46641
-
#7936 7100 letöltöm.. tudom nem a legújabb.. de nekem jó az is egyenlőre... és akkor updatet ne kapcsoljam ki csak az eredetvizsgálatot? ja meg olvastam hogy drivereket is lehet update-al letölteni. Akkor ez most mit is fed? -
#7935 A windows7 gépigényéről annyit, hogy a napokban vettem egy nem túl erős használt notebookot (asus a6000 sorozat) 1.8G amd sempron proci, 768M ram, valami sis nevü videokártya ami a ramból vesz el. Feltettem rá egy xp-t ami jól működött. Gondoltam kipróbálom a win7-et. Xp-nél gyorsabb, stabilabb, van hozzá minden driver. igaz aero nélkül és nem játékra. De megy rajta akadás nélkül PS4, Corel Draw és egyéb iparban használatos program is.Ezzel csak azt akartam leírni, hogy érdemes megpróbálni régebbi gépeken is. xp-nél mindenképpen jobb. -
#7934 Tudom:) -
#7933 Persze mert ezek okozzák a legtöbb kárt, mind a cégnek, mind a vásárlónak. Ez Kínában nagyon nagy probléma, ráadásul ott sűrűn előfordul. Gondolom elvétve Európában is van ilyen, de nem jellemző, inkább Ázsiában. Ez már nem is szimpla warez, hanem inkább hamisítás, ami egy dúrvább lépcsőfok szerintem. -
#7932 Arra rárakhatsz minden frissítést, még az eredetiség vizsgálót is... ;-) -
#7931 Teljesen egyetértek, ez egy jó stratégia a részükről. Ráadásul nem az otthoni warezolokra utazik a Microsoft hanem az ilyen nagy terjesztőkre akik pénzért árulják eredetiként a piacon/üzletben stb. -
#7930 én szoktam is frissíteni, bár már több éve a carlosca Xp-t használom... -
Pio #7929 Naja, a lényeg az, hogy jelen legyenek minden szinten. Ha valaki évek óta warezolt windowst használ és valamiért eredeti oprendszert fog venni (mert laptopot vesz, megszólal a lelkiismerete, megfenyegetik a földönkívüliek, stb...) akkor valószínűleg azt veszi, amit megszokott.
És persze az ingyenes/olcsó beszerzési opciókért (msdnaa, sulinet, stb...) is fizet valaki helyettünk. -
#7928 Bill bácsinak volt egy kijelentése: ha loptok akkor a mienket lopjátok.. -
Pio #7927 Tudom, hogy ciki, de elég rég óta legális a windowsom, viszont az csak egy "városi legenda" volt, hogy nem szabad használni a windows updatet okosba' szerzett verzióval (meg olyat is hallottam, hogy nem szabad felmenni a microsoft.com-ra). 1-2 update-et célszerű volt nem feltenni (eredeti windows-valódi előny, eredetiség hitelesítő), de simán ment az update a nem eredetivel is.
Olvastam erről egy olyat, hogy maga a Microsoft jelezte, amikor kérdezősködtek náluk efelől, hogy szándékosan nem is próbálják kizárni az illegális oprendszereket az update-ből, mert akkor nagyon durván el tudnának terjedni a frissen kiderült biztonsági réseket használó károkozók. Ők sem naivak, tudják jól, hogy az átlagfelhasználók nagyon nagy része warezolt windowst használ, sőt, néhol még a cégek is. -
#7926 Szerintem működni fog a kód. -
#7925 ja bocsi a dupla hsz-ért, de még azt hogy a frissítést gondolom kerüljem itt is. -
#7924 és akkor kódot igényelnem kell? vagy ha pl én azok közé tartozok akik letöltötték torrent, akkor ott megadott kódot is használhatom aktiváláshoz? -
#7923 2GB memóriával simán használhatod a Windows 7-et. -
#7922 attól függ mivel játszol, crysis, hellgate, stalker, wow meg hasonló memória zabáló játékoknál tényleg hátrány lenne. -
#7921 értem köszönöm szépen,
akkor pl ha nekem van egy két gigás memória. akkor ne is próbálkozzak... úgy h játszani akarok, mert ami Xp-n elment fullon az 7-en biztos nem fog. -
#7920 többet, mint az XP -
#7919 Nincs kisebb memória igénye mint a Vista-nak, de a Vista-n futatott játékokhoz képest sincs. -
#7918 azt szeretném még kérdezni, hogy a játékoknál befolyásolja annyira a rendszerkövetelményt, mint a vista? Szóval itt is sokkal több ramot kér meg ilyenek? -
#7917 Igaz, ez a final verzió, előre a gyártóknak, hogy elkészíthessék a saját verziójúkat, hogy tudjanak előtelepített gépeket árulni.
Az RTM egyébként gyártásra kész változatot jelent, Released to manufacturing. -
Pio #7916 Mivel eddig is volt warez a topikban ezért le merem írni, hogy egyrészt valószínűleg jó lesz a mostani crack hozzá másrészt ha mégse akkor is kiszivárgás után max 3-4 órával meglesznek a sufnituning módszerek, fél napon belül pedig lesz crackelt installer. Szerintem. Szóval nem kell aggódni. -
#7915 Hat ezek mar gyakorlatilag final kiadasok, csak a hardvergyartoknak.
Ezt is takarja a neve Release to Manufacturer -
#7914 igaz -
#7913 az RTMhez gondolom már nem lesznek jók a beta kulcsok, igaz? -
Pio #7912 Ha ez igaznak bizonyul, akkor már nem kínlódok a 7201-essel :) -
#7911 jövő héten RTM
10.06.09 MICROSOFT WINDOWS 7 RTM FINAL - in three steps from the finish!
Today at breakfast, Steve Balmer (Steve Ballmer) has told us that because of Steve Dzhobsa (Steve Jobs) with a "snow leopard" (Snow Leopard), about which he informed him yesterday, had to adjust their plans and that, prior to final assembly RTM release is now nothing left to do all that is three steps.
Step one: from 10 to 15 June will be the last public build is available for corporate partners Microsoft, this "public" assembly will be assembled:
6.1.7229.0.winmain.090604-1901. Since then and up until the final RTM release is no domestic partnership, or the assembly will not be available.
* (We are talking about formal access assemblies and can escape anything in the network, even the latest current build: 6.1.7230.0.winmain.090605-1900 - and this assembly may be RTM Escrow assembly).
Step Two: just since mid-June will be collected in the assembly - the candidates for the final RTM release, none of these assemblies will not be distributed to partners.
Step three: final RTM release of Windows 7 will be collected until the day of the summer solstice that is, until 21 June! In Microsoft realize that the case should be initiated prior to finish it before this mysterious date!
Since June 19, you may receive the RTM release of Windows 7 and the Internet.
Finish?: Since the assembly in the RTM release of Microsoft will be a closed test release before signing (sign-off), before the end of these procedures, no one can argue what will become an official build, the final RTM release of Windows 7.
The forthcoming assembly RTM build is not suggested that it would immediately appear on CONNECT'e or the subscribers to MSDN.
Be careful with this point a mass of false information about the final release. We will promptly inform you!
The eyes and Co.
At a reprint of this information please indicate WZorNet as a source! -
#7910 minden megmarad, dtools hamachi meg hasonló driveres cuccokat kell csak újra felrakni, meg a live messengert vmiért. -
Pio #7909 Most néztem sevenforumson, ott is írják, hogy tökéletes az upgrade.
Terribad, Neked meg is maradt minden beállítás, program, satöbbi? Appdata tartalma például (firefox beállítások)? -
#7908 nekem hiba nélkül ment, de egy format+install gyorsabb mint az update. -
Pio #7907 Ja, az tiszta, hogy van, csak vadászok valakit, aki tesztelte is. Én már full reinstallal nem akarok szórakozni RTMig, de ha hiba nélkül megy a sima frissítés 7100ról, akkor nekiesnék. -
#7906 Nem vagyok híve a frissítésnek, clean install volt. De van upgrade funkció is. -
Pio #7905 Clean install volt vagy megeszi a sima frissítést is? -
#7904 http://www.ihackintosh.com/2009/06/leaked-screenshots-windows7-build-7227/ -
Puhos #7903 Nálam a net /Invitel/ csatlakozással semmi baj nem volt, sőt routert is használok, de azon sem kellett semmit állítani. Felment a rendszer, aztán indult is. -
#7902 Na felraktam ma a 7201es buildet, sok változást nem észlelek, de mintha egy lehelletnyivel gyorsabb lenne, mint a 7100. -
Puhos #7901 Én megvettem a PCWORLD újságot és annak volt a DVD melléklete az Ultimate 7100-ás. Az XP mellett használom, nekem nagyon tetszik, gyors, stabil. Fagyás nem volt, amit felraktam programot az megy rajta, CCleaner, Winamp, Malwarebytes, Tc., ESS 4.0 ..stb. A lenti konfigon használom. Ja és találtam hozzá magyarítást. -
#7900 rendben van, csak azért kérdeztem mert hallottam hogy a modemeknek léggé nagy százalékát nem ismeri még fel meg ilyenek.. de vissza olvastam az első oldalt már xD általában mindig visszaolvasok kicsit mielőtt kérdezek, de gondolom azt te se várod el h olvassam el a majdnem 8000 hsz-txD -
#7899 "szóval ki milyen verziót ajánlana nekem, és mennyi a gépigénye? és stabil? sok program elfut rajta?"
erről szól szinte az egész topik, nehéz összefoglalni ezeket, jobban teszed, ha visszaolvasol kicsit, már csak azért is, mert azért van egy-két összefoglaló hsz is.
no warez meg persze, hogy nincs kiírva, mert ez teljesen legális, amennyiben az MS-től töltöd le. sőt, ajánlott is onnan szedni, minthogy torrentről valami vírusos szutykot telepítsen az ember -
#7898 Sziasztok!
a napokban gondolkoztam azon én is feltesze, a windows 7-et... (nincs kiírva hogy NO WAREZ) szóval ki milyen verziót ajánlana nekem, és mennyi a gépigénye? és stabil? sok program elfut rajta? -
#7897 Van valami progi, amivel IE több verziojat tudod parhuzamosan telepiteni. HA jol emlekszem ki lehet valasztani, melyiket akarod.
Annak idejen en egyszer hasznaltam XP alatt es faszan ment az IE7 es IE 6 egymas mellett.
Sajna nem tudom a progi nevet, de ha Googlen rakeresel IE parallel install vagy hasonlo szöveggel, akkor szerintem megtalalod.