970
-
Szabi1991 #408 lehet én vaok béna , de akkor se találom ,ott is csak spanyol van! -
#407 fast and the furious -
Szabi1991 #406 Keresési találatok: "tokyo drift"
Ilyen bejegyzés nem található az adatbázisban... :( -
Szabi1991 #405 és mit írjak a keresőbe hogy találjon is vmit ?? -
#404 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!agyonerőltetett fostalicska film, a sávszélt nem éri meg, max az driftelős jeleneteket megéri megnézni, a fele nem számítógép, ez pozitívum, más semmi -
#403 http://www.freeweb.hu/hosszupuska/ -
#402 van -
Szabi1991 #401 (egy hétig nem voltam othon)
visszaolvastam.. de nem találtam "értelmes" választ !
Na szoval , az xvid MaVen verzióhoz időzitett felírat van ?
[ IGEN ? vagy NEM ? ha igen esetleg le is lehet tőlteni? mert a felíratok.hu-n nem találtam ) -
#400 #397... -
olarafaell #399 Mivan???????? -
#398 Kössz más nem kéne kössz.... -
olarafaell #397 Kössz de én vmi ingyenes oldalra gondoltam.
Ha van légyszi azt.
Kössz -
#396 mvn-tfatftdnfo??? (ilyen fileokba van szedve) -
#395 az xvid maven-es verzió szerintem nagyon jó minőség én azt néztem meg !!!!! -
#394 Talán itt... de fene tudja... -
olarafaell #393 Hello
Nem tudja vki hogy honnan tudom letölteni a filmnek egy viszonylag normális verzióját???
Köszi -
#392 és akkor is röhögnél,ha belédcspódna? ugye nem:)) -
#391 Az hagyjan, de ha más ártatlan családapába csapódnak az már nem olyan vicces... -
ZsirosKenyer #390 legalább van kin röhögni.. Annyira vicces táblának csapódni látni a kis vin dieseleket ;D -
#389 Az príma, csak sok a és inkább baleset lesz belöle mint skill... -
ZsirosKenyer #388 sztem az a feeling hogy a film vége után mindenki padlóval indul a parkolóból, pár gyökér meg is próbál driftelni, iylenkor én is feltekerem a zenét és vadabb vagyok
hehe -
ZsirosKenyer #387 tisztában vagyok, de úgy tudtam hogy eddig csak CAM verzió jött ki..
elnézést a tájékozatlanságomért -
#386 Olvassál már vissza bazz... -
Rey Mysterio #385 Nem tudja vki hogy a Halálos Iramban 3-hoz magyar felirat letölthető vhonnan?(avi-hoz) -
zoolee #384 Kössz.
-
#383 ?? Google vagy valamelyik magyar mozi portál? De vigyázz nehogy elfáradj a kattintásban :)
júli 27 -
zoolee #382 TLG.
Benutató mikor lesz ??? -
#381 Mert mozi után megnezem ujbol az autós jeleneteket, vagy csak ujbol és ujbol megnezem. Ennyi. A Halálosabb Iramban 2 nekem nagyonnagyonnagyon tetszett, végtelenszer meg is néztem. -
amdrula #380 Miért, különben? :D -
#379 nem kell kiirnom, hogy tv-n nézzem, kábelen athuzom, azt kész... bááár sztem nem fogok ezzel a megoldással élni utólag belegondolva.. facabb hawerokkal moziba beülve végigizgulni. Persze ha lesz DVDRiP verzsön magyarul, azt mindenképp megkaparintom -
#378 ha kiírod dvdre és megnézed tvn akkor nagyon jó a minősége -
#377 Egy-két hét (vagy elöfordult hogy nap), és lesz tökéletes felirat... Amugy ami a neten szaladgál verzió, az mennyire élvezhető? Vagy lessem meg moziba, bársonyszékben inkább? -
#376 Akkor már csak a feliratok.hu -s srácokban lehet bízni vagy "M" -ben. -
#375 nincs sztem, mert a hosszupuskás a szarabb minőségű videó feliratából lett csinálva, csak át lett időzítve. pont azok a részek nincsenek lefordítva, amiben beszélnek. persze a go, meg a let's race, meg ilyenek le vannak fordítva, amit mindenki ért... -
#374 jah sorry már látom előttem is feltették ezt a kérdést és persze le lett ugatva az illető.
Zsiroskenyér: Te milyen kamerásról beszélsz? Tisztában vagy a TS fogalmával? :o -
#373 Van már normális felirat valahol?
Ez a hosszupuskás egy rakat sz@r. Van hogy több percre sincs szöveg, és tök gyér a fordítás... -
#372 Moziban is megnézem természetesen...Ritkán van olyan hogy letöltök egy mozi premier előtti filmet és utánna nem nézem meg. Ritkán de sajnos van.... -
amdrula #371 Most néztem meg, unatkoztam és már kiváncsi voltam a filmre, pedig dvdripre vártam.
Mind1, nem volt annyira rossz minőség, meg a hang is jó volt, teljesen érthető volt mit mondanak.
A film maga jobb, mint amire számítottam. -
#370 warezre jelentkezek -
ZsirosKenyer #369 mit vársz egy szar kamerás verzióhoz készült felirattól?
könyörgöm vki jelezzen vissza aki van annyira igényes rajtam kívűl hogy megvárja a SCREENER,vagy a DVDRIP változatot, vagy megnézi moziban!