970
-
#488 felfelé full sebességgel ment fel -
#487 Köszi,h feltöltödted! Millio kösz! -
Szabi1991 #486 thx -
ZsirosKenyer #485 akartam mondani...
rapidshare-re jobb lett volna pakolni, de azért köszönjük! -
#484 uberlassu a letoltes -
ZsirosKenyer #483 itt az én emberem -
#482 F&F 3 OST + Extra tracks Jelszó: full -
#481 40%-nál tart a feltöltés 36 perc múlva fent van -
#480 89mega és sokáig tartana nekem feltölteni, habár este lehet feltöltöm -
ZsirosKenyer #479 vki felrakhatná egyben az egész OST-t + extra tracks-t is!
torrenthez lusta vagyok..
htx! -
#478 Lyrics Born - Big Money Talk Jelszó: kimaradt zene -
#477 Fanny Pack - Hey Mami Jelszó: kimaradt zene -
#476 megvan az összes -
Szabi1991 #475 The Grits - Ooh Aah Jelszó: www.dwt.uw.hu -
Szabi1991 #474 Juelz Santana - There It Go (The Whistle Song) Jelszó: www.dwt.uw.hu -
#473 Ízlések és pofonok tudod.... :) -
#472 nekem nem tetszik egyik sem :| -
#471 www.n0k0m.atw.hu/Grits - Ohh Ahh.mp3
http://rapidshare.de/files/21343474/Rock_star.mp3.html
Sajna nem tudok feltölteni :)
-
Szabi1991 #470 The Fast and the Furious Tokyo Drift soundtrack Music from the movie not on this soundtrack CD -
Szabi1991 #469 ezek a zámok maradtak ki a soundtrack-ról :
Hey Mami - Fanny Pack
Rockstar - N.E.R.D. (Jason Nevins Mix)
You'll Be Under My Wheels - The Prodigy
Lyrics Born - Big Money Talk
Juelz Santana's "There It Go (The Whistle Song)"
Ohh Ahh - The Grits
-
Szabi1991 #468 google.co.hu :) -
#467 Info honnan van mert valóban az :) -
Szabi1991 #466 Juelz Santana's "There It Go (The Whistle Song)" -
Dj Toto #465 már megvan :) -
Dj Toto #464 nagyon zsiir film lett! vki nem tudja az utolsó számnak a cimét? amikor Vin-el nyomatják pls help! :) -
#463 Az a baj hogy én is keresek egy számot :)
A garázsban amikor egmutatják neki az EVO-t amit vezethet....na ott is megy egy elég jó szám :) -
#462 micsoda találó számcím!:D -
#461 MEGVAN!
Grits - Ohh Ahh
Plusz zene ami nincs az albumon! -
Szabi1991 #460 1967 Mustang vs. DK's 350Z -
#459 de a csirek madár, és jolvigyázz mer befertőzlek madárinflivel :))
a videók faszák thx a linket ^^ -
amdrula #458 Új 5th gear részben Tiff Needell driftelni próbálgat, láccik még neki sem egyszerű a móka elsőre :D
http://fifthgear.five.tv/jsp/5gmain.jsp?lnk=401§ion=On%20track&show=s9e11&featureid=412&description=Drifter%20Needell%20loses%20his%20grip -
#457 Mindenkit? ;) a Csirke is madár? :)) PEACE meg minden :)
Jah Ezt nézeges meg ha lesz időd nagggyon érdekes videók :) -
#456 ja még annyit hozzátennék, hogy gyűlölöm a japó verdákat, vérbeli muscle car fanatikus vagyok, nem a külseje miatt írtam, hanem mert azzal versenyzett a mustang. Undorítóan néz ki amúgy a 350z :) és az is teljesen egyértelmű hogy nem a kinézete alapján kell rangsorolni a verdákat, ne nézzé mán mindenkit madárnak :))) -
#455 *5m+ kocsi - fáratt vagyok mán sry -
#454 Egyértelmű hogy a Truenoval, a 350z-t azért hoztam fel mert az ellen mérkőzött meg mustang. Amúgy nem egy drift versenyt láttam már, igaz élőben csak egyet, de láttam már ezt-azt :)
amúgy az 5+ kocsiban nagyon igazad van, mikor megláttam a film végén hangosan felröhögtem :D
abban, meg hogy bármilyen hátsókerekes kocsiból lehet driftert csinálni az tény, nade korántsem mindegy az alapanyag :))) nem ugyanaz lesz egy ladából egy ae86ból, és egy rx7ből sem -
#453 Attól vonatkoztassunk már el hogy hogy néz ki egy autó....
pl Toyota AE86 vs 350Z szerinted melyikkel nyeretek több drift bajnokságot? -
#452 Jah láttam :) Picit mosolyogtam is. Félgyári csapaton :)
Jó mondjuk nem akartak elsők lenni....és a sofőr se volt a helyzet magaslatán, amikor megérkeztek a japán bajnokok :) -
#451 Meglehet csinálni, könnyítenek durván a kocsin és megfelelő beállítás....szóval átalkítés kérdése az egész. Ami hátsókerék meghajtású abból lehet csinálni...persze inkább a kompaktabb alapból is rövidebb, könyebb autók vannak előnyben.
Persze más dolog hogy mondjuk a parkolóházban nem biztos hogy célravezető egy 5m+ os kocsi :) -
#450 egy dolog építeni driftre kocsit, és másik dolog nyerni vele...
Amúgy gondolom, hogy nemcsak a sylvia mociját kapta meg, de akkor is elég nehéz elképzelni, hogy egy V8-as amcsi aszfaltszaggatóból olyan driftverdát építenek ami helytáll egy 350z mellett :) nembaj a film kedvéért még el is hiszem :)
az új GTO meg már hajaz a keleti kocsikra, nemsok köze van a régi GTO-hoz...mondjuk ettől még nemszar kocsi, hozzámvághatnák a slusszkulcsát:) -
#449 szerintem az a mustang nem csak egy új motort kapott,hogy driftelni tudjon! nem tudom mit alakítottak át rajta,de miért ne lehetne egy mustangból driftes kocsit csinálni!:D az új pontiac GTO-ból is csináltak (volt a discoveryn vagy hol)