3901
  • gettobuxa
    jajj de jó kis játék ez :)
    most találtam a munkahelyi gépemen, nem tudom ki rakta fel :)
    kár h hazavinni nem tudom, mert vagy 6 giga vagy mennyi... no mindegy, csak kár h itt minimál beállításokon fut...
    korábbi részeket nem ismerem, de lehet utánanézek, ha azok is ilyen jók
  • SamFisher22
    már mind1, végigvittem^^ yo game, tetszett a befejezése is, meg úgy az egész játékmenet:)
  • SamFisher22
    amikor meg kell löni moralest, elakadtam:/
    egyik haver hekkeli a gépet, másikat beküldöm fedezékbe, és egyszercsak kiírja h failed to kil blabla.. pedig figyeltem a gépre, nem lőtték szét a terroristák. ha elindulok fel irena-ért, akkor is kiírja h failed. nem értem a lényegét, vki help plz:) köszi
  • gsg16
    én nem fogalmaznék a helyedben így,hogy "egyrakás szar".inkább úgy,hogy "én nemigen tudtam használni".én oda álltam vele,és egy nagyobb tárkapacitású Dessert Eagle-el az említett meg hack-kelendő géphez.és fejlövésekkel osztottam a népet.előtte géppisztollyal nem boldogúltam,viszont így elsőre átjutottam rajta.amúgy ott a számítógépre is vigyázni kell,nehogy szétlőjjék.
  • tommyg
    utolsó
  • SamFisher22
    hanyadik a nevadai dam map¿
  • tommyg
    a pajzs egzyrakás szar egyszer nem használtam :)
  • gsg16
    nekem a pajzs,plusz nagy hatóerejű pisztoly,az,ami bejött az ilyen védekezős pályákon.
  • Admiral
    Tévedtem, rosszul emlékeztem: nem reflex scope-ot használtam, hanem 6x scope-ot. (G3KA4-et használtam 6x scope-al sniper (ill. DM) feladatokra.)
  • Admiral
    Oldalt van egy doboz, oda bebújsz fedezékbe, és onnan lövöd az ellenfeleket. Pontos, kis visszarúgású fegyvert érdemes használni, single shot-ra állítva. Ajánlatom: G3KA4 + Reflex scope, igencsak hatásos. Távcsövet használva, precíz lövésekkel megoldható a dolog.
  • SamFisher22
    hello!
    én is a színházban akadtam el, amikor meg kell védeni, és meg kell haxolni a szervert. valaki tudna mondani egy yo taktikát?:) köszi előre is
  • tommyg
    :)
  • Balumann
    Szervert megvédeni? Nem a társadat kell megvédeni mikor hekkeli a gépet?
    Nem olyan nehezek a védekezős részek, csak jó helyet kell találni, és a társadat is jó helyre kell küldeni.
    Én is reménytelennek találtam mindegyiket először, utána meg simán megcsináltam őket, na jó a legutolsón csak 10. próbálkozásra sikerült átmennem, ott elég szemetül hátba is támadnak :D
  • tommyg
    Elküldem az e-mail-edre!
  • tommyg
    Az könnyű de minnyá elküldöm neked!
  • papesz119
    Amikor a szervert meg kell védeni és ezren jönnek nem tudom megcsinálni
    Ez asszem az utolsó előtti pálya de nem biztos
  • gsg16
    melyik résznél akadtál el?
  • papesz119
    Sziasztok tudna nekem valaki küldeni egy 100% mentést mert van egy rész és egyszerűen nem tudom megcsinálni
    köszi
    [email protected]
    MSN :[email protected]
  • Balumann
    "nem is olyan jó hangminőségbe hallani egymást" - úgyértem, hogy felesleges játékban, jobb máson beszélgetni na... nehéz elmagyarázni
  • Balumann
    Én próbáltam a Vegas multit néhány GRAW 2-es társammal, de szerintünk nem olyan jó :)
    Hát igen, mikrofont érdemes használni, de a Skype-t én nem annyira ajánlom játék mellett, rengeteg sávszélt lefoglal, főleg ha többen vagytok, és nem is jó olyan jó minőségbe hallani más hangját.
    Javaslom a Ventrillo használatát (bár mi már egy állandó ts szerver miatt átváltottunk ts-re, de ventrillo -nak sokkal szebb a hangja, ha a minőség fontos ;) )

Egyébként nekem crackes, és egyáltalán nem akadt, nem dobott ki asztalra sose, meg semmi bug nem volt :-/
  • 4EVER
    Kösszi lacus, én is erre aakrtam kilyukadni
  • lacus66
    Hamachi innen letoltheto: http://www.hamachi.cc/download/list.php
    Tovabba a multi jatekhoz elengedhetetlen az 1.05-oes patch.
  • lacus66
    Es persze sokkal hangulatosabb is mikrofonon keresztul tolni a gamet multiban.
  • lacus66
    Kis kiegeszites: Szeretunk gepelni, csak jatek kozbe nincsen ra ido.....
  • 4EVER
    Jo lenne ha csak azok jonnenek akinek van Mikrofonja, mert nem szeretnenk irogatni
  • 4EVER
    +ba örülnénk ha feltudnatok jonni Skypera és ott beszélni a nevem : owner141 VEgyetek fel!
  • 4EVER
    Hi all!
    19:00-kor aki akar jönni Hamachizni az legyen itt : Név: lacus66 Kód: lacus Kösszi!
  • gsg16
    ja én is csak most vettem meg.és semmi szaggatás,semmi bug,semmi kilépés az Asztalra játék közben,és lehet multiban tolni,ami megéri a pénzt,mert pl coop módban nagyon hangulatos
  • Mike at home
    nem olyan drága
    ha 12 lenne nem mondanám, hogy vegye meg, de 6-7k-t bőven megér
  • gsg16
    én is először a warez verzióval játszottam végig,és a multi része miatt vettem meg,amikor már csak 6990Ft volt.a torrentről letöltéssel nagyon kell vigyázni,mert nekem kb 1 hete takarította le a vírusírtóm egy torrentről letöltött vírus miatt a winyóm egy negyedét.
  • Balumann
    legújabb patch leszed, és utána gamecopyworld.com -ról a cracket hozzá, és kész. Nálam semilyen hiba nem volt.
  • tommyg
    Aki megteheti megvesze a csórók warezolnak...ilyen az élet!
  • gsg16
    igaza van.én megvettem,és azok a hibák,amik a warez verzióban megvoltak,eltüntek egy csapásra
  • tommyg
    Nem a felülírással van baj!
    Ha torrentezel akkor itt a jó crack töltsd le, ha nem írj!

Crack
  • Mike at home
    el kéne ezeket menteni, mielőtt felülírod, ugye, ugye
    tessék megvenni
  • tommyg
    :O
  • rémrendescrysis
    Hello, vki odaadná nekem a rainbow six vegasnak az eredeti R6Vegas Game.exe-t és a xinput1 3.dll fájlokat, mert a crack az gagyi és mindig úgy érzékeli, hogy nincs lőszer a fegyverekben.
    Kössz.
  • Mike
    meghal, meg te is
    bár mondjuk normal szint elég arcados pl. a raven shield-hez képest
  • tommyg
    aha
  • sheva94
    csá!

ebbe a játékba van olyan hogy wake pont pl ha fejbelövöm egyből meghal meg hasonlók