The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JohnnySmith
Nagyjából egy nem gyári RB26DETT 450-500 ló. Az alap nevetséges 280.
Ráadásúl csak 2.6 literes turbo motor.
A Mustangba meg hááát sokféle motor lehetett.... v6-v8 ig. Valszeg nem valami brutális BOSS motor volt benne 😊
Egyébként a nyomaték és a súly a kérdés. És hát valóban egy V8as mondjuk nem a könnyedségérõl híres 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Sima v8. Lol. Gyari v8 motorbol is siman kijon 400-500 lo. Atalakitassal persze. (fotengely, hengerfej csere meg egyeb). Ugyanazok mint a nissan motorban cserelve voltak.

Akkor se tudja senki megmagyarazni nekem, hogy miert jobb a nissan motor a mustangba. Szentsegtores tenyleg.

SZilaJMaGGoT
Mer hülye vagy... Több benne az erõ mint egy sima v8-ban...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

bertino
dehogy jön...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

"Bejon ez valakinek, hogy szetpimpelt autokkal majerkodnak a sok palcika ribanc elott?
"
egy párezer embernek bejõn 😊

Hm. Ez "film"?. Mumajerkedes felsofokon. Annyira kemeny mindenki, hogy az mar hihetetlen. Egy dolog volt ertekelheto a filmben. A kaszkadorok es a soforok vezetesi stilusa. A "story" meg ugy ahogy nem is volt.

A legszebb jelenetek mikor egy gyonyoru Monte Carlo sleepert fossatornek az elejen meg amikor egy 60/s evekbeli mustangba nissan motort raknak merazjobb. Gratulalok.
Itt hagytam abba a filmet es elmentem hanyni.

Most komolyan. Ez a meno? Bejon ez valakinek, hogy szetpimpelt autokkal majerkodnak a sok palcika ribanc elott?

Hm. Nah mindegy. Szerintem a "film" 18 ev es bizonyos IQ szint felett ertekelhetetlen.

3/10 Csak a driftes jelenetek miatt. Mert azok tenyleg jok.

JohnnySmith
áz 😊
Szerencséd hogy..... na mind1, használd egészséggel (mondjuk infuzió nélkül)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

<#worship> és sry hogy bénáztam (Még bennem van az infuzióóó😊

Törölt felhasználó
Ennél jobb reklám nem is kell 😊
JohnnySmith
Tessék te LÁMA.... ne szerencsétlenkedj már csak annyit kell beírnod hogy fast és ott van te szerencsétlen,

de tudod mit itt van közvetlenûl, nehogy elfáradj a keresésben....<#lama><#falbav>
KATT

<#fejvakaras>lehet én vaok béna , de akkor se találom ,ott is csak spanyol van!

bertino
fast and the furious <#wilting>

Keresési találatok: "tokyo drift"
Ilyen bejegyzés nem található az adatbázisban... 😞

és mit írjak a keresõbe hogy találjon is vmit ??

bertino
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
agyonerõltetett fostalicska film, a sávszélt nem éri meg, max az driftelõs jeleneteket megéri megnézni, a fele nem számítógép, ez pozitívum, más semmi

Zadeus
http://www.freeweb.hu/hosszupuska/

Zadeus
van

(egy hétig nem voltam othon)
visszaolvastam.. de nem találtam "értelmes" választ !
Na szoval , az xvid MaVen verzióhoz idõzitett felírat van ?
[ IGEN ? vagy NEM ? ha igen esetleg le is lehet tõlteni? mert a felíratok.hu-n nem találtam )

SiteDisagner
#397...

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Mivan????????
JohnnySmith
Kössz más nem kéne kössz....

Kössz de én vmi ingyenes oldalra gondoltam.
Ha van légyszi azt.
Kössz
SiteDisagner
mvn-tfatftdnfo??? (ilyen fileokba van szedve)

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

wesker24
az xvid maven-es verzió szerintem nagyon jó minõség én azt néztem meg !!!!!
SiteDisagner
Talán itt... de fene tudja...

Hello
Nem tudja vki hogy honnan tudom letölteni a filmnek egy viszonylag normális verzióját???
Köszi
DJ Skyline
és akkor is röhögnél,ha belédcspódna? ugye nem😊)

SiteDisagner
Az hagyjan, de ha más ártatlan családapába csapódnak az már nem olyan vicces...

legalább van kin röhögni.. Annyira vicces táblának csapódni látni a kis vin dieseleket ;D

SiteDisagner
Az príma, csak sok a <#lama><#kocsog> és inkább baleset lesz belöle mint skill...

sztem az a feeling hogy a film vége után mindenki padlóval indul a parkolóból, pár gyökér meg is próbál driftelni, iylenkor én is feltekerem a zenét és vadabb vagyok
hehe <#eplus2>

tisztában vagyok, de úgy tudtam hogy eddig csak CAM verzió jött ki..
elnézést a tájékozatlanságomért<#szomoru2>

JohnnySmith
Olvassál már vissza bazz...

Nem tudja vki hogy a Halálos Iramban 3-hoz magyar felirat letölthetõ vhonnan?(avi-hoz)

Kössz.

JohnnySmith
?? Google vagy valamelyik magyar mozi portál? De vigyázz nehogy elfáradj a kattintásban 😊
júli 27

TLG.
Benutató mikor lesz ???

SiteDisagner
Mert mozi után megnezem ujbol az autós jeleneteket, vagy csak ujbol és ujbol megnezem. Ennyi. A Halálosabb Iramban 2 nekem nagyonnagyonnagyon tetszett, végtelenszer meg is néztem.

Miért, különben? 😄

PSN: berghold

SiteDisagner
nem kell kiirnom, hogy tv-n nézzem, kábelen athuzom, azt kész... bááár sztem nem fogok ezzel a megoldással élni utólag belegondolva.. facabb hawerokkal moziba beülve végigizgulni. Persze ha lesz DVDRiP verzsön magyarul, azt mindenképp megkaparintom<#nevetes1>

Sland
ha kiírod dvdre és megnézed tvn akkor nagyon jó a minõsége

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

SiteDisagner
Egy-két hét (vagy elöfordult hogy nap), és lesz tökéletes felirat... Amugy ami a neten szaladgál verzió, az mennyire élvezhetõ? Vagy lessem meg moziba, bársonyszékben inkább?

Sland
Akkor már csak a feliratok.hu -s srácokban lehet bízni vagy "M" -ben.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

matyi08
nincs sztem, mert a hosszupuskás a szarabb minõségû videó feliratából lett csinálva, csak át lett idõzítve. pont azok a részek nincsenek lefordítva, amiben beszélnek. persze a go, meg a let's race, meg ilyenek le vannak fordítva, amit mindenki ért...

Sland
jah sorry már látom elõttem is feltették ezt a kérdést és persze le lett ugatva az illetõ.

Zsiroskenyér: Te milyen kamerásról beszélsz? Tisztában vagy a TS fogalmával? :o

Sland
Van már normális felirat valahol?

Ez a hosszupuskás egy rakat sz@r. Van hogy több percre sincs szöveg, és tök gyér a fordítás...

JohnnySmith
Moziban is megnézem természetesen...Ritkán van olyan hogy letöltök egy mozi premier elõtti filmet és utánna nem nézem meg. Ritkán de sajnos van....

Most néztem meg, unatkoztam és már kiváncsi voltam a filmre, pedig dvdripre vártam.
Mind1, nem volt annyira rossz minõség, meg a hang is jó volt, teljesen érthetõ volt mit mondanak.

A film maga jobb, mint amire számítottam.

PSN: berghold

bertino
warezre jelentkezek <#eljen>

mit vársz egy szar kamerás verzióhoz készült felirattól?

könyörgöm vki jelezzen vissza aki van annyira igényes rajtam kívûl hogy megvárja a SCREENER,vagy a DVDRIP változatot, vagy megnézi moziban!