46641
-
Pio #8056 A dlink szerintem azért jó, mert az alsó árkategória ellenére megbízható. Persze nem annyira, mint a 3-4szer annyiba kerülő társai, de az ár kárpótol.
Hogy játékra mennyire jó azt nem tudom, nekünk pont azért tökéletes, mert a 2 wifis laptop netezésre, msnelésre és hasonlókra van csak, szóval semmi olyanra, aminél bajt jelentene 1-2 packet loss vagy egy kicsit magasabb ping. Az én asztalim meg rá van kötve kábellel az anyatejre :) -
#8055 Win7 fotopályázat!!! -
#8054 Jó ha van wifi, én is szeretem, de mint egy választható opció. Ha egy gép fix helyen van használva ott jobban tartom a kábeles kapcsolatott. -
#8053 Én meg a Linksys-re és Cisco-ra. Mindkettő bevált nagyon. -
#8052 -
#8051 Előfordulhat, de ne a wifi legyen már szar. :) -
#8050 "a wifi képtelen kiváltani a kábelt."
Már ne is haragudj de ez nem igaz. Az, hogy neked rossz tapasztalataid voltak a vevő miatt az nem jelenti, hogy szar. A D-link-et lefosozni se szerencsés. Otthoni használatra tökéletes a wifi, kivéve ha vasbeton falak vannak útban. Most építjük ki a 8. cégnek a wifi-t, megunták a kábelezést. -
#8049 én is a D-Link-re adok a voksom! -
#8048 Vagy ha nem a vevővel akkor a Vista kezelte szarul. Nem a szobámban volt a router, mert a nappaliba húzták le a netet, ezért kellett a kábelt kiépíteni rendesen. Mindegy mostmár azóta nincs gond. :) És ha kell akkor a két gép között gigabit van. -
#8047 Dehogy cserélem le a 30 ezres routert egy fos d-linkre. Igazából a vevővel volt baj, de egy kábel akkor is mindig stabilabb. A sebességről nem is beszélve. :) Persze én is szoktam a teraszon notival netezni, nyílván nem rossz dolog, de a wifi képtelen kiváltani a kábelt. -
#8046 Akkor cseréld le d-linkre mert nálam azzal sincs probléma. -
#8045 Netezésre kíváló, játéknál, huzamosabb letöltésnél eléggé instabil. NETGEAR routerem van, nem éppen a fos kategória. :) -
barmi #8044 jajj, 1 kimaradt. A c meghajtón van xp-m, összeférnek majd egymással? Telepítés után kapok valamiféle menüt amiből ki tudom választani hogy melyiket szeretném indítani? -
barmi #8043 Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem :)
1 Mekora partíciót érdemes csinálni a sevennek? (csak ő fog csücsülni rajta, a többi cucc máshova kerül)
2 mire érdemes odeafigyelni telepítésnél és utána?
3 melyik változatot szerezzem be (ez jó e: Microsoft.Windows.7.RC1.Build.7100.x64?)
4 ha esetleg valaki tud magyar faq-t megköszönném.
-
#8042 Nem rossz az csak normális router kell(pl. d-link) és jól kell elhelyezni. Van rengeteg leírás az elhelyezésről, érdemes elolvasni. Nekem draft n-es van, laptop is támogatja, sokszor a kertben netezek vagy teraszon. -
DJviolin #8041 Sziasztok!
Felraktam a notimra a win7-et. Szeretnék Windows experience indexet megállapíttatni, de egy hibaüzenetben azt írja, hogy nem futtatható le, mert valami kernel logger fut, és kapcsoljam ki. Tudnátok nekem segíteni ebben? -
#8040 ez nem kimondottan Xp... ez egy feltöréshez szükséges xD de megvan manuálisan is betettema windows sys32 divers mappába de ugysem jó.. -
#8039 Az XP-s driverek nem kompatibilisek a 7el általában. :/ -
#8038 régi usb driver... telefonhoz kell h far managerel felismerje... -
#8037 Nem rosszindulatúnak nézi, sérült a telepítő. Csak azt írja, hogy sérült vagy vírus miatt, vagy rosszul jött le a netről vagy megsérült a lemez amin volt. Melyik szoftver ez? -
#8036 Nekem hiba nélkül működik a lapin itthon is meg a cégnél is. -
#8035 van kábeles netem :) csak a laptopon jó lenne ha működne a wifi...:\ -
#8034 Na ez most mi?:)
Eléggé fontos kis program lenne.. szóval valami megoldás nincs, hogy a winfos 7 ne nézze rosszindulatúnak? leszedtem már a biztonsági szintet is mit csináljak még?
-
#8033 P4P800? Volt olyan lapom, de pl a vistával úgy nem volt kibékülve, hogy mérgemben visszapakoltam az XP-t...
Amúgy az asus support oldalán (support.asus.com) ha rákeres az ember, hogy P4P800, akkor mindenféle oprendszerhez talál drivert, csak vista-hoz nem... (így nagy eséllyel ugrik a seven támogatás) -
#8032 A wifi szerintem alapból instabil, legalábbis a kábeles megoldáshoz képest. Lassú, szakad, szerintem képtelen kiváltani. Persze nem rossz, de nem is túl jó. Néztél már másik drivert az adapteredhez? Hátha.
Nekem 1 évig volt itthon wifim, aztán megcsináltam inkább a vezetékes hálózatot, azóta megszűnt minden hálózati gondom. :D -
#8031 még a mobilommal is tudok a wifire csatlakozni :( ...amúgy utánaolvasgattam, sok felhasználónak problémája van a wifi-ven windows 7-en -
#8030 már próbáltam -
#8029 Indítsd újra a routert hátha az bejön. -
#8028 szerintetek miért nem tudok wifin keresztül csatlakozni netre? van egy wlan routerünk ami konkrétan a szobámban van...régebben ment a laptopon most meg nem akar nagyon menni...látni látja a routert, csatlakozik is hozzá...de mégsem tökéletes...a hálózati és megosztási központban már próbálkoztam mindennel , de nem tudtam működésre bírni a netet a gépen...van egy ábra ennek a menüpontnak a tetején...
saját_pc---unidentified network (x-micro néven kéne lennie)--X--internet
egyszer sikerült a hibaelhárítónak találnia vmit...vmi dhcp-vel kapcsolatos , de a routeren minden be van állítva és mások simán tudnak wlanon keresztül netezni rajta :\
köszönöm előre is a segítséget -
#8027 Everest kiírja a típust is, nem csak az AC'97 jelzést.
És a Chipset típusa is oda kerül. -
Don Dono #8026 Helló Mindenkinek!
A Mirosoft oldaláról letöltöttem az RC Windows 7-et. Sikerült telepíteni, azzal nem is volt semmi gond, viszont a netet sehogysem tudom kicsikarni belölle. Itthon egy linksys-es routeres vezeték nélküli net van. Nos mikor instaláltam kihozott egy ablakban pár hálózatot amit észlelt, ki is választottam a sajátunkat, beirtam a jelszót, mivel jelszavazva van, dolgozott, majd továbblépett. Viszont így, hogy már fel van telepítve a w7 nincs net. Hiába akar csatlakozni nem tud. Limited Acces-eket ir ki. Kódot se fogadja el. 64-bites a titkosítás. Van egy cd-m amit az usbs vevőhöz adtak, de azt nem tudom feltelepíteni. Semmivel sem. Felrakja de a gépen nem jelenik meg, semmilyen megoldásal nem ment. Tud valaki segiteni nekem? -
#8025 C-media is lehet az, a soundmax miatt én inkább arra tippelek. De ha tényleg realtek akkor menni fog :)
Everest nem fog kiírni csak annyit szerintem hogy AC'97 -
#8024 Nem, szedd le a 9est és nyugodtan tedd vel. :) Fel lehet tenni. -
#8023 Ok ez felmegy..akkor biztos enyám volt a selejt. Köszi -
Pio #8022 Nyomozd ki milyen hangkártya van ráintegrálva (elvileg Realtek AC97, de mérget nem vennék rá) aztán keresd meg annak a driverét neten. Ha tényleg AC97, akkor elvileg EZ LESZ a nyerő, de azért inkább járj utána pontosan.
Ha más nem tegyél fel egy Everestet és azzal nézd meg, hogy milyen hangkártyád van. -
#8021 Hali! Nekem az lenne a problémám h nincsen hang, a frissítés után mutatja az ikont jobb alul h oké meg mindenhol de egy kis hangot se tudok kicsikarni vele. Próbáltam cdvel feltelepíteni a hangkártíadrivert de az nem támogatja ezt az op. rendszert. asus p4p800 chipsetem van. Tudtok segíteni? -
Pio #8020 Hogyhogy nem megy fel? Kiír valamit? Szedd le INNEN a telepítőt azt futtasd, elvileg simán fel kéne dobálnia a DLLeket. -
#8019 ok akkor visszaolvasok... csak valahogy sehogyse megy fel mellé de biztos van rá megoldás -
Pio #8018 Fel tudod tenni a 9et. Jónéhány oldallal ezelőtt már kitárgyaltuk, hogy mi is az a directx, hogy is működik, de summázva: felteheted a 9est s 11es mellé és még hasznát is veheted bizonyos esetekben. -
#8017 néztem és sajnos nem... ja és nem tudom feltenni a directX-et mert ugye nem tudom felírni a 11et a 9el szóval szedjem le a 11et valahogy? vagy elsőnek nézzem meg hátha nem fognak ugrálni a játékok miatta?