The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazs1
Nem neked írtam okoska! Van aki nem érti a 2. a címét és ezért gondol erre! Aztán el ne szálj magadtól! Vigyázz magadra!

Bucser
nebántsd még 4 hónapos sincs😄

újregeknek megengedett az elszólás😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bertino
<#nevetes1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

JohnnySmith
"A film címe biztos nem 3 fast 3 furious lesz! A 2 fast 2 furiousnak volt értelme annak meg nem!"
Nem mondod.... te nagyon okos vagy, köszi hogy megosztottad az infot.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

bazs1
A film címe biztos nem 3 fast 3 furious lesz! A 2 fast 2 furiousnak volt értelme annak meg nem!

Az az EVO VIII nem a BEP Pump It számának a klipjében van?

Web mester
Hát én elég hülyén ismertem meg a filmet!
A második részt láttam elöbb (két éve) és vasárnap láttam az elsött a TV2-ön...
Ugyhogy most megint megnézném a második részt...

JohnnySmith
Az elsõ és a második résznek sem volt túlzottan köze egymáshoz...
Bryan illegalitásba vonúlt, mert futni hagyta Domot (kb ennyi) ha nem tér ki a film hogy hogy "miért is rugtak ki a rendõrségtõl Bryan" akkor sem lett volna nagy kunszt kitalálni... vagy ha nem tudjuk az se lett volna probléma.
Egyébként a 2nek a vége happy end semmi extra... A feka arc elrakott egy "kis" pénzt.
Az 1bõl lehetett volna viszonylag jó folytatást csinálni a végcím után van egy kis jelenet Baha-ról amint Dominic egy poros uton hajt és elmondja hogy neki csak az a 10mp számít az életben...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Web mester
Aha!!!

JohnnySmith
Web Mester veled nagyon nagy gondok vannak, mert nem figyelsz arra amit éppen csinálsz. Ennyire figyelmetlen vagy?
Belinkeltél egy sg cikket és még azt sem olvastad el? Most legalább értem a büntipontjaid kommnetjét😊))

"A trilógia záró (?) darabja nélkülözi az igazi világsztárokat. Így se Vin Diesel, se Paul Walker nem tér vissza a filmbe, melynek elõzõ részei sztárokat faragtak belõlük. A stáblistán olyan, idehaza kevésbé ismert nevekkel találkozhatunk, mint a rapper Bow Wow, Lucas Black, vagy Brian Tee. A The Fast and the Furious: Tokyo Drift hazájában június 16-án kerül bemutatásra."

asfa
olvass már vissza istenem és a fõszereplõ játszik benne!nyilván a fõszereplõ fog benne jétszani 😊
de két hszel azelõtt én is megkérdeztem!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Web mester
Aha!
Kár hogy nem ugyanugy folytatodik!
A másodikrészre se emlékszem már nagyon,lehet megnézem megint!

DJ Skyline
mit hogy oldanak meg? nem vágom...nem csak Pól' Volkerrõl szól' a sztrítrész'...ez egy új helyszín,új szereplõkkel,új sztorival...ennyi

Web mester
Kiváncsi leszek hogy oldják akkor meg hogyha más lesz a fõszereplõ...

[NST]Cifu
Egen...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

DJ Skyline
jó,hogy leesett így 100 komment után!😄
nem lesz Pól' Vólker',se Vin' Dízel'

[NST]Cifu
Viszont megtudhatjuk belõle, hogy a Japánok milyen jól beszélnek angolul. 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Web mester
Mi itt más a föszereplõ mint az elsõ kettöben???

Bucser
NA ennek elgalább nincs köze az 1-2höz😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

JohnnySmith
Õt nem láttad a trélerben???? (õ a fõszereplõ LOL)
Lucas Black

Web mester
A föszereplöt nem látam a TRAILER-ben!Fog benne szerepelni?

asfa
o kár

JohnnySmith
Nem.

asfa
Paul Walker már nem fog benne játszani?

DJ Skyline
jól félrefordították ezt is!:\

Sland
LOL! az nem trainer hanem TRAILER!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

JohnnySmith
Halálos iramban: Tokiói hajsza
LOL 😊

Web mester
bow bow egy köcsög <#crazya>

JohnnySmith
Hmmm talán Ludacris szereplése nem is volt olyan gáz vagyis nem volt annyira béna 😊 Ja Rule felejthetõ volt nagyon. Bow Wow meg nem szimpi már így elõre vetítve 😊)

DJ Skyline
õ az!
mondjuk mind3 részben szerepelni kellett valami "híresebb" reppernek'...
elsõ részben Ja Rule (talán jól írom)
másodikban Ludacris
harmadikban Bow Wow

CSOCSO
lesd meg a galerimet😄 a sajat fotokat
bertino
bazki ott zuzzák a Mustangot a trailerbe 😞
ebbe kevesebb szgépes részt láttam, mint a második részbe, remélem így lesz az egész filmmel is

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

JohnnySmith
Bow Wow az pedig ha minden igaz(valami kölyök rapper nem szimpi)

JohnnySmith
Nem olyan rossz a tréler...hozza a színvonalat habár az elsõ 10-15mp mintha egy B kategoriás film lenne. Picit sajnálom hogy senki nincs a régi szereplõkbõl. Jobban örûltem volna mondjuk újra Vin Diesel-nek 😊
De lehet hogy mivel teljesen új a gárda és a story TALÁN jobb lesz a fogadtatása.

Sland
kössz

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
A Trailerben a néger faszi ugy néz ki mint Carmelo Anthony a Denver Nuggets játékosa az NBA bõl

JohnnySmith
Írtam még1x hát ha...

OFF:
A tréler alatti zene (ha valakit érdekel akkor) a N.E.R.D-Rockstar(Jason Nevins remix) egyébként a Blue Crush OST-je(szörfös csajok vagy valami ilyesmi volt a film címe) 😊

Barney Tech
Szoltak már de semmi.

TRAILER

apróság, de bíztató hogy ugyanazokat a betûtípusokat használták mint az elsõ rész trailerébe. Talán nem lesz annyira elhülyéskedve mint az elõzõ rész..

egyébként a topik nevét írassátok már át, mert rossz ránézni...<#levele>

JohnnySmith
Bentley is lehetne. 😊

JGTC
én Rolls Phantomnak néztem de bármi is legyen eléggé tugyvik

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JohnnySmith
Nagyon erõltetett és giccsparádé... de biztos hogy nem a "fõszereplõ" autók, hanem díszitõelemek 😊 Remélhetõleg max 2mp-ig lehet majd látni 😊)
Szegény 300C mit tettek vele <#rinya>

JGTC
fúj de gej mindkét autó 😞

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Web mester
Durva!!!

JohnnySmith
😊
Berakom a képeket ide is hát ha valaki nem akar kattyingatni 😊

Web mester
Duddits
Ne várj gyors munkát... Egy darabig úgy se teljesítik...

hát gecire kiváncsi leszek a filmre, ha szar lesz a story akkor legalább a kocsik miatt érdemes lesz megnézni 😄.

JohnnySmith
Persze persze. Tényleg jó volt, nekem is tetszett😊

A topik címet még mindig nem írták át, pedig már írtam a moderátor topikba a cím miatt... 😞
The Fast and the Furious: Tokyo Drift hát ha valaki közelebbi kapcsolatban áll valamelyik moderátorral 😊