3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
#153 Lehet felteszem az 1.0-t,megnézni, hgy megy-e még a dolog :) -
#152 RS -es régi szép idők :) Barnus, Gábor, Zoli, Komi, stb :))) ja meg én is. -
#151 Régebben én ia Rs-eztem multiba játszottunk jópár menetet -
Thanatos #150 a multival még meg kő várni milyen elssz a full mert ha ez is paks edition lesz akkor egykezeden emg fogod szerintem számolni hányan fognak itthonrol ezzel a csodával multizni..., amugy engem is főleg a multi érdekel, csak az a félő hogy ugye milyen elssz a game meg hogy megint berobban a gábor féle társaság és akkor megint felejtős :P airsoft meg tényleg nagyon off :) -
#149 annyi baj legyen, legalább kítűnünk a tömegből ;)
előre szólok hogy multira lehet készülni ellenünk (vagyunk páran még rs-ből eléggé összeszova ;)
/mondjuk előbb egy gépet kéne alávarázsolnom, csak az a baj hogy minden plussz pénzem airsoft-ra költöm, de ha van kedvetek gyertek el egyszer és játszunk ott valami fergetegest... nem reklámozok, mert nemkéne ha érdekel hogy milyen ha a s.w.a.t. harcászatra képzett intruktorok tartják és oktatnak akkor keressetek pm-be, mind szabad játék-felszerelésbérlés-játékszervezés-harci túrák-és a klub, ahol megtanítják amit tudnak ;) -
Thanatos #148 ez ilyen, sajnos sg-n már jó ideje az iqlightok vannak tulsulyban :(
-
#147 a minap kaptam egy pm-t hogy melyik játékhoz csináltam ezt a banner-t (mert beraktam a photoshop munkák topik"omba" is)
ugyhogy az olvasási gondok tömegesek az sg-n -
csoola #146 inkább jelenjen mega game -
Thanatos #145 erre szoktam azt modnani hogy aki ennyire elfoglalt hogy visszaolvasni sincs ideje akkor annak a játékra se elssz ideje szal neki ugyis mind1... :) -
#144 Ne bántsd! Írni úgy-ahogy tud de az olvasással gondjai vannak
De az is lehetséges, annyira elfoglalt (iskola+munka+másodállás+3gyerek+feleség+stb)hogy nincs ideje olvasni -
csoola #143 gépigényröl nem tudunk sokat, de a grafja sokkal majjerreb lesz mint az SC-nek, mivel h az UE-nek a legujabb verzoiját használja... jah és ehhez sztem nem kellett volna 50 (!) hsz-t sem elolvasnod, mivel nemrég tisztáztuk az egészet... -
#142 jajj fiam! kivan rakva banner alá, hogy INFO-k! na ott egyikre ráklikkelsz és olvasgatod híreket (magyarul a HW-n) tehát még cska nagyon angol tudás se szükségeltetik -
#141 szerintem meg atomra nemjól köszöntél...
szeretem az ujregeket ;)
a grafikus motor nem ugyan az mint a SC:DA-jé, és a gépigénye sem...
ha kiadták volna nem ez lenne itt, hanem kép-vidó-leírás-szerver áradatok -
#140 hali mikor jelenik meg pontosan a game?
vagy már kiadták?
olyan lessz a grafja mint a splinter cell duoble agent-nek meg a gépigénye is nekem atomra teccik
-
Paranoia #139
/fav -
#138 rád van bízva, énmár leirtam a véleményem rola, ha bentlesz örülök ha nemlesz akkor nincs semmi -
#137 akkor mennyen be a másik banner vagy maradjon ez? -
Thanatos #136 nekem 1280*1024-nél nagyobbra nem futja 19es monitoron mert nincs értleme számomra :) -
#135 akkor téma kivesézve, lesz ami lesz.
/bár nálam 1600x1200-ba még picike is... valszeg emiatt adódnak más nézetek a dologról. -
Thanatos #134 én nem mondtam hogy szabvány meg hasonlok, csak a véleményme irtam le, de akkor igy irom: SZERINTEM túl vastag... :) nem csipem ha egész lapot kitakarja a banner, ennyi, ettől még olyat cisnálsz amilyet akarsz :) -
#133 bocs hogy off...
de! itt az sg-n mintha lenne szabványbanner? kétlem de ha van akkor az 750x220 (netán 750x180) ez tény...
on! -
Thanatos #132 épp ezaz hogy nem 10 pixelel tul vastag, tulképp a msotani is vastag :D -
#131 tessék levágni az aljából... ott ugyis csak padló van:)
de nemhiszem hogy azon a 20px en sok mulna :D lsd bf2banner :D -
Thanatos #130 tul vastag picit szvsz, de amugy nekem jobban bejön mint a msotani :) -
#129 összedobtam igy nagy várakozásomban egy banner-t...
ha jobban tetszik cseréljétek, ha nem... nem sértődök meg(:
-
#128 valóban nem szoktak...
bár nővérem élettársa magyarország speciális egységeinek gépezetében elég magas pozicióban van, igy az sem lenne több egy "hali xy tudnál hozni egyet?" dolognál...
mellesleg airsoft-oztam már az Ő rendes bevetési sisakjában és egy az egyben ugyan ez... -
#127 Nem azért mondtam ,hogy használt mert baja lehet csak általában nem szoktak ilyesmit újonnan árulni civileknek. -
csoola #126 én ugy tom, a DA még az UE 2.5-öt használta (én ezért is nem értem,m iért az ekkora gépigény...) ez pedig az UE 3-at, ami ugye az "igazi" debüt lesz PC-n (ha a roboblitzet nem vesszük) -
#125 szóval sem montam hogy az az, nemtudom milyen azért kérdeztem
mivel ha jól rémlik a vegas az ue3.0-án lesz, emiatt nemlehet olyan gépigénye mint a DA-nak azért kérdeztem hogyha az olyan akkor hasonló gépigény ha nemolyan akkor nemhasonló... :)
xboxos témát meg zárjuk már le könyörgöm -
#124 Én nem az írtam volna, hogy xboxra kijött?
Egyébként nekem is csak Pc-m van de annak örültem, hogy ha kijön az xboxos változat akkor hamarosan jön ki pc-re is. -
Thanatos #123 pontosan, hihetelten egyesek menyi fazsságot tudnak itt terjeszteni az sg-n :/ -
Thanatos #122 ki vitázott? :) -
#121 Az új Splinter Cell még mindig nem UE3.0-ás és nemtudom honnan szeditek ezt!
-
#120 nem nyitok vitát, veled együtt mindenki tudja hogy hogy xboxrol van szó, majd ha irja bárki is hogy " éljen pc relase" akkor segits... köszi
117 - SC:DA is unreal 3.0ás? -
Thanatos #119 ha hülyeségeket irnak be akkor valszinű nem..., én csak segitek meglátni nekik ha elkerülte a figyelmüket..., már ez is baj? :) -
#118 10ért jól lehuznak egy ABS sisakkal a 44-esen
ebay-en az usából való szálíítással eggyütt meghozzák 5400ért épp a minap néztem, a kevlár sisakot is 33e ért árulják, RABLÁS!!! nekem usa-bol szállíttással együtt, lesz 19400HUF ne nevettesenek már ki...
Thantos - szted ők nem látják? n00b o_O -
hitch #117 A Gépigénye ugyan olyan lesz mint a Splinter Cell Double Agentnak?? -
Thanatos #116 #108 -
Thanatos #115 az xboxos verzio... -
#114 XBOX-ra már ki is jött