107666
-
#12579 Nem lelet a jatek kozbe bekapcsolni az idojarsi effekt csoadakat amik a photo modban vannak? (felhok, fenyek, effektek stb..) INGAME? -
#12578 F.A.Q.!!! -
#12577 digital vibrance az nvidia driverekben a telitetteb szinek -
zoolee #12576 ööö...
asszem kb 300 hsz. -el ezelőtt volt egy 19,6 megás térkép, asszem azon minden rajta volt.... -
#12575 hy!Valaki tud nekem Képet küldeni amin rajta van az összes Bolt??
(Motorboltok, autóboltok) kellenek csak! Vagy vki szúrjon pls egy URL címet ahol találok ilyet!! Előre is kössz -
zoolee #12574 Nem hinném, hogy egy 20 éves jubileumi kiadást múanyag dobozban adnának ki. -
#12573 #12568 -
zoolee #12572 Mivan???
-
DJ BP #12571 Akkor meg ne csodálkozz, hogy eléd fordul :DD -
DJ BP #12570 hát ezaz :DD -
zoolee #12569 -_-, bakker, nem vagyok olyan aki nem tudja a kresz -t.
Ha mutter engedi, hogy vezessem a verdát, akkor majd pont játékban szegem meg a szabájt. -
#12568 öö izé melyik a gomb a térkép gomb nagyitása?amikor lehet zoomolni.. -
#12567 ha tartod a KRESZ-t nem lesz gond (pl ha jobb kanyar előtt jobbról előzől nem a forgalom a balfasz hanem te...) -
zoolee #12566 Igen, pont az hogy random, és idegesítő egy sz@r volt..
Be megy eléd és....
Xal ott utálltam meg...
Meg akarod előzni, es befordul eléd, nem hogy ellököd, henem még de borulsz fel...
De ha ezeknek ven "eszük" akkor talán bennhagyom.
-
#12565 UG-ben forgalom?? arra a 3 random autóra gondolsz ami előtted volt az úton?:) -
zoolee #12564 Oks, de azért majd kikapcsolom.
(az UG ben utálltam meg a forgalmat, de negyon.) -
#12563 Semmivel, de az azért erős csalás, elveszi a játék ízét. -
zoolee #12562 Hali, akkor, ha kikapcsolom a forgalmat, akkor mennyivel kevesebb zsét kapok???
(még nincs meg a geme, csak érdeklődöm.) -
DJ BP #12561 4gb ram? , értjük a Vistát így :DD -
Tomy Lee #12560 Ugyanazzal a gépemmel néztem mind két op.rendszeren(acer notebook-dualcore-4gb ram-x1600 vga 512mb).
Tippet adtam másoknak nem neked akarok bizonygatni!sry
-
#12559 én szépen megvárom, míg kikerül a polcokra... :) -
#12558 hát ja :DDDD -
#12557 Egyébként ha már itt tartunk, én Amazon helyett a Spielegrotte.de-ről szoktam rendelni, ha már Németország...(oda még dombornyomott kártya sem kell, elég elutalni nekik a pénzt...)
Spielegrotte.de -
#12556 ...és ez persze mind a Vista érdeme... :))) Mindjárt rohanok Vistát venni...ja, meg még egy kis hardvert is hozzá, hogy erőteljesebbek legyenek a színek a TDU-ban és szebb legyen a játék...
Már csak azt áruld el, hogy milyen gépen nézted Vistán és milyenen XP-vel...és milyenek ezek monitorjai-videokártyái... :))) -
#12555 Lassan megőszülök a várakozástól. Megrendeltem a Shelby Cobra Daytona Coupe-t, ki is írta világoskékkel, hogy Reserved. Azóta megcsináltam legalább 10-15 autóstoppeos és modelles küldetést, 4-5 csomagot is leszállítottam, 3 autót is címre vittem, de még mindig nem kaptam róla értesítést, hogy megjött az autóm. Be is néztem többször a Shelby szalonba, de még mindig azt írja ki, hogy Reserved. Nyugtassatok meg, mindettől függetlenül ugye megjön? Lassan már csak class G-s küldik maradnak, és ahhoz kellene az autó (még van néhány exkluzív is, amihez mind fél millás járgány kellene. Ha más nem lesz szép lassan nekiugrok azoknak is. -
#12554 Én eleve Vistát nem vagyok hajlandó futtatni, amíg nem nagyon muszáj. -
Tomy Lee #12553 De-ről rendeltem.Menete a rendelésnek ua mint a uk-os site-on. -
#12552 Mit nem értesz ezen? Amerikában még nem jött ki, ezért még csak előrendelhető, a németeknél már kijött, ezért lehet rendelni azonnal. -
Tomy Lee #12551 Erőteljesebbek a szinek.Szebb a játék!! -
#12550 Na most már nem értem, amazon.com -on pre-order, míg amazon.de-n raktáron. a .de-n 45 euró, a .comon 39 dolcsi. Nekem a com kéne, mer németül nemtudok :S Te a .de-ről rendelted? -
Tomy Lee #12549 Jah a hdr qualityt elfelejthetem:(sok fps-t ránt le.
Legalábbis a Notebook-omon.Majd kiprószálom otthoni gépemen ha hazaértem hátha.
Vista-val mindenképp próbáljátok futtatni! -
#12548 Ki ne találd már, hogy Vistán más a grafikája a játéknak... :))) -
#12547 Ha elmész oda. Ez nem Star Trek, hogy mindenhova odasugározzanak bazz... -
Tomy Lee #12546 Na akkor:
1:Vista-n ezerszer jobban fut a játék mint xp-n!!!
2:Semmiféle gondom sincs az eredeti játékkal se bug semmi.
3:Lehet Autokat eladni ott ahol megveszed(fejlécben felül sell)
4:File verzió:1.1.45.1
5:Iszonyat király a game!:)
Online még nem próbáltam majd este.
Ezek xp-s képek de majd rakok Vista-sat is(van különbség)
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
-
heringer #12545 hy olyan kérdésem lenne h 2 motoros boltba enged(ducati,vmi)és azt kérdezném h a kawasakyhoz mikor enged be?? -
#12544 Otthon -> TRADE -
Dévids #12543 Sziasztok!
Hogyan lehet a játékban autókat eladni? -
Soneji #12540 elköltözhetsz jobb országba. -
NOS13 #12538 Honnan van meg nektek az eredeti? Már akinek megvan??Honnan rendelitek? -
#12536 sracok, online jateknal van olyan bajom, hogy csatlakozok egy versenyez, es nem tud connectalni connection erroral kidob a versenybol, valaki tudja a megoldast erre?