Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy tuti, hogy ki fogom próbálni, mert kíváncsi vagyok, milyen érzés egy ilyen dzsungelben járkálni (vietcong volt az egyik kedvenc fps-em). De majd cheat-tel, hogy ne kelljen a hülyeség részével foglalkoznom, dzsungel szimulátornak még jó lesz a Crysis is😊
Sajnos szerintem a Crysis is ilyen lesz, lényegében nincs új sztori, csak a FarCry szebb grafikával... az ilyet nehezen nyelem le, mert ezek az fps-ek mirõl szólnak akkor?
Amúgy én is szeretem a nem valóságra építõ fps-eket pl. Stalker, az elõtt le a kalappal. De eleve csak a katonai, kommandós stb. fps-ekrõl volt szó. Crysis-t azért hoztam fel, hogy lám-lám itt áll az élethûbb fps-hez használható technológia, és mire használják, kiadják jobb grafikával a FarCry-t, szerintem lehangoló.
Ha te keményet és valóságot akarsz, akkor menj el paintball-ozni a haverokkal.....
Ezek videójátékok, és nem katonai szimulátorok......
De ha neked az jó, hogy 3mp-enként mindig megöljenek mert annyira valóságos a játék, akkor jó, mert elég lenne egy darab szintet és egy térképet berakni a játékba neked.....én szerintem a többségnek nem ez kell....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mondjuk ha készülni egy élethû fps, tuti nem lehetne ezt a karriert végigvinni😊 De sajnos az új engine-ekben, dx10-ben lévõ lehetõségeket egybõl a hülyeségre kezdik el használni, lásd. Crysis: nanoruha, irreális futási sebességek, elképesztõen nevetséges ugrások (kb. egy majom nem tud ekkorát) stb. Szóval annyira nincs igány élethû fps-re, hogy majd csak akkor írnak, ha már túl leszünk az összes crysis féle baromságon.
(hamachival online tudjuk nyomni a LANT ahol nem kér cd kulcsot)
Meg kell ölnöm Irana-t (vagy hogy hívják a csajt), aki egy teremben egy épületrész felsõ emeletén van.
Ha felmegyek, elbuktam, ha lent maradok, és elkezdtem hackeltetni a konzolt, egy idõ után megint elbukom.
Most akkor fel kell hackelni a gépet, csak megint arra kellene ügyelnem, nehogy szétlõjjék? <#confused>#confused>
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Off.Arról pedig hogy igazából ez hogyan mûködik ne vitatkozunk ,testõr ként dolgotok már 3 éve így van egy kis rálátásom a dolgokra.Ilyen kaliberû fegyverek ellen ,és fõleg ilyen távolságokból a golyóálló mellény és a sisak semit nem ér ,de tételezük fell hogy megfogja a lövést,még akkor is akkorát üt a töltény mintha egy ló mellberúgna és vagy 10 percig még levegõt sem kapsz nem hogy harcolj.Csak az Amerikai filmekben tudnak még 3 bekapot lövés után is hõsködni.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
egyébként sem fexel meg a valóságban sem 1-2 golyótól a nagy átlagban, golyóálló mellény, sisak, stb,
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Ez ezredesi rangot jelent....
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Amugy akkor végülis multiba szokott valaki valahol játszani? Idõnként gyülnek össze magyarok valahol valamilyen módon vagy sem?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Bár az elején az is nagyon jó volt,mig szétnek qrták a sok pöccsel..
De sztem ennek jobb a netcode-ja,viszont a szerver része katasztrófa
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
hasonló konfigú emberek grafikai beállításai érdekelnének, nektek hogy sikerült a legszebbet beállítani?
Elõre is köszi a segítséget.
És erõs configgal még szebb is PC-n.....<#finom>#finom>
Egyszer nézd meg és megérted.........
Egyenlõre még csak Demo, de 1 hónapon bellül jön....
Próbáld ki.....
De Fear-ben nekem mindig megoldják, hogy multi-nál, még egy lövést sem hallok, vagy látok és mégis meghalok 1ezrd mp alatt...😄
Azóta nem multizok...😄DD
Hát multiban nem hiszem, hogy 100 vagy akár 10 lövés után szaladgálnál, bármelyik fps-rõl legyen is szó.....kivéve ha az a 10 találat nem téged ér.....<#vigyor3>#vigyor3>
Multiplayerben is bene van ez a hülyeség hogy nem halok meg egybõl ha meglõnek,a Raven Shieldel 3évig napi 5-6 órát játszotam és ez a dolog miatt tartom még mindig élvezhetõbnek.És ez igaz a legelsõ Ghost Reconra is ,nekem egy kicsit úgy tünik hogy már csak azoknak terveznek játékot ,akik megszokták a sok ratyi fps-ben hogy százszor eltalálják õket és még mindig szaladgálnak.Részemrõl egy taktikai fps-ben pont ez a lényeg ha hibáztál meghaltál.
Mond azt Flet-nek, hogy jó.....😄
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Nekem is csak a hidas pályán szaggatott néha.....