3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
Tiger1111 #3216 Van xbox360-om így már 2-szer végig játszotam egész jó kis stuf.Ha tetszet a demó akkor nem fogsz csalódni benne. -
#3215 Na minek???
Egyszer nézd meg és megérted.........
Egyenlőre még csak Demo, de 1 hónapon bellül jön....
Próbáld ki..... -
Tiger1111 #3214 Nem tudom minek a rövidítése az LP please -
#3213 Sajna megfertőzöt a LP....úgyhogy most egyenlőre más játék nekem nem létezik, de neked jó szórakozást... -
Tiger1111 #3212 Szerintem neked bejött volna a Raven Shield mikor 7-en mentünk 7 ellen és ott az ellen lövésze ritkán tudot úgy elrejtőzni hogy a mienk ne vegye észre (mongyuk napi 10 óra játékal nem volt nehét pixel pontoságal ismerni minden pályát)és bárki bármit mondhat ez igazi csapat játék volt szerintem még a cs-nél is jobb.Ha 3 hét múlva meglesz az új gépem és nálam is futni fog a vegas ,szivesen megmutatnám neked ezt a feelinget ahol csak előre kell nézned mert biztos hogy a csapatod többi tagja minden oldalról fedez itt ninsc meglepi. -
#3211 Jah az biztos, hogy single-ben "Egy a száz ellen" a lövések száma a többi single-s fps-hez képest....
De Fear-ben nekem mindig megoldják, hogy multi-nál, még egy lövést sem hallok, vagy látok és mégis meghalok 1ezrd mp alatt...:D
Azóta nem multizok...:DDD -
Tiger1111 #3210 Persze tudom én is sokat Call of Duty-zok de akkor is taktikai fps ben egy lövés egy ember.Köszönöm a választ ha valakinek lenne kedve multizni írjon privibe vagy ide a topikba. -
#3209 Úgy tudsz neten multizni, hogy rámész a főmenüben a multi-ra és felcsatizol hamachira valakihez, vagy eredeti-vel felmész a szerverekre.....
Hát multiban nem hiszem, hogy 100 vagy akár 10 lövés után szaladgálnál, bármelyik fps-ről legyen is szó.....kivéve ha az a 10 találat nem téged ér..... -
Tiger1111 #3208 Hello lenne egy olyan kérdésem hogyan tudnék multiba játszani neten.
Multiplayerben is bene van ez a hülyeség hogy nem halok meg egyből ha meglőnek,a Raven Shieldel 3évig napi 5-6 órát játszotam és ez a dolog miatt tartom még mindig élvezhetőbnek.És ez igaz a legelső Ghost Reconra is ,nekem egy kicsit úgy tünik hogy már csak azoknak terveznek játékot ,akik megszokták a sok ratyi fps-ben hogy százszor eltalálják őket és még mindig szaladgálnak.Részemről egy taktikai fps-ben pont ez a lényeg ha hibáztál meghaltál. -
#3207 Akkor idetudod adni Flet? Léciiii -
#3206 A gát a végén van és így vissza tudsz menni bármelyik küldetésre!
Mond azt Flet-nek, hogy jó.....:D -
#3205 Milyen gátnál?Ott járok az első kaszinós pályán amikor már egy nagyon nagy terem van és fentről ereszkednek le a terroristák -
#3204 Adok mentést! De már a gátnál vagyok! az is jóó? -
#3203 Vki adjon már lécci egy olyan mentést, amikor az első kaszinóba vagy és annak a közepefelé. előre is THX -
#3202 Nem mert ilyen az U3... -
q2w3 #3201 Nem lehet valahogy kikapcsolni eztszámomra ronda elmosódást? Mert idegesítő. -
#3200 Az nem rossz akkor... -
#3199 1280x1024-ben futtatom maxon
nincs vele gond -
#3198 7600GT vel max-on nem lennék biztos benne, hogy nagyon futkározna, de 8600GTS-el bebaszna ha nem menne.....
Nekem is csak a hidas pályán szaggatott néha..... -
#3197 7600GT-vel jól fut, gondolom a 8600GT(S)-vel is -
#3196 Sima P4 egymagos....de a kártyánk között óriási a különbség, mert ezelőtt nekem is 7600gs volt és mikor beraktam ezt a kártyát, akkor azért ég és föld volt a teljesítmény.
Első kártyám GF440MX Fear tesznél el sem indult.
Második kártyám GF6200 Fear Minimumon elindult 1024-ben. (auto-detect)
Harmadik kártyám GF7600GS Fear médiumon szólalt meg 1024-ben. (auto-detect)
Mostani GF7900GS kártyám Fear ugyanúgy auto-detect-ben 1024-ben Mindent Maximumra itélt meg és nem lehet már megizzasztani, hogy belassuljon, vagy ilyesmi még neten 16 ember társaságában sem vettem észre rezzenéseket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Maximum is úgy maximum hogy már csak a felbontást lehetett feljebb állítani...
Procit meg szerintem jobb ha nem húzod, mert én kártya+ram-ra esküszöm, mert nem árt a proci, de a kártya+ram viszi a játékokat....eddigi tapasztalataim szerint...
Veszel 7900GS-t akkor maxon fog menni....Vagy 7600GT is javít, de az nem sokkal olcsóbb... -
#3195 Jaja
De a procit fel akarom kapni 4-re! -
tmisi #3194 A te P4-gyed egymagos??? Mert ha 7900GS-sel megy mint az állat, akkor nálam mégsem procilimit van (pedig már húztam rendesen). Akció közben azé leesik néha az fps (800x600-ban). Majd alágyújtok egy kicsit a kártyának is. :)
Ha kétmagos, akkor értem, mert a game már erre optimalizált. -
#3193 Faxa a configod! -
#3192 Az a probléma, hogy ez U3-as motor, aminek ebben a gémben csak pixel shader 3.0-án hajlandó mendegélni.
A 9600-as széria meg eléggé gyenge ha nem tévedek, mert az még asszem AGP-s kártya....
És még ha PCI-os lenne, akkor sem a 256 ram a lényeg, hanem a sok apró részlet/támogatás a kártyán.....
Nézd meg a videókártyákat, amiket alapból támogatott a játék, és hasonlítsd össze a sajátoddal, hogy kb a min. és max. között hol lehetsz...
Én azt tanácsolom, ha nem nagy teher, és fontos neked a játék, meg sok más hasonlóan új gém, akkor:
ATI x1900 és GF7600GS legyen a minimum, amire lecseréled....ez 30-35e környékén lehet....de ha csak egyszer akarsz fejleszteni, akkor én az Ati 1950 és GF7900-at ajánlom, mert nekem 7900GS-el megy mint állat...
Meg a kedvenc FEAR-em is süvít mint a szél... -
Bcsaba21 #3191 sziasztok amikor másodszorra visszakell menni a számitógéphez milyen gombbal kell heckerelni?mert jelzi a métereket de semmi utasitás nics.probáltam a gépet szétlöni nem segitett :) -
#3190 Egy új kari!!! -
#3189 valamit meggyujtok mindet átirtam szinte mindent áthelyeztem meg minden mostmár télleg elegem van mondjátok már meg légyszi mi a lényeg hogy ne kelljen neki a pixel shader 3 -
#3188 basszus hát ez nem lessz egyszeru jo sok mindent át kell irni
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/3801065024/m/8361088135/p/1 -
#3187 hmmm bakker.... pedig minden megfelelt az ajánlottnak is minden tiszta pipa volt csak a kari nem tetszett neki és nem hittem el...(pedig aszthittem hogy egy radeon 9600 PRO 256mb os megelel majd neki... a francba is ezzel a szekérrel)
mostpedig letöröltem a torrentet és csak az iso-t hagytam meg a huyy fejemmel és azt pedig egy dvdre nemtudom megiirni pecch hát ez történt :(...
akkor megdobtok egy linkel a leirasrol vagy egy atirt fajlrol hogy probáljam ki... egy probát megér szerintem XP
THX -
Admiral #3186 Viszonozd a tüzet -
zsotesz #3185 ez a játék csak shader model 3.0-át tudó vga-val megy, tudom át lehet írni az egyik file-t úgy, hogy elinduljon shader model 2.0-ba, de nincs értelme. Lakótársam egy x800pro-val próbálta, és neki ugyanez volt, menüt ő már nem is látott. Viszont a munkatársam meg egy GF6800-cal próbálkozott, neki elindult de azt mondta, hogy játszhatatlan volt, annyira szaggatott. Úgyhogy ha játszani akarsz vele nincs más megoldás mint venni egy újabb vga-t. -
Bcsaba21 #3184 Sziasztok! Hogy lehet azt a részt megoldani,ahol egy szinház szerüségbe vagyunk és egy számítógépet meg hackereli a katona ,utánna lövés özön! Megvan valakinek a tovább jutása? -
#3183 nem elég neki a radeon 9600 pro ???????
mostmár tényleg nem jövök rá mi a probléma... -
#3182 de srácok hisz van crack miért nem azt irja a Faq ban??? -
#3181 mi a sh*t van az én gammámmal kifagy a játék betöltése kozben még menüt sem kapok ..... -
#3180 És az én problemem,hogy elengedem az előre gombot és megy még tovább pár lépést? az a proci miatt lehet? későn reagál... A kép meg egyáltalán nem akad. -
tmisi #3179 "Nemtud senki segíteni? bebujok a fedezékbe, bárhova, és azonnal kijön. Ergo, igy nem tudok játszani."
Tartsd nyomva az egeret, mikor kinézel... :) -
q2w3 #3178 Nagyon rég vegasoztam. MOstmár megy akadás nélkül, ugyhogy megszereztem.
Mikor és hol van hamacsin game? -
#3177 Ha kijön a peccs és rendeződik a szerver probléma, megveszem Én is! Csak hogy örüljetek! :D