107666
-
#9371 Miért nem emltíetted meg nekik a Beta teszt alatt?:P -
DJ BP #9370 rendszám egyforma mindenkié... sajnos, megcsinálhatták volna pedig, nem is értem miért nem került bele -
#9369 Jaja az nem rossz ötlet.Kéna valami jó kis TDUs motoros kép amit a logóhoz felhasználnék!
Na de most megyek megnézem a GUMBALL 3000 Moviet.
Sok test drive meghozta hozzá a kedvem -
#9368 Lehet valami megkülönbözetető jelzés bevezetni, mondjuk speciális rendszámtábla, 1 apró matrcia vagy ilyesmi?! -
#9367 Én csináltam a BETA-ban egy klubot, annyi az egész, hogy Veszel egyet, innentől te leszel annak az elnöke, és meghívhatod azokat akik a Friend List-en vannak. Persze ők is kérhetik azt, hogy beléphessenek. Az elnök kiválaszthat egy alelnököt is, hogy ha nem elérhető, akkor legyen aki felvegye a jelentkezőket. És a klubból lehet szervezni versenyeket a klubtagoknak is, bár azt nem próbáltam. Jah asszem csak annak kell fizetni aki megveszi a klubot, van 250e-750e-ig, legalább is én iyleneket találtam, nekünk egy 500e-es vol -
#9366 A Rendőrkocsos nagyon nagy:)
Klubb alakitáshoz én nem értek!(de most még gondolom nem is lehet csak elméletbe)
A logót én megrajzolom ha akarjátok.Legyen egy maximum fő limit is!
JA és egy oldalt is csinálhatva valaki és majd mikor neten nyomjuk 1000x el akkor csinálunk fajintos videókat -
#9365 állat képeknagyonnnagy-Fcuk Police -
#9364 A motoros klub nem lenne rossz.
Egy kis pimaszság:
-
dzsiii #9363 én terveztem mocis klub alapitását, de ha más alapit mocis klubot azt sem bánom.:) esténként majd jokat megyünk:) -
#9362 Bocs, gondoltam hogy hibát követek el, de megpróbáltam. Azért kellemeset csalódtam bennetek, hogy válaszoltok rá, még akkor is ha valaki gúnyosan teszi ezt legalább vette a fáradtságot, hogy írjon valamit -
#9360 hát ezt se tudom hol hallottam eddig 1x is... :D -
#9359 Táényleg akar valaki motors klánt alakítani?
Én benne lennék Kawasaki ZX-10 R el:) -
#9358 gyerekek,mit tudtok a klánokról???
van már vmi komolyabb magyar klán???
mik a feltételei a klánalapításnak (pénz,küldetések..stb) -
#9356 Ja, és "természetesen" a HDR-t nem lehet bekapcsolni, mert valóban "megöli" a kártyát! 1280x1024, FULL és semmi "hókuszpókusz" (noHDR, noAA, noAF, ....) -
#9355 1 hónapig nyomtam a closed bétát 6800GT-n :D -
OLIII #9354 Tudod mikor megy majd a TDU HIGH on egy 6800-on, ugyan már még viccnek is rossz, maximum medium beállításokkal. A 6800 at úgy megöli a HDR mint annak a rendje, ha bekapcsolod azonnal 15 fps ről indulsz jobbesetben. Nem alaptalanul beszélek, mivel én rendelkezem egy 6800 GT vel (AGP-s), és az biztos, hogy high on nem fogok a TDU val játszani, az hétszentség. -
#9352 OFF: A német Atari oldalon az elmúlt 1 hét alatt 1-16-8-5 voltak a megjelenési dátumok... Elég képlékeny a dolog, a lényeg: jövő hónapban kijön :D -
#9348 TEST DRIVE UNLIMITED PC MOVIE -
#9347 Az "ajánlott" konfigon 1024x768, HIGH, NoAA beállításokkal játszható! -
#9346 Nem tök mindegy neked? Ajánlott azt csá! Ott a gépigény tessék használni.
Nem vagyok jós, nem tudom megmondani, hogy egy X konfigon milyen felbontásban, milyen beállítások mellett fog futni a játék! Próbálja ki mindenki, aztán tudni fogjátok hogy hogy ment!
-
#9345 of de odabasz a logod:D -
naqua #9344 Akarmilyen szuperautokkal is van telepakolva ez a TDU nalam a favorit az mindig a Ford GT lesz.Egyetlen egyszer lattam eletemben eloben Janos-hegyen.Lakik par szegeny ember arrafele ;]. -
razz #9343 sland amit irtál hogy ajánlot konfig.na csak az kérdés az alat mit értesz hogy ezzel fullon menne?vagy normál/közép? -
Nagy01 #9342 Nem lehet tudni ...ezek csak tippek..vagyis az is lehet hogy 1.-jén jön ki..de az új infó szerint 5.-én -
razz #9341 nagy ez tuti? -
razz #9340 de most öszintén
1-2,5,8,16?
dönsetek má
-
Nagy01 #9339 Új hivatalos megjelenés: 2006. 03. 05. -
#9338 Ezt az elindul, nem elindul témát be lehetne fejezni?
Van gépigény a FAQ-ban és elég sokszor le lett írva, hogy a "Ezen a gépen menni fog?" témát mellőzük!
Kösz a megértést, és a hasonló kommenteket ezentúl törlöm! -
#9337 azon el sem indul -
#9336 ha HDR-t nem raksz rá akkor mindent maxra téve 1280-ban tökéletesen megy. persze ha nincs a halálán a windozod :]] -
#9335 Hogyne lenne. -
#9334 Persze.. 600x400 8bit extrahiperszuperlowon elmenne.. -
#9333 Sziasztok! van esélyem valami szépet kihozni ebből a konfigból: Nvidia Geforce 7900gt, AMD Athlon 64x2 Dual Core, 2giga memória? -
vass17 #9332 Elindul minimumon...Nekem a videokártya ugyanaz és a ram csak 512, és így is ment.... -
#9331 valoszinüleg elindul de csodát sztem ne nagyon várjál... -
theodor #9330 Úgy hallom, hogy sokan azt mondják, hogy szaggat a gamma.Nekem egy Athlon XP 2500+,ATI 9600 PRO, 1Gb RAM van valakinek ehhez hasonló gépe amin ezzel a játékkal játszik az legyen már szíves és mondja el hogy megy e vagy sem. -
#9329 khm valaki elöbb mondta hogy 16-án jelenik meg ls asszem az is ATARI volt :D -
#9328 Hardwireden:
"Test Drive Unlimited: Minimális késést jelentett be az Atari. Március 1. helyett nyolcadikán érkezik. " -
bronco #9327 Nem valószínű, de érdemes megőrizni. -
#9326 Jó is az