107666
-
Szabi1991 #9604 -
#9603 attol hogy nforce-n kint van nem tuti hogy teljes...
lehet őket is jol átbaszták:DDD
leszarom én megveszem eredetiben
de EZ NEM A FULL -
#9602 pedig el kell,hogy szomorítsalak mert ez a végleges...
(olvass nforce-t) -
#9599 Mégegyszer nem vitatni akartam én úgyanis nem kísértem a játék eddigi sorsát, max csak vártam. Amint itthon kijön meg is akarom venni. S az hogy ettől teljesebb lesz az eredeti az csak jó hír számomra. -
#9598 Köszi mod,h kitörölted az uccsó két hozzászólásom
Reaper,az Avatar kész,ma voltam Médiában,de a részlegvez.csávó nem tudott mondani semmit,remélem Pécsen nem adják ki hamarabb -
#9596 Nem tudom, de őszintén szólva nem is érdekel. Ha kijön, meg kell venni, azt' jónapot... -
#9595 Pedig lehet... 1000x megbeszéltük már... Mágikus "P" billentyű lenyomásával... -
#9594 akkor miért van kint nforce-on? Kitesznek egy bétát? -
#9593 Én úgy vettem észre nem :(
Most azt keresem, hol lehet versenyeket találni, mert eddig csak úgy sikerült, hogy mentem, aztán hirtelen belebotlottam egybe. -
#9592 Olvasok...
pl:
-A béta fórumán azt írták anno, hogy a végleges játékban 31 zeneszám lesz rádióadónként - arra reagálva, hogy sokan jelezték, már a fülükön jön ki az összes rádióadó összes száma...(ebben a PROCYON verzióban pedig pont ugyanaz és ugyanannyi szám van, mint a bétában volt...)
-Béta kulcsokkal is elindul ez a PROCYON féle verzió, olyannyira, hogy akinek anno fent volt a béta a gépén, még csak be sem kell újra írnia...(ami azért elég furcsa lenne, nemde, ha a végelges verziót a tesztverzió kulcsaival is elérhetővé tennék...)
Ha ezek után ez mégis a végleges bolti verzió klón dvd-je lenne, az elég vicces dolog volna... :) -
#9591 legalább itthon olcsóbb lesz -
#9590 http://www.4u2play.de/store/detail/?p=16512 itt meg hogy már megjelent -
#9589 http://www.speedmaniacs.de/datenbank.html?id=103 itt is 8 van -
#9588 http://www.amazon.de/Atari-Test-Drive-Unlimited-DVD-ROM/dp/B000EHTN5M itt meg 5.e -
#9587 http://www.pcgames.de/?product_id=118961 itt 8.a van -
#9586 Miért ne lenne full? -
#9585 Én ugyan nem vitatom, de kíváncsi lennék, hogy nonnan vagytok ennyire jól értesültek? :) -
DJ BP #9584 ha ma meg kellett volna kapniuk, oldalukon miért nem írnak egy büdös szót sem a játékról? Nekik is érdekük, szóval várjál csak türelmesen 2 hetet még. De mit erőlködsz, úgyis jövőhéten derül ki, hogy szoptál-e vagy sem, addig nyugi már -
#9583 Ja hogy nem lehet előrendelni csak a boltba lesz mi -
Nagy01 #9582 Ki beszélt itt előrendelésről? -
#9581 így van, valóban nem az, engem is jo megtévesztett
de addig mig nincs full, bőven megteszi :D -
#9580 Csak úgy jelzem, hogy szerintem a most kijött PROCYON warez verzió NEM A VÉGLEGES JÁTÉK warez verziója, szóval kár vesztegetni rá a sávszélességet... -
#9579 http://shop.pcdome.hu/catalog.php?mode=article&articleno=TDUNLIMITED én csak ezután mondom -
#9578 érdekes az oldalukon rajt sincs a játék előrendelésre -
#9577 Hát én a graftól picit többet vártam. 1280*1024-ben minden high-on (HDR, 4xFSAA, 8xAF) nem érzem azt a nagy pluszt mint amit vártam tőle. Nem csúnya, de nem is extra. A sebességgel szerencsére nincs gond.
A játék fizikája eléggé árkádos, picit több a realizmus, mint pl az NFS-be, s összességében jobban is tetszik.
Ha mindent összevetek, akkor tulajdonképpen egy jól sikerült árkád autós játék, csak kár volt a pimpólt grafikát nyomni róla, mer így picit fals lett az eredmény (persze ettől függetlenül talán, sőt valószínűleg ez az eddigi legszebb PC-s autós játék). -
Nagy01 #9576 Na tessék a debreceni 576-t is felhívtam,azt mondták hogy a ma kellett volna hogy megjöjjön de hétfőn kapnak új árut=) -
Nagy01 #9575 Talán mert most olvastam a német fórumot és ott már az 50% a megvette szal mondom hogy max jövőhéten heeee cdgalaxisban is ezt mondták a 4. hívásomra -
DJ BP #9574 szted más multis játék nem szokott külön időpontokban megjelenni országonként? Mi köze ahhoz a szervernek? Amcsik használják majd, nekünk miért lenne kötelező? -
#9573 ebben azért nem lennék 100%-ig biztos hogy eredeti dvd-ről készült clone-nal van dolgunk.... -
Nagy01 #9571 Ha már 5.én lesz szerver vagyis online is tudnak játszani akkor mért kapnánk meg 15 nappal később haaa? -
zoolee #9570 Bakker, a fizetős játék az az aminek havidíja vagy éves híja van...
PL:wow(és az mekkora egy sz@r)
Az amit megveszal azt úgyhíjják, hogy eredeti....
Enyi... -
#9569 Nah vaze!!!
Fatert meg kérem hogy nézze meg németországba hogy van-e TDU mert holnap megy ki németbe :D (ha van meg is vetetem vele) -
#9567 Láttál már nem fizetős játékot? -.- De nyugi, elég lesz egyszer megvenned, elvégre is ez nem wow :D -
zoolee #9566 Hali...
A játék fizetős lesz online ????
Vagy csak a beta fizetős???? -
zsotee #9565 Nem, ez egy eredeti dvd-ről készült clone. -
#9564 Hát nagyon úgy néz ki.... -
DJ BP #9563 én is rajtad, felkészülhetsz
stílusod tanuld meg kontrollálni -
#9562 Akkor ez a warez verzió most csak az open beta meghekkelt változata? -
Nagy01 #9561 Wazzeg most mit meséled be mindenkinek hogy 20.án jön ki???Majd jót fogok röhögni ha jövő héten már boltokban lesz..szal fel is írom egy lapra..- -
DJ BP #9560 arcade