970
  • Sland
    The Grits - Ohh Ahh
  • dmx
    Hi!nem tudja vki hogy melyik zene szól amikor a csávóka legördíti a zöld furgond(a porsche az jobb?
  • CzGobe
    Neeeeeeeeeee! Akkor nem leszek itthon :'(:(:(:(
    Nincs vkinek vmi tuti friss forrása :), ha értitek mire gondolok. (privi)
  • Csabesz6
    énis pont irni akartamtokiói hajsza.............lál(retekklub)
  • ZsirosKenyer
    2006. július 27.
  • ZsirosKenyer
    pont most láttam a TV-ben a reklámot.
    "úgy hívják driftelés..."

Remélem akkor csak az előzetest fordította vmi görény :)
  • gergő992
    MIKOR ADják a mozikba thx
  • ZsirosKenyer
    "still need a dictionary?"

szerintem nagyon gagyi fordítás. Leváltani mind!
  • Sland
    pfffffffffffffff
  • DJ Skyline
    pedig a szótáras résznél tényleg mondja a szótár szót!
  • DJ Skyline
    lol!:DD [letölt]
  • ZsirosKenyer
    na, ennél szarabb fordítást látott már vki? (subtitle)

előzetes magyar felirattal

"karcoljunk!" "vágod a szótárt?"

hát ez valami büntetően igénytelen. Ha a végleges verzióban is így fordították sírva fogok kirohanni a moziból
  • Dyn4mic
    többi radír
  • Dyn4mic
    Sylvia
  • Dyn4mic
    Na béna vok.:D
  • Dyn4mic
    Sylvia
  • Dyn4mic
    Itt a Sylvia. Élvezd...:)
  • TYME
    Már mint a filmnek :DDDDDDDD
  • TYME
    Nem tudom írtátok-e már az egyik soundtrackja a zenének: Teriyaki Boyz - Tokyo Drift
  • Bucser
    meg hogy milyen cool hogy 200-al zúz az utcán és soha semmi nem történhet vele annyira fasza a verda is meg a vezető is... Azért igazán beférnbe mindegyik részbe amikor ész nélkül zúznak az utcán, hogy valakit felken egy kamion és 200-nál elszáll mint azt a tokyo Driftben láttuk... Kár hogy csak egyszer...
  • DJ Skyline
    áhá,értem! ezzel nem találkoztam még! :|
  • ZsirosKenyer
    az a credits végére be volt vágva moziban is.. nem arra gondolok.
    EZEN a DVD-n van egy "alternate ending" az első részhez, amit már régóta meg akarok szerezni, de nem találom sehol külön ki-rippelve.. :(
  • ZsirosKenyer
    akár igen..

ez a bajom a F&F-fel, fiatal gyerkőcöknek készül, cisli-vili verdákkal, kizárólag toppos fiatal tinilányokkal, eszméletlen nagy lazasággal.

Jó lenne már egy konkurencia, drámai végkifejlettel, halállal, és egy halom megrázól elemmel :)

Szóval kicsit komolyabban véve az egész.. Rengeteg autósműfajvban készült már ilyen jellegű film (nascar, indycar, stb), szóval a street-racerek világának sötétebb oldalát is be lehetne mutatni, nem csak azt hogy minden milyen fasza, és mindenki milyen kemény.
  • DJ Skyline
    úgytudom csak annyira van folytatva,hogy Diesel bá kocsikázik Mexikóban' vagy hol, és kész...
  • amdrula
    És a mentők bárkit megmentenek?

Plusz meghalhatott a végén még a két gonosz japó is, akár még Vince is a kórházban...
  • ZsirosKenyer
    ezt a DVD-n láttad? úgytudom ott van folytatva a sztori pár perc erejéig..
  • Bucser
    Nem halt meg. hívtak hozzá mentőt méghozzá Toretto húga.
  • DJ Skyline
    de igen! az első részben szerintem meghalt a fehér VW tulaja! mikor a japók a film végefelé szitává lőtték
  • Bucser
    Fast and the furious: Tokyo drift

Annyira nem jó mint az egy de nem is olyan szar mint a 2. A storylinet vehették volna komolyabbra (hisz valaki meghal (ilyen még az első részben sem történt)) ez még komolyan is lehetne vehető ha nem egy 17 éves srác 17 éves csajszi kegyeiért folyna a versengés.... Szóval így ebben a formában komolytalan..
    5/10 az autós jelenetek miatt és mert meg mertek ölni a film második felében egy szereplőt.

Ami nagyon nem tetszett az a műanyag által eldeformált aluminium... amikor Takashi Nissanja ütközik Sean Fordjával eléggé kiábrándító, hogy a Ford hajlik deformálódik a Nissannak meg semmi baja... MEg ugye maga környezet... középiskolások??? HA egy anime akkor ok de ez film... ide több kell...
  • DJ Skyline
    ja,tényleg sry....[fáradt,nehezn koncentrál már]
  • amdrula
    Ő az 512kbps-es nettel történő 80k-s letöltésre mondta, hogy érdekes.
  • DJ Skyline
    miért? magyarországon 27-én lesz a bemutató!
  • amdrula
    Most, hogy így mondod tényleg az. :D
  • fifi
    na az elég érdekes...
  • ZsirosKenyer
    még 12 nap és a mozikban!
  • pet2o
    Szevasztok Egy olyan kérdésem volna hogy van olyan magyar felirat ami nem hiányos ? mert amit ide linkeltetek az eléggé durva :) néha 10 percig nincs semmi felirat... remélem valami gyógyír lesz ehez.
  • Szabi1991
    senki ? :(
  • Szabi1991
    a film végén DK-nak (Sean)van egy szürke silvia s15-őse , arról kéne minnél tőbb kép :) ha találna vki plz linkeljen ide , vagy privibe ;)
  • Szabi1991
    nekem 80kb/s el ment :) (512-es netnél;)
  • SiteDisagner
    Ne izgasd ezen magad, nem is tudod hány embernek okozol örömet! Én is töltöm, kösz szépen jó arc vagy!