970
-
-
#206 The.Fast.And.The.Furious.Tokyo.Drift.CAM-HYdRO
mától a betonkeverő műsorán! ;o) minőségre nézhető.
-
ZsirosKenyer #205 egyébként nálatok már megy.. láttad?
Ha lesz *Screener* verzió lehet én is leszedem, bár megpróbálom kibírni és inkább moziban megnézem. -
ZsirosKenyer #204 Mondjuk én el tudom képzelni hogy kicserélték a motort néhány verdában. Amit a forgatókönyv szerint összetörnek, azoknál biztos.. -
#203 nemtom mit okoskodsz meg minek kerdezgetsz vissza ilyen modon.. en csak azt irtam le ami volt a magazinban.... ha elolvastad amit irtam akkor lathattad hogy en sem ertem hogy a picsaba olyan gyengek az autok..... -
xandr00 #202 csocso,olvastam,h lejjebb miket irtál....hááát
az r32-es golf magában 250 ló,az rx8-at meg 190 és 230 lóval adják ki...szal szted legyengitik a kocsikat,v mi?azért vannak a karbonszálas könnyű cuccok,h nehezebb legyen,ugye?
lol -
#201 Mindjárt premier az USAban:) -
#200 vagy ultrafos minőségű -
Szabi1991 #199 lehet -
#198 Seeds: 3
Leechers: 1977
Total size: 694.74 megabyte
Sztem FAKE -
#197 ? most minek örülsz ? -
Szabi1991 #196 The Fast and the Furious Tokyo Drift.TELECINE.XviD-PUKKA[WWW.VIDEOCODECSPOT.COM].rar -
#195 én tegnap a Mad Maxbe néztem bele,eredeti ausztrál hanggal,és magyar felirattal!:D bár a film régi,szal a szinkronos verzió sem mai...úgy gondolom,hogy régebben jó szinkronok készültek,csak ma készülnek ilyen ordenáré hülyeségek -
#194 magyar szinkronok = sucker
nincs péééz arra se... -
gabf1 #193 Hát szerintem is jobb lenne feliratosba. Az 1 szinkronja néha annyira [email protected]ég most is visszasírom a feliratos verziómat.
A 2-t meg már rég láttam, arra már emléxem. -
#192 szinkronosra vágy ?
úúú szegény nem tudja mi vár rá -
amdrula #191 Durva lenne, hogy várni kell rá 1 hónapot és még szinkronos is lesz, az az igazi kiszúrás :D
Sírvaröhögős az F&F magyar hangja. -
#190 bullshit magyar fordításban "egy túrót" :_DS legalábbis így emlékszem... -
#189 És??? az összes F&F nak kimondottan rosszak voltak a szinkronhangjai... -
zoolee #188 Na bekker mér man az hogy a szer filmeket berakják ilyen Wilágp be ami ugyanakkor kezdődik.És addigra nállunk már szinkronos.
Most meg még egy hónap mire ideér és nem is biztos , hogy szinkronoslesz.
A 2 fast 2 furious sem volt az pedíg azt 2 hónappal vagy mennyivel késöbb mutatták be itt.
-
#187 már megvan. nem olyan jó... :( -
#186 Ohh már lehet tölteni a soundtracket :) Ismert torrent oldalról :) -
#185 nem soká a mozikban!:) persze ámerikában! port.hu-n nézem,és állítólag: Bemutató dátuma: 2006. július 27. -
#184 Evil Nine ami érdekes lehet,a többit nem ismerem! -
Szabi1991 #183 hehe a film egyik szponzorának a reklámja :)itt -
#182 én láttam és kissé összecsapott volt, dehát milyen legyen egy plusz anyag, ami nem is a filmben van, csak hozzá tartozik -
ZsirosKenyer #181 az előző 2 részt kiadták egyetlen DVD-n.
A sok extra között szerepel az első rész Alternate Ending-je, tehát alternatív befejezése. Ha vki esetleg megszerezné a dvd-t rippelje már legyen szíves ki a végét. Érdekel nagyon, úgyis lezáratlan volt a sztori.. -
#180 Ok most már értem hogy miért írtad :DDD sorry
Tehát hogy mennyit költöttek a "semmire".
Innentől kezde értek mindent.
De egetverő nagy teljesítmény nem kell egy film kedvéért. Ami köztünk legyen szólva távolról sem hiteles...Erre a filmre bőőőven elég a gyári cucc (kivévee a hátsókerék átépítés ami ugye elengedhetetlen) -
ZsirosKenyer #179 soundtrack
itt meg lehet hallgatni az összeset. -
#178 teljes mértékben igazad van, én lestem félre, elég nagy szégyen -
#177 ugy latszik nem ertesz....
mar mondtam hogy ilyen, olyan cuccokat raktak az autokba megis gyengebbek mint a gyari tarsaik...
minek 50 ezer feletti autokat epiteni?altalaban egy drift autot szetszednek tesznek bele rollcage-t aztan szetszedik a motort.. kicserelik a diuggatyukat leomlot meg egy csomo minden mast hogy
1) legyen ero az autoban
2) birja is a megterhelest
egy auto osszeepitese nem olcso mulatsag... ha azt nezzuk hogy van egy 350z.. mondjuk 20 ezer dodoert.. abba csak egy single turbo 4 ezer.. + a beszereles... twin turbo 7 ezer... a rollcage sincs 1-2 ezernel olcsobb hiszen azzal sokat kell munkalkodni.. leomlo .. kipufogo 2 ezer... dugattyuk 400 /darap, bodykit 4-8 ezer +festes matricazas..stb stb stb... ha 50 nincs is de 40 siman -
#176 Amit letudtam szedni az valóban elég gyengusz volt. -
#175 De minek egy filmbe 50ezer$ feletti autókat építeni???
Szal értelmetlen és felesleges. -
ZsirosKenyer #174 jobb is hogy nincs meg senkinek. Elég szar. -
Szabi1991 #173 -
#172 ninjen -
Szabi1991 #171 nincs + vkinek a soundtrack ? -
#170 szvsz nem hasonlit az elenorra.. hisz egy sima mustang -
#169 ha jol emlexem japanban aleggyengebbek az autok.. ha jol emlexema supra ki se jott Twin turbo valtozatban japanban!!
ha jol tudom maximum 280 lovas autok gurulhatnak ki a gyarakbol.. nahde mindegy...
minek kell full mukodo autokat csinalni a filmhez???
most neztem tegnap a D1 grand prixeseket.. az osszes nagy drifternek 400 lovas autoja volt vagy afellett... kiveve a truenokat mert azok 200 folottiek voltak ("csak")...
amugy mar mondtam.. 25 nitrot szereltek be a driftes autokba:D:D:D es egyetlen egyet sem hasznaltak. hat annyi erobol inkabb turbora koltottek volna... hogy ne 200-300 lovas legyen a 350z..
-
Szabi1991 #168