970
-
#287 ááá :D aszittem rosszabb lesz... csuszva tokioban pl :D -
ldavid #286 birom már a magyar filmcím fordításokat:
Halálos iramban: Tokiói hajsza -
#285 hát legalábbis nekem -
#284 ok -
#283 nincs -
#282 Van nektek felirat hozzá? :( -
#281 szted?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!codec-kel? :D
-
Szabi1991 #280 és azzal ki lehet csomagolni ? -
#279 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!www.videocodecspot.com -
Szabi1991 #278 az csak kamu :( -
dragoniam #277 Tudja valaki a The Fast and the Furious Tokyo Drift.TELECINE.XviD-PUKKA[WWW.VIDEOCODECSPOT.COM].rar nak a passwordját ? aki igen irjon a [email protected] ra köszike -
ZsirosKenyer #276 akkor semmiképpen se olvass vissza, mert mi már spoilerkedtünk eleget :) :( -
#275 majd bizti lesz más is aki vállalkozik rá ha meg nem igy jártunk :D -
Szabi1991 #274 én is igy vok vele :) a film jó csak nem értem a felét :)
aki meg a felíratott csinálja aztmondta , idézem :
"Korábban írtam, hogy a Fast and Furious 3-at fordítom. Ezt továbbra is tartom, csak valami normális (min. TS/TC) verzióra várok. Gagyi CAM-mel nem fogom elrontani a filmélményt, csak azért, hogy sub legyen. Ha valakinek ez fáj, akkor sorry." -
#273 na megnéztem. télleg benne van vin. a film is tetsztett csak mivel nem tok anolul nem nagyon értettem de asszem vágom mi a témája! Jo film! -
#272 :DD -
Szabi1991 #271 ja + egyszer tűsszent egyett a kamerás :P -
Szabi1991 #270 érdekes hogy a legelső verzió volt a legjobb ,csak abba van 2 japán felírat egyszerre az kicsit idegesitó de nem pixelparádé -
#269 én bírom -
#268 detto :-\ -
#267 haver megleste aszondja nagyon kircsi japanba akar menni MOST es aszondta van egy fasza meglepi a vegen... tobbet nemtok.. nem akartam hogy spoilerkedjen nekem -
ZsirosKenyer #266 Még Screener verzió jöhet a magyar premier előtt is. (=olyan DVD, amelyről pár digitális moziban vetítenek)
Én is várok egyelőre, remélem kibírom július végéig..
-
#265 filmtrükkökről hallottál már...??? -
#264 akkor marad a mozi!:) vagy malmozás a DVD verzióig -
#263 ,,,viszont az tuti nem lesz a magyar premier előtt, szal suxx -
#262 de ezek moziból felvett szarok nem? tehát ha kirakom képernyőméretre,akkor pixelparádé lesz az egészből!? akkor lesz érdemes leszedni szerintem,mikor már kiadják DVD-n -
Szabi1991 #261 egy magyar felírat jól jőnne :D már 2x megnéztem ,nagyon jó , de ha érteném is mit dumálnak :) -
Szabi1991 #260 nem biztos , a francia lehet jó , de francia :( -
#259 de mind szar! -
Szabi1991 #258 hehe találtammég 2 verziót :)ugyhogy van egy csomó :D -
Szabi1991 #257 már 4 van legalább , a legujjab Francia Xvid ! :) -
Szabi1991 #256 ja :P -
#255 hurrá hurrá lelkendezzen mindenki ide s tova -.-
csak én rühellem ezt a kigyurt majmot amugy? :@@@v -
Szabi1991 #254 az a legsz@rabb minőségű verzió ;) -
Szabi1991 #253 "Arról volt szó hogy a felvétel készítésekor nem használtak.. "
akkor a filmbe hogy használta ? ha a felvételnél nem ? ... -
Szabi1991 #252 3 verzióról tudok -
Szabi1991 #251 tényleg :) ott van Vin már kb 30 x láttam de nem túnt fel hogy ő az :)) -
Szabi1991 #250 hirtelen nagyon meglepődtem , szól egy ien spanyolos zene( don_omar_feat_tego_calderon-bandaleros) és egyszercsak rádnéz vinbácsi :D -
#249 na ennyit erről,szerepel benne! :) -
ZsirosKenyer #248 (spoiler)
de benne van a legvégén..már mondtam..
meglepetésnek szánták a készítők de már több videó-előzetesben lelőtték a poént sajnos.
aki nem hiszi nézze meg a HIVATALOS OLDALT és várja meg amíg betöltődik a videó (legfelül)