3901
    Lehet felteszem az 1.0-t,megnézni, hgy megy-e még a dolog :)
  • h3nry
    RS -es régi szép idők :) Barnus, Gábor, Zoli, Komi, stb :))) ja meg én is.
    Régebben én ia Rs-eztem multiba játszottunk jópár menetet
  • Thanatos
    a multival még meg kő várni milyen elssz a full mert ha ez is paks edition lesz akkor egykezeden emg fogod szerintem számolni hányan fognak itthonrol ezzel a csodával multizni..., amugy engem is főleg a multi érdekel, csak az a félő hogy ugye milyen elssz a game meg hogy megint berobban a gábor féle társaság és akkor megint felejtős :P airsoft meg tényleg nagyon off :)
  • VRSDM
    annyi baj legyen, legalább kítűnünk a tömegből ;)
    előre szólok hogy multira lehet készülni ellenünk (vagyunk páran még rs-ből eléggé összeszova ;)

/mondjuk előbb egy gépet kéne alávarázsolnom, csak az a baj hogy minden plussz pénzem airsoft-ra költöm, de ha van kedvetek gyertek el egyszer és játszunk ott valami fergetegest... nem reklámozok, mert nemkéne ha érdekel hogy milyen ha a s.w.a.t. harcászatra képzett intruktorok tartják és oktatnak akkor keressetek pm-be, mind szabad játék-felszerelésbérlés-játékszervezés-harci túrák-és a klub, ahol megtanítják amit tudnak ;)
  • Thanatos
    ez ilyen, sajnos sg-n már jó ideje az iqlightok vannak tulsulyban :(
  • VRSDM
    a minap kaptam egy pm-t hogy melyik játékhoz csináltam ezt a banner-t (mert beraktam a photoshop munkák topik"omba" is)
    ugyhogy az olvasási gondok tömegesek az sg-n
  • csoola
    inkább jelenjen mega game
  • Thanatos
    erre szoktam azt modnani hogy aki ennyire elfoglalt hogy visszaolvasni sincs ideje akkor annak a játékra se elssz ideje szal neki ugyis mind1... :)
    Ne bántsd! Írni úgy-ahogy tud de az olvasással gondjai vannak
    De az is lehetséges, annyira elfoglalt (iskola+munka+másodállás+3gyerek+feleség+stb)hogy nincs ideje olvasni
  • csoola
    gépigényröl nem tudunk sokat, de a grafja sokkal majjerreb lesz mint az SC-nek, mivel h az UE-nek a legujabb verzoiját használja... jah és ehhez sztem nem kellett volna 50 (!) hsz-t sem elolvasnod, mivel nemrég tisztáztuk az egészet...
  • k8bal
    jajj fiam! kivan rakva banner alá, hogy INFO-k! na ott egyikre ráklikkelsz és olvasgatod híreket (magyarul a HW-n) tehát még cska nagyon angol tudás se szükségeltetik
  • VRSDM
    szerintem meg atomra nemjól köszöntél...
    szeretem az ujregeket ;)

a grafikus motor nem ugyan az mint a SC:DA-jé, és a gépigénye sem...
    ha kiadták volna nem ez lenne itt, hanem kép-vidó-leírás-szerver áradatok
  • CoD23
    hali mikor jelenik meg pontosan a game?
    vagy már kiadták?
    olyan lessz a grafja mint a splinter cell duoble agent-nek meg a gépigénye is nekem atomra teccik
  • Paranoia

/fav
  • VRSDM
    rád van bízva, énmár leirtam a véleményem rola, ha bentlesz örülök ha nemlesz akkor nincs semmi
  • k8bal
    akkor mennyen be a másik banner vagy maradjon ez?
  • Thanatos
    nekem 1280*1024-nél nagyobbra nem futja 19es monitoron mert nincs értleme számomra :)
  • VRSDM
    akkor téma kivesézve, lesz ami lesz.

/bár nálam 1600x1200-ba még picike is... valszeg emiatt adódnak más nézetek a dologról.
  • Thanatos
    én nem mondtam hogy szabvány meg hasonlok, csak a véleményme irtam le, de akkor igy irom: SZERINTEM túl vastag... :) nem csipem ha egész lapot kitakarja a banner, ennyi, ettől még olyat cisnálsz amilyet akarsz :)
  • VRSDM
    bocs hogy off...
    de! itt az sg-n mintha lenne szabványbanner? kétlem de ha van akkor az 750x220 (netán 750x180) ez tény...

on!
  • Thanatos
    épp ezaz hogy nem 10 pixelel tul vastag, tulképp a msotani is vastag :D
  • VRSDM
    tessék levágni az aljából... ott ugyis csak padló van:)
    de nemhiszem hogy azon a 20px en sok mulna :D lsd bf2banner :D
  • Thanatos
    tul vastag picit szvsz, de amugy nekem jobban bejön mint a msotani :)
  • VRSDM
    összedobtam igy nagy várakozásomban egy banner-t...
    ha jobban tetszik cseréljétek, ha nem... nem sértődök meg(:
  • VRSDM
    valóban nem szoktak...
    bár nővérem élettársa magyarország speciális egységeinek gépezetében elég magas pozicióban van, igy az sem lenne több egy "hali xy tudnál hozni egyet?" dolognál...
    mellesleg airsoft-oztam már az Ő rendes bevetési sisakjában és egy az egyben ugyan ez...
  • Adam II
    Nem azért mondtam ,hogy használt mert baja lehet csak általában nem szoktak ilyesmit újonnan árulni civileknek.
  • csoola
    én ugy tom, a DA még az UE 2.5-öt használta (én ezért is nem értem,m iért az ekkora gépigény...) ez pedig az UE 3-at, ami ugye az "igazi" debüt lesz PC-n (ha a roboblitzet nem vesszük)
  • VRSDM
    szóval sem montam hogy az az, nemtudom milyen azért kérdeztem
    mivel ha jól rémlik a vegas az ue3.0-án lesz, emiatt nemlehet olyan gépigénye mint a DA-nak azért kérdeztem hogyha az olyan akkor hasonló gépigény ha nemolyan akkor nemhasonló... :)

xboxos témát meg zárjuk már le könyörgöm
    Én nem az írtam volna, hogy xboxra kijött?
    Egyébként nekem is csak Pc-m van de annak örültem, hogy ha kijön az xboxos változat akkor hamarosan jön ki pc-re is.
  • Thanatos
    pontosan, hihetelten egyesek menyi fazsságot tudnak itt terjeszteni az sg-n :/
  • Thanatos
    ki vitázott? :)
  • grebber
    Az új Splinter Cell még mindig nem UE3.0-ás és nemtudom honnan szeditek ezt!

• VRSDM
    nem nyitok vitát, veled együtt mindenki tudja hogy hogy xboxrol van szó, majd ha irja bárki is hogy " éljen pc relase" akkor segits... köszi

117 - SC:DA is unreal 3.0ás?
  • Thanatos
    ha hülyeségeket irnak be akkor valszinű nem..., én csak segitek meglátni nekik ha elkerülte a figyelmüket..., már ez is baj? :)
  • VRSDM
    10ért jól lehuznak egy ABS sisakkal a 44-esen
    ebay-en az usából való szálíítással eggyütt meghozzák 5400ért épp a minap néztem, a kevlár sisakot is 33e ért árulják, RABLÁS!!! nekem usa-bol szállíttással együtt, lesz 19400HUF ne nevettesenek már ki...

Thantos - szted ők nem látják? n00b o_O
  • hitch
    A Gépigénye ugyan olyan lesz mint a Splinter Cell Double Agentnak??
  • Thanatos
  • Thanatos
    az xboxos verzio...
    XBOX-ra már ki is jött