46641
  • Pio
    A dlink szerintem azért jó, mert az alsó árkategória ellenére megbízható. Persze nem annyira, mint a 3-4szer annyiba kerülő társai, de az ár kárpótol.
    Hogy játékra mennyire jó azt nem tudom, nekünk pont azért tökéletes, mert a 2 wifis laptop netezésre, msnelésre és hasonlókra van csak, szóval semmi olyanra, aminél bajt jelentene 1-2 packet loss vagy egy kicsit magasabb ping. Az én asztalim meg rá van kötve kábellel az anyatejre :)
  • Blasta
    Win7 fotopályázat!!!
  • bon
    Jó ha van wifi, én is szeretem, de mint egy választható opció. Ha egy gép fix helyen van használva ott jobban tartom a kábeles kapcsolatott.
  • bon
    Én meg a Linksys-re és Cisco-ra. Mindkettő bevált nagyon.
  • Narxis
  • Narxis
    Előfordulhat, de ne a wifi legyen már szar. :)
  • Narxis
    "a wifi képtelen kiváltani a kábelt."

Már ne is haragudj de ez nem igaz. Az, hogy neked rossz tapasztalataid voltak a vevő miatt az nem jelenti, hogy szar. A D-link-et lefosozni se szerencsés. Otthoni használatra tökéletes a wifi, kivéve ha vasbeton falak vannak útban. Most építjük ki a 8. cégnek a wifi-t, megunták a kábelezést.
  • Riccardo G
    én is a D-Link-re adok a voksom!
  • [HUN]FaTaL
    Vagy ha nem a vevővel akkor a Vista kezelte szarul. Nem a szobámban volt a router, mert a nappaliba húzták le a netet, ezért kellett a kábelt kiépíteni rendesen. Mindegy mostmár azóta nincs gond. :) És ha kell akkor a két gép között gigabit van.
  • [HUN]FaTaL
    Dehogy cserélem le a 30 ezres routert egy fos d-linkre. Igazából a vevővel volt baj, de egy kábel akkor is mindig stabilabb. A sebességről nem is beszélve. :) Persze én is szoktam a teraszon notival netezni, nyílván nem rossz dolog, de a wifi képtelen kiváltani a kábelt.
  • Narxis
    Akkor cseréld le d-linkre mert nálam azzal sincs probléma.
  • [HUN]FaTaL
    Netezésre kíváló, játéknál, huzamosabb letöltésnél eléggé instabil. NETGEAR routerem van, nem éppen a fos kategória. :)
  • barmi
    jajj, 1 kimaradt. A c meghajtón van xp-m, összeférnek majd egymással? Telepítés után kapok valamiféle menüt amiből ki tudom választani hogy melyiket szeretném indítani?
  • barmi
    Sziasztok!

Lenne néhány kérdésem :)

1 Mekora partíciót érdemes csinálni a sevennek? (csak ő fog csücsülni rajta, a többi cucc máshova kerül)

2 mire érdemes odeafigyelni telepítésnél és utána?

3 melyik változatot szerezzem be (ez jó e: Microsoft.Windows.7.RC1.Build.7100.x64?)

4 ha esetleg valaki tud magyar faq-t megköszönném.
  • Narxis
    Nem rossz az csak normális router kell(pl. d-link) és jól kell elhelyezni. Van rengeteg leírás az elhelyezésről, érdemes elolvasni. Nekem draft n-es van, laptop is támogatja, sokszor a kertben netezek vagy teraszon.
  • DJviolin
    Sziasztok!

Felraktam a notimra a win7-et. Szeretnék Windows experience indexet megállapíttatni, de egy hibaüzenetben azt írja, hogy nem futtatható le, mert valami kernel logger fut, és kapcsoljam ki. Tudnátok nekem segíteni ebben?
  • Csibusz
    ez nem kimondottan Xp... ez egy feltöréshez szükséges xD de megvan manuálisan is betettema windows sys32 divers mappába de ugysem jó..
  • [HUN]FaTaL
    Az XP-s driverek nem kompatibilisek a 7el általában. :/
  • Csibusz
    régi usb driver... telefonhoz kell h far managerel felismerje...
  • [HUN]FaTaL
    Nem rosszindulatúnak nézi, sérült a telepítő. Csak azt írja, hogy sérült vagy vírus miatt, vagy rosszul jött le a netről vagy megsérült a lemez amin volt. Melyik szoftver ez?
  • [HUN]FaTaL
    Nekem hiba nélkül működik a lapin itthon is meg a cégnél is.
  • Quki
    van kábeles netem :) csak a laptopon jó lenne ha működne a wifi...:\
  • Csibusz
    Na ez most mi?:)
    Eléggé fontos kis program lenne.. szóval valami megoldás nincs, hogy a winfos 7 ne nézze rosszindulatúnak? leszedtem már a biztonsági szintet is mit csináljak még?
  • stevenson1988
    P4P800? Volt olyan lapom, de pl a vistával úgy nem volt kibékülve, hogy mérgemben visszapakoltam az XP-t...
    Amúgy az asus support oldalán (support.asus.com) ha rákeres az ember, hogy P4P800, akkor mindenféle oprendszerhez talál drivert, csak vista-hoz nem... (így nagy eséllyel ugrik a seven támogatás)
  • [HUN]FaTaL
    A wifi szerintem alapból instabil, legalábbis a kábeles megoldáshoz képest. Lassú, szakad, szerintem képtelen kiváltani. Persze nem rossz, de nem is túl jó. Néztél már másik drivert az adapteredhez? Hátha.

Nekem 1 évig volt itthon wifim, aztán megcsináltam inkább a vezetékes hálózatot, azóta megszűnt minden hálózati gondom. :D
  • Quki
    még a mobilommal is tudok a wifire csatlakozni :( ...amúgy utánaolvasgattam, sok felhasználónak problémája van a wifi-ven windows 7-en
  • Quki
    már próbáltam
  • pedestrian
    Indítsd újra a routert hátha az bejön.
  • Quki
    szerintetek miért nem tudok wifin keresztül csatlakozni netre? van egy wlan routerünk ami konkrétan a szobámban van...régebben ment a laptopon most meg nem akar nagyon menni...látni látja a routert, csatlakozik is hozzá...de mégsem tökéletes...a hálózati és megosztási központban már próbálkoztam mindennel , de nem tudtam működésre bírni a netet a gépen...van egy ábra ennek a menüpontnak a tetején...

saját_pc---unidentified network (x-micro néven kéne lennie)--X--internet

egyszer sikerült a hibaelhárítónak találnia vmit...vmi dhcp-vel kapcsolatos , de a routeren minden be van állítva és mások simán tudnak wlanon keresztül netezni rajta :\

köszönöm előre is a segítséget
  • skateout
    Everest kiírja a típust is, nem csak az AC'97 jelzést.
    És a Chipset típusa is oda kerül.
  • Don Dono
    Helló Mindenkinek!

A Mirosoft oldaláról letöltöttem az RC Windows 7-et. Sikerült telepíteni, azzal nem is volt semmi gond, viszont a netet sehogysem tudom kicsikarni belölle. Itthon egy linksys-es routeres vezeték nélküli net van. Nos mikor instaláltam kihozott egy ablakban pár hálózatot amit észlelt, ki is választottam a sajátunkat, beirtam a jelszót, mivel jelszavazva van, dolgozott, majd továbblépett. Viszont így, hogy már fel van telepítve a w7 nincs net. Hiába akar csatlakozni nem tud. Limited Acces-eket ir ki. Kódot se fogadja el. 64-bites a titkosítás. Van egy cd-m amit az usbs vevőhöz adtak, de azt nem tudom feltelepíteni. Semmivel sem. Felrakja de a gépen nem jelenik meg, semmilyen megoldásal nem ment. Tud valaki segiteni nekem?
  • [HUN]FaTaL
    C-media is lehet az, a soundmax miatt én inkább arra tippelek. De ha tényleg realtek akkor menni fog :)

Everest nem fog kiírni csak annyit szerintem hogy AC'97
  • [HUN]FaTaL
    Nem, szedd le a 9est és nyugodtan tedd vel. :) Fel lehet tenni.
  • Csibusz
    Ok ez felmegy..akkor biztos enyám volt a selejt. Köszi
  • Pio
    Nyomozd ki milyen hangkártya van ráintegrálva (elvileg Realtek AC97, de mérget nem vennék rá) aztán keresd meg annak a driverét neten. Ha tényleg AC97, akkor elvileg EZ LESZ a nyerő, de azért inkább járj utána pontosan.
    Ha más nem tegyél fel egy Everestet és azzal nézd meg, hogy milyen hangkártyád van.
  • Pisti1026
    Hali! Nekem az lenne a problémám h nincsen hang, a frissítés után mutatja az ikont jobb alul h oké meg mindenhol de egy kis hangot se tudok kicsikarni vele. Próbáltam cdvel feltelepíteni a hangkártíadrivert de az nem támogatja ezt az op. rendszert. asus p4p800 chipsetem van. Tudtok segíteni?
  • Pio
    Hogyhogy nem megy fel? Kiír valamit? Szedd le INNEN a telepítőt azt futtasd, elvileg simán fel kéne dobálnia a DLLeket.
  • Csibusz
    ok akkor visszaolvasok... csak valahogy sehogyse megy fel mellé de biztos van rá megoldás
  • Pio
    Fel tudod tenni a 9et. Jónéhány oldallal ezelőtt már kitárgyaltuk, hogy mi is az a directx, hogy is működik, de summázva: felteheted a 9est s 11es mellé és még hasznát is veheted bizonyos esetekben.
  • Csibusz
    néztem és sajnos nem... ja és nem tudom feltenni a directX-et mert ugye nem tudom felírni a 11et a 9el szóval szedjem le a 11et valahogy? vagy elsőnek nézzem meg hátha nem fognak ugrálni a játékok miatta?