3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
Puhos #3378 Csá!
Nálam minden gond nélkül ment a game, a gépem: Asus M2N, AMD Athlon64 X2 3800+, MSI NX7600GT 256mb, 2*1 Gb ram 667Mhz. A cool 'n' quiet is be volt kapcsolva és nem volt probléma.
Egy kérésem lenne ha valaki tudna küldeni cdkeyt azt nagyon megköszönném a [email protected] email címre. -
zsotesz #3377 ha ki van kapcsolva akkor gyorsabb lesz a játék, én minden játékban kikapcsolom csak lassító tényező. Pontosan nem tudom mire jó de a grafikán nem szoktam látni, hogy csúnyább lenne. -
ellington #3376 tuning tanácsokat tudna adni valaki?
amd dual core 3800+
msi 7600gs 256mb
1024mb 800mhz
hogy mégis mit kéne csinálni proci tuningnál, milyen programot használjak, vagy ér e valamit az msi saját tuning programja? mert ott pölö memóriát 800ról akár 1600ig is lehet húzni, de ez szerintem nagyon valószínűtlen.
-
ellington #3375 a vertical sync-et bekapcsolva, vagy kikapcsolva kell tartani, ha több fps-t akarok? egyáltalán mire jó az? -
Bruni15 #3374 szerintem max grafikan elég gyengén megy, nekem x1950gt n fullon, élsimítás nélkül megy, nem akad, de néha belassul. -
#3373 foleg az erdekelne,hogy megy a graffan
-
#3372 ja.megmeg azt akarnam megtudni,hogy ha a graffamat a BIOS-on keresztul huzatom akkor ugy mennyi ideig birhatja.100mhz fsb-rol 125-re.?? -
#3371 Helotok.Azt szeretnem kerdezni,hogy szerintetek hogy menne a gepemen minden max,1024x768 felbontassal.Konfigom:Intel P4 524 3.3 ghz-re huzva,2gb ram,ati radeon x1650pro 256mb gddr3,sata2 wd 160gb. -
#3370 Sziasztok.. Van egy kis gondom a játékkal.A hiba a következő: Grafika gyönyörűen megy(nem akad),de pl az előregom elengedésénél nem áll meg az autó,ember..stb hanem még egy kis ideig megy tovább. Későn reagál a dolgokra.. Ezeknél a játékoknál tapasztaltam.. Driver 4, ManHunt,Rainbow Six vegas. A gépem ASUS A8N SLI lap,Geforce 7900GT 256 vga,4x512 Ram,AMD 3200+ proci, Logitech G15 bill, Logitech G7 egér... A G7 beszart helyette egy 900FT os hama egér van most.. HELP.. -
4EVER #3369 Kösszi -
#3368 jah, az kimaradt, h az utolso pálya vége durván szaggatott, az igazi nehézségét ez adta :( csessze meg az ubi konzolportjait :( -
#3367 végigvittem (holnap eladom a vga-m és sietni kellett vele :D ), remek szingle! simán méltó a raven shieldhez :) lockdown-t vegyük meg nem történtnek :D
nem is tom mikor élveztem (és idegeskedtem) ennyit FPS-en :D talán a swat4, ami még ennyire tetszett ... (azt még nem vittem végig)
10/10 - x360on amugy 1:1 ugyanez a játék csak 3rd person shooter? -
Admiral #3366 Asszem az R gombot hosszasan nyomva tartod, kijön egy menücske, és ott a baloldali elemet kiválasztod az egérrel -
4EVER #3365 1 alapvető kérdésem lenne: Hogyan lehet a fegyverre rárakni a hangtompítot? -
Kakaduduka #3364 Helló. Van itt valaki aki tud játszani neten? Engem is érdekelne a dolog, csak a menüben rákattintok a multiplayerre, ott az onlinera és nem jön ki semmi. Vagyis elkezd valamit keresni de kiírja hogy sikertelen. Ha valaki tud segíteni az kérem segítsen. Előre is köszönöm. -
4EVER #3363 Cdgalaxishoz nem tudja valaki hogy mikor lessz raktáron a R6:Vegas? -
szapor #3362 mér ezen lehet multizni nem is kell eredeti? -
#3361 www.cdgalaxis.hu
Itt van multihoz cd kulcs. -
Gabor_(HSF) #3360 Hát hogyne! ennél mi sem természetesebb,SŐT már többen jelentkeztek,hogy vinnének az önkormányzatba,hogy a nevükre vehessenek -
arni17 #3359 Vagy valaki adjon egy oldalt ahol fent van vagy valahogy csak tudjak multyzni pls pls pls pls nagyon fontos lenne -
arni17 #3358 Valaki tud adni egy multyplayer cd-key-t hogy tudjak multy-zni előre is köszöbök minden aki akr vegyen fel msn(aki tud segíteni):[email protected] -
Gabor_(HSF) #3357 Na ha ennek csak a fele lesz igaz,akkor újra nekifutunk a játéknak..
Bár a szerverünk most is fut csak orba-szájba lefagy az Ubiról,annak ellenére,hogy egy xeon 4 giga rammal...... -
#3356 javítás..nem is tudom feltenni őket :(
valami old files ról vagy miről szövegel! -
#3355 helo végre vannak új információk a javításrol. megjelenés július.
Approximative release date : mid-July.
Features:
* Update - Ping values are now displayed in milliseconds.
* Update - Chat text now fades after a few seconds
* New - Added widescreen support for the game
* New - Assassination and Conquest game modes added
* New - You can now customize your name in LAN games.
Bugs fixed:
* Fixed an issue with weapons firing on their own after a respawn
* Fixed a bug that prevented ammo and gadgets from being refilled under certain circonstances
* Fixed a bug that prevented the console from being used on dedicated servers
* Fixed a bug where text would remain present after one game in the chat box.
* Fixed a bug that made servers unavailable after being up for a certain amount of time
* Fixed a bug with clients being stuck in the lobby window while playing
* Fixed a bug that incorrectly displayed the wrong map in the server browser. -
#3354 nekem egyszer jelzi a játék hogy mennyi lőszer van a fegyverembe mennyi gránátom van stb.. de van amikor semmit nm ír ki...akkor mivan?? -
Admiral #3353 -
Admiral #3352 Hát pedig ide jött, max. nem ide AKART jönni #[hehe] -
#3351 bocs ez nem ide ment -
#3350 1024 -
#3349 Igen, ez a megoldás. -
#3348 Igen sokan szoktak ott szarakodni, de ha türelmessen próbálgatod, akkor átjuthatsz...
Asszem gyors el kell pusztítani az összes katonát, és csak ha tiszta a terep, akkor mehetsz fel óvatossan, de nem tudom, hogy konkrétan mit kell tenni, de nekem a 3-4.-re sikerült... -
#3347 hali. kerestem a topicban de megoldást nem találtam.. elakadtam az irena likvidálása küldinél. megy a faszi hackelni, én meg csak ölöm a végtelenségig spawnoló nmy-t. egyszer csak kiírja, h mission failed.
felmegyek a lépcsőn, mission failed. kicsit túlmegyek, mission failed. mi a rákot kell itt csinálni? -
tmisi #3346 Ott van a bannerban. Én is azt használom. Egész jó. -
#3345 Van hun-osság? -
skot07 #3344 nem tudnátok esetleg linket adni ahonnan letőlthető a magyarosítás? thx
-
tibiszabo #3343 -
#3342 Azok a régi szép idők! -
4EVER #3341 Ui: Mindenki aki R6:Vegasozik meg mindig/vagy most kezdi (eredetiben) akkor az adja meg nekem az MSN címét vagy vegyetek fel : [email protected] -
4EVER #3340 Bence ha megkérlek akkor majd megadnád az MSN címed és légszi nekem meséld márel hogy mit jelent a dedíkált szerver ?! -
4EVER #3339 Akkor Bence majd akkor jövőhéten valamikor mert sajna elfogyott a játék...
És állítólag jövöhéten hoznak utánpotlást a CdGalaxis-ba...
Ui:tibiszabo... hol nem tudsz végig jutni? Inkább probálkozz, és ne cheatelj ,mert csak a noobok szoktak akik nemtudnak játszani ,csak mesterságes intelegenciával !!!