107666
-
Desert #9559 Kíváncsi vagyok milyen lesz a játék fizikája :) az tuti hogy a graf nagyon szép :) megvárjuk remélem kormánnyal lehet nyomni -
#9558 Akkor a kurv....
Legközelebb külföldről rendelek... -
DJ BP #9557 20-áig... -
#9556 És mennyit? -
#9555 mennyire vártam már hogy megjelenjen -
Nagy01 #9552 Talán azért mert a pcdome egy kaka?Cdgalaxis az igazi (lefizettek azért reklámozom őket) -
#9551 Megnyomod a "P" gombot és nézz körül ott! Van ott minden ami az újrakezdéshez kell... :D -
#9550 Ha megkezdek egy futamot nem lehet már többet újrakezdeni, tehát valami restart, vagy hasonló? -
#9549 Én is csak most néztem, mert már előrendeltem. Sajnons még várni kell -
#9548 thx -
#9547 a rendőrök hová tűntek a játékbol? elmentek fánkot zabálni? -
DJ BP #9546 a becsületes vásárolni vágyóknak meg várniuk kell, érdekesmód :)) -
timantes #9545 telepítés közben nézegettem a játék mappáját és RADIO mappára erre bukkantam : Hungarian Dance N4 - Brahms.mp3 , éljen a haza -
DJ BP #9544 miért írnának mást? ha jövő héten árulnák, a szállításról már rég megegyeztek volna -
Nagy01 #9543 Max jövő héten boltokban lesz ...nemigazmá mért nem lehet ezt elhinni??? -
DJ BP #9542 eddig ott 3-át írtak, most már 20. Akkor biztos tolódott -
#9541 a megjelenésről http://shop.pcdome.hu/catalog.php?mode=article&articleno=TDUNLIMITED -
tmisi #9540 Nézem, hogy a topic miért csúszott vissza... Aztán látom, hogy töröltek hozzászólás(oka)t, mert abba emléxem, pont warez téma volt. Ez LOL. -
#9539 honnan rendelitek, meg? -
#9538 hát lenyomtam pár versenyt, aztán azt produkálja, mintha letiltotta volna a gyorsulás gombot. minden más megy, féklámpa ég stb. csak egy helybe állok:D -
dzsiii #9536 én is megveszem :) találkozunk Oahu-n, csak hozza ki a futár :) remélem max hétfön hozza :) -
#9532 Áááh! Én próbáltam azt a Drivert, és nálam az lett az eredménye, hogy örökké újraindította magát a gép csak úgy spontán, verseny közben! Nem jó az a driver! -
#9531 Screenshotok + gépigény -
#9530 Én mondtam -
#9529 Ha jól tudom a 97.73 a legfrisebb béta driver, esetleg azzal is ki lehetne próbálni! -
#9528 Megerősítve!
exe dátuma: 2007.02.02. Ugyanazok a hibák amik az open bétában is voltak!
FULL=OPEN BÉTA (nincs javulás :( )
UI: remélem hamarosan megjelenik :) -
Frenzy9 #9527 énse tökre ugyanaz, semmivel nem gyorsabb, és megmaradadtak a textúra hibák is (nvidia ha dobna ki új drivert megszűnne) -
#9526 Béta óta én semmi változást nem vettem észre! -
#9525 gépigényről is irj plz hogy maradt e ugyanolyan mint a bétában vagy javitottak rajta -
#9524 Nah elindult a game, mindjárt csinálok pár képet. -
#9523 a warez verzioban tuti nem működik az online rész, de aki megveszi eredetiben (mint pl én) elég keményen fogjuk nyomatni a multit :) open betaba is marha feelinges volt nyomatni vagy csak simán autokázni a haverokkal -
#9522 Harmadjára is elkezdem! :) -
#9521 nem azért a 20 fillérért,deh YouTube kb fél éve tele van ilyenekkel,csak keress "tdu" kulcsszóval -
#9520 Kiváncsi vagyok sikerült-e optimizálniuk. -
#9519 InGame Videó -
#9518 In Game Videó:
http://gameplay.freeblog.hu/archives/2007/03/01/Test_Drive_Unlimited_Ingame_Video/
Viszi a pálmát, nagyon állat! -
#9517 reaper,most mééé tűntél el tudsz amúgy még ismiket a klánhoz?? vagy nézzek széjjel én is :)) -
#9516 Igen rájöttem már... Bocs -
DJ BP #9515 hm, ide írjad -
#9513 nem lesz multi.nyilván az alcím is ezért van. Massively Opened Online Racing - azért próblád ki,megéri