970
-
#448 na Maven féle verzió nézhető volt, és még feliratot is találtam hozzá, így belevágtam ma este :)
a film látványos, fasza verdák, dögös csajok, zsir zene, szal mi szemszájnak ingere. Az már más kérdés hogy az egész film úgy habi, ahogy van, de ez nem is zavar 1-2 tényleg durva kamurészen kívül, összességében jo lett
Azért azt megnézném, hogy egy igencsak nem driftre kitalált mustanggal mit lehetne művelni, gyanítom hogy annyira jól nem menne neki a drift mint a film utolsó csatájában :)
Legvégül pedig azon derültem mikor Vin Diesel kiáll azzal a nagy amcsi V8-as batárral a Sylvia ellen... hát loálmán :))) Egy olyannal soha a büdös életben nem lehetne driftelni, akármit is csinálnak vele :) De sebaj a cirkusz megvolt, és még élveztem is!ű
7/10 -
#447 Jogos :) -
amdrula #446 Attól, hogy nem szinkronos nem kötelező olvasni... :P -
#445 Én most töltöttem le....kár hogy nem szinkronos utálomk olvasni :) -
ZsirosKenyer #444 váóóó -
#443 Nem nem... az egy régi film amit már alant belinkelt Johnny nevű közös ismerősünk. -
ZsirosKenyer #442 film?
az fake.
esetleg vki összevágott egy filmet a játékból..ennyi -
#441 OFMG!! Ha msn lenne már nyomattam volna visszkézből egy 'perblokk'-ot -
#440 Hát nemtom nekem csak egy torrent fálj van.... -
#439 Most Wanted Ez nem lehet?
google a barátod.... -
#438 Kicsit más tészta de azé ide (is) írom:
Most láttam egy torrentem a most wanted !!FILM!! bemutatoját!
Szerintetek fake? jó hosszú lehet mer ~1,3 gb!!!
Még nem töltöttem le. -
#437 amivel akarod és tud srt,sub -ot kezelni... -
#436 csak BSplayer? -
#435 ???? ezt most komolyan?
bsplayer, film elindít felirat berak... -
#434 letöltöm, az után hogyan tovább? -
Szabi1991 #433 :C -
#432 inkább ne legyen szinkron, ha olyan lesz mint a 2F2F DVD-n :C -
Szabi1991 #431 kb. 10 nap még (legalább) -
Szabi1991 #430 "Han volt az előzö rész főszereplője? Ez a gyerek honnét ismerte?"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Han nem volt benne az előző részben , max statiszta ként ;)
Sean első Drift versenyén Han verdályával ment (piros-kék silvia)előtte nem ismerte , Han pénzes "gyerek"(Jakuzzi testvérének ,fiának,legjobbhaverja) és kiváncsi volt mit szerentcsétlenkedik Sean ;)
ui: csak akkor olvasd el ha láttad a filmet !! -
#429 magyar szinkron -
kisrecsi #428 én láttam a filmet sztem nem valami jó a régebbiek jobbak voltak.
De annak naon örülnék ha valakki tudna adni linket a magyar szinkronhoz. -
R9 #427 tom már nem figyeltem a nevekre -
amdrula #426 Láccik felfogtad a filmet.
Spoiler!!!!
Han a japán gyerek aki kocsit ad a Sean-nak.
-
#425 dzsörmen indzsinör indá háusz :) -
#424 Azt hallottam, hogy a következő részben már nem lesznek pimp járgányok. Golf GTI-k lesznek.
Un-pimp your ride I. :) -
R9 #423 nah megnéztem, tetszett :]
Vin Diesel a végén zsír :))
Han volt az előzö rész főszereplője? Ez a gyerek honnét ismerte? -
#422 ez az bazdmeg! mer' már mindenki látta a filmet.. -
Szabi1991 #421 igen , elég lol silvia kasztni skyline motor :) -
#420 Valóban nincs benne motor szal kapóra jött a Silvia motorja ;)
-
Szabi1991 #419 a filmben a mustangba nem volt motor , csak roncs volt , mutatták amikor az apja szerelgette a kasznit , és motor nuku ! És Sean-nek csak egy Skyline motorja volt :) bár ott volt twinkie vw-je is ;D -
#418 Nagyjából egy nem gyári RB26DETT 450-500 ló. Az alap nevetséges 280.
Ráadásúl csak 2.6 literes turbo motor.
A Mustangba meg hááát sokféle motor lehetett.... v6-v8 ig. Valszeg nem valami brutális BOSS motor volt benne :)
Egyébként a nyomaték és a súly a kérdés. És hát valóban egy V8as mondjuk nem a könnyedségéről híres :) -
Nyiri #417 Sima v8. Lol. Gyari v8 motorbol is siman kijon 400-500 lo. Atalakitassal persze. (fotengely, hengerfej csere meg egyeb). Ugyanazok mint a nissan motorban cserelve voltak.
Akkor se tudja senki megmagyarazni nekem, hogy miert jobb a nissan motor a mustangba. Szentsegtores tenyleg. -
#416 Mer hülye vagy... Több benne az erő mint egy sima v8-ban... -
#415 dehogy jön... -
Szabi1991 #414 "Bejon ez valakinek, hogy szetpimpelt autokkal majerkodnak a sok palcika ribanc elott?
"
egy párezer embernek bejőn :) -
Nyiri #413 Hm. Ez "film"?. Mumajerkedes felsofokon. Annyira kemeny mindenki, hogy az mar hihetetlen. Egy dolog volt ertekelheto a filmben. A kaszkadorok es a soforok vezetesi stilusa. A "story" meg ugy ahogy nem is volt.
A legszebb jelenetek mikor egy gyonyoru Monte Carlo sleepert fossatornek az elejen meg amikor egy 60/s evekbeli mustangba nissan motort raknak merazjobb. Gratulalok.
Itt hagytam abba a filmet es elmentem hanyni.
Most komolyan. Ez a meno? Bejon ez valakinek, hogy szetpimpelt autokkal majerkodnak a sok palcika ribanc elott?
Hm. Nah mindegy. Szerintem a "film" 18 ev es bizonyos IQ szint felett ertekelhetetlen.
3/10 Csak a driftes jelenetek miatt. Mert azok tenyleg jok. -
#412 áz :)
Szerencséd hogy..... na mind1, használd egészséggel (mondjuk infuzió nélkül) -
Szabi1991 #411 és sry hogy bénáztam (Még bennem van az infuzióóó:) -
#410 Ennél jobb reklám nem is kell :) -
#409 Tessék te LÁMA.... ne szerencsétlenkedj már csak annyit kell beírnod hogy fast és ott van te szerencsétlen,
de tudod mit itt van közvetlenűl, nehogy elfáradj a keresésben....
KATT