107666
-
Szabi1991 #10130 ennyi erővel kilehetne cserélni a 360-as ferkát a 612 -esre :)) -
bootsector #10129 Próbálkoztam én is ezzel a forgalomkivevéses módszerrel, de hibajelentéssel kiszállt a progi. Bocs a kérdésért...A verseny editort hogyan lehet elérni? -
#10128 Amugy aki nem akar teljes forgalomhiányban autózni a következőt is megcsinálhatja :
Úgymond megritkítja a trafic könyvtár tartalmát szal pl minden 2.autót kiveszi nem teszteltem lehet hogy így ugyanolyan sűrű lessz a forgalom csak több egyforma autóval de lehet hogy kevesebb lessz a forgalom. Próbálkozni lehet. :) -
#10127 Akkor ez a végleges... Ez érdekes, mert ezek szerint akinek megvan az open béta profilja az simán folytathatja a játékot és serial/aktiválás sem kell! -
#10126 tisztában vagyok vele én is sajna a gépem felett eljárt az idő dehát ugye a magyar ember találékon :) Amugy a RAM hiányát az érzem azért de szerintem 1 GB al nem lenne enyi akadás sem ami van az is csak a városban számottevő 200 KM/h felett :) -
Leky #10124 Jó kis cheat -
Szabi1991 #10123 qva jó ez a verseny editor :)
jó kis Drag pályákat csináltam , nyíl egyenes autópálya , forgalom nélkül :D
-
#10122 Csá!
Hát, hogy akadozik neked, az valszeg azért van, mert valljuk be a géped már nem igazán felel meg a mai követelményeknek a játékok terén... De ez a kép nagyon kuul...
U.I.: Melyik verziót szedted le/raktad fel? -
egy ingame kép a grafról
800x600 LOW
VGA driver beálítások minden max minőségen! -
#10120 Nos először is jóregelt mindenkinek! Kicsit eltűnődtem mit tudnék tenni hamár tetszik a game de akad mint álat! " ok miatt is ezt a megoldást választottam amit mindjárt leírok.
1. Játszhatatlanul akadt és élvezhetetlen volt a game
2. Idegeimre ment hogy az idióta forgalom legtöbszön már már direkt bekavar és az agyamra megy!
A dolog egyszerű:
....\Euro\Bnk\Vehicules könyvtárból a Traffic mappát egy az egyben kivettem biztonság kedvéjért nem töröltem csak áthelyeztem máshova!
Eredmény: A game indul nem dob hibaüzit egyszerűen a forgelom autóji eltűnnek a játékból csak én meg a többi versenyző marad (elenfelek).
Negatívum kicsit kihat a placc de valahogy mégis élvezem hogy nyugissan száguldozhatok nincs útba a sok béna :) Továbbá minimum +10 15 FPS ha nem több! Észrevehetően jobban fut a game!
Config: AMD Athlon XP 2400+ @2700+ 512 DDR400 Ati Radeon 9800pro 128 MB (modingolt biossal Radeon 9800XT)
Jó játékot mindenkinek! -
#10119 remélem gyorsan kijön egy patch és javítanak a dolgon, mert így nem nagyon fogok vele játszani.élvezhetetlen számomra.
vagy talán egy másik rilíz, lehet a védelem kavar be valamit... -
#10118 szvsz az tökmindegy mekkora a gép ha a kraft megvan. teljesen jogos volt a kérdés :) és azzal a géppel azért már lehet játszani, habár nem olyasmit ami még az asztali gépek többségét is megakasztja :) nekem is van laptopom, én is szoktam játszani vele, habár már nem igazán birja a lépést :)) de a cod2 és a bf2 tökéletesen megy :) lanpartira legjobb... -
Che #10117 Szvsz azért akad mert a notebook az nem játékra van... -
#10116 RX-8 nincs, notebookon meg szerintem többre nem szabad számítani. -
#10115 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy Mazda RX-8 van-e a játékban?
Én Notebook-on játszom(1.66 dual core proci, 1GB ram, ati x1600 512mb) és nem fut valami jól a játék. 800x600 felett már mediumon is vannak gondjai AA és HDR nélkül is. Ez így normális szerintetek? Köszi a segítséget előre is! -
#10114 De a Patchek tuti finomítanak majd rajta. -
#10113 Hát speciel nekem most hunyt ki...mert ezek szerint ez a végleges, és nem lesz itt már lófasz sem optimalizálva... :(
Bár az igazat megvallva, még így akadozva is jó a játék...elleszek vele, míg ki nem jön a WR3... :) -
#10112 Megcsillan a remény:) -
#10111 Na újabb válasz érkezett a borg fórumon az eredeti verzióról...miszerint a verziószáma: 1.45... :))) -
chris0000 #10110 "XBoxodhoz" -
chris0000 #10109 pc fórumon vagyok ha nem figyelnél!!! -
#10108 Bakker! Benne vannak az általam készített screenshotok a Gamestarban!!!
76. oldal, piros nyilak mutatják hol kell beugratni a repterekre :D :D -
#10107 1.helyen a TDU két hétig még tuti így lesz
Chris,ne akarj kötődni,inkább menj az XBoxodhoz és örülj magadnak,köszi -
chris0000 #10106 ha neked m1 mit kapsz a pénzedért pfh -
chris0000 #10105 tényleg na ne mond -
#10104 amihez nem értesz,abba ne szólj bele,nincs szükség még egy okoskodóra -
#10103 Csak akkor van úgy ha belső nézetben mész, már nekem is feltűnt... -
chris0000 #10102 igaz,de akkor miért kell 10ezreket fizetni a sz....t! -
Game Hunter #10101 Ferrari 250 GTO van a jatekban? Ugy volt, hogy a full-ba lesz. -
#10100 X360 egy konzol, egyfajta hardver, egy tipus
1000x egyszerűbb fejleszteni rá, mint PCre, ahol mindenkinek másfajta van
ezt kéne megérteni, mielőtt türelmetlenkedsz, idővel ugyis helyrerakják teljesen -
chris0000 #10099 érdekes X360-on nincs gond
pc-re meg mindig csak a szarakodás
patch(majd ha lesz!),crack,60 segédprogram és akkor pop-up ablak(rossz lemez van a meghajtóba!!!) -
#10098 Ja és kimaradt, hogy majd 800 online játékos van és láttalak Téged is :D -
#10097 Megnéztem Én is: visszaraktam az elmentett KEY és PROFILE mappákat a megfelelő mappába. Feltelepítettem a játékot. Simán indult (yasu-val) , KEY-t nem kért, folytathattam a játékot ott ahol abbahagytam az open bétában... Hungarian club is megvan, sőt még a tagok is :D Ezek szerint az open béta óta nem "takarították ki" a szervereket :)
Egyre furcsább az egész... -
kis kocka #10096 ha a clonedvd-s verziót uninstallálom akkor leszedi az egész c meghajtót? -
#10095 Az open-bétában én csak a jobb oldalon hallottam hangokat (integrált hangkarim van) -
#10094 nem lesz vazzeg, egyértelműen így hagyják... -
chris0000 #10093 Fos az egész hang!
X-fi,s750 dörmög az egész... -
#10092 ott van a postomban, hogy kinek válaszoltam, de neked egy fokkal jobban fog futni mindenképp, mint annak, akinek írtam...
gépigény pedig továbbra is van a FAQban, ne kérdezgesétek, mert bepipulnak
meg én is :) -
#10091 érdekes egyik audi hangja egy az egybe u.a. mint a nfs porsche-ba az egyik porscéhnak. először azt hittem hogy keverem, de nem. meg mernék rá esküdni, hogy u.a. -
razz #10090 én 200 felet már sorozat filmet nézek
most télleg enyire szar a konfigom eddig minden játékot szinte fuloon vitt.
7600gt 1536mb ram 2.6celeron proci.
procit kivéve már az ajánlot konfion is tullog
ez igy jáchatlan.
hiába teszem fel a grafikát vagy le uugyanolyan
lesz erre valami??