Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ONE SHOT KILL!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nem tul nehéz, nagyon elviselhetetlen akadályba még nem csöppentem, mikor egyedül voltam, akkorse
persze ubisoft szopjon le, hogy megint konzolátirat az egész játék, plusz még élsimítást se tudok kapcsolni, hiába lövöm be nvidia driverben, vmi oknál fogva mégis kokckásak a texturák szélei <#banplz>#banplz>
szal mindent összevetve ameddig van kedvem játszom, de tuti nem lesz nálam nívós darab
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem is megvan a vegas már végig is vittem. De nemrég úgy döntöttem hogy visszarakom, mert hiányzott a tömény kommandózás. Csak az a baj hogy nem szeretném mégegyszer végigvinni az elejét, mert nehéz és nem a legjobb. Tudnátok valami cheatot mondani? (kizárólag olyat, ami a pályákat engedélyezi!)
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
AI is hagy némi kivetnivalot maga után, legimkabb azt utalom mikor tudja melyik oldalán fogok felbukkani a fedezéknek és már oda lonek mielott kidugnám a fejem 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
(én egyenruhákat gyûjtök, és pl. Belgiumban sikerült vennem egy elég jó állapotú vietnámi háborús ERDL Lime zubbonyt, amin még a Marines felderítõi nyomat is rajta van, 2300ft volt átszámítva. Ha itthon akarnék ilyen venni, akkor kb. olyan 20000ft lenne a minimum, amit ki kéne érte adnom, ha neten megrendelném az USA-ból, akkor pedig 7-8ezer ft, csak sajnos már nem nagyon küldik ki õket, szerencsére van egy kereskedõ, akitõl évek óta rendelek , õ kiküldi. Sajnos lejárt már az a korszak, amikor a magyar military boltos is árult eredeti felszerelést, és használt cimke alatt elkótyavetyélte😊 már csak orosz, szerb... felszerelésbõl lehet ilyet kapni, ráadásul már azt is felfogták, hogy ez értékes)
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Ez az eddigi legélethûbb hadgyakorlati forma. itt olvashatsz róla kicsit bõvebben is: miles
Amúgy a Honvédség is vett egy ilyen rendszert, szóval biztos van róla info az õ honlapjukon is.
Link a tailer-hez?<#vigyor3>#vigyor3>
Bocsesz a hsz egy kicsit félreérthetõ volt....
Az elsõ mondat végén egy ?-nek kéne lennie....<#vigyor3>#vigyor3>
De nekem pl. bejött a játék pont azért mert nem kell tökölni a taktikai utasításokkal, hanem egy-két gombnyomással ki lehet adni az utasításokat. Emellett még szép is meg jó is. Szóval nekem tetszett, engem egy két helyen még a normal fokozat is megizzasztott.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Nagy segítségre lenne szükségem:
Nem tudjátok, hogy a Hatred féle verziót hogyan kell fel patch-elni???
Elõre is köszönöm!!!
Mert nekem ez elégé taktikusnak tûnt, vagy én informálódtam rosszul?
Mondjuk ezt én csak gondolom, mert én annyira eddig még nem mélyedtem bele az ilyen dolgokba, de ép ésszel max annyit várhatok egy játéktól, amit állítanak "legtöbbször még azt sem".......és én a VEGAS-szal kapcsolatban nem halottam valósághû ábrándokat a készítõk oldaláról, vagy nem így van?
Fõleg abban, hogy a DX10 egy nagy hülyeség!
Bár állítólag egy csak dx10-es játékot megírni jóval kevesebb idõ megírni. Lehet, hogy ez csak kacsa, de ha mégse, akkor érthetõ a bejentések hiánya.
De remélem te nem úgy értetted a Crysis-nél, hogy az élethû fps az a gyors elhalálozást jelenti a Crysis-nél, mert akkor jobb ha tõlem tudod(játok) meg, hogy az élethû fps, ha ilyet hallottatok a Crysis-szel kapcsolatban, akkor az a Grafikára vonatkozott.....egyeltalán nem arról volt szó, hogy a játékmenet lesz élethû, mert akkor nem Far Cry 2.része lenne, mert a Far Cry-ban eleve szörnyek vannak, ami ugye kicsit sem valósághû!!!!!!!
Oksy?Mert én elejétõl fogva tudtam, hogy mire számítsak...
És a Stalker volt inkább egy nagy csalódás, mert szerintem kurva gyenge cucc....de ez az én egyéni meglátásom ennyi év fejlesztés után....
A karakterek, meg iszonyatgázossak, úgyhogy szégyen volt kiadni, legalábbis Stalker néven, amit mindenki úgy várt, mint megváltót.....
Én a helyükben szerencséssebb lépésnek tartottam volna a nevét megfosztani egy ilyen fos gémtõl....
Ettõl, még a régi Doom 3-as is sokkal szebb....pedig az azért elnagyolt eléggé.....
A mostani Fear meg ilyenekhez még csak köze sincs.....lehet, hogy nincsenek olyan nagy helyek a fear-ben, de nekem többet jelent, ha az ellenfelek valóságossabban vannak kidolgozva......