Rainbow Six - Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
singleben soha nem rak be mögéd ellenfeleket. mögéd kerülnek<#nezze>nagyon jó az ai szerintem. megpróbálnak bekeríteni, dobálják rád a különféle gránátokat, kifejezetten fedezik egymást, szerintem abszolute nem rossz az ai ebben a kategóriában. a swat 4 ai-ja is jó volt, de ott inkább csak az elmenekülésben jeleskedtek az ellenfelek, meg az agresszivitásban, felkapták a fegyvert ha sokat tökölõdtél.

egyetlenegy helyen tapasztaltam azt, hogy úgymond mögém rakott ellenfelet, a gátas pálya egy részén mögöttem nyílt ki egy raktárajtó, amire nem számítottam, de ennyi. de tulképp ez sem mögém spawnolt ellenfél volt.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

repvez
Egy kis segitség kellene, hogyan lehet wide felbontásba futtatni a játékot, mert felülirtam a megfelelö bin fájlal az eredetit,de nem történt semmi ugyan ugy csak 4:3-as felbontások küzül lehet választani a játékban.1680x1050-es felbontás kellene.
Mike
hát ja, de tegnap is mi volt, öcsém néz be az ajtón, én a környéket figyelem, erre szól, hogy fedezzem, pont akkor jött ki alólunk valaki, lövöm is a tagot, erre kiderül, hogy nála a fedezés azt jelentette hogy kiürült és nekem kell lelõni a kontaktját 😊 még vannak kommunikációs hibáink, egyébként is nagyon hiányzik a polisz polisz hendzáp, hendzáp! meg a rádiózás a kollégákkal, ja mag a 2 plusz ember is eléggé hiányzik, ketten nehéz átfogni 360'-ot, igaz az ellenfelek nem olyan okosak mint mondjuk a SWAT4-ben, (a raven shiald-ben nem tudom milyen volt az ellenfél Ai-ja de mintha nem csak elbújtak volna, haname igyekeztek bekeríteni, emlékeim szerint) igaz csak normal szinten játszunk
néztem a single player-t is, na ott meg egyedül nagyon vicces, fõleg amikor a semmibõl berak mögém ellenfeleket

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

rusy vagy mike mi az msn etek?
Be lehet állítani hogy újraéledjetek, mondjuk 3x, ha pont egyszerre ölnek meg az pech, de azért annyira ne legyen már egyszerû, amíg a másik újraéled, addig fedezék...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Mike at home
nincs vmi hack vagy akármi hogy multiban pálya közben lehessen menteni?
nagyon vicces amikor pont a pálya végén halunk meg mindketten egyszerre 😞
legalább lehetne vmilyen checkpoint rendszer

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

evga 8800 al megy zsirul 😊 gyertek hamachira gyíkok network name: lewyvegas2 pass : asd
chicco
AZ OMEGA 38330-as driver tettem fel

k8bal
gépet újra raktad?
legújabb catalyst fennt van?
a kártyához kapott cd-krõl felraktad a drivereket?
na most, ha akár eggyiket nem csináltad meg láss hozzá gyorsan! 😉

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

chicco
kicseréltem a 7300 gt egy x1950 es vidkarira és nem megy a játék.?,
vlmi 5let??

Rohamsisak
Már megoldódott a gond, leszedtem a legfrisebb nvidia drivert.

DarkSector
Tudod, javítások....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ez nem bug, ez feature <#eplus2>

chicco
PATCH???

k8bal
egy képet tudnál mutatni a jelenségrõl?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Rohamsisak
Sziasztok! Most kezdtem a játékot, és van egy olyan problémám hogy amikor elkezdem a legelsõ vegasi pályát akkor, minden alkalommal ha eltalál egy ellenfél megáll pár pillanatra a kép és sárga színû csíkok meg foltok vannak a képen mindenfelé meg amerre az egeret viszem és csak pár másodperc múlva áll vissza a kép de ha ismét eltalálnak akkor ugyanez van, pedig az eddigi pályákon semmi gond nem volt, ja és 1.04re van felpatchelve a játék mind a 4 patch fenn van. Légyszi aki tudja mi lehet a gond az segítsen. Elõre is köszi a válaszokat.

http://www.hamachi.cc/
coop hamachin keresztül!! network name: lewyvegas2 pass : asd
DarkSector
A google-ba....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

FLeT
CSá nép!
1.4-es peccset hol találok?<#help>

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

k8bal
köszönjük, elég lesz

aki nem érti mirõl beszélek az csekkolja ezt az oldalt es toltse le ezt a prgit http://www.hamachi.cc/
coop story hamachin!!!! Network name: lewyvegas2 pass: asd
manutdzoli
Megvan<#eljen>!Köszi!!

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

DarkSector
C:\Documents and Settings\.....\Dokumentumok\R......

manutdzoli
Hova tárolja a játék a mentéseket????

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

akinek kedve van coopozni az hamachin megtalal : network name: lewyvegas2 pass: asd
vkinek nem csinált olyat a gém hogy 1napról a masikra játék közben nem mûködik az agée?😮
a menüben még jó mikor betölti a gémet mar nem ,csak wsad van egér semmi

????????????????????????????????????????????????????????????????????????

DarkSector
Oksy!
Örültem hogy segíthettem.....

fle go
Megjott a fajl, koszi!

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

DarkSector
Nem...

danubius lánybanda

lars ulrich is megirigyelné,vgy bostaph

élsimitást be lehet vhogy kapcsolni?7600gt-m van

DarkSector
Jah csak minek ha már megszoktam a freemail-t...annyi fiókot csinálok amennyit akarok és ez is csak ilyenekre kell...

www.gmail.com <- ez a legjobb 😊 CSAK TANÁCS😄

DarkSector
Már elküldtem, de elküldöm mégegyszer...de jobb lenne freemail-ben mert ésn nem msn-ezek és valszeg azé nem kaptad meg...

fle go
Már elkuldted vagy csak fogod kuldeni, mert nem érkezett semmi😞

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

fle go
KOszonom!

DarkSector
Igen mail-ben küldöm néhány kb. lesz mindössze...

fle go
nem tudom mekkora meretu a fajl, mailban vajon atjon?
[email protected]
Koszi

DarkSector
És hová dobhatom???

fle go
senkinek nincs mentese?

fle go
Udv!

Valaki megtudna dobni egy mentessel? Kb ott tartottam vagy masfel honappal ezelott, (mielott eladtam a gepem) ahol egy tarsunkat kellett megmenteni, 2 szintes teremben, ozonlottek be a terroristak, es miutan megvedtuk a tarsat egy alagut szerusegen kellett tovabb menni aminek a vegen egy nagy zart ter volt tele nagymeretu csatorna darabokkal es fentrol tuzeltek a terroristak. Ha jol emlekszem kb idaig jutottam.
Van valakinek e palya kornyeki mentese?
Ja es hova is kell masolni a mentest?

Koszi!

HUh... ez egy nagyon bölcs beszólás volt..
ilyet még az unokám se produkálna,maradj a LEGO-nál,az meglátszik...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Te, ez nem off, ez még annál sokkal offabb, sõt, ez a legoffabb.
Próbáltad már a webfordito.hu-ban pl a vödröt? Vagy itass inkább whiskeyt a csajjal!
txh

Vödör 😊
off! Valaki pls mondja már meg,hogy a picskuba hivják,azt a pezsgõ tartót ( arra a mozsár alaku aluminiumra gondolok) a régi franciás hangzású névére vagyok kiváncsi..
on!

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Igaz-igaz! 7600GS. :-D Vsync nem segít...
arty
biztosan nem a vista fogja megoldani 😊

szedd le a legujabb winrar-t és azzal csomagold ki, ne totalcmdvel

Forza.