tárgyhoz oda lehet huzodni,és a sarkok mögül kilöni.Akár kinézés nélkül vaktában is.Ugye a fedezékbe huzódáskor kivált a kamera fps-ből ilyen külső-oldalsó nézetbe,de egyáltalán nem zavaró,söt látványos.

A grafika pc-n ugye gépfüggő lesz,hát gyanitom kell majd neki rendessen,mert egyetlen dolgot kivéve elképesztöen szép a progi.Az az egy az ellenfelek,akik mintha kicsit olyan tucat termékek lennének kinézetre.Legalábbis a 3 kommandóshoz képest,akik viszont nagyon látványos külsőt kaptak.Az ellenfelek kicsit kidolgozatlan ruha-külső ehhez képest.Hát legalábbis akiket edig láttam itt az elején. (a demo pályára meg már annyira nem emlékszem hogy ott hogy is néztek ki a terroristák...)
    Van még a fizika ami nekem tetszik,főleg gondolok itt az embereken lévő rongybaba fizikára.Igen élethü összeeséseket tudnak produkálni,de sajnos a földön már nem lehet öket odébb mozditani.Azért mindenképpen jó ez is.

Összességében szerintem mérföldekkel jobb mint a Lockdown,és böven jobb a GRAW-nál is,ami ugyan tetszett volna nekem,de a társak hülyesége játszhatatlanná tette.

Na jó hosszan fejtettem ki a dolgokat,meg biztos van amit rosszul is irtam (én se töltöttem még vele sok időt),ezekért bocs.
  • h3nry
    Na jó de az elején Gábornak nem szólunk, mert akkor a gyakorlásnak is lőttek :DDD
  • Thanatos
    nem lehetünk a csucson midnig de azért ubinál erősen az a tendencia újabban hogy sorra nyirja ki a nagy neveket... :)
    jah én pont az ilyen stilusu gamektol irtozok amiket a pajtás janiknak terveznek..., kösz ha iqlightoskodni akarok akkor inkább nézek tv-t mint az átlag bunko...
    ráadásul ha nem r6-ekhez méltó akkor miért az a neve??énse hivom magam árpádházi kisbélának ha semmi közöm az árpádházhoz mint királyi családhoz...

ettől függetlenül én még ha nem is ugy tünik de várom azért, csak eredendően pesszimistán állok hozzá ilyesmihez :) iylesminél emg ahol nagyon olyan szaga van hogy megint csak a névvel akarják eladni a 946887687. lóbőrt hátványozottan pesszimistán..., evvan... :)
  • VRSDM
    mind a lockdown mind a gr3 megvolt, sajnos... de hát nem lehetünk mindig a csúcson ;)

veled ellentétben egy jó bár nem rainbow-hoz méltó játékot látok benne, minden jó és szép benne (pár affér amit szokásom leirni ideis), tól eltekinve, egy jó játékot várok, de közel sem azt amit régen kaptam...

azóta sokat változott a világ, hol játszana vele annyi ember vele majdan ha napokba tellne a tökéletes misszió megtervezése? nem sokan...

igy viszont easy-n még végigviszi majd jani is a pajtából (elnézést a pajtában élő janiktól :D)

amit még zavaró: a boxos ingame movie-kon, eléggé lassuak az ellenek, a fedezéken kivül lelövi a fickónk az elsőt másodikat harmadikat, mire rálőnek egyáltalán, most ez vagy a boxos controller vs. egér gyorsasága pontossága miatt van,... vagy nemtudom :S
  • Thanatos
    és? attól még az az első ue3 engines game..., amugy nem anyira vész mint beállitod... :)
  • Thanatos
    -tudom és ha hiszed ha nem az unreal engine a nekem legszimpatikusabb engine..., de ettől fügetlenül az ue3 engine még nem bizonyitott, roboblitz ilyen szempontbol nem tul mérvadó..., és attól még hogy az ükapád zseni votl nem biztos hogy te is az leszel ugye..., szóval ovatosan a lelkesedéssel mert még csalódás lessz a vége... :)
    -de játszottam... te viszotn ezek szerint a lockdown-al nem játszottál, mert utolso infok szerint nekem eddig ugy tünik ez inkább arra fog halyazni mint a nagy elődökre..., a lockdown meg ugye max a név rombolására volt jó...

-a neve nem kutya , sőt még a könyvei se azok, ellenben ettől ez még mindig nem garancia..., lásd lockdown és ghost recon 3...

kiprobálni emg kifogom mert gyk mindent kiprobálok ami nem tünik ultrafosnak és hátha..., de ettől még szeirntem nem tul rózsás a helyzet...

ui.: és hiddel én örülnék a legjobban ha kellemes csalódás érne és végre kijönne valmai emészthető multi game...
  • grebber
    Jó de azt a fostalicskaság az UE3 megcsufitása azt egy förmedvény.
  • VRSDM
    ez eddig is igy volt...
    elsődleges és másodlagos fegyver, azokra különféle addon (optika-hicap tár-hangtompító-hőkamera stb) különféle eszközök, gránátok, elektronikák, kulcsok stb)

- "kitugya milyen enginjük" tudni illik az unreal engine ott van a legtöbbet licencelt motorok listáján
    - "van egy jó nevük(hábár már annyira nem jó azse..." ezekszerint nem játszottál az előddökkel mikor kijöttek, még vga is nagy szám volt, nekem meg egy voodooo2es dolgozott a masinába, napokon át játszottunk haverokkal, 5-6 an összegyülve tervezve a taktikát, mindenki finomított rajta, és felváltva játszottunk, aztán jött a 2. rész, a csodás 3. elbaszott 4. stb.stb.stb.

másrészt tom claney's neve alapból nem kutya ;) (nem csak a pc-s játékok terén nagy koponya)

nem látsz semmi jót a játékban? semmit amiért megérné kipróbálni? csak egy "kipróbálom, hátha beszopják még az engine-t is" alap? érdekes hozzáállás

• Thanatos
    a pozitivumokat midnenki látja? :) hát én nem tul sokat látok eddig.. :P
    van egy jó nevük(hábár már annyira nem jó azse...) egy elvileg jó de leginkább kitugya milyen enginejük és kész..., hirtelen más pozitivum nem jut ezsembe...., max a graf ami sok szart nem fog érni ha midnen mást elkurnak esetleg...
  • Thanatos
    már van ue3 engines pc game...
  • csoola
    én ezt annyiban másitom meg h a csapattagonként csak 1 fö fegyver /géppuska, géppisztoly, sörétes, mesterlövész stb/ plusz egy pisztoly, ha ezeket teljesiti, és jol fog menni a gépemen, rendes felbontásban, akkor én tuti h jol el leszek vele!
  • Adam II
    Bocs félreértettelek.

Szerintem nem is lehetne teljesen valóságosra megcsinálni úgy ,hogy játszható és élvezhető legyen. Alapból az emberi érzékszerveket nem lehet úgy szimulálni mint egy autó vagy más jármű fizikáját (bár azokat sem lehet tökéletesen).

Nálam akkor megy át egy ilyen játék a vizsgán ha:

A felszerelés élethű:
    Hát a Vegasnál furcsálom azt az M249-est nem valami célszerű egy túszokkal teli teremben nem is CQB-re találták ki. Remélem lesz sok választható fegyver nekem és a csapattársaknak. A többi felszerelés még elmegy bár elég Hollywoodos.
    Max 4-5 talán 6 tár emberenként. Természetesen ne legyen felvehető ammo pack.

Nincs életvonal ,ha nem kapunk azonnal halálos találatot sántuljunk le mint az RvS-ben legközelebbinél meg dobjuk fel a pacskert. Az ellenségnek is illik meghalnia egy jól irányzott lövéstől ,ne legyen health pack. Vegasban szerintem nem lesz gond ezzel.

Van taktika ,ami bizonyos fokú szabadságot engedélyez ,egy pályát lehessen többféleképp végig vinni. Egy-egy lépést jól meg kelljen fontolni ,ha csak kicsit is de kényszerítsenek már gondolkodásra ,megfontoltságra. Azért nem árt ha nem idegesítően nehéz ,legyen aranyközépút. Vegasban majd meglátjuk ,hogy lesz megoldva a taktika.

Van AI. Utálom az olyan játékot ahol a csapattársak csak golyófogók és a parancsaim nélkül képtelenek boldogulni és az egész játék arról szól ,hogy azon parázok mikor csesz el valamit az egyik idióta csapattársam. Az sem árt ha tud célózni ,emlékszem GRAW-ban az egyik csapattársam ádáz tűzharcot vívott a tőle 10 méterre lévő láda mögött lévő mexikóival és ellőtte az összes lőszerét. Az ellenfélnek is legyen sütnivalója mert agyatlan bábokra lövöldözni nem valami nagy kihívás.
    A videok alapján a csapattársak AI-ja nem lesz rossz az ellenségét pedig meglátjuk.

Kiváncsi vagyok rá nagyon. Remélem kellőképp szórakoztató lesz de nem is lesz túl VérPistis. Jó lenne legalább egy RvS szintű játékot kapni.

• csoola
    ezt én is tudtam, a roboblitz 1ébként sztem fullon nagyon szép, és nálam csak akkor röccen meg egy kicsit ha sok enemy van a képernyön, addig akadásmentesen sztem stabil 40-50 FPS-es megy, 1ébként nem rossz játék az se /inkább logikai féle/ de én ezt a gamet várom legjobban, meg a másik UBI-s cuccot, a Rayman 4-et:Pés UE 3-as, külföldön már odákat zengtek rola:D
  • VRSDM
    senki sem mondta hogy nem tetszik, tetszik hát, csupán felhívom a figyelmet a negatívumokra, mivel a pozitivat mindenki látja...
    én nem várnám aki végigment az egész rainbow sorozaton??? ejj
    ezt te sem gondolhattad komolyan :D
    één, aki utcai és épületharcot tanul?

csupán rávilágítok, azok számára akik esetleg azthiszik hogy így néz ki egy spec.osztag
  • Gerbill
    Nem ez lesz az első UE3-as játék, hanem a RoboBlitz, ami ha minden igaz már ki is jött. Bár a grafikáján nem látszódik, de valóban UE3-as.
  • Adam II
    Ez nekem is feltűnt. Érdekes.

Ha nem tetszik miért várod?

• VRSDM
    a leutóbb linkelt videóbol ;)
    avagy hogy lőjjük szarrá társunk lábát :)

másrészt minden szép és jó benne, csak semmi köze a valósághoz, sajnos...
  • VRSDM
    site
    " Montreal Studios has acquired the Unreal 3 engine for Rainbow Six Vegas and we can't think of any better showcase for its power than a night-time helicopter ride down the Las Vegas strip."
  • grebber
    Ha UE3-as lenne akkor már réges régen odákat zengtek róla mivel ez lenne az első UE3-as game PC-re de nemazlesz.
  • csoola
    ha sok is lesz most az indok az UE 3 lesz:P/remélem a mostani gépemen jol fog fusssni/
  • Thanatos
    ubi game lévén sok, és indokolatlanul sok... :D
  • Thanatos
    egyre jobb... :D
    Lehet már tudni valamit a gépigényről?
  • Adam II
    Ubi shop oldaláon December 14-re írják a megjelenést.
  • Paranoia
    roger that
    ---
    baaah most látom,h xboxra 5,47giga a játék:S elég arány rombóló lesz ez pécére is