3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
#68 él a topik! :)
elvileg nem sokára jönnie kéne! csak bírjuk kivárni! -
Richard90 #67 lesz pc-n is :) -
#66 Jön pc-re is! -
#65 Ez a játék csak xbox360ra és ps3re fog megjelenni? Vagy lesz Pc-n is? -
Thanatos #64 nem tud vki -
csoola #63 ha vki tud fontos infokat irjon! -
csoola #62 sztem simán megcsinálhatnák azt h beleraknak fps nézöpontot is...(csak azért, mert ez már ugye ugyis UE3, szal itt nincs az mint régen h a tps az jol néz ki a de az fps meg mondjuk már randa mert nincs külön modell...) igy mindenki ugy játszhatna ahogy csak akar... -
#61 tény hogy látványos ez a 3ps kamera pl a falaknál, de nemtudom mennyire jó az hogyha, előer látom mi van bennt, és becélzom-kihajolok-lelövöm ennyi...
jobban tetszene hogyha, maradna fps, be és a csak kisspilázna piciket, lenne rá egy gomb, és akkor lehetne kikukkangatni, akár játszani azzal hogy kétszer ne ugyanott mert az ellen ugye oda figyel alapvetően hogy ott jöttél ki akkor mostis ottfogsz...
meglátjuk
alapvetően nekem is jók a reményeim -
csoola #60 általában a fotos cuccokt kihagyják. amugy ugy tom végre vissza térnek a "gyökerekhez", és rendes taktikai action game lesz belöle. a videok nagyon meggyözöek, ha minden jol megy, a mostani vasam élvezhetöen fogja futtatni a játékot, már nagyon várom, hogy tolhassam!(legalább egy demot dobnának nem csak a boxosoknak...) -
#59 szerintetek ha ezt az arclefotózós dolgot, box-live-ba beleteszik, pc-be kihagyják, gondolom, kényltenek leszünk a textúrák után nyulni, pedig szerintem elég hangulatos dolog -
#58 lockdown-t kihagytam rs-ig még játszottam vele, de az igazi az valóban a rogue spear (az a zene)...
végre tetszik hogy a nagyított célzást (nemtudom hogy fogalmazza másképp), valóban a tus mögé emelt arcal végződik...
és mint harcászati, épület és utcaiharc-ot tanuló egyén kiváncsi vagyok, mennyire sikerül kihozni a szarból a játékot...
tps-t meg hagyjuk a fenébe -
#57 hat a mostanaban megjelent ubi-s jatekoknak mind igen nagy a gepigenye
-
hitch #56 Na hamarosan itt a gém Az ubisoft szerint 2006 nov 12 jön ki a gém.RAINBOW SIX VEGAS RELEASE -
csoola #55 ma a pcgurun kiirták h demo lesz, részben igazuk volt, részben pedig nem. hogy miért?mert igen lett demo, de sajna nem pc-re...(de azért reméljük arra is kivágnak egyet sitysuty:P) -
Gascan #54 rendszerkovetelmenyrol tudtok valamit? -
#53 A videókból ítélve talán nem lesz akkora szar mint a Lockdown. De ez még nem jelent semmit.
Remélem az AI mindkét oldalon jó lesz. A Lockdown meg a GRAW AI-ja nevetségesen sz@r volt ,említésre sem méltó. Reméljük most nem a Vérpistákat akarják kielégíteni.
A grafika szép de kérem optimalizálják rendesen!!
-
#52 Reversal of fortune? // IE alatt nemtom miért vacakol -
#51 Szépek! -
#50 Új képek!
Link -
#49 Rainbow Six 5 (PC Working Title) -
#48 Trailer
Ebben a csöpp, 5 megás trailerben Alexandre Parizeau producer válaszol meg néhány kérdést, és magyaráz el néhány in-game jelenetet.
forrás : Gamestar -
#47 Az még az elment kategória volt. -
#46 ha ő ezt várja egészségére, úgy se lesz benne! ;) -
bgabor #45 Mit is keresne benne TPS mód? Szigorúan FPS volt mindig is. -
bgabor #44 A Raven Shield azért még elég ütős volt. -
#43 Viszik a gamet az idei Games Convention kiállításra! -
#42 és reméljük nem lesz akkora igánye mint a Crysis-nek! :c -
#41 Ja, a Lockdown tényleg egy kalap xar. De szerintem ez jó lesz, legalábbis az alapján, amit eddig mutattak belőle. -
#40 Pedig az legújabb egy kalap kaxi. A Rogue Spear óta döglött a fanchise. -
#39 Mé', Splinter Cellben is jó volt. Tudom, hogy az más setting, de én a célzásra gondoltam elsősorban. Meg a falmászásra mondjuk. Az FPS nézetből nem nagy élmény. A szűk látókör meg a "hárdkór" gémerek sajátossága, akiknek a jó játék fogalma még mindig a Rainbow Six első részében merül ki, csak sajnálni tudom őket. -
#38 dehát az arcade majmoknak ez kell! :c
Hogy mész előre és hentelsz! Pedig én pont ezérti s szerettem a Rainbow Six-eket hogy taktikázol! -
#37 Jah nagyon gáz irányba mennek. Próbálják a tömeg ízlésére csinálni. Ezzel pont megölik azt ami ezt a nevet anno naggyá tette. -
#36 TPS mod egy Rainbow Six-be?! PC-n... tényleg! marha jó lesz! :/ -
#35 Megnéztem a videókat az IGN -en , nagyon durva lesz a játék. Remélem a TPS módot nem hagyják ki a PC-s válltozatból sem. Amilyen fos volt a Lockdown (mert az volt), olyan jónak tűnik ez a gém. -
#34 Szupi! Már csak a játék hiányzik. -
#33 banner hogy tetszik? -
#32 kérek házigazda jogot ide! Igaz még nem népszerű de előbb utóbb jönnek majd a cuccok! meg össze dobok egy FAQ-t, hogy mit lehet tudni a játékról, képek, videók!
-
#31 http://www.sg.hu/cikkek/44508/rainbow_six_vegas_pc_re_is_jon -
Neoncsoves #30 Remélem -
#29 Szerintem lesz pc-re is.