3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
#448 Mi a fene, te itt is itt vagy? Csak most látom hogy van ilyen gém. Előreláthatólag jobb lesz ez mint a Lockdown, vagy valami hasonló szarra lehet számítani? :) -
#447 10GB??!???!?!? Lassan már 1 TB-s vinyó kell hogy fenn lehessen 2 játék... -
#446 Itt a recommended is:
PC hardware recommended requirements
Supported OS : Windows XP (only)
Processor : 3500 MHz Pentium IV/AMD or better
RAM : 1GB RAM
Video Card : 256MB DirectX9-compliant video card (see supported list*)
Sound Card : DirectX 9.0-compliant sound card
DVD : 4x DVD-ROM or faster
Hard Drive Space : 10.0 GB
* Supported Video Cards at Time of Release
ATI RADEON X1600/X1800/X1900
NVIDIA GeForce 6600GT/6800/7300/7600/7800/7900 -
#445 Így van :)) Kérjük minél előbb. -
#443 Várom a beszámolokat! -
#442 Tom Clancy's Rainbow Six Vegas Download Minimum System Requirements
Supported OS:Windows XP (only)
Processor: P4 3Ghz or AMD equivalent
RAM:1024 Mb
Video Card:128MB, Shader Model 3 and DirectX 9.0c compatible
Sound Card: DirectX 9.0c compatible
DirectX Version: DirectX 9.0
Peripherals Supported:
Mouse, keyboard, headsets, Xbox360 Controller, etc.
Multiplay:
Local area network (LAN) and/or 128kbit Cable/DSL connection for online game
Min 1024mb ram. Gratz. -
#441 Djemba-t nem lesz itt hosszú életű! csoola! te meg légyszíves és ne nagybetűkkel írj! ;) -
Hellsing47 #440 bekéne szereznem egy uj videokártyát :DD
mert mint látom az ubi nagyon ráhajtott az SM3.0 -ra :-/
vki aki már leszedte/szedi SM 2-t tudot karival az irja már be hogy megy-e vagy sem :)
thnx. -
#439 na akkor! ha valakinek elndult! írja le a gépét, és azt hogy milyen grafikán, hogy fut! warezt-t inkább hanyagoljuk... majd csinálok FAQ-t abba kiteszem cracket (ha lesz), meg egy torrent linket! -
#438 MEGJELENT!
Rossz hír a chellosoknak: EMUDVD9 :)
A w*n*doo-ról már lehet tölteni! Holnap beszámolok! -
Thanatos #437 Moderátornak-nak cimű topicban visszakérheted őket... -
#436 Ah eltűntek a felkiáltójelek :-( pedig olyan szép volt úgy nevem
,,Banano007" -
#435 már a wanadoo n fent van a Vegas az gondolom nem fake -
Thanatos #434 és ez se igaz..., látom nagyon megy az agyatlanság ebben a topicban :) -
Thanatos #433 és az mióta mérvadó? ... -
#432 mivel Ők is tesztelik előbb, hogy fake dolgot ne rakjanak ki... -
PENGEinno3d #431 Hmm még nincs is kint az nforce-on! -
#430 de nemtudom vhogy tök jó érzékem van ezekhez pont ma délután jött meg az uj vga amit azért vettem hogy a vegas jol fusson majd meg a régi karimon nincs shader 3.0 ^^ és tessék ma ki is jött a game -
#429 énis... volt 2 perc késés :) a post után :)
megszívták a korán fekvők :) -
#428 én meg már szedem is ^^ -
sorted #427 rakják is fel egyik odlalra.. -
#426 eztmeg honnan? -
Gabe18 #425 Én ma fejeztem be X360-on.Jó kis játék volt.Jó hangulat,kellöen pörgös,nem fullad unalomba,szóval tetszett.
Ahogy látom itt azért vannak elvárások,főleg az elődök nyomán,hát nem tudom azoknak hogy fog megfelelni. -
sorted #424 Tom.Clancys.Rainbow.Six.Vegas.EMUDVD9-Unleashed -
csoola #423 jöhetne már vmi info, vagy demo.../bár hétvégén nem hinném h fog sajna:S -
csoola #422 de mert már alig birom kivárni:D -
#421 5nap, már nem oszt nem szoroz... -
#420 Bár igazuk lenne.
Ez csak akkor fog kiderülni ha játszhatunk vele. -
#419 gémszarrol csak annyit hogy, régebben küldtem nekik 2x hírt, mind2 alkalommal kirakták de vmi olyan szöveggel hogy keresgéltem a neten ja és az egyik hir az a richard burns rally képek voltak amiket haverom csinált anno mikor az automexnél melozott és megkapta a tesztpáldányt... azota megvan a véleményem a gémszarrol -
#418 "egye-bassza"
ROTFL :D -
csoola #417 -_- -
#416 Najó. Egye-bassza. Vicclapnak elmegy -
Thanatos #415 nem akarlak megsérteni de amilyen hsz-eidet eddig láttam az alapján nem is csodálom :P -
Thanatos #414 én még eddig se mennék el... ahogy maxtreme is irta a gs cikkeinek pontosan 0 a hirértéke... -
csoola #413 nekem a kedvenc ujságom a GS, 2002 december ota mindig megveszem, sztem naon szinvonalas, én hiszek nekik, általában egy véleményen vagyok velük, de persze kivétel erösiti a szabályt -
#412 Igen ez sajna így van, pláne a Gs-nél. Soxor sírva röhögök 1-2 cikkükön. Valami bődületes baromságokat tudnak összehozni.
A legjobb az volt mikor kihozták hogy a 9600XT sokkal gyorsabb VGA mint a sima 6600..
De a játéktesztek sem különbek. Elég cska megnézni a carbont. -
#411 de egy iránynak miszerint a kép melletti comment fék, azért felfogható -
Thanatos #410 szvsz a gs szavára nem nagyon érdemes adni..., ugy általában az újságok nem tul mérvadóak de a magyar újságok még ebben is viszok a toppot az bődületes faszságaikkal néha... -
csoola #409 azért ue 3-nál ez sztem egyértelmü, /sajna/ a nagyobb cimek szinte biztos h ezt a technologiai szintet képviselö karit fognak követelni (kicsit értelmetlenre sikerült:D) -
#408 azon nem is volt mit kételkedni