The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
lol 😄 még jó hogy nem néztem meg D:

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

JohnnySmith
Engem a story zavar a "hello középiskolás vagyok" imidzsel....szal az azért lehetne komolyabb. Úgy egyébként tény az hogy semmivel sem rosszabb az elõzõ F&F-oknál, még akkor sem hogy hiányoznak a "szátárok".

Ja igen és még egy számomra idegesítõ dolog a fõszereplõ iszonyat texasi tájszólása....kurvára zavar😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

streeter
Megnéztem a filmet. Vin Disel jó sokat szerepel benne 😄 Amúfy szerintem ez jobban sikerült mint az elõzõ kettõ FnF. Az tetszett amikor a végén a Mustangal driftelt a srác. Remélem lesz Tokyo Drifting 2 is amibe Vin Disel is megcsillogtathatja drift tudását 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

JohnnySmith
Ohh valaki figyel is 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

modellmaker
JohnnySmith #166 - N.E.R.D - Rockstar (jason nevins rmx) megy a tréler alatt 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Lt.Balu
Haho srácok 1 kérdés!

A trailer alatt megy egy zene..." this is the..." szöveg szerint😊
Tudja valaki,h miez?😊
Köszi

Amugy a film nézhetõ😊

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

Speedbreaker
akár csak az SA topikban lennénk <#idiota>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

acsati
én is tv-n néztem mozisat és kifejezetten tetszett. jobb minöség mint pl egy magyar mozis film. nekem igy is nagyon bejött a film
DJ Skyline
azért mondond ezt,mert gondolom a minõsége nem egy DVD minõség....tehát ha 640*480-as felbontást bír max,akkor nem hiszem,hogy akkora élvezetet tud nyújtani,mintha mondjuk a DVD minõségût kiteszed képernyõméretre,vagy az otthoni TV-n nézed...tehát azt akartam mondani,hogy a szar minõség sokat ront az élvezeten!

bertino
ok, akkor viszlát

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Tom h mi a fórum és már nemke a pass mert van 1 jó müdödõ torrentem
És Meglepõ h mien lett a film! HÁT nem vmi jó megbántam h leszedtem!
Speedbreaker
Ja pont azt néztem. Szerintem azt sem tudja mi az a fórum 😄 (de te sem vagy vmi régi 😛)

back to topik PLÍZ

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Barney Tech
Ez ujrekk te jó ég 2 napja reggelt.

Speedbreaker
<#hehe>

Barney Tech
Ne cseszd már szép a topikot.<#boxer>

Victor1103
Hi!Azt tudom hogy van egy passwordos szar verzió de a bratyónak kellene a film oszt nem tudna valaki egy mûködõ torrenttel megdobni??Elõre is kössz

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

bertino
néha annyira szeretnék moderátori jogot
(komolyan)
aztán rájövök, hogy nem sokáig huznám, mert engem is kiraknának érzelmeim féktelensége miatt

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

The Fast and the Furious Tokyo Drift!!!!!!!!!HELP ME! KITUD MOZGÓ KÉPET CSIN MINT AMI KINNVAN EZ A TOKYO DRIFTES?AZ IRJON A [email protected] ra és a password helpppp
asszem ,h az fake cucc,mer 2-3 nappal a premier elõtt kint volt
Mi a Tokyo Drift.TELECINE.XviD-PUKKA.rar nak a passwordja?HEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPP! NEM EZ: www.videocodecspot.com
SEGITSETEK! www.dragonheart.atw.hu - weblapom
sok info és videó, az õsszes fontosabb autóról ami a filmbe volt😊
itt

DJ Skyline
egy kis infó az egyik filmben szereplõ autóról

a hangot milyen progival lehet átrakni más filmre?
DJ Skyline
jó játék hogyan lehetne normálisan lefordítani magyarra!😄
mert egyenlõre a "The fast and the furious" jelentése nem az,hogy halálos iramban! furious = dühös,mérges,tomboló,stb (szotar.sztaki.hu 😊 )
de magyarul meg hülyén hangzik az,hogy "A gyors és a dühös" <#idiota> max úgy,hogy "Gyorsan és tombolva: Tókiói' drift" de ez sem cseng jól!:\
de a tókiói hajsza az eléggé <#nevetes1>
na mind1,ezzel nem tudunk mit csinálni!

Speedbreaker
Iramban halálos ütközõs dráma

(ennek semmi köze sincs hozzá <#wilting>)

acsati
ja az se rossz 😄
<#nevetes1> vagy Sean vezetési stilusábol kiindulva :
Halálos Iramban : Tokyo Roncsderbi <#nevetes1>

modellmaker
jah.. ez kellett volna 😄

acsati
halálos iramu csusztatás tokyoban <#idiota>
modellmaker
loool 😄 <#idiota>

acsati
ááá 😄 aszittem rosszabb lesz... csuszva tokioban pl 😄
birom már a magyar filmcím fordításokat:

Halálos iramban: Tokiói hajsza <#idiota>
acsati
hát legalábbis nekem <#idiota>
Speedbreaker
ok <#idiota>

acsati
nincs
Speedbreaker
Van nektek felirat hozzá? 😞

modellmaker
szted?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
codec-kel? 😄

és azzal ki lehet csomagolni ?

Tibor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.videocodecspot.com

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

az csak kamu 😞

Tudja valaki a The Fast and the Furious Tokyo Drift.TELECINE.XviD-PUKKA.rar nak a passwordját ? aki igen irjon a [email protected] ra köszike
akkor semmiképpen se olvass vissza, mert mi már spoilerkedtünk eleget 😊 😞

acsati
majd bizti lesz más is aki vállalkozik rá ha meg nem igy jártunk 😄
én is igy vok vele 😊 a film jó csak nem értem a felét 😊
aki meg a felíratott csinálja aztmondta , idézem :
"Korábban írtam, hogy a Fast and Furious 3-at fordítom. Ezt továbbra is tartom, csak valami normális (min. TS/TC) verzióra várok. Gagyi CAM-mel nem fogom elrontani a filmélményt, csak azért, hogy sub legyen. Ha valakinek ez fáj, akkor sorry."

acsati
na megnéztem. télleg benne van vin. a film is tetsztett csak mivel nem tok anolul nem nagyon értettem de asszem vágom mi a témája! Jo film! <#wink>
EmIn3m02
😄D

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

ja + egyszer tûsszent egyett a kamerás 😛

érdekes hogy a legelsõ verzió volt a legjobb ,csak abba van 2 japán felírat egyszerre <#szomoru1> az kicsit idegesitó de nem pixelparádé <#vigyor4>

EmIn3m02
én bírom

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

BiG G
detto :-\

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux