46641
-
#8016 Ehhez is a szoftvere kellene. :/ Vezérlőpultban nem tudsz 5.1ben beállítani, nézted már? -
#8015 na nem baj... és azt sem lehet valahogy elérni hogy legalább akkor mindegyik hangszoróm szoljon? persze stereoba... mert így szar, hogy nem is szól csak kettő az 5ből.. még jó hogy a mélyomó működik -
#8014 A chipset az alaplaphoz tartozik, szerintem nem szükséges, főleg, ha a régi alaplaphoz nincs.
Hangkártya: Sajna nem lehet. :/ -
#8013 Hát... nem működik.. valami olyasmit nem lehet megpróbálni, hogy valami másfajta driverrel pl? Hátha tudná kezelni a hangkártyát? -
#8012 na és az AMD procina is van drivere de akkor azt i hagyjam ha nem kéri? ilyen chipset vagy mi.. -
#8011 Az nem tudom mi, szerintem hagyd, ha minden működik. -
#8010 Hanggal lehetnek gondok, pláne a gyártó drievre nélkül, Mert sokszor a Microsoft-os WDM driver scak arra jó, hogy mükődjön a hardver és extra funkciók nem elérhetők. Torrentezni meg lehet, lényegtelen, hogy legális vagy nem legális. -
#8009 és ez az idióta Nvidia Ata Atapi valami? vagy ezt hagyjam? -
#8008 Soundmax ha jól tudom a C-media kártyákhoz volt, aminek sajnos megszűnt a támogatása, mert megszűnt a cég, már Vistas driver sem volt. Így nem fogsz tudni 5.1et használni, hacsaknem be lehet állítani a gyári driverrel. Nézz körül a Control Panel->Soundsnál.
Perszem, hogy torrentezhetsz, nem függ össze. :D -
#8007 most meg Nvidia nforce serial controller hiányzik neki xD ez azt se tudom mi xD -
#8006 Kivéve a video és hangdriver. -
#8005 oké. igen a hangot.. hát nekem az integálrt.. Asus M2N-es alaplapi.. és az is csak XP-re xD akkor most?:D Annyit tudok soundmax driverem volt hozzá..de a cd eltörött.. ezért letöltöttem, de az is ugy XP.. de van hang meg minden.. de pl 5.1 betudom állítani driver nélkül is?
és egy bugyuta kérdés: attól hogy most legális windowsom van... attól függetlenül torrentezhetek meg minden ugye? -
#8004 Amit nem ismer a rendszer, és driver kell hozzá, abból a Vistással érdemes próbálkozni. Amit felismert, az jó úgy. -
#8003 DirectXet tegyél fel, 11es van a rendszerben, de egy csomó játék hiányolni fogja a régi fájlokat. -
#8002 Hivatalos oldalon nézz körül. De én pl. csak a vga-t meg a hangot raktam fel, többit felismerte magától. -
#8001 Néztem egy progival (driver updater Pro) hogy milyendriverek hiányoznak.. vicces.. mert semmit se tettem fel.. csak videokarinak a driverét.. és elméletileg semmilyen driver nem hiányzik csak az Nvidia Nforce PCI... azt honnan tudom leszedni? mert Nvidinánál nem láttam.. vagy ha láttam az Vistás.. és ha a többire nem érzékel olyat a program hogy nem lenne fent akkor ne is tegyek fel? Pl DirectX van rajta? -
#8000 Vista-s driverrel meglehet próbálkozni Windows 7-es oprendszeren is. Egy próbát XP driver is megér, de az esélyek kisebbek, hogy jól fognak működni. De ha felismerte a Rendszer a hardver elemeket akkor ne rakjál fel más rá. Ha csak ki nem fog jönni hozzá a gyártótól windows 7-es driver. -
#7999 Na feltettem:) Szép meg minden, de kérdés:D
Most alaplapomnak a driverek azok Xp-re vannak.. és nem látom h lenne win7re. akkor most mivan? -
590227 #7998 Teljes egészében igazad van,idáig csak 1.6GB használatát láttam.most viszont valamiért gyorsabb a gép,rar kibontásnál 1perc helyett,kb 20 mp.?? -
#7997 Ez természetes, Vista-nál és Windows 7-nél is. De már annyiszor levolt írva a memóriakezelés módja. -
590227 #7996 Érdekesség:A ram használatát figyelve,játék nélkül pl:videó másoláskor az x64-en a ram használat 3GB felett van.(Gadget) -
#7995 Buildeket nem frissít, aktiválni le kell de hát a kapott kulcsal nem nehéz. :) -
Pio #7994 Azért a frissítéstől ne várj sokat, mert csak biztonsági frissítéseket tettek ki update-re, a lényegi frissítések új buildeket hoztak létre és buildet nem tudsz frissíteni simán winupdate-en keresztül. Magyarul 7100-as fog maradni a verziószámod. De azért ne aggódj, nem olyan nagy baj az, szerintem a legtöbben ezt a verziót használjuk, nincs vele semmi baj. -
#7993 Nah tölti:) én nem használok semmilyen flashget-et vagy bármi mást szóval az adott letöltővel jön már 2% xD Kaptam egy kódot is amit majd telepítéskor be is írok:) Akkor ezt aktiválni nem is kell így már:) és frissíteni is frissíthetek:) jó hogy így döntöttem... -
#7992 Nekem semmi nem visz többet mint 32biten. Talán a 32bites emulációs környezet foglal valamennyit pluszba. Virtualizációhoz kéne nekem még ram, de annyira nem fontos végülis. -
#7991 Hahaha xD -
#7990 Bill gécnek kell küldened forintot. -
Pio #7989 EZ AZ OLDAL mindent elmond. -
#7988 őő aa regisztrációs résznél van ilyen adományozós valami.. az meg mi? hogy html vagy txd ben -
#7987 tessék -
Pio #7986 Ha addigra tömegesen jönnek ki játékok, amik élvezhetetlenek lesznek ramhiány miatt, akkor veszek, úgyse drága, csak amíg felesleges, addig minek...? Szerencsére egyéb számítógépes teendőim egyáltalán nem ramigényesek, 32 bites oprendszeren pedig egyelőre röhögve elég a 2 giga. Ha jól tudom virtualizáció ide vagy oda 64 bites oprendszeren egy kicsit több ramot visznek el a felhasználói programok, de lehet, hogy most hülyeséget írtam. A lényeg, hogy emiatt lehetséges, hogy 64 bites oprendszeren már tényleg érezhető a különbség játékfuttatáskor a 2 és a 4 gigaram között.
Arról nem is beszélve, hogy 32 bitesbe kár a 4 gigaram, de ahogy "ígértem" az RTMből kipróbálom majd a 64eset és ha nem lesz vele semmi gondom, akkor maradok is annál. Ebben az esetben viszont biztosra vehető a memóriabővítés :) -
#7985 Na jólvan töltöm. és akkor magyar nyelvi fáljt valaki tudna majd adni? vagy azt szedjek torrent? -
#7984 yoolvan akkor leszedem MSről, egy linket kérek szépen. és akkor ezzel akármennyit frissíthetek.. mert legális oké -
#7983 Hát 4re talán majd érdemes. Én is gondolkodtam a 8gigára bővítésen, de nem a játékok miatt. -
#7982 Inkább 8 giga? Te hol élsz? Faszságokat ne beszélj már. :D 4 giga bőven elég. -
Pio #7981 Ha valami színvonalas privát torrent trackerről szeded le, akkor az jó lesz. Célszerű megnézni a kommenteket alatta, ha bajos a dolog úgyis írják. Nyílt trackerekről csak akkor, ha nincs más megoldás, ott belefuthatsz csúnya dolgokba.
Kulcsból bármelyik jó, amit a neten találsz, mert egyelőre NINCS eredetiségellenőrzés a tesztverziókban, a regisztráció csak a regisztráló rendszer ellenőrzése miatt szükséges.
Viszont ha biztosra akarsz menni akkor tényleg érdemes leszedni a 7100ast és kész, egy regelést kibírsz a sebesség meg nekem mindig max volt, bár lehet, hogy azóta lekapcsoltak róla pár szervert, mert nem szedik annyian. De ha nem is szupergyors, 2 gigát ki lehet bírni, ez is egyszeri alkalom, most estére égve hagyod a gépet és reggelre meg is vagy. -
dashed_ #7980 RC - Release candidate / kiadasra jelolt valtozat, nem beta.
Milyen feleloseggel tartoznal?:)
Addig jo igen, nyelvi filet meg passzolom, en angolt hasznalok.
Le szedheted torrentrol is a 7100-ast de nekem az ms oldalarol is fullal jott (8Mbites net) -
#7979 akkor kaphatnék egy gyors linket? mert visszaolvasta, de este van vak vagyok és nem találtam xD hogy letöltsem -
Pio #7978 Hát nem tudom milyen játékokkal játszol. Én szeretek minden újdonságot kipróbálni ha csak fél óra erejéig is. Igazából ramhiány eddig egyedül a warhammer online-nál jelentkezett, de ott nyílt titok volt, hogy a kódolás több sebből vérzett, azóta is toldozzák-foldozzák. Viszont semmilyen más játéknál nem volt problémám ram miatt.
De persze mindenki maga döntse el és vegyen 8 gigát, ha úgy gondolja játékokhoz annyi kell... :) Én valamikor a jövő év elején talán felbővítek 4re, de még nem vagyok biztos a dologban. -
#7977 de oda regisztrálni kell.. meg lassabban is jön le nem? Ha regisztrálok tartozok bármilyen felelősséggel az MS-nek? magyar nyelvi fáljt itt a topicban találok hozzá? Béta akkor csak 210 márciusig jó? addig mondjuk 25x újrateszem xD