107666
-
#9950 a modik látják az ip-det,szal.....:) -
DJ BP #9949 meg moderator leszek no,
-
#9948 várjá mindjart szerzek VIP jogot meg moderator leszek no, de haggyuk abba az OFF-ot mert SLAND mérges lessz :S -
#9947 Nem tom, ho Hykao honnan szedi, ho te vagy Teflon (azon kívül, ho mindketen hülyék vagytok :D), de hamarabb adok igazat neki, mint neked... XD -
DJ BP #9946 hykao nálam rendelkezik némi hitelességgel, úgyhogy gondolom nem a levegőbe beszélt, biztos látja az IP-det... -
#9945 milyen teflon??? nem én vagyok teflon vazze... -
DJ BP #9944 kell ez Teflon Mike? Jó neked ez a baromkodás? -
#9943 te mekkora... áhh nem mondok semmit... nem érsz meg egy pár szót sem vaze!!!
-
tom235 #9942 ezek szerint nem mindenki :) -
DJ BP #9941 optionsban nézd meg melyik gomb...
mondjuk szinte mindenkki magától rájön :DDD -
tom235 #9940 a gps re gondoltok? -
tom235 #9939 de hol a térkép? -
#9938 térképen a második balfelsö fülre kattintasz, ott ahol van felkiálto-kérdöjel vagy ilyesmi, meg emberke, stb stb. ott a második de már nem emléxem hogy néz ki. ott mutatja a kereskedéseket, és ami sötétebb ott még nem voltál. -
tom235 #9937 hol a map? -
#9936 Most szedtem le, pár rejtett fájl kivételével minden fájlt törölt a c:\ gyökeréből! Mentsél el mindent uninstall előtt!
Ezt a DVD-t 2007.02.05.-n készítették... NO COMMENT! -
#9935 Válts át a mappon, hogy a kereskedéseket mutassa! -
tom235 #9934 csá. játszogatok a gémmel. de hogy lehetne megnézni, hogy pontosan hol vannak az autókereskedések a térképen?, mert így elég gáz, hogy minden zegét zugát át kell kutatni a szigetnek, hogy mondjuk eljussak az audi-ba. -
#9933 Hát nem semmi ez az autó leszállítós küldik. most csináltam meg egy 24 km-est, és ugye lehet izgulni, hogy ne sérüljön semmit, mert ugrik az extra pénz. Az első menetben már csak 7 km volt vissza, erre egy hülye bevágott elém (féktávon belül). -
#9932 arról van szó hogy ez pont olyan elkúrt game lett mint anno a driver3 az is Atari hulladék volt.
minden pc-re átírt konzol játéknak ez a sorsa.... -
csoola #9931 jo lehet a full, most települ, a beta tetszett, remélem egy pár idegesitö dolgot kijavitottak és igy nagggyon jo lesz:D -
#9930 Teflon zoli122 néven reinkarnálódott... Remélem eldönti melyiket használja tovább, mert nick-duplikálásért bannolás jár... -
DJ BP #9929 neem csak a leggyorsabb a lényeg... én pl. a régiségekkel nagyon szeretek nyomuulni.. -
#9928 Mi értelme ha utólag nyitják meg? Kinek fog kelleni majd a Saleen, Koenigsegg, Pagani, McLaren mellé vmi ócska E v F kategóriás Lexus??? :DDD
Amúgy megvannak már a motorjaim...
De majd úgyis kiderül minden, amikor megveszem a gamét fullban.
Gibor: A Skyline-t én is nagyon hiányolom! :))) -
#9927 engem igazábol a lambi countach,diablo,meg az f40es ferrari érdekel csak hogy bekerüljön:) a többi annyira nem -
Gibor #9926 meg mondjuk a Skyline... -
#9925 a bétában nem volt ilyen :)
czk, lexus kereskedés van, csak nincs nyitva. ne kérdezd hol de van. a térképen nincs rajta mivel nem lehet bemenni, valszinü majd utolag nyitják meg. és a lexus kereskedés nem kell ahhoz hogy motorod legyen, azt nem számolja :) -
#9924 A másik bizonyíték h ez nem a full, hogy hol van a LEXUS kereskedés??? Végigjártam az összeset h legyen motorom, de nem botlottam bele sehol... -
Gibor #9923 Azon kívül még van egy kettő amit jó lenne kijavítani, mint pl két trafic autót egymásra rak, meg az autópálya kellős közepén megálnak vagy lelassítanak 10km/h-ra....... -
#9922 ott benne van azt tudom,de a mostani játékban nincs -
#9921 Nekem is Nagyon bejön a Gém, de én sem hiszem hogy ez lenne a full, mert nem hinném hogy lejáratná magát az ATARI ilyen textúra gondokkal meg optimalizálási hibákkal! -
#9920 2,2 -
#9919 a legnagyob bug ami lehet az az online részében volt a játéknak, mikor a térképen lévőket nem láttad a pályán. ha azt kijavitották, akkor már teljesen rendben lesz sztem :) az aproságokat meg majd ugyis patch-el javitják :) -
#9918 ...
benne van mind, csak nincs aktiválva... nézz bele a könyvtárba -
#9917 hát pedig nem ártana ha ki lehetne kapcsolni a fákat, házakat, repülő gépeket, villanyoszlopokat. sztem ezekkel min 5-10 fps-t ki lehetne hozni. szóval ez a béta-nem béta igenis nagyon optimalizálatlan, és remélem a teljes nem ilyen lesz, mert akkor én se veszem, ahogy sokan mások. -
#9916 az 1.3-as proci mellé raktad legalább azt a 7600 GS-t? -
Gibor #9915 Hát, így már egyre biztosabb vok benne, hogy valami átverés, mivel nemá hogy a Béta meg a végleges közt semmi különbség ne legyen..... -
#9914 ugyanazok a verdák vannak benne mint a bétában.... -
Gibor #9913 Télleg, tud valaki olyan autót mondani ami a "Teljes"-be benne van és BETA-ba nincs? -
#9912 hát na...ez tény
de direkt legfőképp emiatt a játék miatt cseréltem le a 9600-asomat egy 7600gs-re,és mitmondjak nem lett sokkal jobb a helyzet:S
bár lehet hogy nem ártana egy winreinstall nekem,majd meglátom hogy mennyire lesz erőm ehhez:d -
#9911 nekem a hdr ki be kapcs szokott csak segiteni rajta