3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
Rainbow15 #3498 Jön valaki hamachin multizni délután? -
#3497 terrorista hunt-nál miért nincs bot? nem tudok egyzserre nézni mindenfelé :( -
ptomesz #3496 a fraps csalóka ám mert mig fut a program sajnos zabálja a procit és igy nem a pontos fps számot mutatja hanem lényegesebben kisebbet, de ha frapssal 40 fps körül van akkor már jó :) -
#3495 ja akkor az engem nem érint -.-
-
#3494 Nem csak tört verzióra nem érdemes felrakni! -
#3493 elbaszták az 1.05-ös patchet? -
#3492 Szedd le az 1.05-ös patchet és állítsd be a játéknál az XP kompatibilitást! -
Batka #3491 Sziasztok!
Feltettem a gépemre a cuccot, tök jó meg minden, DE a Calypso kaszinó vége felé, miután meg kell menteni a túszokat a tévében való kivégzéstől ha befordulok az első sarkon a folyosón, elsötétedik a játék, elkezd tölteni, majd kb. a háromnegyedénél kilép a játék. Vistát használok, meg 1.05-ös patch-et. Van erre valami megoldás?
Arra gondoltam, hogyha a checkpoint file-t át tudnám írni a köv jelenetre megoldódna a gondom. Tud valaki valami okosat a checkpoin file szerkezetéről? -
#3490 jó mind1 nem így értettem! -
gsg16 #3489 üdv!
ez a vége a játéknak. -
#3488 Avége mi a játéknak mert nem nagyon bírtam követni aztán kiirja hogy TO BE CONTINUED mondom ááááá -
#3487 jaja, második pálya vegasi kaszinó belseje az egyik VIP-et kell kimenteni
A GRAW2-t végigvittem, de ez jobban tetszik. -
#3486 van erre egy program:FRAPS -
#3485 Hú látom nagyon elfogult vagy: kitalálom.... most vagy Vegasnál, a Casinó külterületén?! Vagy végig vitted?!:DD
Ott én majd befostam, olyan hangulat uralkodott. Meg az oda illő zene. -
#3484 Eszméletlen jó ez a játék. Pörgős, akciódús, szórakoztató, és jó megoldások vannak benne.
A GRAW2-t szerintem felülmúlja(ez is nagy kedvencem). Tetszik benne a fedezékből kilövés, a csapattársak AI-ja. Végre segítenek is, nem ragadnak be mindenhova, jól lőnek stb.
A grafika is gyönyörű...
10/9 nálam -
#3483 Sokkal logikusabb letöltetni a játékkal a patchet, közbe meg megkeresni a cracket gamecopyworld.com -on legújabb verzióra. Javítások hasznosak szoktak lenni. -
#3482 hogy tudod kiiratni az fps-t a játékban?? -
#3481 megvan megy a játék 30 fps 1024ben minden on és higheszméletlen jó köszi a segitséget örök hála -
#3480 Mert sok játék csak akkor indul el ha lehúzod meghajtókat, de a legújabb krekket szedd le hozzá és akkor nem kell húzogatni! -
#3479 A lényeg az, h ne menj netkapcsolatra, mert akkor auupdate lesz, de lehet quitelni is.
Minek kellene letiltani a meghajtókat?? :O
Na szal, a gbw-ről szedd le az alap krekket és kész, mert szükséges az a dll file is az inditófile mellett. -
#3478 jaja sztem is az volt!!mindegy most rakom felfelé felrakta minden féle update nélkül felteszem a cracket!ugye crackelés után nem kell letiltani a meghajtót meg ienek?
-
#3477 Az volt a baj, h engedted letölteni az auto updatét. akkor keress ahoz kreket -
#3476 ugyanugy leáll megprobálom felrakni ujra és vhogy nem leszedni a patchet és ugy felcrackelni -
#3475 de mikor felraktam letöltött vmi 2-300 megás patchet. -
#3474 vagyis inkább innen töltsd:gémbörnwörd -
#3473 Ha okésan fel telepítetted a vegast, akkor fogd magad... és menj a gémcopíwördba, és onnan töltsd le az 1.0-ás krekket, és írd felül mind2 fülét.
bocs, h én is warezolok, de hát ezért van, h segítsünk egymáson, még1xer box. -
#3472 hi all!most tettem fel a játékot(warez)és megcsináltam mindent amit kell de nem ment kiirt vmit a daemon na mármost letöltöttem a cracket és azzal ment de az első ubisoft videonál hibát észlel és leáll ez mért van?(konfig aluL -
#3471 mégse -
#3470 huhh az építkezéses rész elég kemény -
#3469 Jó csak kérdeztem!
ptomesz van double agent-es fórum -
gsg16 #3468 Üdv!
ptomesznak igaza van.igazából csak halomra kell lőni mindenkit a játékban,néha egy-egy computert hack-elni.és mindezt a játék útvonal pontokkal jelöli is.úgyhogy nemhiszem hogy létezne végigjátszás a játékhoz. -
ptomesz #3467 Bocs az OFFért
Splinter Cell : Double Agent:
nem tudna valaki egy quicksavet küldeni nekem arról a bizonyos utcsó new yorkos hajós pálya elejéről? akárhányszor próbálom mindig a vizben a hajó mellett landolok.
meg valaki megmondhatná hol a francba vannak egyáltalán a mentett állások
Köszike előre is
-
ptomesz #3466 minek ehhez végigjátszás? mész előre oszt irtasz ki mindenkit? ehez nem kell tudás -
LePingvin #3465 Feltettem az 1.05 patchet+cracket, minden ok, elindul a játék, de továbbra is a "régi" felbontásokat tudom csak választani, szélesvásznút nem. Pedig nagyon szeretném 1680*1050-ben tolni a játékot. Egyébként a játék "érzékeli", hogy az 1.05 van fent, ki is írja. Úgy tudom, hogy ez a patch támogatja a szélesvásznú felbontásokat. -
#3464 Végigjátszást tud valaki linkelni??? -
4EVER #3463 Jah oké ezt nemtudtam ,bocs Jó nyaralást Amugy már megoldódott a probléma! -
#3462 bocs de nem tudok felmenni msn-re mert nyaralok.a problem meg nekem is van már régebb óta de ha hazamegyek és akkor is rossz lesz akkor ubi-nak baja lesz. -
4EVER #3461 Az miért van hogy nem csatlakozik az MP-re? Ujra telepitettem a jatekot es most nem kepes beadni a jatekot... elkezd tolteni egy kis ideig azt leall..!? Ez csak nálam van? Ha igen akkor mit tudok tenni ez ellen? -
4EVER #3460 Van itt egyátalán aktív Vegasos aki sokat jatszik MP-n? Vagy csak én vagyok ennyire megszálott ?! -
4EVER #3459 Bence jo lenne ha egy kicsit ránéznél az MSNre is !