107666
-
Soneji #12478 nem. semmiben. olyankor csak játékból versenyzünk, haveri alapon. -
Tomy Lee #12477 -
#12476 Én mindig kártyával fizetek ilyen rendeléseknél.
Magyar posta meg még mindig hozza a formáját. Fogta a csomagom, és bebaszta a kertbe... Jó hogy nem dobta bele a kutyaszarba. -
Tomy Lee #12475 Nekem mindig befuccsolt a rendelésem talán a fizetési mód miatt mert postai úton kértem.Lehet más fizetési móddal sikeres de mind1 az a lényeg,hogy nemsokára kézhez kapom a tdu-t:) -
Tomy Lee #12474 Illetve cd-ket de semmi esetre Pc-játékokat. -
#12473 Ez nem igaz. Már több játékot is rendeltem Németországból vagy pl. az Egyesült Királyságból, és simán megjöttek. -
Tomy Lee #12472 Off:
Magyarországra nem szállítanak ki videojátékot más országokból csak könyvet video és zene kazettákat.
On -
#12471 Amúgy én most rendeltem nem rég egy könyvet az amazon.co.uk-tól, tehát nem is germanyból, hanem a united kingdomból, és itt volt a csomag kb 1 hét alatt, pedig azt írták, hogy csak márc 15-e után jön meg. Szóval semmi gáz nincs a hungaryból való rendeléssel. -
#12470 Én a Pc Dometól rendeltem.
Remélem mihamarabb meglesz:)
Akár már a héten -
#12469 Nem ez volt a lényege a hozzászólásának. :) (egyébként hungary-ba is szállítanak germany-ból...:DDD) -
Tomy Lee #12468 Én nem otthon vagyok,hanem Ausztriában!Nem vágom,hogy MO-ra szállítanak e ki. -
Lyan Kyj #12467 oké, felhúztam a "shake cam"-et maxra, és eldöntöttem, h kell egy kormány:) Élvezni akarom a remegést -
#12466 Én is likeolok germanyból, hungaryba orderelni. -
Tomy Lee #12465 Ma este kaptam e-mailt Amazon.de-ről,hogy a rendelést kiküldték
Bár nem usa-ból rendeltem de úgy hallottam,hogy germany-ból is fémdobozos verziókat küldenek.1-2 nap múlva kiderül:)
Egyébként valami Desktop-ra kidobálós problémákról írnak azok akik már kézbekapták a játékot,nah+ persze rengeteg pozitívumot írnak:) -
#12464 A Dead Zone-t kellene állítanod vagy Windowsban, vagy a MOMO szoftverében, vagy pedig a játékban! -
#12463 Na megjött már valakinek az USA-ból? :) Kíváncsi lennék, hogy dvd-tokos vagy fémdobozos verziót küldenek-e. -
bucsher #12462 talán kapcsold át kormány vezérlésre
esc? options? -
#12461 Azt is írd le neki, hogy hogy kell tuningolni, mert már most elakadt sztem -
#12460 A képed van a gamestarban,a képed van a gamestarban,a képed van a gamestarban*_* -
holley #12459 Hello! Lenne egy kérdésem. Még a betaval játszok remélem ezmár az eredetibe nemlesz probléma... Na szovval. Logitech momo kormányom van de botrányos az irányítás vele. Gáz fék fasza. de a kormányzás... kb elkell tekerni a forgathato ut feléig ,hogy eagáljon valamit. későn is reagál. Ez csak nálam probléma, vagy ez ilyen?:S -
#12458 Ahhoz hozzá sem nyultam, ez valami firefox bug lehet, ha a banner fölé jobb klikk és keret frissítése, akkor helyreáll.. IE-ben meg semmi gond nemvolt. -
#12457 A cartonban... itt csak performance tuning csomag van minden autóhoz 3 darab.
és mneg kell keresni minden autócsaládhoz a megfelelő tuningműhelyt. -
Matt89 #12456 Skacok hulye kérdés lesz de tuningolni hol és hogy lehet? -
#12455 Nem gond, azért írtam! :) (most megváltozott az .swf mérete? az alja kilóg!) -
#12454 Mire gondolsz pontosan? -
NOS13 #12453 KoNi,teljesen ugyanez a bajom,nekem is ezt csinálja. A driver nekem sem segített Én egyenlőre kivárom míg megjelenik az eredeti -
#12452 mintha írtad volna, hogy 9600as radeonod van, ezzel nagyon kínlódni nem érdemes, szerintem, mert kevés. -
KoNi #12451 heli!
nekem eddig működött, minden OK volt... de most elindítom, ahogy kell, és bejön a fekete ablak, majd pár mp után vissza is dob az asztalra. új vidkártya drivert tettem fel, újraraktam a játékot (uninstall után töröltem a megmaradt fileokat is), de ugyanúgy nem működik semmi
van valakinek hasonló problémája? esetleg tudnátok adni valami tippet? köszi szépen! -
OLIII #12446 Igen nekem is sb live 24bitem van, azon kívül, hogy a kártya alapvetően sz*r, a TDU ban is csodat művel. Menj bele a dxdiag ba, majd ott állítsd a hang hardweres csúszkát lejjebb az utolsó előtti pontig. -
#12439 Hogyan kell nem Online-os profile-t létrehozni? Mert én csak onlineos szart tok és azzal nem megy... LÉCCI HELP -
Szabi1991 #12438 amugy nekem eddig ment a játék , most feltettem egy kormányt , és már nem megy :S -
#12437 nekem kilépéskor nem kifagy hanem lefagy:P:P:P HELPeljetek a 12435-ön -
#12436 na akkor el a bogarakkal azt mondja meg nekem valaki, hogy jattszik -e valaki TRACK IR-el? Ha igen jo -e hozza? -
#12435 :(:(:(:(újraraktam az ati drivereket reméltem így nemfog szaggatni de csak roszab lett mer mikor belépek a játékba akkor rózsaszínes,zöldes izék borítják be az egész képernyőt HELP -
Szabi1991 #12434 lo0ol -
#12433 Azt én írtam valami gubanc van -
#12432 fórumbug -
#12431 #12427 -es 3x van bent :D -
#12430 LOL itt valami nem stimmel én írtam -
#12429 Mi van?