46641
  • Puhos
    Ok. Köszi, így már sikerült.
  • Apocalipto
    ?? H-h nem sikerült? Hát így lehet kikapcsolni csak...
    Amiket leírtam a defenderben csináld meg. Start > beírod h defender, megnyitod, és ott.
  • Puhos
    Nekem magyar a Win 7-em, az action center kifejezésre nem jelenít meg semmit.
    Apocalipto: így sem sikerült. Bocsi, hogy ennyire béna vagyok!
  • Apocalipto
    Eszközök > beállítások > rendszergazda > a program használata
  • Pio
    start menü keresőbe írd be, hogy action center, indítsd el és ott lehet mindent állítgatni, szerintem innen már rá fogsz jönni, de ha valamit nem értesz szólj és segítünk.
  • Puhos
    Még egy kérdés,a Windows Defendert hogy lehet kikapcsolni?
  • Puhos
    Köszönöm a gyors és segítőkész válaszodat!
  • bon
    Nincs mit elindítani rajta, az egész asztal felület használható. A beépített programok listája a vezélrőpult/asztali minialkalamzások menüpontban találod meg.
  • Puhos
    Csá! Ma vettem egy újságot aminek a melléklete volt egy Windows 7 telepítő dvd. Felraktam a gépre, viszont az oldalsávot /sidebar/ sehogy nem tudom előcsalogatni. Valaki segítene ebben? Utána olvastam már helyen a neten, de a leírtak alapján sem sikerült elindítani.
    Köszönöm!
  • EK1TEP
    Sziasztok!

2 napig most nem voltam itthon nem is ültem a gépnél tesóm gépezett csak.
    Azt vettem észre hogy lassult a Firefox, ha filmet akarok nézni akkor is egy csomót kell várni még a media player elindítja!Fura lett az egész!Olyan lassabbnak tűnik.Firefox is volt hogy el sem indult hiába klikkeltem az ikonra!Ez lehet valami RC hiba vagy vírust kaptam be vagy csak nekem fura a 2 nap távollét miatt?(Build 7100)
  • [HUN]FaTaL
  • [HUN]FaTaL
    lol a linket kimásolva működik pedig
  • [HUN]FaTaL
  • FGB
    1. Valaki megnézne nekem valamit?
    Van egykönyvtár aminek érdekkelne a tartalma:
    "C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\User Pinned\TaskBar\" Ebben a könytárban elvileg van pár fájl (nekem csak kettő: Windows Explorer.lnk, Windows Media Player.lnk) valamint van egy "desktop.ini" engem ennek a fájlnak a tartalma érdekelne (főleg attól akinek a Start gomb mellett meg van az explorer indíto ikonja).
    Köszi előre is!

2. átállítottam a nyelvet angolra és így is csak az alábbi van ha jobb egérrel klikkelek az explorerinditó ikonra "Pin to Start Menu"
  • Riccardo G
    lol
  • werkfilm
    5000ft paypal es megosztom neked ftpn :]
  • Riccardo G
    nem tud valaki FTP-s vagy fájlmegosztós 7201-et? vagy bármit, csak ne torrentest!
  • bazza
    Van akinek nem megy még az 5.1 realteckel? Nemrég néztem HD múvit, és mindenféle vrtualizáció nélkül 5.1-ben szólalt meg. Gigabyte honlapján van Windows7-hez driver a hanghoz, azt használom.
  • Rainbow15
    köszi :)
  • [HUN]FaTaL
    Intel VT-t támogató intel cpu kell hozzá. Vagy AMD oldalon az AMD virtualizációs technológiáját kell támogassa a proci, de ott az újabbak közül, ha jól tudom mindegyik támogatja. C2D/C2Q vonalon az E6xx, E8xxx, Q6xxx, Q9xxx-ek támogatják csak. Korábbi pentium d procikból is van, ami támogatja, van, ami nem.
  • [HUN]FaTaL
    Windows XP mód
  • skateout
    Akkor Help nekem is. :D
    Mi az Xp mód?
  • [HUN]FaTaL
    Nem kompatibilitási módról beszélek hanem XP módról. XP alatt még ment ha jól emlékszem és nem kell neki 3d gyorsítás. :D
  • skateout
    Nekem MARIO-s gamek nem mennek. Én is szerettem volna Retro-zni meg nosztalgiázni, de sajna nem mindent tud futtatni, hiába a Kompatibilitás mód.
  • Rainbow15
    nem megy semmilyen módban :P
  • [HUN]FaTaL
    XP mód?:D
  • Pio
    Játssz HALO-t, ugyan az csak szebb grafikával :P
  • skateout
    Ha van magyarításod akkor szerintem az lesz a bibi.
  • skateout
    LOL
    Ugye nem csodálkozol, és nem fogod átkozni az MS-t?
  • Rainbow15
    nem indul el a terep 2 :(
  • FGB
    Nekem csak olyanom van, hogy rögzités a start menüben, de az is csak akkor ha lenyomom a Shiftet és úgy jobb klikk.
  • bon
    Nem kell elindítani, hanem a start menüben a parancsikonján jobb gomb és útánna lehet rögzítenni a tálcán.
  • FGB
    Nekem nem a Quick Launch kell, én az eredeti exproler indítot (ami rögtön ott van a start gomb mellet egyszép nagy ikon) szeretném vissza állítani a helyére, de nem tudom hogyan lehet.
    Volt egyolyan gomb, hogy: "A program rögzitésének feloldása a tálcán" erre klikkeltem és tünt el a program gomb.
    Viszont ha elindítom az explorert, akkor hiábaklikkeler á jobb egérrel csak az alábbi funkciok vannak:
    - InPrivate
    - Új lap
    - Ablak bezárása
  • 590227
    Igen,videón mutatják és mondják el a beállitás,+extra funkciók beállitását,az itt a fórumban feltett hiányolt funkciók visszaállitása,3D -s memü ikonkészités,stb
  • skateout
    Én ott csak videót találtam, semmi letölthető cuccot.
  • Laci82
    Ok meglesz.
    Amúgy 2Gb-om van.
  • Pio
    vinyókerregtetéshez:

windows+R vagy start menü Run...
    írd be, hogy services.msc, enter
    Keresd ki, hogy windows search, kattints rá kettőt és a startup type-ot tedd disabledre.
    Ez után még biztos, ami biztos windows explorerben az összes meghajtón egyesével jobbklikk, properties és legalul a pipát vedd le, ha van (allow files...blabla).
    Restart és elvileg jó lesz.
  • 590227
    Szerintem nézzétek meg a használatról a 16 részes videós sorozatot.
  • skateout
    Vinyó zabálásra: Kapcsold ki az indexelést, a RAM meg hát nem közölted hogy mennyi a RAM mennyiség a gépben.
    Nekem 1,5 Gigából 300-400 Megát zabál. Proci padlón van alapból, és csak egy 3 Gigás P procim van, nem Dual.
  • Pio
    Nem az explorerben jobbklikk, hanem alul a tálcán az ikonján.
    Vagy csak simán írd be startmenü keresőbe, hogy explorer és a találatnál az ikonon jobbklikk és pin to taskbar.