3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
#3338 nagy hír ha jól olvastam akkor 23-án le lehet tölteni a patch-t és
benne lesz a dedikált szerver ? meg level editor, sdk. -
#3337 majd multizhatunk tőlem de én most várom a patch-t. -
tibiszabo #3336 halli
valami müködő Cheat kellene mert már egy hete nem tudok tovább jutni és már kész vagyok
segitsetek már köszi!! -
4EVER #3335 Komi ezt a magyarokra érted vagy az egész R6-ra ? Ha magyarok kevesen játszanak akkor remélem azért sok külföldi játszik ?! -
4EVER #3334 Hát akkor tegyük meg mindent hogy a régi legyen ! Nem de? -
szapor #3333 Ja de gondolom a multi csak eredetibe megy gondolom!!!! -
#3332 Ez már nem az a jó R6 ahol voltunk jópáran :( -
4EVER #3331 Haat nekem Pénteken jön meg szal akkor majd taníthatsz pár trükköt és jétszhatunk együtt.Benne vagy?Plussz aki meg jatszik az jelentkezzen! -
#3330 én szoktam játszani erdetiben van meg de sajnos nem szoktam magyarokat látni. -
4EVER #3329 Amugy hany magyar kb. jatszik RS:V-al MPben? 5-10/10-15/15-20 -
#3328 FIGYELEM!!!!!!!!
Egy érdekes megoldás a játékokkal kapcsolatban felmerülő problémákra, vagy hibákra!!!!!!!!!!!!!!
Van egy egyszerű megoldás a legtöbb játék hiba kiküszübölésére!!!
Példaképpen:
Volt egy X nevű játék, ami az istennek sem akart feltelepítés után elindulni, de tudtam, hogy semmi baja, hiszen eredeti DEMO játékról volt szó, ami egyik havernál felraktuk, és normálissan elindult!
Viszont én már vagy 10x próbálkoztam és feltelepítés során mikor el akartam indítani a játékot mindjárt hibaüzenettel fogadott, hogy totális hiba történt és megkér, hogy telepítsem újra.....
(És utánaérdeklődtem, és már ismerőseimnek is segített ez a módszer egyébb hibák kijátszása szempontjából....)
[A megoldás a hibákra az volt, hogy a havernál felraktam a játékot, mert ott ugye elindult, ezután csak maga a feltelepített könyvtárat egy lemezre kiírtam és hazavittem. Ezután már meglepetésemre a lemezről is simán indult a gém!!!!!!!!!
Ezután felraktam a könyvtárat a gépemre és azóta rendessen műkszik a játék!!!!!]
Ezt csak érdekességképpen tettem fel hátha valakinek megoldást tudok ezzel nyújtani a problémáira..... -
4EVER #3327 Nemtudja valaki ,hogy van-e magyar klán a játékban ? -
4EVER #3326 Köszönjük hogy megosztottad velünk :) -
#3325 helo tudjátok hogy készül egy újabb patch? nagyon sok hibát fog javítani.
itt egy lista amit biztosan javítani fognak .
* Fixed a bug where the canister would not be availabe during a second game
* Fixed issues with C4 not working as intended with doors
* Fixed a bug with snake cam vision remaining in observer mode
* Fixed a bug that allowed a grenade to be thrown while firing a weapon
* Fixed an issue with using the snake cam on an opened door
* Fixed a bug that allowed restricted items to be used coop terrorist hunt
* Fixed an exploit with deployables used on opened doors
* Fixed a bug that made the depot station not close properly if you scored as the game ends
* Fixed a bug that made enemies not appear on the radar while taking cover
* Fixed a visual bug with using doors while taking cover
* Fixed a bug that allowed grenades to be thrown through doors after using snakecam
* Fixed a bug that made it so that you could potentialy have no weapon equipped
* Fixed a bug that allowed players to join an already full game which would result in a freeze
* Fixed an exploit that allowed people to stack a team for a game already in progress
* Fixed many issues with grenades going through walls
* Fixed a visual issue with the ballistic shield, it was appearing low while being held up
* Fixed a bug with the minimap dissapearing after a kill
* Fixed a visual issue with headgears that was affecting their brightness
* Fixed an issue with windows breaking out of sync on clients
* Fixed an issue with the players appearing to slide while taking cover
* Fixed a bug that made Logan slide through walls while taking cover
* Fixed a bugged animation while using gadgets in take cover
* Fixed a bug that made realistic mode revert to normal after a save or checkpoint
* Fixed a bug that didnt save your loadout if Terrorist hunt SP
* Fixed an issue with equipment loadout not persisting throughout games
* Fixed an issue where game doesn't apply set equipment after a game restart
* Fixed a bug where PEC HQ equipment would not be applied on the character when the game starts
* Fixed a bug that removed item restrictions after a map rotation cycle
* Fixed a bug that allowed dead players to communicate with live players
* Fixed a display issue in terrorist hunt that did not correctly show the remaining amount of targets
* Fixed a bug that would reset gun configuration after a map load
* Fixed a movement bug that would make you slow if you changed directions rapidly
* Fixed a bug that would let game options be changed at the same time crashing the game
* Fixed a bug that gave hostages 2 target arrows instead of 1
* Fixed a bug that made equipment and reload not work together if pressed almost at the same time
* Fixed a bug where the reticle could dissapear while doing rapel
* Fixed a display issue with custom camo colors not showing up properly
* Fixed a bug that wouldnt let armor be colored in certain situations
* Fixed a move in the clien loby that made the background move
* Fixed a display bug for buttons to press while using the Xbox360 controller
* Fixed a bug that would always show alpha team highlighted in mission results even if you were on bravo
* Updated Chat system so that new lines refresh chat
* Updated Mouse click system so that the correct pieces of equipment are selected when clicking
* Updated the internal macro system so that pressing 2 hotkeys during chat will not queue up actions
* Updated the Team icon over characters head to be more visible under certain situations
bocs ha már volt. -
tmisi #3324 patch (1.04) feltesz, kipróbál, ha nem jó, akkor nemtom -
#3323 rákerestem és nem találtam
szal, az a gondom, hogy nem kezeli a két magos procim, és fullra szaggat még tök lowon is mindent levéve
10fps körül mozog, pedig semmi nem fut mellette és régen az egymagos 3ghz-el tökjol ment, amiota e4300am van nem megy(asszem az van:D ) -
Admiral #3322 Nekem 552 Commando a kedvencem (főleg hangtompitóval, single-re rakva) -
4EVER #3321 +1 kérdés: van magyar klán a játékban? -
4EVER #3320 *fegyver -
4EVER #3319 Szerintetek melyik a legjobb fegvyer vagy is melyikkel erdemes menni MP-ben? -
4EVER #3318 Semmigond -
#3317 Bocs...
félreolvastam a #3306-ost.... -
#3316 Mármint az élsimításnak? 100% hogy nem megy, mert próbáltam, ill. ha menne se mennék vele sokra, mivel már örültem, hogy nem kellett 800x600-on játszanom a legrondább egyéb beállítások mellett. Még így is gyakran akadt. -
#3315 Én adok mentést... -
4EVER #3314 OK... bízok benne! -
#3313 ne a baromságaidra gyúrd magad, benne lesz, bízz benne! -
4EVER #3312 Mondom ujra megrendeltem ,meg nem erkezett meg...
AMugy ha megrendelt dobozban nem lenne bent a CDKULCS akkor mit lehetne tenni? -
#3311 Hát nem volna rossz, ha benne lenne!
Miért a tiedben nem volt?Mert akkor mehetsz vissza az üzletbe ahol vetted.... -
4EVER #3310 A jatek dobozaban eleve benne van a cdkulcs? -
4EVER #3309 Jahhh ok kosszi... Es magyarokat lehet fent latni MP-n vagy van magyar server is?
Melyik a legjobb fegyver MP/SP-ben?
-
#3308 De igen, ha egy tört CD-kulcsot ír be az ember..... -
#3307 eredeti játékra nem írhatja ki, hogy invalid... -
4EVER #3306 Amugy ugy akartam kerdezni ,hogy ma rendeltem meg a R6: Vegast es sok embertol azt hallottam hogy ezt irja ki eredeti jatekban is ,hogy ha csatlakozik egy serverhez akkor INVALID CDKEY-t ír ki... ez igaz?
Amugy tényleg olyan jo MPben ahogy mondjak (király) ?
-
#3305 Nem eredeti a játékod!!!!!!!!!!!
Ez egyértelmű... -
#3304 talán megveszed a játékot -
4EVER #3303 Hellosztok, nekem is megvan a jatek de nekem MULTIPLAYERnel ezt irja ki ha akarok csatlakozni egy serverhez hogy INVALID CDKEY vagy valami ilyesmit... Mit tudok ellene tenni? Elöre is kösszi a segítségeteket! -
#3302 Felpeccselted 1.04-re?
Mert valszeg az is segíthet....Amúgy 7300GT-vel simán mennie kéne... -
#3301 az én 7300gt-mel se ment, de olvastam, hogy vannak vannak kártyák, amikkel megy a 880-as sorozattal + egy bizonyos driver pl. 100% hogy megy -
#3300 ték -.- -
#3299 Én próbáltam azzal a karival is, és úgy sem rossz....