970
-
Alien1024 #368 én leszetem a feliratot de sok helyen ki hagy pedig magában a feliratban bene van és mikor vin disel el beszél a végén akkor meg nncs a felirat ban sem -
#367 akkor olvass vissza és nőjön be a fejed lágya, ha magadtol nem veszed észre -
#366 El akartam dönteni vhogy a kérdést h. fejezzük be ezt mert nem tesz jót a topicnak, de ő csak továábra is írta a hülyeségeit. Ebből hogy jön az le nektek h. pro vagyok?? Egyáltalán nem igaz... -
#365 Nem a játékban kell pro drivernek lenni,lehetsz ott Schumacher,ha a valóságban lefullasztod a motort! -
#364 Ki kezdte a hülyeségek beírását?? Télleg fejezzük be.. -
#363 Az a jó hogy ti jól szórakoztok...
Az OST hez annyit hogy van google lehet keresni...bár elég nehéz végcím nélkül mint mondtam...(én nem találtam)
OFF:
LFS ben tényleg lehet egérrel jobb időt menni...sőt joyal is :) -
#362 nem esett le mennyire reklámozod magad meg az állítólagos vezetési tudásod ? :)
mondjuk felőlem nyomhatod, engem nem zavar, ráérünk -.-
szétoffoltuk így is a fél topicot -
#361 Te jó ég, ilyen emberek is vannak..hát akkor ezzel hiába versenyeznénk, esélytelen... -
#360 engem aztán marhára érdekel mivel menték :) -
#359 Igen azzal, ennyire ismered a játékot? Egérrel menték a WR csúcsot is... -
#358 egérrel
ez teccik!!! :DDDDD
jauvan öcsém, tegyél magadba egy kis Unicumot, hogy jobban nézzél ki... -
#357 Nehezen, lol...egérrel ugyanolyan időket lehet menni...erről ennyit...sőt még billel is körönként max 0.3 másodpercel vagy lassabb, de nem hinném h. ez döntene... amúgy hol volt ez 50? -
#356 na látod, én is ezt mondom, hogy nem érdekelsz, de attol még, hogy 50x beirod, nem oldódik meg a problémád, ennyi
LFShez pedig nincs kormányom, anélkül pedig az gamma nehezen játszható, sajnálom -
#355 aztaa...megtanította neked anyuci meg apuci?? Azt nem tanították meg h. ha nem a témával foglalkozol akkor inkább ne is írj?? Fejezzük ezt be mert vmi gecire nem érdekelsz... Ekkora szád van, mutasd meg mit tudsz, pl: LFS XFG?? "let's race" -
#354 legalább 1 nap hűűű meg haaa
közöm ? nem ismered a fórum fogalmát ? olyan hely, ahol mindenki kinyilváníthatja véleményét, rémlik ? vagy ezt se tanították meg ? -
#353 Mér zavar bazmeg!??? Legalább történik is vmi ebben a fórumban... És ez volt a 2. h. kérdeztem, az első óta pedig eltelt már legalább 1 nap, bárki megtudhatta azóta.. Amúgy meg közöd? -
#352 Jaaa nem azért :)) én sem :) Csak ez pont megmaradt a fejembe hogy touran :) -
#351 jóvammán, jusson már el addig a kib@szott pöttöm agyadig, hogyha 100x beirod, nem fogják HAMARABB MEGTUDNI BAZZE
omfg ^^ -
#350 ...a címe* -
#349 Nagyon kellene annak a számnak! Lécci segítsetek!! (#332) -
#348 Na itt van -
#347 már van felirat a hosszupuska.freewe.hu-n
-
zoolee #346 Ez szentség törés.
Egy ilyen jó vardába egy ilyen vacak motort. -
#345 nekem a maveneshez kéne. -
#344 #329 -
#343 Sejtet vmit Vin Diesel szereplése a film végén? Folytatásra gondolok v. vmi ilyesmire, vagy egyszerűen megvillogtatták és ennyi?
Tényleg vki rájött már esetleg h. ki annak a számnak az előadója? -
#342 na nincs senkinek felirata? -
#341 -
#340 egyszer nem írtam oda, hogy pls, és máris kötekedik valaki... :D -
#339 akkor meg leszel verve -
#338 Mert ha nem? : ) -
#337 ha valakinek megvan a felirat a maveneshez, az gyorsan írja be! -
#336 Nem vagyok nagy volkswagen fan, az autó nem jön be nekem, szal ezt bocsásd meg nekem :) Azért köszi -
#335 alig várjuk !!!!! -
#334 Big THX :) -
#333 Passz.... az a baj hogy nincs meg a stáblista és az ott feltüntetett soundtrack-ek. Szal így nehéz.
Egyébként az a zöld "suzuki" egy zöld volkswagen touran :)
-
#332 Vki meg tudná mondani h. mi annak számnak a címe, ami akkor megy, amikor a kis zöld asszem suzukival kiállnak a garázsból?? Mert meghalgattam a honlapon a soundtracket de nincs közötte... -
#331 Estére az is meglesz.Lehet hamarabb is. -
#330 Jó meg minden de kár érte hogy a legszarabb verzióhoz van, nem pedig az xvid-es maVen féléhez :( Mondjuk csak időzítési probléma semmi egyéb. -
#329 www.hosszupuska.freeweb.hu
Itt van felirat!