The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
újregeknek megengedett az elszólás😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem mondod.... te nagyon okos vagy, köszi hogy megosztottad az infot.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Az az EVO VIII nem a BEP Pump It számának a klipjében van?
A második részt láttam elöbb (két éve) és vasárnap láttam az elsött a TV2-ön...
Ugyhogy most megint megnézném a második részt...
Bryan illegalitásba vonúlt, mert futni hagyta Domot (kb ennyi) ha nem tér ki a film hogy hogy "miért is rugtak ki a rendõrségtõl Bryan" akkor sem lett volna nagy kunszt kitalálni... vagy ha nem tudjuk az se lett volna probléma.
Egyébként a 2nek a vége happy end semmi extra... A feka arc elrakott egy "kis" pénzt.
Az 1bõl lehetett volna viszonylag jó folytatást csinálni a végcím után van egy kis jelenet Baha-ról amint Dominic egy poros uton hajt és elmondja hogy neki csak az a 10mp számít az életben...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Belinkeltél egy sg cikket és még azt sem olvastad el? Most legalább értem a büntipontjaid kommnetjét😊))
"A trilógia záró (?) darabja nélkülözi az igazi világsztárokat. Így se Vin Diesel, se Paul Walker nem tér vissza a filmbe, melynek elõzõ részei sztárokat faragtak belõlük. A stáblistán olyan, idehaza kevésbé ismert nevekkel találkozhatunk, mint a rapper Bow Wow, Lucas Black, vagy Brian Tee. A The Fast and the Furious: Tokyo Drift hazájában június 16-án kerül bemutatásra."
de két hszel azelõtt én is megkérdeztem!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Kár hogy nem ugyanugy folytatodik!
A másodikrészre se emlékszem már nagyon,lehet megnézem megint!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
LOL 😊
mondjuk mind3 részben szerepelni kellett valami "híresebb" reppernek'...
elsõ részben Ja Rule (talán jól írom)
másodikban Ludacris
harmadikban Bow Wow
ebbe kevesebb szgépes részt láttam, mint a második részbe, remélem így lesz az egész filmmel is
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De lehet hogy mivel teljesen új a gárda és a story TALÁN jobb lesz a fogadtatása.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
OFF:
A tréler alatti zene (ha valakit érdekel akkor) a N.E.R.D-Rockstar(Jason Nevins remix) egyébként a Blue Crush OST-je(szörfös csajok vagy valami ilyesmi volt a film címe) 😊
apróság, de bíztató hogy ugyanazokat a betûtípusokat használták mint az elsõ rész trailerébe. Talán nem lesz annyira elhülyéskedve mint az elõzõ rész..
egyébként a topik nevét írassátok már át, mert rossz ránézni...<#levele>#levele>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Szegény 300C mit tettek vele <#rinya>#rinya>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Berakom a képeket ide is hát ha valaki nem akar kattyingatni 😊

A topik címet még mindig nem írták át, pedig már írtam a moderátor topikba a cím miatt... 😞
The Fast and the Furious: Tokyo Drift hát ha valaki közelebbi kapcsolatban áll valamelyik moderátorral 😊