107666
-
#12428 ez mit muvelt nem is en irtam azt -
#12427 Jah valóban nem működik majd a patch kijavítja. Rainbow Six-ben is ugyanígy volt nem tudom elsőre miért nem tudják rendesen megcsinálni. -
Szabi1991 #12427 nem -
#12426 ez a játék olyasmi mint a Gran Turismo? -
#12425 Kiegészítettem, engedelmeddel még idéztem is tőled :D -
#12424 helyes, online tapasztalatok jöhetnek dögivel:) -
#12423 Na ismét irok kicsit. Azt vettem észre ,hogy néha lagzik ha online vagyok, pedig 8mb-os a netem 2 fel ,de mondjuk csak amikor kezdem a játékot. Lehet valami kapcsolódás miatt. Amúgy nagy móka külföldikkel menni ,a legtöbbel csak freeroamban nyomom, és csatlakoznak a csapathoz mindig ujjak aztán 8an megyünk a szigeten ,nagy fun. -
#12422 sztem azon a pár napon nem sok minden múlik:) -
NOS13 #12421 Most akkor 16.-án jön ki vagy 20.-án?? Mindenhol más van! -
#12420 én is venném már, csak most a dilemma, netes letölthető version, vagy inkább rendes dvd, kézikönyvvel stb...:) -
#12419 Modelleket kell szálidgatni.
Akkor kapsz ilyen ruha pontokat.
Aküldetés jele 1 női fej -
#12418 thx -
#12417 Stopposok és modellek leszállításával. -
#12416 egyszerű kérdés.. az elején vagyok
amikor ruhát akarok venni kell egy ilyen "dollásor kupon" ezt honnan lehet szerezni?
-
#12415 Én is megveszem.
Sőt már megrenedeltem.Csak hozná már a postás -
#12414 MENT! -
#12413 nekem is nyomsz egy ilyen pm-et?:))) -
#12412 PÜ MENT! ;) -
#12411 upsz, kawát is lehet tuningolni??? mikről maradtam én le:), és mégis melyik tuningműhelybe lehet húzni?:) -
#12410 *bink-hez* -
#12409 tudtommal a binkhet nem kell külön kodeket feltenni, megy az magába is... meg hát érdeke slenne, ha egy játék nem indulna el kodek nélkül, ha meg kell akkor a játék felteszi magának... -
#12408 Oh de hülye vagyok. Nem rég lett újrarakva a rendszer aztán még nem tettem fel a kodekeket. Köszi! Remélem az segít:) -
#12407 -
#12406 Ha valaki be szeretne jutni a reptérre töltse le EZT a fájtl. Majd csomagolja ki a
C:\Documents and Settings\Felhasználóneved\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\Nickneved\bookmark\
mappába! Játék közben "P", majd a megfelelő Bookmark kiválasztása ;)
UI: A FAQban lévő három kép bekerült a GameStarba is :D Benne vagyok a GameStarban, benne vagyok a GameStarban, benne vagyok a GameStarban :P -
#12404 Jó, elismerem igazad van, de majd holnap a mikor meg lessz a brutál kártyám már nem fogok csalni.Csak tudod elég ideges tudok lenni amikor a milliós küldetésnél a vége előtt pár száz méterrel, azért kaptam ki mert a kartyám istentelenül beszaggatott. És képzeld még eredetiben is meg akarom venni. -
#12403 Szeretném megkérdezni attol aki már túl van rajta hogy hol kell beegykerekezni a Kalagloi reptérre. Mert a FAQ-ban közölt kép alapján nekem nem jön össze.Szerintem ott a nyil a szallagkorlátra mutat.Megpróbáltam, de annak csak nagy esés lett a vége.Egyálltalán érdemes? Van ott valami küldetés?Vagy csak a hosszú egyenes miatt kilehet próbálni a gépek végsebességét. -
#12402 Hmm..Nálam is ugyanez van.Pedig forgalom nélkül sokkal faszáb. -
#12401 Hát csalóknak nem is jár más. -
#12400 Helló!
Nekem akkor fagy ki, ha kiveszem a forgalmat meg a rendőröket. De akkor kivétel nélkül mindíg. Kilép és csak a fekete képernyő marad és alatta halványan látszik a Test Drive Unlimited felirat. Innentől már csak a gép újra indítása segít. Ha nem csalok akkor semmi gond. -
InfiniteReality #12399 Szerintem driver és / vagy codec probléma lesz. Ha már az intro is akadozik ami egy egyszerű video, azt nemhiszem h egy patch orvosolná. -
InfiniteReality #12398 És akkor miben fogadtok? Kocsiban? :D -
#12397 Kell az a patch.. -
#12396 Nálam az Intro Video akadozik és a hang meg ugrál vagy 100x kell lenyomnom a space-t ,hogy túljosson rajta. A legújabb driver van mindenből fenn. Hangkártyám SoundBlaster Live! 24 bit
Esetleg van valakinek hasonló problémája? -
#12395 Szép Estét.Vlki találkozott már olyannal,hogy kilépéskor a játék kifagy? -
#12394 ezaz... amúgy öcsémnek van PS2-je és az itt van nálam mert ő is PC-s azt nekem atta xD -
Soneji #12393 az opciókban maxra tettem a tétet. azóta egyébként már egyik sem fogad velem pénzben. lehet túl sokat nyertem ilyennel. -
#12392 örülhet a sok old konzol mániás
mindig a PCsek szívnak -
#12391 Kijött a TDU PS2-re... Csak úgy mellékesen jegyzem meg -
#12389 Motort rohadt jól lehet irányítani joystickal :D. Ma jöttem rá én is, nagyon király ^^ -
razz #12388 jo a ferrari