3901
  • panther112
    Én nem mondtam, hogy a dx10 hülyeség, már miért lenne az?
  • DarkSector
    Rendicsek, de a taktikai fps az magában foglalja a "valósághű játék" fogalmát, vagy csak ........
    Mert nekem ez elégé taktikusnak tűnt, vagy én informálódtam rosszul?
    Mondjuk ezt én csak gondolom, mert én annyira eddig még nem mélyedtem bele az ilyen dolgokba, de ép ésszel max annyit várhatok egy játéktól, amit állítanak "legtöbbször még azt sem".......és én a VEGAS-szal kapcsolatban nem halottam valósághű ábrándokat a készítők oldaláról, vagy nem így van?
  • Tiger1111
    Én azt mondom ha egy fps nem élethű az nem baj,de akkor legyen olyan mint a doom3,fry cry,és halomra keljen ölni az ellent.De ha egy játékot úgy hirdetnek hogy az taktikai fps (rainbow6,ghost recon)akkor az igenis legyen teljesen élethű,és azoknak akik nem akarnak ezerszer elkezdeni egy pályát legyen egy arcade mód.
  • DarkSector
    Jah meg pár másik embernek....
  • buldozer99
    neked
  • DarkSector
    Egyetértek!
    Főleg abban, hogy a DX10 egy nagy hülyeség!
  • panther112
    Egy átlagos játék 2-3 évig készül, és szinte mindet rögtön be is jelentik. Alig van bejelentett játék is. Max. 20-ról tudok (fps) 2008 közepéig. Ebből jó esetben érdekel 8-9. Dx10-es játék pedig úgy 15 db van bejelentve, és ott már nem ritka a 2008 vége határidő sem... A fele mmorpg... Az egyik fps-ről pedig ordít az igénytelenség, valami ...hunt a neve, ráadásul a grafikája se lesz valami nagy durranás, hiába dx10. Szóval nagy a pangás.
    Bár állítólag egy csak dx10-es játékot megírni jóval kevesebb idő megírni. Lehet, hogy ez csak kacsa, de ha mégse, akkor érthető a bejentések hiánya.
  • DarkSector
    Na ezaz még jó hogy ilyen játékok ritkábban jelennek meg, csak a bökkenő az, hogy egyeltalán nem jelennek meg mostanában jó játékok....
  • panther112
    Én hatalmas Stalker rajongó vagyok:) Egyik kedvenc játékom lett belőle. Kár, hogy ilyen ritkán jelennek meg játékok, ha jó sok lenne, mindenki megtalálná a neki megfelelőt.
  • DarkSector
    Nem estünk neked, legalábbis én nem úgy gondoltam, ha rosszul esett, akkor bocsesz....!
    De remélem te nem úgy értetted a Crysis-nél, hogy az élethű fps az a gyors elhalálozást jelenti a Crysis-nél, mert akkor jobb ha tőlem tudod(játok) meg, hogy az élethű fps, ha ilyet hallottatok a Crysis-szel kapcsolatban, akkor az a Grafikára vonatkozott.....egyeltalán nem arról volt szó, hogy a játékmenet lesz élethű, mert akkor nem Far Cry 2.része lenne, mert a Far Cry-ban eleve szörnyek vannak, ami ugye kicsit sem valósághű!!!!!!!
    Oksy?Mert én elejétől fogva tudtam, hogy mire számítsak...
    És a Stalker volt inkább egy nagy csalódás, mert szerintem kurva gyenge cucc....de ez az én egyéni meglátásom ennyi év fejlesztés után....
    A karakterek, meg iszonyatgázossak, úgyhogy szégyen volt kiadni, legalábbis Stalker néven, amit mindenki úgy várt, mint megváltót.....
    Én a helyükben szerencséssebb lépésnek tartottam volna a nevét megfosztani egy ilyen fos gémtől....

Ettől, még a régi Doom 3-as is sokkal szebb....pedig az azért elnagyolt eléggé.....
    A mostani Fear meg ilyenekhez még csak köze sincs.....lehet, hogy nincsenek olyan nagy helyek a fear-ben, de nekem többet jelent, ha az ellenfelek valóságossabban vannak kidolgozva......
  • panther112
    Még mindig nem értem értem, miért kell nekünk esni, mert leírtuk, hogy nekünk mik lennének az igényeink.
    Amúgy tuti, hogy ki fogom próbálni, mert kíváncsi vagyok, milyen érzés egy ilyen dzsungelben járkálni (vietcong volt az egyik kedvenc fps-em). De majd cheat-tel, hogy ne kelljen a hülyeség részével foglalkoznom, dzsungel szimulátornak még jó lesz a Crysis is:)
  • buldozer99
    Nem kell vele játszanod! ennyi...
  • panther112
    Kb. kiadtak 100-120 db olyan játékot, ami nem-valóságos, végre kiadhatnának 1 db olyat is, ami nekem, és Tiger-nek megfelelne. És a legrosszabb, hogy ezeket is futószalagon adják ki, szinte mind összedobott, majd elviszi egy filmnév kategória.
    Sajnos szerintem a Crysis is ilyen lesz, lényegében nincs új sztori, csak a FarCry szebb grafikával... az ilyet nehezen nyelem le, mert ezek az fps-ek miről szólnak akkor?
    Amúgy én is szeretem a nem valóságra építő fps-eket pl. Stalker, az előtt le a kalappal. De eleve csak a katonai, kommandós stb. fps-ekről volt szó. Crysis-t azért hoztam fel, hogy lám-lám itt áll az élethűbb fps-hez használható technológia, és mire használják, kiadják jobb grafikával a FarCry-t, szerintem lehangoló.
  • DarkSector
    A Crysis egy játék, ami arról szól amiről kell egy játéknak , hogy olyanokat kipróbálhass, amit a valóságban nem tudnál, és szórakoztató legyen és lekösse az embert.....
    Ha te keményet és valóságot akarsz, akkor menj el paintball-ozni a haverokkal.....
    Ezek videójátékok, és nem katonai szimulátorok......
    De ha neked az jó, hogy 3mp-enként mindig megöljenek mert annyira valóságos a játék, akkor jó, mert elég lenne egy darab szintet és egy térképet berakni a játékba neked.....én szerintem a többségnek nem ez kell....
  • panther112
    aki vaksötétben gépel sok hibát ejt...
  • panther112
    Szerintem még sokáig kell várni a tökéletes fps-re, mert ezekben a játékokban nincs igazi teste még a karakternek. Mondjuk elég sokat fejlődtek, már elég normálisan követik a pl. tárgyakat, pár éves játékokban még volt egy jó 20 centi ha odaálltál egy kuka, vagy egy asztal mellé. Kezdeneka karakterek rásimulni a tárgyakra, megfelelő testtartásokat felvenni, szrintem ez tényleg nagy fejlődés. Viszont még mindig nincs lendület ezekben a játékokban. Ugrásból azonnal megáll, gyors spirntből is, stb. nincsenek kidolgozva a test tehetetlen mozgásai. Multival pl. pont emiatt nem játszom, mert idegesít a sok bunnyhopper, stb.
    Mondjuk ha készülni egy élethű fps, tuti nem lehetne ezt a karriert végigvinni:) De sajnos az új engine-ekben, dx10-ben lévő lehetőségeket egyből a hülyeségre kezdik el használni, lásd. Crysis: nanoruha, irreális futási sebességek, elképesztően nevetséges ugrások (kb. egy majom nem tud ekkorát) stb. Szóval annyira nincs igány élethű fps-re, hogy majd csak akkor írnak, ha már túl leszünk az összes crysis féle baromságon.
  • Tiger1111
    Örülök hogy valaki úgy látja a dolgokat mint én.De a Raven Shieldben (bár sok dologban elmarad a vegastól)ez százszor jobb volt ha eltaláltak 10 esetből 9-szer meghaltál,de ha nem sántítotál ,és a pisztolyon kívül más fegyverel nem tudtál lőni a súlya miatt,ráadásul ott tökéletesen meg lehetet tervezni az akciót.Ha a két játékot öszevonák talán a tökéletes fps lenne belőle.
  • panther112
    Így van, eddig még egyetlen élethű fps-sel sem találkoztam. Ebben különösen nem tetszik, hogy a kéz-, és lábtalálatoktól nem esik el a katona, nem ejti kia fegyverét, stb. Amúgy, mivel olyan helyzeteket játszatnak végig, amit valójában senki nem tudna megoldani, ezért kell valami kis trükk, itt az a trükk, hogy ha a játék szerinti nem-halálos sebet kapsz, nem történik semmi. Végülis ezt kihasználva lehet teljesíteni az irreális feladatokat.
  • Lewy20
    mi a faszer nyomjatok single be annak mi ertelme van? gyertek mar coopozni gyíkok, nem kell az eredeti verzio hozzá, csak a hamachit töltsétek le. aztán ehhez a networkhöz csatlakozzatok: lewyvegas2 pass: asd
    (hamachival online tudjuk nyomni a LANT ahol nem kér cd kulcsot)
  • Evin
    Megakadtam.
    Meg kell ölnöm Irana-t (vagy hogy hívják a csajt), aki egy teremben egy épületrész felső emeletén van.
    Ha felmegyek, elbuktam, ha lent maradok, és elkezdtem hackeltetni a konzolt, egy idő után megint elbukom.
    Most akkor fel kell hackelni a gépet, csak megint arra kellene ügyelnem, nehogy szétlőjjék?
  • Tiger1111
    Nekem az nem tetszik hogy eltalálnak visza bújsz fedezékbe regenerálódsz és ha ügyes vagy ezt sokáig csinálhatod,persze még multiban nem játszotam így nem tudom hogy ot is így van e.
    Off.Arról pedig hogy igazából ez hogyan működik ne vitatkozunk ,testőr ként dolgotok már 3 éve így van egy kis rálátásom a dolgokra.Ilyen kaliberű fegyverek ellen ,és főleg ilyen távolságokból a golyóálló mellény és a sisak semit nem ér ,de tételezük fell hogy megfogja a lövést,még akkor is akkorát üt a töltény mintha egy ló mellberúgna és vagy 10 percig még levegőt sem kapsz nem hogy harcolj.Csak az Amerikai filmekben tudnak még 3 bekapot lövés után is hősködni.
  • Mike
    te nem dolgozol? nem tud mindeki fél napokat a gép előtt rohadni, meg talán nem is akar :(
  • Mike
    másrészről nem mindeki játzsik napi 5-6 órát, ja és lehet állítani a nehézséget realisztikusra is (alapból normál)
  • Mike
    multiban 2-3 golyótól ugyanúgy fekszel ahogy a terroristák is
    egyébként sem fexel meg a valóságban sem 1-2 golyótól a nagy átlagban, golyóálló mellény, sisak, stb,
  • FLeT
    Ja...Én kérek elnézést
  • Gabor_(HSF)
    Hát úgy látom nem vagy tisztában a dolgokkal
    Ez ezredesi rangot jelent....
    Nagyon vicces kedvedben vagy :)
  • Barnus
    köszi a választ, tisztában vagyok a büntetőponttal, ha ráviszem ki is irja, csak vicceltem:))
  • panther112
    Ebben a játékban ugye jól veszem észre, hogy nincs mentés? Coop módban lehet játszani (ai ellen lan-on lévő gépekkel a karriert)?
  • FLeT
    Ne akarj!!! Ezek büntetőpontok!!!ahány van annyi pont! és 20 nál kitiltanak végleg...de szerencsére hetenként eltünik egy...Ja és csak azért kaptam mert megnyitottam a FIFA 09 fórumot(szerintük ez idióta téme)
  • Barnus
    miért van nektek ilyen sok felkiáltójeletek Gabor, Flet?:) Én is akarok:)

Amugy akkor végülis multiba szokott valaki valahol játszani? Időnként gyülnek össze magyarok valahol valamilyen módon vagy sem?
  • Barnus
    wow cool gyere:) én szoktam délutánonként játszani random szervereken:)
  • DarkSector
    1024-et tuti vágja, mert én azon nyomom....a többi meg a konzolos átirat miatt nyomja a SAW EFFECT-et......
  • FLeT
    Már felvettelek msn-re!
  • Gabor_(HSF)
    Hát ennél a gaménál inkább 1 lövés 1 halál,mint az RVS-ben..
    Bár az elején az is nagyon jó volt,mig szétnek qrták a sok pöccsel..
    De sztem ennek jobb a netcode-ja,viszont a szerver része katasztrófa
  • FLeT
    Na, adj e-mailt vagy MSN-t és küldöm!
  • Viktor9202
    Lécives egy mentést adjatok már
  • panther112
    Sziasztok, a video fül alatt nagyon kevés dolgot tudok állítani, pl. AA-t hol lehet beállítani? D925/1 giga 667-es ram/7300gt 128 ddr3/ Asrock CONROE945G-DVI konfiggal kb. milyen beállításokat várjak, felbontásban 1600x1200-t meg se tudja jeleníteni:( félek, hogy csak 800x600-on fog menni, de ez így élsimítás nékül nagyon randa.
    hasonló konfigú emberek grafikai beállításai érdekelnének, nektek hogy sikerült a legszebbet beállítani?

Előre is köszi a segítséget.
  • DarkSector
    UGYE-UGYE.....
    És erős configgal még szebb is PC-n.....
  • Viktor9202
    Na akkor ad vki egy mentést könyörgom??