Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak jobbegér gomb a Lewy-n és üzenet küldése, és így tudol vele dumálni és egyeztetni a dolgokat, még játék alatt is, ha kiugrasz az alt+tab-al...
csõ
jó játékot..
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
és utána mitkell csinálni?
Ezután a fõablakban (a job oldali) nyomj a jobbalsó bekapcs gombra...
Írj be egy becenevet magadnak, amit a többiek látni fognak, ha csatlakozol hozzájuk, vagy õk hozzád...
Ezután menj a középsõ gombra az ablak alján, ahova most már rá tudsz nyomni....
"Új hálozat létrehozása"...
Ha akarsz saját hálózatot, akkor írj be egy szervernevet és egy jelszót...és ezt megadva ismerõseidnek rád tudnak csatlakozni..
"Csatlakozás meglévõ hálózathoz"...
Ha kérsz valakitõl sznevet meg jelszót, akkor írd be ide és beléphetsz a hálózatba....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szólj ha nem tudod használni...
Ha felraktad, akkor bejön 2 ablak, ahol a bal oldalon 1-2 infot ki kell töltened.Ha megvan akkor bezárul és már csak a jobb oldali ablak marad, aminek az alján 3 gomb van a középsõn kattints a "CSatlakozás meglévõ hálózathoz"-ra és írd be a szervert és a jelszót (ezeket neked kell elkérned attól, akivel vagy akikkel játszani akarsz...)....
http://www.hamachi.cc/
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
És bocs hogy lopom az idõdet
És köszi mindent
Szerintem dobj egy kérést a fórumra hátha valaki tud segíteni....
Vegas pach-ek
és közepesen van a grafika
Vagy szar warez a cuccod???
Lenne egy kérdésem
A gépem Proci 2.8GB, RAM 1GB, VGA NVIDIA GeForce 7600GS (512M😎
És a kérdésem miért akadnak a videók játék közben meg néha a játék is?
Létszives segitsetek elõre is köszi.
<#nemtudom>#nemtudom>
http://bf2s.com/player/swy/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
amugy nekem is ez volt de csak a no ammo volt kint minden más ok volt.
magyarításban van egy visszaállító program, original exe-t meg nem tudom honnan szerezz, talán a legegyszerûbb ha újra teszed a játékot
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
installáld újra, vagy új grafkártya driver, vagy akármi 😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
de a tutorial leirja azt is hogy miért van az hogy E no weapon felirat van aképernyõmon állandoan? mert akkor megcsinalom 😊
ez pontosan így van! kipróbáltam a ps3-ast a napokban... ehh ergonómiában sehol sincs a box kontrolleréhez.
én is tolok x-alatt fps-eket de nekem azért hiányzik az egér bill kombó 😊 lehet dugni rá bill-t és egeret de nem nagyon használja semmi.
"igen nagy PC-s multam van, csak meguntam a fejlesztgetést és utolag aztmondom h jobban magával ragadó konzolon játszani (nekem)."
szintén így gondolom. Pont a Vegasnál durrantam be hogy a 7600gs-en tetü lassu volt 1024-ben.
De belejöttem pár óra alatt és ügyes lettem egy hét alatt. 😊 Szerintem a 360 kontrollere a lehetõ legjobban van kivitelezve (méret / gombok elhelyezkedése), mindig épp ott van az a gomb amit le kéne nyomni, ahová nyulsz. Szinte... 😊
Könnyen tudok célozni, de szerintem ki kell próbálni pár órán ár h teljesen el is hidd és természetesnek tartsd. 😊
Kivittem már X-en pár FPS-t, köztük a Prey-t, Call of Duty 3-at, Gears of War-t (najó ez nem egészen az), és most lesz majd kész a napokban a Vegas. 😊 Egyik alatt sem hiányoltam a billentyûzet + egér párost.
Pedig soha nem volt konzolom, fent említettem, sõt, igen nagy PC-s multam van, csak meguntam a fejlesztgetést és utolag aztmondom h jobban magával ragadó konzolon játszani (nekem). 😊
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Igen ez az a kaszinó, de még nem tartottam egészen a csaj megmentése elött, hanem egy töltöéssel elõrébb voltam még.
Végülis csak le kellett ereszkedni kötélen egy szintet, nem gondoltam volna h azon két hely közül az egyiken kell leereszkedni ahol még nem probáltam, a 100 másik közül.
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
mondjuk szerintem mindegyik pálya elég lineáris
járd végig a szinteket
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
De állat a banner!! 😊
Ezt muszáj volt megjegyeznem de a kérdésem az alábbi:
Xbox360-on játszok a Vegassal, és azon a helyen vagyok ahová a rész elején felülrõl vagy ablakon beereszkedve leheteett bejutni, és a neve nagy rozsaszin betükkel van feltüntetve egybõl az elsõ szobában. Nagy nehezen kiírtottuk az ellenfeleket azthiszem mindenhonnan (emelet, alsó szint két - két nagy terme) és most nem tudom merre menjek vagy mit kezdjek. Mert a fõbejárat nem nyíilik, egyéb új helyre vezetõ ajtót meg nem találok, valamint a térképen sincs Objective pont, és a képernyõn sem mutatja az irányt és méterre h hol van az ahová mennem kell.
Szoval a kérdés az h innen h juthatok ki ha azt kell, v h juthatok tovább?
Elõre THX!
Még kb hány óra a vége a játéknak?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"