The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az általad felsorolt filmek eszmei értéke magas, nem kell hozzájuk dolby meg szélesvászon. Viszont a FF-ben ez a lényeg..
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
5.1 között mozijegy nélkül 😊
de kétségkívül ha nem lenne p2p, akkor nem csinálnám
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
moziban érdemes olyat nézni mint Donnie Darko, Jarhead, meg a nagy filmek többsége
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
aki betonos úgyis látja, aki meg nem annak mindegy, azért nem tettem be
mától a betonkeverõ mûsorán! ;o) minõségre nézhetõ.
Ha lesz *Screener* verzió lehet én is leszedem, bár megpróbálom kibírni és inkább moziban megnézem.
az r32-es golf magában 250 ló,az rx8-at meg 190 és 230 lóval adják ki...szal szted legyengitik a kocsikat,v mi?azért vannak a karbonszálas könnyû cuccok,h nehezebb legyen,ugye?
lol
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Leechers: 1977
Total size: 694.74 megabyte
Sztem FAKE
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
nincs péééz arra se...
A 2-t meg már rég láttam, arra már emléxem.
úúú szegény nem tudja mi vár rá
Sírvaröhögõs az F&F magyar hangja.
PSN: berghold
Most meg még egy hónap mire ideér és nem is biztos , hogy szinkronoslesz.
A 2 fast 2 furious sem volt az pedíg azt 2 hónappal vagy mennyivel késöbb mutatták be itt.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A sok extra között szerepel az elsõ rész Alternate Ending-je, tehát alternatív befejezése. Ha vki esetleg megszerezné a dvd-t rippelje már legyen szíves ki a végét. Érdekel nagyon, úgyis lezáratlan volt a sztori..
Tehát hogy mennyit költöttek a "semmire".
Innentõl kezde értek mindent.
De egetverõ nagy teljesítmény nem kell egy film kedvéért. Ami köztünk legyen szólva távolról sem hiteles...Erre a filmre bõõõven elég a gyári cucc (kivévee a hátsókerék átépítés ami ugye elengedhetetlen)
mar mondtam hogy ilyen, olyan cuccokat raktak az autokba megis gyengebbek mint a gyari tarsaik...
minek 50 ezer feletti autokat epiteni?altalaban egy drift autot szetszednek tesznek bele rollcage-t aztan szetszedik a motort.. kicserelik a diuggatyukat leomlot meg egy csomo minden mast hogy
1) legyen ero az autoban
2) birja is a megterhelest
egy auto osszeepitese nem olcso mulatsag... ha azt nezzuk hogy van egy 350z.. mondjuk 20 ezer dodoert.. abba csak egy single turbo 4 ezer.. + a beszereles... twin turbo 7 ezer... a rollcage sincs 1-2 ezernel olcsobb hiszen azzal sokat kell munkalkodni.. leomlo .. kipufogo 2 ezer... dugattyuk 400 /darap, bodykit 4-8 ezer +festes matricazas..stb stb stb... ha 50 nincs is de 40 siman
Szal értelmetlen és felesleges.
ha jol tudom maximum 280 lovas autok gurulhatnak ki a gyarakbol.. nahde mindegy...
minek kell full mukodo autokat csinalni a filmhez???
most neztem tegnap a D1 grand prixeseket.. az osszes nagy drifternek 400 lovas autoja volt vagy afellett... kiveve a truenokat mert azok 200 folottiek voltak ("csak")...
amugy mar mondtam.. 25 nitrot szereltek be a driftes autokba😄😄😄 es egyetlen egyet sem hasznaltak. hat annyi erobol inkabb turbora koltottek volna... hogy ne 200-300 lovas legyen a 350z..