3901
  • ptomesz
    kÖszike
  • Bence94
    a map packot lehet single player-ben és azon belül ott a terrorist hunt-ban de csak abban story mód-ban nem,meg hát multiban mindenhol asszem.
  • ptomesz
    Valaki megmondaná végre világosan: akkor most a map-packot végig lehet játszani single playerben, vagy csak multisoknak ér valamit? mer má annyi mindenki mond/ir mindent hogy tök káosz az egész
  • 4EVER
    Igen Department... bocs elírtam ,csak ezer dolog jár a fejemben
  • Balumann
    Ezt inkább a GRAW2 topicba írd legközelebb szerintem. Egyébként engem, meg többeket nem enged fel, mert eredeti cd kulcsot kér szerverbelépéskor.
    Mi viszont Hamachi-val 1.02-vel játszunk, és van hogy több mint 10-en vagyunk, úgyhogy inkább velünk érdemes jönni játszani ^^
  • Admiral
    Departman? Nem inkább Department? :P
  • gsg16
    üdv!
    akinek warez verzós GRAW2-ese van,eszébe ne jusson az 1.02-es patchet feltenni rá,mert a játék többé nem lesz hajlandó netre menni,mivel "incorrect password"-öt használ.én legalábbis így jártam.ja,és plusz letöröl minden addigi játék mentést,egyedül a pálya kezdeteket hagyja fent,amit addig megkezdtél.röviden ennyi.
  • 4EVER
    Hellosztok újra! Tagokat keresünk a [HPD] [Hungarian Police Departman] nevü magyar klánban! Kitűzések: 12+ korhatár, eredeti játék, ez nem annyira szükséges de jó ha van Mikrofon! Elérhetőségem: MSN: [email protected] Skype: owner141 R6: [HPD]Rayorx Nyugodtan jelentkezzetek! Kösszönöm minden jelentkezőnek elöre !
  • ellington
    most sikerült végivinnem. azt hittem le lehet szedni gabrielt, de megnyugtatott a to be continued felirat..
  • bgabor
    A custom character készítés miért szürke?
    Az új mapok single és multi módban egyaránt használhatóak.
  • Shep
    A 655megás mappackban single vagy multi pályák vannak?
  • Balumann
    Ha a vegas megy, akkor az is menni fog. Kicsivel kisebb mint a vegas-é, 9700 -as kártya a minimum neki (sm2-esen is megy).
  • bgabor
    Köszi!
  • ellington
    (kössz Admiral, sikerült)
  • ellington
    a GRAW2-nek mi a gépigénye?
  • gsg16
    üdv!
    a GRAW2 szerintem is sokkal jobb,mint az első.sokkal élethűbb lett.és nagyon jó a hangulata is.engem az első R6-re,vagy a legelső delta force-ra emlékeztet.
  • Admiral
    Hátra kell menni, mert bizony hátulról is jön kettő darab ember; amikor az ajtó felnyilik, gyorsan leszeded az ellent, utána picivel később jön onnan a 2. is...
    Ezután már lehet a szemből jövőkre koncentrálni, egy jól távolba lövő fegyverrel (ajánlatom: G3KA4 + 6x scope, single shot-ra rakva). Gyors, pontos lövésekkel érdemes írtani őket.
    Amúgy, én is épp ma csináltam meg ezt a küldit. (Nem volt könnyű.)
  • Balumann
    Jaja, GRAW 2 is nagyon jó, én is játszok vele. Tényleg csak ajánlani tudom. Bár én inkább multizok vele, illetve campaignot is kizárólag coop-ban (az ai társak kicsit gyengék).
  • YMan
    Ajánlom mindenkinek aki szereti a Vegast a G.R.A.W. 2-őt... nekem az első G.R.A.W. nem tetszett, ennek viszont van egy kis Vegasos hangulata is.
  • Bence94
    helo megint megjöttem na ezt vártam le is töltöm a pályacsomagot meg olvastam lesz 1.06 os patch is a nagyon későn.
  • ellington
    a gátnál, amikor a teknikust kiszabadítottam, és le kellett menni meghekkelni vmi kompjútert. egyik társam csinálja, ketten maradtunk, és két oldalról jönnek a kommandósok. ott mit lehet csinálni?
  • Sith
    Hali
    nem tudom nekem írtad vagy nem nekem írtad de én a sorozat sokkal régebbi tagjait keresem :)
  • gsg16
    üdv!
    az összes patch-et le kell szedni,vagy elég csak a legutolsót feltenni?
  • ZsirosKenyer
    innen
  • gsg16
    ja még annyi,hogy nekem nem nyílott ki az ajtó rögtön.a gép automatikusan mentett,de nem nyílt ki az ajtó.viszont miután kiléptem,és újrakezdtem a játékot az utolsó mentéstől,már minden ok volt,és a nyitott ajtóból folytathattam.egyébként nekem ezt csinálta párszor,hogy csak újraindítás után engedett tovább,de hát gondolom ez egy a sok warez verzió által nyújtott előnyből.
  • gsg16
    üdv!
    az irena morales résznél mindekit le kell lőni,és megvédeni a gépet,aki kötélen leereszkedik.majd felrohanni az ott lévő lépcsőn,és ott is mindenkit lelőni.ezek után,ott fent,ha sikeres voltál,ki fog nyílni egy ajtó.én is napokat szarkodtam vele.de itt lejebb leírták a megoldást.én egyébként fogtam egy pajzsot,és a gép elé állva vele,pisztolyal lőttem ki az ellenséget,egy-egy fejlövéssel.ha megjelenik az az ominózus üzenet,akkor valszeg a gépet lőték szarrá a hátad mögöt.sok sikert hozzá!
  • bgabor
    Tököm tele van már ezzek a játékkal!
    Az ominózus "failed kill irena morales" résznél tartok.
    Valaki leírhatá már, mi történik, mit kell csinálni itt, mert mindenkinek problémája van vele.
    Két lehetőség van ugyanis: 'A' lehetőség: Megvédem a számítógépen dolgozó csávót, lelövöldözgetem a támadóit. Ekkor jön a "failed kill irena morales" üzenet. Olyat, hogy menjek fel a lépcsőn, egyáltalán nem ír.
    'B' lehetőség: megpróbálok felmenni a lépcsőn, és akkor jön a "failed kill irena morales" üzenet.

Namost ez így nevetséges.
  • Balumann
    Hello! Milyen hosszú a játék? Most egy ilyen építkezésen kellett lejutnom, mennyi van még hátra kb.? :S
  • gsg16
    itt megvehető a játék.7000Ft.én már meg is rendeltem
  • 4EVER
    Hol tudom letlteni az uj mappokat? Mert ha rakantittok a linkre---> rainbow six honlapjan a letolto linkre azt irja ki hogy nem talalhato!? Ez csak nalam van? Vagy hogy van ez?
  • Taptarap
    mennyi a proci effektív órajele?
  • manutdzoli
    1280-as felbontáson játszok!
  • manutdzoli
    Szabadna hogy szaggasson a játék a gépemen?
  • Sith
    Melyik bolt? Mert ahol körülnéztem ott bizony nem volt
  • V43 1105
    Bolt!
  • gsg16
    Üdv!
    köszönöm a segítséget.sikerült végig vinnem.eszméletlenül jó játék.az mellett hogy gyönyörűen szép,még nagyon hangulatos is.egyetlen apró momentum,ami nem kellett volna bele,az időről időre megjelenő zöld lőszeres ládák.bár ez lehet hogy csak az én játékomban volt,mivel nem a legnehezebb fokozaton játszottam.amúgy nagyon jó.a hamachin is próbáltuk a minap,de nekem nem ment.nem látott lan szervert.és még nem jöttük rá mi volt a gond.további jó játékot mindenkinek!én megint neki állok.
  • Sith
    OFF
    hali
    bocs de ugy láttam ez a leg aktívabb R6-os topic segitségre lenne szükségem
    lenne tippetek hogy a régi R6 sorozat+kiegek
    R6+eagle
    rogue+urban+covert+blackthorn öhh mindha lenne még egy de lehet hogy tévedek
    szóval ezeket honnan lehetne beszerezni?
    előre is thx
  • Bruni15
    Hi.
    az az utolsó küldi ha jól sejtem. asszem úgy kell, hogy haver meghackeli a gépet, neked meg gyorsan lekell szedned a leereszkedő embereket meg mindenkit! ha üres a raktár, kiírja, hogy menj fel, onnan meg majd rájössz. a lényeg, hogy gyorsan lődd az ellent, mert szétlövik a gépet.
  • gsg16
    Üdv!
    annál a résznél akadtam el,ahol a computert hack-elni kell,egy raktárban,és közben kötélen ereszkednek be az ellenséges emberkék.bárhogy is löjjük őket halomra,egy idő után megjelenik egy üzenet,hogy vallami irena morales meg lett gyílkolva.mi a megoldás erre?előre is köszönöm!
  • 4EVER
    1 kérdés: Az miért van hogy sok ember nem armorba megy hanem sima "polóba" ennek van valami előnye/hátránya ,vagy csak izlés dolga az egész?