3901
  • Puhos
    Csá!
    Nálam minden gond nélkül ment a game, a gépem: Asus M2N, AMD Athlon64 X2 3800+, MSI NX7600GT 256mb, 2*1 Gb ram 667Mhz. A cool 'n' quiet is be volt kapcsolva és nem volt probléma.
    Egy kérésem lenne ha valaki tudna küldeni cdkeyt azt nagyon megköszönném a [email protected] email címre.
  • zsotesz
    ha ki van kapcsolva akkor gyorsabb lesz a játék, én minden játékban kikapcsolom csak lassító tényező. Pontosan nem tudom mire jó de a grafikán nem szoktam látni, hogy csúnyább lenne.
  • ellington
    tuning tanácsokat tudna adni valaki?

amd dual core 3800+
    msi 7600gs 256mb
    1024mb 800mhz

hogy mégis mit kéne csinálni proci tuningnál, milyen programot használjak, vagy ér e valamit az msi saját tuning programja? mert ott pölö memóriát 800ról akár 1600ig is lehet húzni, de ez szerintem nagyon valószínűtlen.
  • ellington
    a vertical sync-et bekapcsolva, vagy kikapcsolva kell tartani, ha több fps-t akarok? egyáltalán mire jó az?
  • Bruni15
    szerintem max grafikan elég gyengén megy, nekem x1950gt n fullon, élsimítás nélkül megy, nem akad, de néha belassul.
  • Barny
    foleg az erdekelne,hogy megy a graffan
  • Barny
    ja.megmeg azt akarnam megtudni,hogy ha a graffamat a BIOS-on keresztul huzatom akkor ugy mennyi ideig birhatja.100mhz fsb-rol 125-re.??
  • Barny
    Helotok.Azt szeretnem kerdezni,hogy szerintetek hogy menne a gepemen minden max,1024x768 felbontassal.Konfigom:Intel P4 524 3.3 ghz-re huzva,2gb ram,ati radeon x1650pro 256mb gddr3,sata2 wd 160gb.
  • Blinkye
    Sziasztok.. Van egy kis gondom a játékkal.A hiba a következő: Grafika gyönyörűen megy(nem akad),de pl az előregom elengedésénél nem áll meg az autó,ember..stb hanem még egy kis ideig megy tovább. Későn reagál a dolgokra.. Ezeknél a játékoknál tapasztaltam.. Driver 4, ManHunt,Rainbow Six vegas. A gépem ASUS A8N SLI lap,Geforce 7900GT 256 vga,4x512 Ram,AMD 3200+ proci, Logitech G15 bill, Logitech G7 egér... A G7 beszart helyette egy 900FT os hama egér van most.. HELP..
  • 4EVER
    Kösszi
  • arty
    jah, az kimaradt, h az utolso pálya vége durván szaggatott, az igazi nehézségét ez adta :( csessze meg az ubi konzolportjait :(
  • arty
    végigvittem (holnap eladom a vga-m és sietni kellett vele :D ), remek szingle! simán méltó a raven shieldhez :) lockdown-t vegyük meg nem történtnek :D

nem is tom mikor élveztem (és idegeskedtem) ennyit FPS-en :D talán a swat4, ami még ennyire tetszett ... (azt még nem vittem végig)

10/10 - x360on amugy 1:1 ugyanez a játék csak 3rd person shooter?
  • Admiral
    Asszem az R gombot hosszasan nyomva tartod, kijön egy menücske, és ott a baloldali elemet kiválasztod az egérrel
  • 4EVER
    1 alapvető kérdésem lenne: Hogyan lehet a fegyverre rárakni a hangtompítot?
  • Kakaduduka
    Helló. Van itt valaki aki tud játszani neten? Engem is érdekelne a dolog, csak a menüben rákattintok a multiplayerre, ott az onlinera és nem jön ki semmi. Vagyis elkezd valamit keresni de kiírja hogy sikertelen. Ha valaki tud segíteni az kérem segítsen. Előre is köszönöm.
  • 4EVER
    Cdgalaxishoz nem tudja valaki hogy mikor lessz raktáron a R6:Vegas?
  • szapor
    mér ezen lehet multizni nem is kell eredeti?
    www.cdgalaxis.hu
    Itt van multihoz cd kulcs.
  • Gabor_(HSF)
    Hát hogyne! ennél mi sem természetesebb,SŐT már többen jelentkeztek,hogy vinnének az önkormányzatba,hogy a nevükre vehessenek
  • arni17
    Vagy valaki adjon egy oldalt ahol fent van vagy valahogy csak tudjak multyzni pls pls pls pls nagyon fontos lenne
  • arni17
    Valaki tud adni egy multyplayer cd-key-t hogy tudjak multy-zni előre is köszöbök minden aki akr vegyen fel msn(aki tud segíteni):[email protected]
  • Gabor_(HSF)
    Na ha ennek csak a fele lesz igaz,akkor újra nekifutunk a játéknak..
    Bár a szerverünk most is fut csak orba-szájba lefagy az Ubiról,annak ellenére,hogy egy xeon 4 giga rammal......
  • tommyg
    javítás..nem is tudom feltenni őket :(
    valami old files ról vagy miről szövegel!
  • Bence94
    helo végre vannak új információk a javításrol. megjelenés július.
    Approximative release date : mid-July.

Features:

* Update - Ping values are now displayed in milliseconds.
    * Update - Chat text now fades after a few seconds
    * New - Added widescreen support for the game
    * New - Assassination and Conquest game modes added
    * New - You can now customize your name in LAN games.

Bugs fixed:

* Fixed an issue with weapons firing on their own after a respawn
    * Fixed a bug that prevented ammo and gadgets from being refilled under certain circonstances
    * Fixed a bug that prevented the console from being used on dedicated servers
    * Fixed a bug where text would remain present after one game in the chat box.
    * Fixed a bug that made servers unavailable after being up for a certain amount of time
    * Fixed a bug with clients being stuck in the lobby window while playing
    * Fixed a bug that incorrectly displayed the wrong map in the server browser.
  • tommyg
    nekem egyszer jelzi a játék hogy mennyi lőszer van a fegyverembe mennyi gránátom van stb.. de van amikor semmit nm ír ki...akkor mivan??
  • Admiral
  • Admiral
    Hát pedig ide jött, max. nem ide AKART jönni #[hehe]
  • w77d
    bocs ez nem ide ment
  • w77d
    1024
    Igen, ez a megoldás.
  • DarkSector
    Igen sokan szoktak ott szarakodni, de ha türelmessen próbálgatod, akkor átjuthatsz...
    Asszem gyors el kell pusztítani az összes katonát, és csak ha tiszta a terep, akkor mehetsz fel óvatossan, de nem tudom, hogy konkrétan mit kell tenni, de nekem a 3-4.-re sikerült...
  • BlackShadow
    hali. kerestem a topicban de megoldást nem találtam.. elakadtam az irena likvidálása küldinél. megy a faszi hackelni, én meg csak ölöm a végtelenségig spawnoló nmy-t. egyszer csak kiírja, h mission failed.
    felmegyek a lépcsőn, mission failed. kicsit túlmegyek, mission failed. mi a rákot kell itt csinálni?
  • tmisi
    Ott van a bannerban. Én is azt használom. Egész jó.
  • DarkSector
    Van hun-osság?
  • skot07
    nem tudnátok esetleg linket adni ahonnan letőlthető a magyarosítás? thx
  • tibiszabo
  • AndrewCB
    Azok a régi szép idők!
  • 4EVER
    Ui: Mindenki aki R6:Vegasozik meg mindig/vagy most kezdi (eredetiben) akkor az adja meg nekem az MSN címét vagy vegyetek fel : [email protected]
  • 4EVER
    Bence ha megkérlek akkor majd megadnád az MSN címed és légszi nekem meséld márel hogy mit jelent a dedíkált szerver ?!
  • 4EVER
    Akkor Bence majd akkor jövőhéten valamikor mert sajna elfogyott a játék...
    És állítólag jövöhéten hoznak utánpotlást a CdGalaxis-ba...
    Ui:tibiszabo... hol nem tudsz végig jutni? Inkább probálkozz, és ne cheatelj ,mert csak a noobok szoktak akik nemtudnak játszani ,csak mesterságes intelegenciával !!!