107666
-
#13797 Nekem is megjött!(Hykao által)
Az lenne a kérdésem akkor az online reget majd a játékba elég lesz csak megadni vagy külön mennyek fell a gamespyoldalra is? -
bronco #13796 Miért kéne eladnod? Csak csinálj meg néhány, sok pénzt hozó rövid versenyt újra néhányszor a pénzért.
Enzo vagy McLaren? Mindkettő!!!! lol
McLarennel nem szállíthatsz csomagokat/stoppost/csajszit. -
#13795 németből van! -
Tomy Lee #13794 Ha Mc-Larent veszek akkor mi lesz a helyzet a stoppos küldikkel?
1 személyes a gép nem? -
Tomy Lee #13793 Most vagyok rajta éppen 1 Enzo megvételén de ahoz el kell adnom Lambo-mat 3-as tuning-al.Hát még nem tudom mert ott az a Mc-Laren 1 milláért.
Szerinted Enzo avagy Mc-Laren? -
Soneji #13792 hol vetted meg? -
#13791 Vki tudna segíteni?! Megvettem a gamet felraktam megy is csak hangja nincs! PLS HELP!!! -
#13790 felkerestem végre a forza tunert, és megkínáltam egy 3as kittel az enzot - omg! gyilkos, félelmetes. mikor az alapból kifogy a szusz, ez akkor vált 6dikba, eszméletlen :D -
Soneji #13789 vajon? -
#13788 persze, ezért lesz majd ez is a jó öreg műanyag dvd tokban. már bánom, hogy nem száltam rá hykaora a fémdobozos változatért :C -
#13787 Elarulod hogy mentel motorral minusz 18 milliard kilometert? :D -
Soneji #13786 én tudok olvasni, te meg írjál. -
Soneji #13785 érezd magad kisegítve. -
InfiniteReality #13784 SevenM-et felhívtam. Szokásos blabla szöveg. Egyébként valszeg csak holnaptól lehet megvenni. Mert ma küldik ki az 576-ba meg a CD Galaxisba. De csak délután. -
#13783 jah
megvan
ezekszerint nekem régebbi, megprobálom beszerezni a legujabbat, kösz!
és bocs -
#13782 olvass vissza -
Soneji #13781 na, de jól elbaltáztam. de már így marad.
mi a kérdés? -
Soneji #13780
-
#13779 ? -
Soneji #13778 külön figyelmedbe ajánlom az aranysárga alapon a sok nullát.
az egy dolog, hogy a hosszúakat nem bírom, mert nincs hozzájuk türelmem. csalni meg nem fogok mert nincs értelme, mivel könnyen lehet sok pénzt szerezni
mellesleg csalással ennél sokkal több pénz lenne ott. olyannyira, hogy azt nem lehetne tagadni.
úgy ennyi. -
InfiniteReality #13777 Tegnap aztmondta a SevenM, h még dobozolni kell stb. LOL, akkor ők simán csak a DVD-ket kapják? Karc nemrulez.
Mindenesetre aztmondták, h ma délutánra az 576-okban meg a CD galaxisokban elvileg ottlesz a játék. -
#13776 Hát bizom benne nagyon hogy ma este mikor besétálok a Saturn-ba, vagy 576-ba, akkor ott fog viribelni a tdu hogy VEGYÉL MEEEG!!! -
Soneji #13775 "IJ" te. meg "gyk", meg "csíttel".
Bucsher kedvéért ráadhattam volna valamit a babára, csak a fene se gondolta volna, hogy ilyen hamar sikerül.
csak mellesleg: miért nem bírjátok magatokat érthetően kifejezni? szwsz, tj, dmz és lsd. -
#13774 mondjad csak, hogyan is lehet fraps-al kiíratni az FPS-t, ha azzal mentek képet a játékból ?
marhára érdekelne és szted lehet :)) -
Soneji #13773 ne -
#13772 csíttel gyűjtöd a pénzt, ez lehet folyománya annak, hogy nem élvezed a hosszabb versenyeket. gyk, "minek menjek 20 percet/1 órát, mikor 2 kattintásból 10szer annyit becsítelek?"
vagy esetleg nem vagy elég autóbuzi a játékhoz, ez esetben IJ. -
"Tájékoztatlak, hogy a hivatalos megjelenés március 20."
EZ olvasható a seVeN M hivatalos honlapján.[#taps
Merjünk hinni nekik? -
Soneji #13770 az még hagyján, de kesztyű nélkül motorozok! -
#13769 látom mindneki sóvárog a játék után, eljött a nagy nap
ha vki nézte már valamelyik bolt polcain, írja be a tapasztalatokat... du. én is megnézem media mark-ban -
#13768 SeVeN M megerősítette, hogy ma van a hivatalos megjelenés dátuma. -
bucsher #13767 ebben a kombinéban vezetsz? :) -
#13766 Reméljük hogy erre való tekintettel este az 576-ban már ott fog figyelni a játék. Arra vagyok kiváncsi hogy mit mondanak ha mégsem.
Synit HUN: Ja ma van 20.-a. Tegnap kicsit más idötérben lehetem. -
#13765 Ráadásul ma van a szülinapom és ez lett volna az "ajándékom. -
#13764 Nah ma van itt a 20.-a. :) -
#13763 Reménykedjünk benne hogy ma már megjelenik ez a fos mert már unom hogy nem tartják a megjelenéseket. -
InfiniteReality #13762 Stage 3 TVR Sagaris szvsz az egyik legjobb C-s verda. A másik a gallardo spyder. De a TVR jobban gyorsul. -
Soneji #13761 túl vagyok életem első hosszabb versenyén. de unalmas volt.
a vicces az, hogy ennél sokkal jobbra is meg lehet csinálni, csak kedvem az nincs.
a TVR mennyire jó a kategóriájában? ez az egyetlen "C" típusú járművem, és gyanúsan könnyen mennek vele a kihívások, úgyhogy én a legjobbak közé saccolom. -
Soneji #13760
igen, a Gallardo tényleg "nem jó!" -
Soneji #13759 a "drive" szót viszont nem használjuk a motorozásra, illetve kicsit mesterkélten hat. ez volt a mondandóm lényege, még szerencse, hogy sikerült megérteni. -
Soneji #13758 igen az rohadtul irritáló