3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
gettobuxa #3538 jajj de jó kis játék ez :)
most találtam a munkahelyi gépemen, nem tudom ki rakta fel :)
kár h hazavinni nem tudom, mert vagy 6 giga vagy mennyi... no mindegy, csak kár h itt minimál beállításokon fut...
korábbi részeket nem ismerem, de lehet utánanézek, ha azok is ilyen jók -
SamFisher22 #3537 már mind1, végigvittem^^ yo game, tetszett a befejezése is, meg úgy az egész játékmenet:) -
SamFisher22 #3536 amikor meg kell löni moralest, elakadtam:/
egyik haver hekkeli a gépet, másikat beküldöm fedezékbe, és egyszercsak kiírja h failed to kil blabla.. pedig figyeltem a gépre, nem lőtték szét a terroristák. ha elindulok fel irena-ért, akkor is kiírja h failed. nem értem a lényegét, vki help plz:) köszi -
gsg16 #3535 én nem fogalmaznék a helyedben így,hogy "egyrakás szar".inkább úgy,hogy "én nemigen tudtam használni".én oda álltam vele,és egy nagyobb tárkapacitású Dessert Eagle-el az említett meg hack-kelendő géphez.és fejlövésekkel osztottam a népet.előtte géppisztollyal nem boldogúltam,viszont így elsőre átjutottam rajta.amúgy ott a számítógépre is vigyázni kell,nehogy szétlőjjék. -
#3534 utolsó -
SamFisher22 #3533 hanyadik a nevadai dam map¿ -
#3532 a pajzs egzyrakás szar egyszer nem használtam :) -
gsg16 #3531 nekem a pajzs,plusz nagy hatóerejű pisztoly,az,ami bejött az ilyen védekezős pályákon. -
Admiral #3530 Tévedtem, rosszul emlékeztem: nem reflex scope-ot használtam, hanem 6x scope-ot. (G3KA4-et használtam 6x scope-al sniper (ill. DM) feladatokra.) -
Admiral #3529 Oldalt van egy doboz, oda bebújsz fedezékbe, és onnan lövöd az ellenfeleket. Pontos, kis visszarúgású fegyvert érdemes használni, single shot-ra állítva. Ajánlatom: G3KA4 + Reflex scope, igencsak hatásos. Távcsövet használva, precíz lövésekkel megoldható a dolog. -
SamFisher22 #3528 hello!
én is a színházban akadtam el, amikor meg kell védeni, és meg kell haxolni a szervert. valaki tudna mondani egy yo taktikát?:) köszi előre is -
#3527 :) -
#3526 Szervert megvédeni? Nem a társadat kell megvédeni mikor hekkeli a gépet?
Nem olyan nehezek a védekezős részek, csak jó helyet kell találni, és a társadat is jó helyre kell küldeni.
Én is reménytelennek találtam mindegyiket először, utána meg simán megcsináltam őket, na jó a legutolsón csak 10. próbálkozásra sikerült átmennem, ott elég szemetül hátba is támadnak :D -
#3525 Elküldem az e-mail-edre! -
#3524 Az könnyű de minnyá elküldöm neked! -
papesz119 #3523 Amikor a szervert meg kell védeni és ezren jönnek nem tudom megcsinálni
Ez asszem az utolsó előtti pálya de nem biztos -
gsg16 #3522 melyik résznél akadtál el? -
papesz119 #3521 Sziasztok tudna nekem valaki küldeni egy 100% mentést mert van egy rész és egyszerűen nem tudom megcsinálni
köszi
[email protected]
MSN :[email protected]
-
#3520 "nem is olyan jó hangminőségbe hallani egymást" - úgyértem, hogy felesleges játékban, jobb máson beszélgetni na... nehéz elmagyarázni -
#3519 Én próbáltam a Vegas multit néhány GRAW 2-es társammal, de szerintünk nem olyan jó :)
Hát igen, mikrofont érdemes használni, de a Skype-t én nem annyira ajánlom játék mellett, rengeteg sávszélt lefoglal, főleg ha többen vagytok, és nem is jó olyan jó minőségbe hallani más hangját.
Javaslom a Ventrillo használatát (bár mi már egy állandó ts szerver miatt átváltottunk ts-re, de ventrillo -nak sokkal szebb a hangja, ha a minőség fontos ;) )
Egyébként nekem crackes, és egyáltalán nem akadt, nem dobott ki asztalra sose, meg semmi bug nem volt :-/ -
4EVER #3518 Kösszi lacus, én is erre aakrtam kilyukadni -
lacus66 #3517 Hamachi innen letoltheto: http://www.hamachi.cc/download/list.php
Tovabba a multi jatekhoz elengedhetetlen az 1.05-oes patch. -
lacus66 #3516 Es persze sokkal hangulatosabb is mikrofonon keresztul tolni a gamet multiban. -
lacus66 #3515 Kis kiegeszites: Szeretunk gepelni, csak jatek kozbe nincsen ra ido.....
-
4EVER #3514 Jo lenne ha csak azok jonnenek akinek van Mikrofonja, mert nem szeretnenk irogatni -
4EVER #3513 +ba örülnénk ha feltudnatok jonni Skypera és ott beszélni a nevem : owner141 VEgyetek fel! -
4EVER #3512 Hi all!
19:00-kor aki akar jönni Hamachizni az legyen itt : Név: lacus66 Kód: lacus Kösszi! -
gsg16 #3511 ja én is csak most vettem meg.és semmi szaggatás,semmi bug,semmi kilépés az Asztalra játék közben,és lehet multiban tolni,ami megéri a pénzt,mert pl coop módban nagyon hangulatos -
#3510 nem olyan drága
ha 12 lenne nem mondanám, hogy vegye meg, de 6-7k-t bőven megér -
gsg16 #3509 én is először a warez verzióval játszottam végig,és a multi része miatt vettem meg,amikor már csak 6990Ft volt.a torrentről letöltéssel nagyon kell vigyázni,mert nekem kb 1 hete takarította le a vírusírtóm egy torrentről letöltött vírus miatt a winyóm egy negyedét. -
#3508 legújabb patch leszed, és utána gamecopyworld.com -ról a cracket hozzá, és kész. Nálam semilyen hiba nem volt. -
#3507 Aki megteheti megvesze a csórók warezolnak...ilyen az élet! -
gsg16 #3506 igaza van.én megvettem,és azok a hibák,amik a warez verzióban megvoltak,eltüntek egy csapásra -
#3505 Nem a felülírással van baj!
Ha torrentezel akkor itt a jó crack töltsd le, ha nem írj!
Crack -
#3504 el kéne ezeket menteni, mielőtt felülírod, ugye, ugye
tessék megvenni -
#3503 :O -
rémrendescrysis #3502 Hello, vki odaadná nekem a rainbow six vegasnak az eredeti R6Vegas Game.exe-t és a xinput1 3.dll fájlokat, mert a crack az gagyi és mindig úgy érzékeli, hogy nincs lőszer a fegyverekben.
Kössz. -
#3501 meghal, meg te is
bár mondjuk normal szint elég arcados pl. a raven shield-hez képest -
#3500 aha -
sheva94 #3499 csá!
ebbe a játékba van olyan hogy wake pont pl ha fejbelövöm egyből meghal meg hasonlók