The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem pont fordítva.
Az általad felsorolt filmek eszmei értéke magas, nem kell hozzájuk dolby meg szélesvászon. Viszont a FF-ben ez a lényeg..

meik a legjobb minõségû ? és meik alatt nincs japán felírat ? 😊

modellmaker
De sokszor van azért is (legalábbis nálam) hogy mozi is meg torrent is bejátszik. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

bertino
meg én inkább itthon szeretem megnézni DVDn 😊
5.1 között mozijegy nélkül 😊

de kétségkívül ha nem lenne p2p, akkor nem csinálnám

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DJ Skyline
a mai világban mikor már van xy megabites net,warez,bemutató napján felkerülõ szar minõségû muvi,persze,hogy nem megy el az ember moziba,ha letudja szedni....de ha nem lenne turbo net,nem lenne warez,akkor lehet nem mondanád ezt!😊

BiG G
csak azt amelyik megérdemli, az FFnek egyik része se igazán olyan...
moziban érdemes olyat nézni mint Donnie Darko, Jarhead, meg a nagy filmek többsége

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

bertino
moziban manapság filmet ??? ehh

😊

DJ Skyline
ne lõjük le a poénokat pliz! :\

BiG G
ügyes vagy igazán (y)
aki betonos úgyis látja, aki meg nem annak mindegy, azért nem tettem be

Duddits

BiG G
The.Fast.And.The.Furious.Tokyo.Drift.CAM-HYdRO
mától a betonkeverõ mûsorán! ;o) minõségre nézhetõ.

egyébként nálatok már megy.. láttad?
Ha lesz *Screener* verzió lehet én is leszedem, bár megpróbálom kibírni és inkább moziban megnézem.

Mondjuk én el tudom képzelni hogy kicserélték a motort néhány verdában. Amit a forgatókönyv szerint összetörnek, azoknál biztos..

CSOCSO
nemtom mit okoskodsz meg minek kerdezgetsz vissza ilyen modon.. en csak azt irtam le ami volt a magazinban.... ha elolvastad amit irtam akkor lathattad hogy en sem ertem hogy a picsaba olyan gyengek az autok.....
csocso,olvastam,h lejjebb miket irtál....hááát
az r32-es golf magában 250 ló,az rx8-at meg 190 és 230 lóval adják ki...szal szted legyengitik a kocsikat,v mi?azért vannak a karbonszálas könnyû cuccok,h nehezebb legyen,ugye?
lol
JohnnySmith

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

DJ Skyline
vagy ultrafos minõségû

lehet

Sland
Seeds: 3
Leechers: 1977
Total size: 694.74 megabyte

Sztem FAKE

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

JohnnySmith
? most minek örülsz ?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

<#nevetes1> The Fast and the Furious Tokyo Drift.TELECINE.XviD-PUKKA.rar <#nevetes1>

DJ Skyline
én tegnap a Mad Maxbe néztem bele,eredeti ausztrál hanggal,és magyar felirattal!😄 bár a film régi,szal a szinkronos verzió sem mai...úgy gondolom,hogy régebben jó szinkronok készültek,csak ma készülnek ilyen ordenáré hülyeségek

bertino
magyar szinkronok = sucker
nincs péééz arra se...

Hát szerintem is jobb lenne feliratosba. Az 1 szinkronja néha annyira [email protected]ég most is visszasírom a feliratos verziómat.
A 2-t meg már rég láttam, arra már emléxem.
bertino
szinkronosra vágy ? <#idiota>

úúú szegény nem tudja mi vár rá

Durva lenne, hogy várni kell rá 1 hónapot és még szinkronos is lesz, az az igazi kiszúrás 😄
Sírvaröhögõs az F&F magyar hangja.

PSN: berghold

DJ Skyline
bullshit magyar fordításban "egy túrót" :_DS legalábbis így emlékszem...

JohnnySmith
És??? az összes F&F nak kimondottan rosszak voltak a szinkronhangjai...

Na bekker mér man az hogy a szer filmeket berakják ilyen Wilágp be ami ugyanakkor kezdõdik.És addigra nállunk már szinkronos.
Most meg még egy hónap mire ideér és nem is biztos , hogy szinkronoslesz.
A 2 fast 2 furious sem volt az pedíg azt 2 hónappal vagy mennyivel késöbb mutatták be itt.

<#violent><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#duma>

Sland
már megvan. nem olyan jó... 😞

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

JohnnySmith
Ohh már lehet tölteni a soundtracket 😊 Ismert torrent oldalról 😊

DJ Skyline
nem soká a mozikban!😊 persze ámerikában! port.hu-n nézem,és állítólag: Bemutató dátuma: 2006. július 27. <#nemtudom>

DJ Skyline
Evil Nine ami érdekes lehet,a többit nem ismerem!

hehe a film egyik szponzorának a reklámja 😊itt

bertino
én láttam és kissé összecsapott volt, dehát milyen legyen egy plusz anyag, ami nem is a filmben van, csak hozzá tartozik

az elõzõ 2 részt kiadták egyetlen DVD-n.

A sok extra között szerepel az elsõ rész Alternate Ending-je, tehát alternatív befejezése. Ha vki esetleg megszerezné a dvd-t rippelje már legyen szíves ki a végét. Érdekel nagyon, úgyis lezáratlan volt a sztori..

JohnnySmith
Ok most már értem hogy miért írtad 😄DD sorry
Tehát hogy mennyit költöttek a "semmire".
Innentõl kezde értek mindent.
De egetverõ nagy teljesítmény nem kell egy film kedvéért. Ami köztünk legyen szólva távolról sem hiteles...Erre a filmre bõõõven elég a gyári cucc (kivévee a hátsókerék átépítés ami ugye elengedhetetlen)

soundtrack

itt meg lehet hallgatni az összeset.

bertino
teljes mértékben igazad van, én lestem félre, elég nagy szégyen <#szomoru1>

CSOCSO
ugy latszik nem ertesz....
mar mondtam hogy ilyen, olyan cuccokat raktak az autokba megis gyengebbek mint a gyari tarsaik...

minek 50 ezer feletti autokat epiteni?altalaban egy drift autot szetszednek tesznek bele rollcage-t aztan szetszedik a motort.. kicserelik a diuggatyukat leomlot meg egy csomo minden mast hogy
1) legyen ero az autoban
2) birja is a megterhelest

egy auto osszeepitese nem olcso mulatsag... ha azt nezzuk hogy van egy 350z.. mondjuk 20 ezer dodoert.. abba csak egy single turbo 4 ezer.. + a beszereles... twin turbo 7 ezer... a rollcage sincs 1-2 ezernel olcsobb hiszen azzal sokat kell munkalkodni.. leomlo .. kipufogo 2 ezer... dugattyuk 400 /darap, bodykit 4-8 ezer +festes matricazas..stb stb stb... ha 50 nincs is de 40 siman
JohnnySmith
Amit letudtam szedni az valóban elég gyengusz volt.

JohnnySmith
De minek egy filmbe 50ezer$ feletti autókat építeni???
Szal értelmetlen és felesleges.

jobb is hogy nincs meg senkinek. Elég szar.<#schmoll2>

<#szomoru1>

CSOCSO
ninjen
nincs + vkinek a soundtrack ?

CSOCSO
szvsz nem hasonlit az elenorra.. hisz egy sima mustang
CSOCSO
ha jol emlexem japanban aleggyengebbek az autok.. ha jol emlexema supra ki se jott Twin turbo valtozatban japanban!!
ha jol tudom maximum 280 lovas autok gurulhatnak ki a gyarakbol.. nahde mindegy...

minek kell full mukodo autokat csinalni a filmhez???
most neztem tegnap a D1 grand prixeseket.. az osszes nagy drifternek 400 lovas autoja volt vagy afellett... kiveve a truenokat mert azok 200 folottiek voltak ("csak")...
amugy mar mondtam.. 25 nitrot szereltek be a driftes autokba😄😄😄 es egyetlen egyet sem hasznaltak. hat annyi erobol inkabb turbora koltottek volna... hogy ne 200-300 lovas legyen a 350z..
<#smile>