Rainbow Six - Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lewy20 itt az msn-em [email protected]
DarkSector
Egyeztettek, hogy mit mikor és hogyan játszatok, és már mehet a móka....
Csak jobbegér gomb a Lewy-n és üzenet küldése, és így tudol vele dumálni és egyeztetni a dolgokat, még játék alatt is, ha kiugrasz az alt+tab-al...
csõ
jó játékot..

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

na szóval felraktam a Hamachit és most csatlakoztam a Lewyevegas2 höz
és utána mitkell csinálni?
jaja jol mondja a srác! na szóval akkor mégegyszer mondom: szoval a hálózat neve(network name): lewyvegas2 jelszó pedig (az a password hihetetlen😄) tehát a jelszó: asd
DarkSector
Bocs rosszul mondtam, mert a bal oldali ablakban nem kell semmit kitöltened, hanem csak zárd be...
Ezután a fõablakban (a job oldali) nyomj a jobbalsó bekapcs gombra...
Írj be egy becenevet magadnak, amit a többiek látni fognak, ha csatlakozol hozzájuk, vagy õk hozzád...
Ezután menj a középsõ gombra az ablak alján, ahova most már rá tudsz nyomni....

"Új hálozat létrehozása"...
Ha akarsz saját hálózatot, akkor írj be egy szervernevet és egy jelszót...és ezt megadva ismerõseidnek rád tudnak csatlakozni..

"Csatlakozás meglévõ hálózathoz"...
Ha kérsz valakitõl sznevet meg jelszót, akkor írd be ide és beléphetsz a hálózatba....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hamachi
Szólj ha nem tudod használni...
Ha felraktad, akkor bejön 2 ablak, ahol a bal oldalon 1-2 infot ki kell töltened.Ha megvan akkor bezárul és már csak a jobb oldali ablak marad, aminek az alján 3 gomb van a középsõn kattints a "CSatlakozás meglévõ hálózathoz"-ra és írd be a szervert és a jelszót (ezeket neked kell elkérned attól, akivel vagy akikkel játszani akarsz...)....

bulldog adj msn cimet es elmondom de amugy itt egy gyors info rola
http://www.hamachi.cc/
skacok vegas hamachin ! network name: lewyvegas2 pass: asd
DarkSector
Jah minnyá....

okés sorry
k8bal
nem chat, htx...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

segitesz hogy hogykell?
És bocs hogy lopom az idõdet
bocsi de nemtom miaz a Hamachi
DarkSector
Nem ha Hamachi-zol...

DarkSector
Háát valahogy úgy mint nálad...

Jaj mielõt elfelejtem csak eredeti Játékal lehet Multizni?

És köszi mindent
Nemengedi feltenni a pach-et na mind 1 akkor játcok így vele és majd veszek egyszer egy jobb gépet😄
Ja azt elfelejtettem hogy az elején gyönyörüen futott de mikor Las Vegas-ba értem akkor már kezdett szenvedni
Amúgy a 7600GS azon nálad hogyfutott?
DarkSector
Lehet, hogy kell egy hozzávaló krekk is, de nem tudom, mert nekem magától keresett rá és simán ment, de halottam már olyat, akinek 1.04-es krekk kellett miután 1.04-re frissített....
Szerintem dobj egy kérést a fórumra hátha valaki tud segíteni....

köszi amúgy amit õ akar leszedni pach-at azt ha leszedi és felrakja akkor nemindul el az miért van?
DarkSector
Nálam max-on megy a cucc és volt nekem is 7600GS-em, úgyhogy mielõtt lejebb vennéd a graffot, tedd fel ezeket, hátha használ...
Vegas pach-ek

nincs fönt pach
és közepesen van a grafika
DarkSector
Vagy 1.04-es pach, vagy nagy graffal akarsz jáccani....
Vagy szar warez a cuccod???

Hy all!!

Lenne egy kérdésem
A gépem Proci 2.8GB, RAM 1GB, VGA NVIDIA GeForce 7600GS (512M😎
És a kérdésem miért akadnak a videók játék közben meg néha a játék is?
Létszives segitsetek elõre is köszi.

DarkSector
Sokaknak gondot okozott a dolog...én hamar kinyírtam mindenkit, és egy idõ után felmentem és ment tovább a dolog...

Swy
az lenne a kérdésem h (gondolom) az utsóó pályán amikor irinát kell kinyírni és bemegyek a raktárba mindenkit kinyírok. Ezután meghackeltetem a gépet és lövöldözünk ezerrel erre irina elmenekült és ennyi. OKÉ másik bemegyek szarrá aprítok mindent gránáttal, hiszen ott a lõszeres láda szal végtelen van belõle. Lényeg h bemegyek és hack-elés elõtt felmegyek a lépcsõn de irinácska kisétál az ajtón és mission faild. Mégis hogy a francba kell megcsinálni? A hackelés közben elõtörö ellenekkel nem bírok és beaprítanak, de ha nem akkor meg mielõtt végeznék velük irina elmegy!
<#nemtudom>

http://bf2s.com/player/swy/

DarkSector
X360 port...

Tikal
már jo.. viszont vmiért nem megy a vonalsimitás.... 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Swy
space..
amugy nekem is ez volt de csak a no ammo volt kint minden más ok volt.

k8bal
vagy fennt van a magyarítás vagy tört exe-vel felül írtad az eredetit!
magyarításban van egy visszaállító program, original exe-t meg nem tudom honnan szerezz, talán a legegyszerûbb ha újra teszed a játékot

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Patchelni akarom a játékot és mindig a következõ hibaüzenet fogad: "OLD FILE NOT FOUND. HOWEVER, THE FILE OF THE SAME NAME WAS FOUND. NO UPDATE DONE SINCE FILE CONTENTS DO NOT MATCH." Mi lehet a baja? Segítsetek! Elõre is köszi!!!<#worship>
Tikal
feltettem egy elozo drivert, eltunt az E betû... most már csak arra kell rájönnöm hogyan tudom beállitani a vonalsimitást és az anizotropot 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mike
figy nem tudom mi a probléma, de mi az hogy nem látszik az opciók pl.
installáld újra, vagy új grafkártya driver, vagy akármi 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Tikal
nem igazán, megnéztem a billentyu kiosztást a manualban, mivel a jatekban nem birtam 😊
de a tutorial leirja azt is hogy miért van az hogy E no weapon felirat van aképernyõmon állandoan? mert akkor megcsinalom 😊

"Szerintem a 360 kontrollere a lehetõ legjobban van kivitelezve (méret / gombok elhelyezkedése), mindig épp ott van az a gomb amit le kéne nyomni, ahová nyulsz. Szinte... 😊"
ez pontosan így van! kipróbáltam a ps3-ast a napokban... ehh ergonómiában sehol sincs a box kontrolleréhez.

én is tolok x-alatt fps-eket de nekem azért hiányzik az egér bill kombó 😊 lehet dugni rá bill-t és egeret de nem nagyon használja semmi.

"igen nagy PC-s multam van, csak meguntam a fejlesztgetést és utolag aztmondom h jobban magával ragadó konzolon játszani (nekem)."
szintén így gondolom. Pont a Vegasnál durrantam be hogy a 7600gs-en tetü lassu volt 1024-ben.
ReaL KiLLeR
Hááát, amikor karácsonykor elöszõr kipróbáltam az X360-at abszolút konzolos múlt nélkül, akkor egy FPS-t tettem bele és õszintén szólva nem tudtam egyszerre mozgatni a két analóg kart, úgyhogy vagy csak nézelõdtem, vagy mereven mentem egy irányba elõre nézve, ha megpróbáltam akkor az szó szerint szédületes volt. 😄
De belejöttem pár óra alatt és ügyes lettem egy hét alatt. 😊 Szerintem a 360 kontrollere a lehetõ legjobban van kivitelezve (méret / gombok elhelyezkedése), mindig épp ott van az a gomb amit le kéne nyomni, ahová nyulsz. Szinte... 😊
Könnyen tudok célozni, de szerintem ki kell próbálni pár órán ár h teljesen el is hidd és természetesnek tartsd. 😊
Kivittem már X-en pár FPS-t, köztük a Prey-t, Call of Duty 3-at, Gears of War-t (najó ez nem egészen az), és most lesz majd kész a napokban a Vegas. 😊 Egyik alatt sem hiányoltam a billentyûzet + egér párost.
Pedig soha nem volt konzolom, fent említettem, sõt, igen nagy PC-s multam van, csak meguntam a fejlesztgetést és utolag aztmondom h jobban magával ragadó konzolon játszani (nekem). 😊

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

koschwarz
figyeltél a tutorial közben?<#nezze><#ejnye1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Mike
milyen átirat szar?

Tikal
aha, mert még egy open and clear parancsot se tudok kiadni, nem reagál semelyik gombra, ez már elég gáz... elég szar átirat....

Mike
hogy tudsz xbox-on célozni a gamepadekkel? (nincs konzolom azért kérdezek ilyen hülyeséget)

ReaL KiLLeR
Köszi azért de már megvan, továbbjutottam.
Igen ez az a kaszinó, de még nem tartottam egészen a csaj megmentése elött, hanem egy töltöéssel elõrébb voltam még.
Végülis csak le kellett ereszkedni kötélen egy szintet, nem gondoltam volna h azon két hely közül az egyiken kell leereszkedni ahol még nem probáltam, a 100 másik közül.

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

Mike at home
a kinai kaszinó? ott az újságíró csajt kell megmenteni
mondjuk szerintem mindegyik pálya elég lineáris
járd végig a szinteket

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ReaL KiLLeR
Hy!
De állat a banner!! 😊
Ezt muszáj volt megjegyeznem de a kérdésem az alábbi:

Xbox360-on játszok a Vegassal, és azon a helyen vagyok ahová a rész elején felülrõl vagy ablakon beereszkedve leheteett bejutni, és a neve nagy rozsaszin betükkel van feltüntetve egybõl az elsõ szobában. Nagy nehezen kiírtottuk az ellenfeleket azthiszem mindenhonnan (emelet, alsó szint két - két nagy terme) és most nem tudom merre menjek vagy mit kezdjek. Mert a fõbejárat nem nyíilik, egyéb új helyre vezetõ ajtót meg nem találok, valamint a térképen sincs Objective pont, és a képernyõn sem mutatja az irányt és méterre h hol van az ahová mennem kell.
Szoval a kérdés az h innen h juthatok ki ha azt kell, v h juthatok tovább?
Elõre THX!

koschwarz
peccsek kellenének ide

koschwarz
max 1, ha nem vagy ügyes

Tikal
hello, miért van az hogy az E no ammo ott virit a képernyõn már a játék eleje ota, bár még az elsõ pályán vagyok, de már nagyon bosszant 😊 és miért nem tudok controls-t változtatni? fekete képernyõ és még a játékbol sem tudok kilépni ha már a controls ra katttintottam.. egyedi hiba?

Swy
Most ott tartok a játékban h egy parkolóban találtam egy sérült pisztolyos emberkét aki mondta h van itt még néhány terrorpista. Az utolsó pályáról van szó.

Még kb hány óra a vége a játéknak?

koschwarz
na én most fejeztem be. komolyan to be continued a vége?????<#wow3><#csodalk><#conf>

arty
ha a megfelelõ binnel irtad felül, akkor játékon belül a felbontáshoz már NE nyulj, mind1 az mit mutat, játékon belül a bin alapján lesz a felbontás!

UBI meg rohadjon meg, h ezt nem képesek betenni az exejükbe 😞

Forza.