The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én leszetem a feliratot de sok helyen ki hagy pedig magában a feliratban bene van és mikor vin disel el beszél a végén akkor meg nncs a felirat ban sem

ALien

bertino
akkor olvass vissza és nõjön be a fejed lágya, ha magadtol nem veszed észre

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

atenza
El akartam dönteni vhogy a kérdést h. fejezzük be ezt mert nem tesz jót a topicnak, de õ csak továábra is írta a hülyeségeit. Ebbõl hogy jön az le nektek h. pro vagyok?? Egyáltalán nem igaz...

Darukezelő
Nem a játékban kell pro drivernek lenni,lehetsz ott Schumacher,ha a valóságban lefullasztod a motort! <#gonosz1>

atenza
Ki kezdte a hülyeségek beírását?? Télleg fejezzük be..

JohnnySmith
Az a jó hogy ti jól szórakoztok...
Az OST hez annyit hogy van google lehet keresni...bár elég nehéz végcím nélkül mint mondtam...(én nem találtam)

OFF:
LFS ben tényleg lehet egérrel jobb idõt menni...sõt joyal is 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

bertino
nem esett le mennyire reklámozod magad meg az állítólagos vezetési tudásod ? 😊
mondjuk felõlem nyomhatod, engem nem zavar, ráérünk -.-
szétoffoltuk így is a fél topicot <#szomoru2>

atenza
Te jó ég, ilyen emberek is vannak..hát akkor ezzel hiába versenyeznénk, esélytelen...

bertino
engem aztán marhára érdekel mivel menték 😊

atenza
Igen azzal, ennyire ismered a játékot? Egérrel menték a WR csúcsot is...

bertino
egérrel <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
ez teccik!!! 😄DDDD

jauvan öcsém, tegyél magadba egy kis Unicumot, hogy jobban nézzél ki...

atenza
Nehezen, lol...egérrel ugyanolyan idõket lehet menni...errõl ennyit...sõt még billel is körönként max 0.3 másodpercel vagy lassabb, de nem hinném h. ez döntene... amúgy hol volt ez 50?

bertino
na látod, én is ezt mondom, hogy nem érdekelsz, de attol még, hogy 50x beirod, nem oldódik meg a problémád, ennyi

LFShez pedig nincs kormányom, anélkül pedig az gamma nehezen játszható, sajnálom

atenza
aztaa...megtanította neked anyuci meg apuci?? Azt nem tanították meg h. ha nem a témával foglalkozol akkor inkább ne is írj?? Fejezzük ezt be mert vmi gecire nem érdekelsz... Ekkora szád van, mutasd meg mit tudsz, pl: LFS XFG?? "let's race"

bertino
legalább 1 nap hûûû meg haaa

közöm ? nem ismered a fórum fogalmát ? olyan hely, ahol mindenki kinyilváníthatja véleményét, rémlik ? vagy ezt se tanították meg ?

atenza
Mér zavar bazmeg!??? Legalább történik is vmi ebben a fórumban... És ez volt a 2. h. kérdeztem, az elsõ óta pedig eltelt már legalább 1 nap, bárki megtudhatta azóta.. Amúgy meg közöd?

JohnnySmith
Jaaa nem azért 😊) én sem 😊 Csak ez pont megmaradt a fejembe hogy touran 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

bertino
jóvammán, jusson már el addig a kib@szott pöttöm agyadig, hogyha 100x beirod, nem fogják HAMARABB MEGTUDNI BAZZE

omfg ^^

atenza
...a címe*

atenza
Nagyon kellene annak a számnak! Lécci segítsetek!! (#332)

matyi08
matyi08
már van felirat a hosszupuska.freewe.hu-n

Ez szentség törés.
Egy ilyen jó vardába egy ilyen vacak motort.

matyi08
nekem a maveneshez kéne.

Törölt felhasználó
atenza
Sejtet vmit Vin Diesel szereplése a film végén? Folytatásra gondolok v. vmi ilyesmire, vagy egyszerûen megvillogtatták és ennyi?
Tényleg vki rájött már esetleg h. ki annak a számnak az elõadója?

matyi08
na nincs senkinek felirata?

acsati
<#nyes>
matyi08
egyszer nem írtam oda, hogy pls, és máris kötekedik valaki... 😄

acsati
akkor meg leszel verve <#vigyor>
Speedbreaker
Mert ha nem? : )

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

matyi08
ha valakinek megvan a felirat a maveneshez, az gyorsan írja be!

atenza
Nem vagyok nagy volkswagen fan, az autó nem jön be nekem, szal ezt bocsásd meg nekem 😊 Azért köszi

wesker24
alig várjuk !!!!!
JohnnySmith
Big THX 😊

JohnnySmith
Passz.... az a baj hogy nincs meg a stáblista és az ott feltüntetett soundtrack-ek. Szal így nehéz.
Egyébként az a zöld "suzuki" egy zöld volkswagen touran 😊

atenza
Vki meg tudná mondani h. mi annak számnak a címe, ami akkor megy, amikor a kis zöld asszem suzukival kiállnak a garázsból?? Mert meghalgattam a honlapon a soundtracket de nincs közötte...

Törölt felhasználó
Estére az is meglesz.Lehet hamarabb is.
JohnnySmith
Jó meg minden de kár érte hogy a legszarabb verzióhoz van, nem pedig az xvid-es maVen féléhez 😞 Mondjuk csak idõzítési probléma semmi egyéb.

Törölt felhasználó
www.hosszupuska.freeweb.hu

Itt van felirat!
JohnnySmith
Nem rossz kis info hegyek 😊

JohnnySmith
Más nem kell...... van neted? Akkor keress! <#taps><#lama>

ja és a 2 cds változathoz lehetõleg

Valaki feliratot plssss a bferenczi87kukacaxelero.hu ra!
Elõre is köszönöm

DJ Skyline
wikipedia-s leírás! ki milyen autót vezet (pontos típus,szín,stb),meg egyébb infók

Lt.Balu
Modellmaker köcce a számcímet😊

A filmben szereplõ autókról készült pár bemutató a neten,és van köztük egy 5ös golf is.ezt miért nem láttam a filmben?😊

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

JohnnySmith
Hát jah 😉

JohnnySmith
Semmi extra Csocso.... a végén benne van nagyjából 1-2 mondattal. De esküszöm felüdülés, és tulkép jópofa 😊

CSOCSO
szerepel benne????
eppen akartam irni hogy tegnap a tv bemutatoban vin dieselt belevagtak a trailerbe... dehat en ugy tudtam hogy csak uj szereplok vannak a filmben...
en meg tokre ki voltam akadva hogy loal miert vagtak bele a dizel gyereket?
streeter
NEm véletlen hívták cowboynak a kis sárgák 😄 Nem csodálom, hogy annyi kocsi kellett a forgatáshoz elég szépen törték õket. De ahoz képest hogy középiskolás a 'srác' kinézett vagy 25 nek 😄 Nem az a tipikus 18 éves feje volt.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC