The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
és mellesleg egy nagyon jó film

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

JohnnySmith
Point Break volt a címe annak filmnek amiben, Keanu Reeves és Patrick Swayze volt a fõszereplõ. Reeves beépûl hogy lebuktasson egy bankrabló bandát akinek a feje Swayze,és akik mellesleg profi szörfözõk.
A sztori majdnem 1az1 ben Fast1 😊
Ja és a film 91ben készûlt 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

streeter
Nekem se tetszett az elõzõ két rész. A kocsik meg a zene tényleg jó volt de fõleg a kocsik. Maga a sztori nagyon átlagos.... Egy zsaru beépül egy bandába majd kdierül, hogy zsaru ezért ki akarják nyírni de végül mégse.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

12346
a faszomba. eltévedtem😄

12346
az ilyennek is letörném kezét-lábát <#wilting>

JGTC
Lesz Vespa is <#idiota>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JohnnySmith
Na most jól elrontjuk a kedvét és többet se jön ide <#rinya><#rinya><#hehe><#ravasz1>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

fogadjunk, hogy a piros evo 8 alatt kék neon lesz.<#fogmosas>

[NST]Cifu
Újreg, és a rosszabb fajtából. Mindenhova beír, majd ha egy percen belül nincs reagálás rá, akkor rögtön ordibálni kezd, mint a fába szorult féreg, hogy kihalt a fórum...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

bertino
ujrek ^^ xO

le legyé má láma.

berczelypeter
KihaltA FÓRUM<#integet2><#integet2><#integet2>

PePeP

berczelypeter
HOnnan Van A KÉP<#smile>

PePeP

JohnnySmith
És az a vicc hogy tényleg az 😊))))) Te kis szemfüles 😊))

Fura mert csak japo autókat láttam 😊
Egyébként más képeken az RX7-et elõször NSX-nek néztem 😊

JohnnySmith
hol van a képeken golf5 ? (egyébként nem hiányolom, nem vagyok egy vw fan)

de a golf 5 is.

JohnnySmith
de pl rx7 ott figyel....

[NST]Cifu
Azért az elsõ részre sok mindent lehetett mondani, de a trendiséget abból a szempontból elkerülte, hogy korántsem az aktuális csúcsjármûvek szerepeltek benne. Pont az olyan dolgoktól volt életszagú (már amennyire egy ilyen filmnél ez helytálló szó), mint a szerelõ srác tuningolt VW-je.

schrank
ezen mit csodálkozol ez egy trendi ratyi film amiben mindíg az aktuális formatervezés ruha meg ilyen buziságok vannak ezért nincs már benne s2000 sem meg NSX sem mert "elavult" a formája <#szomoru2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

[NST]Cifu
Azt tudom, hogy a 2Fastban volt Skyline, de a harmadik részben nem lenne? Jobbára csak 350Z-ket, EVO-kat és RX8-at látni a képeken. 😊

bertino
nekem egyetlen bajom vele, hogy jobbkormányos 😞

JohnnySmith
Mondjuk ez a 2-bõl van, de azé nesze 😊) Hogy fogok sírni mi? 😊)

[NST]Cifu
Hmmm... hogy-hogy nem látok a képeken Nissan Skyline-t? 😊

bertino
maga az életmód szédítõ, egyébként én is szívesen tudnám csinálni, ha ez meló, ha meg szórakozás... hûh 😊 ameddig van rá della

hogy ne offoljak:

Az elsõ kafa kis film volt, de a másodiknak én már nem éreztem akkora szükségét.

Jó luvnyák játszottak benne, oszt' annyi. Ja, meg a kocsik is szépek voltak.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

PiR8
Tokyo Drift. Hááát, amennyiben valóban a Dift-re, vagyis a csúszásra helyezik a hangsúlyt, úgy szerintem nem ilyen kerekek kellenek a gépre. Vettem fel a Discoverybõl pár hete ilyen ismeretterjesztõ filmecskét. Abban mutatták be a tokiói driftelõket. A lényege az, hogy brutálszéles, csontra lekoptatott gumikat akasztanak a felnire, mely 1-1.5 hüvelykkel nagyobb (!!!), ezáltal picit lötyög rajta a gumi. Az R-tényezõ pedig úgy számolódik, hogy felni +3-3.5 hüvelyk. Valljuk be, nagyon kevés, de ahhoz pont elég, hogy 4-6 ezres fordulaton úgy ússzon az autó csontszáraz aszfalton, mintha jégen lenne. A hátsó futómûvek pedig úgy vannak belõve, hogy egy kicsit kifelé forduljanak, kb 1-5 fokot. Az elsõ kerekek vékonyabbak és a gumiréteg is vastagabb, mivel vezetõ szerepe van.
Na ilyen gumikat pl nem láttam ezeken a verdákon 😊 Egyébiránt a tokiói fazonoknak ez az életcéljuk: nappal meloznak, összeszedik a pénzt a heti gumira, amit negyedáron vesznek, ahol tudnak. Éjszaka pedig csúszkálnak 100-170km/h tempóval. Szédítõ!

Nanemá!

Meg mernék rá esküdni, hogy anno' Flösser János Statham-ról mintázta Hitman karakterét mikor kitalálta a magát a játékot. Döbbenetes a hasonlóság.

Valamelyik magyar újságba meg is kérdezték tõle hogy mit szól ahhoz hoyg Diesel lett az általa kitalált karakter megszemélyesítõje, nagyon diplomatikusan válaszolt, de érzõdött egy baromi nagyfokú csalódottság a hangjában a választás miatt.

A másik: egy bérgyilkosról az embernek nem egy kétajtós emberszabású gorilla jut az eszébe (én legalábbis ezt veszem le Dieselbõl elsõ blikkre). Én Diesel-re egyetlen szerepet tudnék kiszabni, mégpedig az õ karakterének megformálását:

Õ Hypós Feri, a Fradi "B" közép szektorának a vezéralakja. Na a mi Ferencünk és Diesel között már tényleg fel lehet fedezni nagyon sok hasonlóságot. Egyébként még a hangjuk is tökugyanolyan.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

CSOCSO
olyan james bondos😄 mig a vinszentnek xxx es😄
CSOCSO
mindenkeppen vinszent... a szallitonak tulsagosan oltonyos udvarias feje van
bertino

schrank
hááát amennyiben a nagyobb orrüregben nagyobb szõr terem állítás igaz vinszent viszi a pálmát <#hehe>

DJ RX7
amelynek nagyöbb ször vön az orr<#idiota><#idiota><#idiota>ába.

:3

Sland
ehh

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

schrank
na most akkor melyik legyen <#hehe>

Web mester
Alig várom!

XenonIceX
a csávó a szállítóbol sokkal jobban hasonlit hitmanre mint Vin persze ez off

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

JohnnySmith
1értelmû hogy nem, de ne a színészeken spóruljunk....De tulképp mind1 is végülis nem a színészek fogják a vállukon vinni a film "sikerét" vagy bukását 😊)

hát ugykéne hogy:
Halálos Iramban
Halálosabb Iramban
és a harmadik meg:
MÉG HALÁLOSABB IRAMBAN és télleg ugyvolt hogy a szöszi elmegy de vin diesel megint lesz benne..

DJ RX7
sztem a film nagy része a driftrõl fog szólni.

schrank
mit vártál robert de nero -t meg julia roberts-et egy ilyen gagyi filmbe mint ez a halálos szarság nem csoda hogy nem akar visszajönni a vindízel nnna a vindízel is egy ... <#kuss>

JohnnySmith
Nekem mondjuk a kocsikon kívûl talán még a filmzenéje tetszett. Mind a 2 részenek megvoltam elégedve a zenei részével. Azt valahogy egész jól eltalálták. Tehát gondolom a zenével csak nem lesz gond😊))

DJ RX7
thx.

JohnnySmith
Írtam moderator topikba 😊

Gunner
Vin Diesel megy Hitman-nek <#eplus2>

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

DJ RX7
akkor valaki át tudná nevezi?pls
egy modarátor van a közelben?

JohnnySmith
The Fast and the Furious: Tokyo Drift Bár ez is elég szarúl hangzik...

bertino
annak bizony tudnék örülni elsõ részbeli alakítása miatt!

asfa
ezt igy nem lehet megitélni majd nézzétek meg aztán mondjatok véleményt szvsz és se mondok semmitt meg kell elõbb nézni!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

mucsácsó
de tuti 3 Fast? 😄DDD elég alter....To Fast to forius 3 lenne az ideális 😄