107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Szabi1991
  • buldozer99
    attol hogy nforce-n kint van nem tuti hogy teljes...
    lehet őket is jol átbaszták:DDD
    leszarom én megveszem eredetiben
    de EZ NEM A FULL
  • jakewyler
    pedig el kell,hogy szomorítsalak mert ez a végleges...
    (olvass nforce-t)
  • 3P
    Mégegyszer nem vitatni akartam én úgyanis nem kísértem a játék eddigi sorsát, max csak vártam. Amint itthon kijön meg is akarom venni. S az hogy ettől teljesebb lesz az eredeti az csak jó hír számomra.
  • TyPhooneDave
    Köszi mod,h kitörölted az uccsó két hozzászólásom
    Reaper,az Avatar kész,ma voltam Médiában,de a részlegvez.csávó nem tudott mondani semmit,remélem Pécsen nem adják ki hamarabb
  • hykao #9596
    Nem tudom, de őszintén szólva nem is érdekel. Ha kijön, meg kell venni, azt' jónapot...
  • hykao #9595
    Pedig lehet... 1000x megbeszéltük már... Mágikus "P" billentyű lenyomásával...
  • bazza
    akkor miért van kint nforce-on? Kitesznek egy bétát?
    Én úgy vettem észre nem :(
    Most azt keresem, hol lehet versenyeket találni, mert eddig csak úgy sikerült, hogy mentem, aztán hirtelen belebotlottam egybe.
  • hykao #9592
    Olvasok...
    pl:
    -A béta fórumán azt írták anno, hogy a végleges játékban 31 zeneszám lesz rádióadónként - arra reagálva, hogy sokan jelezték, már a fülükön jön ki az összes rádióadó összes száma...(ebben a PROCYON verzióban pedig pont ugyanaz és ugyanannyi szám van, mint a bétában volt...)
    -Béta kulcsokkal is elindul ez a PROCYON féle verzió, olyannyira, hogy akinek anno fent volt a béta a gépén, még csak be sem kell újra írnia...(ami azért elég furcsa lenne, nemde, ha a végelges verziót a tesztverzió kulcsaival is elérhetővé tennék...)

Ha ezek után ez mégis a végleges bolti verzió klón dvd-je lenne, az elég vicces dolog volna... :)
  • bpeti72
    legalább itthon olcsóbb lesz
  • bpeti72
    http://www.4u2play.de/store/detail/?p=16512 itt meg hogy már megjelent
  • bpeti72
    http://www.speedmaniacs.de/datenbank.html?id=103 itt is 8 van
  • bpeti72
    http://www.amazon.de/Atari-Test-Drive-Unlimited-DVD-ROM/dp/B000EHTN5M itt meg 5.e
  • bpeti72
    http://www.pcgames.de/?product_id=118961 itt 8.a van
  • Sheltem
    Miért ne lenne full?
  • 3P
    Én ugyan nem vitatom, de kíváncsi lennék, hogy nonnan vagytok ennyire jól értesültek? :)
  • DJ BP
    ha ma meg kellett volna kapniuk, oldalukon miért nem írnak egy büdös szót sem a játékról? Nekik is érdekük, szóval várjál csak türelmesen 2 hetet még. De mit erőlködsz, úgyis jövőhéten derül ki, hogy szoptál-e vagy sem, addig nyugi már
  • bpeti72
    Ja hogy nem lehet előrendelni csak a boltba lesz mi
  • Nagy01
    Ki beszélt itt előrendelésről?
  • bertino
    így van, valóban nem az, engem is jo megtévesztett

de addig mig nincs full, bőven megteszi :D
  • hykao #9580
    Csak úgy jelzem, hogy szerintem a most kijött PROCYON warez verzió NEM A VÉGLEGES JÁTÉK warez verziója, szóval kár vesztegetni rá a sávszélességet...
  • bpeti72
    http://shop.pcdome.hu/catalog.php?mode=article&articleno=TDUNLIMITED én csak ezután mondom
  • bpeti72
    érdekes az oldalukon rajt sincs a játék előrendelésre
  • 3P
    Hát én a graftól picit többet vártam. 1280*1024-ben minden high-on (HDR, 4xFSAA, 8xAF) nem érzem azt a nagy pluszt mint amit vártam tőle. Nem csúnya, de nem is extra. A sebességgel szerencsére nincs gond.

A játék fizikája eléggé árkádos, picit több a realizmus, mint pl az NFS-be, s összességében jobban is tetszik.

Ha mindent összevetek, akkor tulajdonképpen egy jól sikerült árkád autós játék, csak kár volt a pimpólt grafikát nyomni róla, mer így picit fals lett az eredmény (persze ettől függetlenül talán, sőt valószínűleg ez az eddigi legszebb PC-s autós játék).
  • Nagy01
    Na tessék a debreceni 576-t is felhívtam,azt mondták hogy a ma kellett volna hogy megjöjjön de hétfőn kapnak új árut=)
  • Nagy01
    Talán mert most olvastam a német fórumot és ott már az 50% a megvette szal mondom hogy max jövőhéten heeee cdgalaxisban is ezt mondták a 4. hívásomra
  • DJ BP
    szted más multis játék nem szokott külön időpontokban megjelenni országonként? Mi köze ahhoz a szervernek? Amcsik használják majd, nekünk miért lenne kötelező?
  • Eisenhower
    ebben azért nem lennék 100%-ig biztos hogy eredeti dvd-ről készült clone-nal van dolgunk....
  • Nagy01
    Ha már 5.én lesz szerver vagyis online is tudnak játszani akkor mért kapnánk meg 15 nappal később haaa?
  • zoolee
    Bakker, a fizetős játék az az aminek havidíja vagy éves híja van...
    PL:wow(és az mekkora egy sz@r)
    Az amit megveszal azt úgyhíjják, hogy eredeti....
    Enyi...
  • zoli122
    Nah vaze!!!

Fatert meg kérem hogy nézze meg németországba hogy van-e TDU mert holnap megy ki németbe :D (ha van meg is vetetem vele)
  • autoszimulator
    Láttál már nem fizetős játékot? -.- De nyugi, elég lesz egyszer megvenned, elvégre is ez nem wow :D
  • zoolee
    Hali...

A játék fizetős lesz online ????
    Vagy csak a beta fizetős????
  • zsotee
    Nem, ez egy eredeti dvd-ről készült clone.
  • Szasza20
    Hát nagyon úgy néz ki....
  • DJ BP
    én is rajtad, felkészülhetsz

stílusod tanuld meg kontrollálni
  • Truck Driver001
    Akkor ez a warez verzió most csak az open beta meghekkelt változata?
  • Nagy01
    Wazzeg most mit meséled be mindenkinek hogy 20.án jön ki???Majd jót fogok röhögni ha jövő héten már boltokban lesz..szal fel is írom egy lapra..-
  • DJ BP
    arcade