970
-
#328 Nem rossz kis info hegyek :) -
#327 Más nem kell...... van neted? Akkor keress! -
df #326 ja és a 2 cds változathoz lehetőleg -
df #325 Valaki feliratot plssss a bferenczi87kukacaxelero.hu ra!
Előre is köszönöm
-
#324 wikipedia-s leírás! ki milyen autót vezet (pontos típus,szín,stb),meg egyébb infók -
#323 Modellmaker köcce a számcímet:)
A filmben szereplő autókról készült pár bemutató a neten,és van köztük egy 5ös golf is.ezt miért nem láttam a filmben?:) -
#322 Hát jah ;) -
#321 Semmi extra Csocso.... a végén benne van nagyjából 1-2 mondattal. De esküszöm felüdülés, és tulkép jópofa :) -
#320 szerepel benne????
eppen akartam irni hogy tegnap a tv bemutatoban vin dieselt belevagtak a trailerbe... dehat en ugy tudtam hogy csak uj szereplok vannak a filmben...
en meg tokre ki voltam akadva hogy loal miert vagtak bele a dizel gyereket?
-
#319 NEm véletlen hívták cowboynak a kis sárgák :D Nem csodálom, hogy annyi kocsi kellett a forgatáshoz elég szépen törték őket. De ahoz képest hogy középiskolás a 'srác' kinézett vagy 25 nek :D Nem az a tipikus 18 éves feje volt. -
#318 lol :D még jó hogy nem néztem meg D: -
#317 Engem a story zavar a "hello középiskolás vagyok" imidzsel....szal az azért lehetne komolyabb. Úgy egyébként tény az hogy semmivel sem rosszabb az előző F&F-oknál, még akkor sem hogy hiányoznak a "szátárok".
Ja igen és még egy számomra idegesítő dolog a főszereplő iszonyat texasi tájszólása....kurvára zavar:) -
#316 Megnéztem a filmet. Vin Disel jó sokat szerepel benne :D Amúfy szerintem ez jobban sikerült mint az előző kettő FnF. Az tetszett amikor a végén a Mustangal driftelt a srác. Remélem lesz Tokyo Drifting 2 is amibe Vin Disel is megcsillogtathatja drift tudását :D -
#315 Ohh valaki figyel is :) -
#314 JohnnySmith #166 - N.E.R.D - Rockstar (jason nevins rmx) megy a tréler alatt :) -
#313 Haho srácok 1 kérdés!
A trailer alatt megy egy zene..." this is the..." szöveg szerint:)
Tudja valaki,h miez?:)
Köszi
Amugy a film nézhető:) -
#312 akár csak az SA topikban lennénk -
#311 én is tv-n néztem mozisat és kifejezetten tetszett. jobb minöség mint pl egy magyar mozis film. nekem igy is nagyon bejött a film -
#310 azért mondond ezt,mert gondolom a minősége nem egy DVD minőség....tehát ha 640*480-as felbontást bír max,akkor nem hiszem,hogy akkora élvezetet tud nyújtani,mintha mondjuk a DVD minőségűt kiteszed képernyőméretre,vagy az otthoni TV-n nézed...tehát azt akartam mondani,hogy a szar minőség sokat ront az élvezeten! -
#309 ok, akkor viszlát -
dragoniam #308 Tom h mi a fórum és már nemke a pass mert van 1 jó müdödő torrentem
És Meglepő h mien lett a film! HÁT nem vmi jó megbántam h leszedtem! -
#307 Ja pont azt néztem. Szerintem azt sem tudja mi az a fórum :D (de te sem vagy vmi régi :P)
back to topik PLÍZ -
#306 Ez ujrekk te jó ég 2 napja reggelt. -
#305 -
#304 Ne cseszd már szép a topikot. -
#303 Hi!Azt tudom hogy van egy passwordos szar verzió de a bratyónak kellene a film oszt nem tudna valaki egy működő torrenttel megdobni??Előre is kössz -
#302 néha annyira szeretnék moderátori jogot
(komolyan)
aztán rájövök, hogy nem sokáig huznám, mert engem is kiraknának érzelmeim féktelensége miatt -
dragoniam #301 The Fast and the Furious Tokyo Drift!!!!!!!!!HELP ME! KITUD MOZGÓ KÉPET CSIN MINT AMI KINNVAN EZ A TOKYO DRIFTES?AZ IRJON A [email protected] ra és a password helpppp -
xandr00 #299 asszem ,h az fake cucc,mer 2-3 nappal a premier előtt kint volt -
dragoniam #298 Mi a Tokyo Drift.TELECINE.XviD-PUKKA[WWW.VIDEOCODECSPOT.COM].rar nak a passwordja?HEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPP! NEM EZ: www.videocodecspot.com
SEGITSETEK! www.dragonheart.atw.hu - weblapom -
Szabi1991 #297 sok info és videó, az ősszes fontosabb autóról ami a filmbe volt:)
itt -
#296 egy kis infó az egyik filmben szereplő autóról -
xandr00 #295 a hangot milyen progival lehet átrakni más filmre? -
#294 jó játék hogyan lehetne normálisan lefordítani magyarra!:D
mert egyenlőre a "The fast and the furious" jelentése nem az,hogy halálos iramban! furious = dühös,mérges,tomboló,stb (szotar.sztaki.hu :) )
de magyarul meg hülyén hangzik az,hogy "A gyors és a dühös" max úgy,hogy "Gyorsan és tombolva: Tókiói' drift" de ez sem cseng jól!:\
de a tókiói hajsza az eléggé
na mind1,ezzel nem tudunk mit csinálni! -
#293 Iramban halálos ütközős dráma
(ennek semmi köze sincs hozzá ) -
#292 ja az se rossz :D -
Szabi1991 #291 vagy Sean vezetési stilusábol kiindulva :
Halálos Iramban : Tokyo Roncsderbi -
#290 jah.. ez kellett volna :D -
#289 halálos iramu csusztatás tokyoban -
#288 loool :D