3901
![](\"http://graphdes.uw.hu/Photoshoppic/rb6ban.jpg\")
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
csináld azt hogy ha mindenkit kiirtottál, felmész, guggolva átmész irina előtt, és ha odaérsz lehet hogy kinyílik az ajtó, akkor lesz egy save. ha közben is kiírja, hogy game over, ha legközelebb betöltöd, akkor az embereiddel ott fogsz állni a nyitott ajtó előtt. velem is történt ilyen, a 2. végigjátszásnál. először minden jól ment, valami scripthiba lehet, lehet hogy a legújabb peccsel... -
zozox333 #3617 azóta h, 1szer kinyirtunk mindenkit a haver meg csak hekkelt el sem jutok eddig.
elkezd hekkelni, másikkal irtjuk a ellent, azt kiirja, h. ráb@sztam.
10000. probálkozás után már (remegő kezekkel) sokszor 10 másodpercig se húzom. -
gsg16 #3616 fel kell menni a fejetek felett lévő "folyosóra",ott nyílik ki egy ajtó,és azon kell bemenni -
zozox333 #3615 egyszer leszedtem mindenkit a csávó hekkelt a másikkal nézegettünk körbe az meg az istennek se akarta abbbahagyni a a hekkelést.
megprobálom még egyszer
Köszi! -
gsg16 #3614 a megoldás,hogy megvéded a számítógépet,és az embered,aki éppen hack-eli.magyarul lőni mindenre ami mozdúl a helyiségben.egyszer elfogynak majd.amikor elfogytak,és meg van hack-elve a gép,akkor tudsz továbmenni. -
zozox333 #3613 Sziasztok!
Irina Moralesnél tartok.
Meg kellene hekkelni egy gépet és végezni kéne Irinával.
A gépet hekkeljük, elindulok Irináért, erre kiirja, h. szasz ennyi!
Hogyan lehet ezt megoldani?
Előre is köszi! -
velem is pont ugyanez történt, néhányszor nem értettem, hogy szednek le az ellenek ilyen brutálisan gyorsan, aztán észrevettem azt a garázskaput...piszkos húzás volt a pályakészítőktől -
Purga #3611 Sziasztok!
Létezik egy RIP-elt verzió ebből a játékbol (Tom Clancys Rainbow Six Vegas v1.04 [RIP]) Aki találkozott ezzel az letudná írni, hogy működik e? -
Mondjuk talán azért sikerült ezerszeri próbálkozás után csak a megoldani, mert csomószor volt, hogy nem haltam meg, hanem egyszerűen a tűzharc kellős közepén kiirta hogy gém óver, mert nem sikerült időben kinyitnom a zsilipkaput... tehát ez tévesztett meg igazából... :) -
Igen, az volt az a hely! És valóban ott volt a bibi, hogy csak egy irányba figyeltem. Végül úgy sikerült megcsinálni, hogy miután mondtam a spanoknak hogy hekkeljenek, hátramentem a targonca mögé, és vártam mikor nyílik a garázsajtó. Gyorsan leszedtem azt a két ürgét aki onnan próbált kijönni, majd visszafutottam a hekkelős bodegának a bejáratához. Jött még 2-3 ellenfél azokat leszedtem, és már kész is voltam. :) Azóta már csomót haladtam előre, pár szopatós helyszínen is sikerült átvergődnöm... :D
Köszi a segítséget még1x! :) -
de ez most melyik zsilip? a vízerőműnél? az tök sima, ezért nem értem. hacsak az nem lehet a gond, hogy csak előre figyelsz ahol elkezdenek jönni az ellenek, ugyanis mögötted is kinyílik egy garázsajtó... -
thx
igen, sok hejre beiro...mer amik eddigi gépemen nem futottak azokat ki szeretném próbálni:)
bocsi többet nem kérdezek:) -
te minden játéknál megkérdezed, hogy megy-e a gépeden? Shadermodel 3-as kártyával minden elindul. -
gsg16 #3605 én egy pajzsal,és egy pisztolyal a gép elé álltam,és csak lőttem.lehetőleg fejbe mindenkit -
Thx, megpróbálom! Bár voltaképp eddig is erre törekedtem, mégsem sikerült... :( -
Darth Razor #3603 elfutna rajta, de ott van a FAQ-ban is a gépigény. -
hali!
ilyen gépen elfutna???:
Ati Mobility Radeon x2300 3.0shader 256mb
Duo T2080
1gb ram
és ha igen hogy menne?
előre is thx -
#3601 Én is ott tartok. Gondolom akkor valahol a felénél vagyok. -
gsg16 #3600 a megoldás,hogy megvéded a számítógépet,és az embered,aki éppen hack-eli.magyarul lőni mindenre ami mozdúl a helyiségben.egyszer elfogynak majd. -
Sziasztok!
Elakadtam ott, hogy a zsilipnél kell egy számitógépet meghekkelni, majd elkezdenek özönleni a tenoristák, de alig kezdődik a meccs velük, mikor kiirja hogy nem sikerült időben kinyitnom(?) a zsilipkaput és gém óver. Már vagy 30x próbáltam és mindig ez van, kezd már nagyon uncsi lenni... :( Van erre valamiféle technika, vagy én csinálok valamit rosszul? Help pls! -
milyen pályán?hogy néz nem valami gát? -
#3597 Most ott járok, hogy valami fickót kell kikísérni a helikopterhez, ha jól emlékszem, mert utoljára piásan játszottam :)
Amúgy sosem szerettem az ilyen játékokat, de ez nagyon bejön! -
Attól függ...
A Stranglehold-ban sokszor meg lehet halni....
Itt mindig meg fogsz halni...Ez azé hosszabb! -
zozox333 #3595 Itt kell a spannal megbuheráltatni a gépet, ha jól látom a képet.
Ha minden igaz én is itt tartok.
Én viszont azt nem tom, h. a telepitett géppuskát hogy kezeltetem a másik emberemmel.
A kéziköny szerint mutassak rá és használj gomb, de b@szik használni. -
hú már régen vittem ki a játékot de elég hosszú olyan közepes szerintem stranglehold-nál hosszab bár nem játszottam. -
#3593 Milyen hosszú a single player mód?
-
gsg16 #3592 én néha ráérek,de engem igazából a cooperative mód érdekel.amúgy az enyxém jogtiszta -
lacus66 #3591 Van valaki aki RAINBOW SIX VEGAST játszana ?
Gyertek bátran szeretettel várunk mindenkit!!!
Mi hetek óta folyamatosan toljuk csak ketten unalmas!!!
hálózat:lacus66
jelszó:lacus
Most is fent vagyunk!!! -
ellington #3590 siess, töltsd be hamar a last checkpointot.. -
fulton #3589 mikor lépkedem a menüben..mintha időzáras lenne:( egyszer csak eltünnek az irások és onanntól ...semmi:SSS nem tudok vele csinálni semmit. -
fulton #3588 Mármint a eflirat róla stb...(tűnik el) -
fulton #3587 Sziasztok!
Nem tudná valaki megmondani hogy mitől van az hogy amikor lépkedek a menüben egyszerűen eltünik a (menű)-...és nem tudok se kilépni se elindítani a játékiot se semmit...:SSSS PLS valaki, mi lehet a baj???? -
Üdv!
Itt valaki meg tudná mondani, hogy mit kell csinálni? Oda megyek a géphez, és semmi nem történik.Pedig ide mutatja a nyíl is, hogy jöjjek ide. Nem tudom, hogy mit lehetne csinálni!
Kösz előre is.
-
konczi88 #3585 Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hgy mikor elkezdek játszani a vegas-sal egy idő után elszáll az egerem és újra kell indítani a gépet. Máskor nem csinálja ezt csak ennél a játéknál. Tudnátok segíteni? -
kispalika #3584 Kösz. Most egyenlőre hagyom a régi crack-kel és nem engedem hogy letöltse a patch-et. Aztán ha nem lesz jó, akkor csinálom, ahogy mondtad. -
A videó menüben mi is az a hardveres csatolás? Már nem emlékszem :( -
Engedd hogy leszedje/felrakja a patchet, majd www.gamecopyworld.com -ról szedd le a legújab verzióhoz a cracket. Ha visszacrackeled 1.0-ra (ami alapból a lemezen van), akkor 1.0-nak veszi a játék verzióját, és patchelni fogja újra (auto update). -
kispalika #3581 Tegnap felraktam a játékot. Egy csomó időt tököltem vele, mert nem ment a crack-es exe-vel sem. Aztán letöltöttem egy másik crack-et, azzal elindult. Magyarítással is ment.
Ma akartam vele játszani, és azt írta ki, hogy rossz lemez van bent.
Letöröltem, újból felraktam a crack-kel együtt. Először ment is. Aztán miután jó sokáig töltött valamit, gondolom a pach-et, utána újból a rossz lemezes dumát adta ki.
Lehet valamit csinálni, hogy ne keressen automatikusan pach-et? Vagy újabb pach-hez van újabb crack? Ha igen hol van, vagy mit kéne csinálni? -
Vegasoznak még Hamachin magyarok? Én is kipróbálnám, de tegnap is csak ketten voltunk rajta. -
RX 1650 Pro