46641
  • [HUN]FaTaL
    Nem kell várni a magyar Windows 7-re!

Már a premier napján, október 22-én megjelenik az új operációs rendszer magyar nyelvű változata. Szakít korábbi terjesztési gyakorlatával a Microsoft.
  • terribad
    azt az orosz maffia szivárogtatta ki
  • torko24
    Windows_7_build_7137_Hungarian_32bit_ISO

Windows_7_build_7137_Hungarian_32bit_ISO_torrent
  • 590227
    Bárhova teheted,lehet a tálca helyett is használni,magyar nyelvű menűt tartalmaz,kripróbálható,letörölhető,elfelejtettem kipipálni az automatikus inditást.Bármilyen ikont(leopárd)használhattok benne,csak parancs ikon legyen.
  • Hunnenkoenig
    Jah, az miert van, hogy leszedtem MS oldalrol a cuccot es build 7100-at ir ki, mikor elvileg valami 7201 a legujabb?
  • Hunnenkoenig
    ok, köszi!

Megneztem rola a videot, de ez a windows talca mellett müködik. Nekem olyan kene, ami a windows talca helyett van :-)
  • 590227
    http://rocketdock.com/
  • 590227
    A RocketDock-ot használom,de mivel nem kompatibilis a rendszerrel,minden inditáskor a tálcáról inditom,de semmit nem felejt el,csak a helyén maradni.Az asztalról bármilyen parancsikont bele lehet húzni,én szeretem.
    Beállitható autómatikus elrejtésre,akkor nem zavar.
  • Hunnenkoenig
    Köszi!

Felment a 10 perces varakozasokkal.

Floppy mar vagy 3 eve nincs a gepemben, szerintem a BIOS-ban is le van tiltva...de nem biztos. Majd megnezem.

Hat egyelöre nem vagyok töle hanyatt esve. Ugyanaz, mint a vista igy elsö blikkre.

Lattam kepeket rola, amikor a taskbar ilyen kerek cucc volt közepen... olyanra hogyan lehet megcsinalni? Illetve van valami oylan megoldas, mint MAC-nel a talca?
  • 590227
    Bocs én azt hittem az x64-et teszed fel,van még 32bites proci???
  • hunhogzilla
    64 bitest? de nekem csak 32 bites procim van :S lehet h ez a gond?
  • 590227
    FATAL véleményét osztom:64bites VISTA driver.A Realtek honlapján újabb ATI vezérlő van,mint az ATI honlapján.Érdekes.A W7-re BÉTA verziókat irnak.Nincs mit szidni,mivel vállaltuk a tesztelést,a MS figyelmeztet mindenkit,,hogy ne fö oprendszernek tekintse a W7-et,mivel nem végleges a verzió.Adatmentés,adatmentés a fö szabály.
  • hunhogzilla
    Köszi, ez mind szép is, de már próbáltam :S A 9.3-as, vistás catalystet akartam felrakni (driverrel, mindennel együtt) de telepítés után vmi hibaüzit adott, hogy nem megfelelő eszközökre települt :S
  • 590227
    http://support.amd.com/us/psearch/Pages/psearch.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.11&contentType=GPU+Download+Detail&ostype=Windows+Vista+-+
  • [HUN]FaTaL
    Tedd fel a régi vistas catalystot.
  • 590227
    http://www.soundblaster.com/
  • hunhogzilla
    Hali, az lenne a gondom, hogy az én videókarimhoz (ati radeon x1650 pro) még nem jött ki Windows 7 driver. Eddig nem volt semmi gondom a Microsoft féle alap driverrel, minden ment. Most viszont egy openGL-es játékot nem tudok használni. Elindul, de kb 1 képkocka/perc. Tudna valaki segíteni? XP-re nagyon nincs kedvem visszamenni, Vista meg.. nos.. hagyjuk.
  • [HUN]FaTaL
    Floppyt tiltsd le a biosban mindenütt ne csak a bootnál és akkor jó lesz. Vagy várjál és 10 percenként továbblép, a floppy tiltása egyszerűbb szvsz. :D
  • czky
    Aha, kösz.
    Az a baj, hogy nem jók a linkek, egyik se. Később lehet jók lesznek!
  • Hunnenkoenig
    Huh, ok, akkor adok neki meg egy esejt. Pedig amr ujrairtam 6x-os sebesseggel is. Most nekialltam ujra leszedni, de akkor megprobalom kicsit több idöt hagyva neki.

THX!
  • rooney8
    Ilyet nekem vista-nál csinált :D
  • 062020
    Alaplapom:ASRock 775i65G
    PCI/PnP audió: Creative EMU10K1 SB Live! Audio Processor PCI

Felraktam ezt:kX Audio Driver. Már van hang, de csak sztereóban.
  • stevenson1988
    nekem is megszokott annál a pontnál állni, de 10 perc elteltével magához tér és folytatja :)
  • skateout
    Elhiszem hogy meglepő volt. Én Vista-nál akadtam ki, mivel azóta van ilyen, persze örültem neki.
  • Hunnenkoenig
    Ha 20 even keresztül fapados betöltest es particionalast csinalsz, akkor valoszinüleg meglepödsz, mikor attol, aki eddig csak fapados megoldasokra volt kepes, hirtelen valami emberit alkot es nem hiszel a szemednek.
  • skateout
    "Telepitettem mar eletemben kb többezer windowst."
    Ezért.
  • Hunnenkoenig
    Nem tudom, mert most probaltam elöször. Logikus, hogy nem tudom. Honnan is tudnam? Miert is kene tudnom?
  • Hunnenkoenig
    Telepitettem mar eletemben kb többezer windowst. Attol függetlenül, hogy gyülölöm a Microsoftot, ilyen meg nem nagyon fordult elö velem. Nem fikaztam, csak cinikus megjegyzest tettem. Van különbseg.

Ha nem birod a windows fikazast, eleg nehez lehet az eleted, hogy mindig talalj egy nyugis kis kuckot, ahol a csunya bacsik nem mondanak ilyeneket
  • skateout
    És a tudás hiánya szerintem nálad itt jön elő, hogy nem tudod hogy ez már nem olyan mint XP-nél, itt van egy grafikus kezelőfelületed, ergo: használhatod az egeret, tehát Igen, képes rá a Microsoft, hogy ilyen változtatásokat véghez vigyen (na ne gyere megint azzal, hogy Fanbolizmus) és könnyebbé tegye a telepítést azok számára is akik előtte még nem csináltak ilyet.
    Kezdődik azzal, hogy betölti a kezelőfelületet, utána pedig kiválasztod hogy hova is telepítesz.
    Ne ilyedj meg, ez még nem az asztal.
  • LoDMaSt
    Azért az xp-nél sem volt annyira bizar, de igen, itt már felhasználóbarátabb a kinézet. :)
  • Hunnenkoenig
    Aha, szoval akkor ez mar nem oylan fapados, mint az XP?
    Szoval mar windows felületröl lehet csinalni mindent?
  • skateout
    Tévedsz, alapból nem bírom ha vki vagy tudás hiánya miatt fikáz valamit, vagy azért mert vmi nem sikerült elsőre.
  • LoDMaSt
    Arra is van lehetőség, hogy formatálj/partícionálj a telepítés n-edik lépésében asszem az advanced fül alatt.
  • Hunnenkoenig
    En azt nem ertem, miert olyan, mintha a windowst akarna egyböl inditani?

Nem kene particionalnom, formatalnom meg egyebek, mint az XP-nel?

Nekem oylan volt, mintha DVD-röl bootolna a komplett oprendszert, ami alapbol nem lenne rossz, csak a Microsoft szerintem ilyenre nem ekpes.

@Skateout: Fanboiizmus azert befigyel rendesen, latom :-P
  • skateout
    Azért mert neked nem jött össze ellenben több száz emberrel azért ne fikázzad már.
    Próbáld meg mégegyszer, ha nem jó akkor meg szedj le egy másik verziót és láss neki mégegyszer.
    Azért mert nem sikerült az nem azt jelenti hogy szar.
  • MR ME
    :DDD
    de elmondhatod h win7ed van -.-
  • Narxxis
    :DDDD
  • Hunnenkoenig
    Na ennyi a Win7?

Leszedtem, kiirtam DVD-re, Bootolok DVD-röl, fekete kepernyön feher csik: Windoas is loading files.

Utana windows csuszkamaszka, majd egy eleg randa hatterkep (kek) egermutatoval es vistas karikaval, majd minden leall es huzogathatom az egeret, mint felkegyelmü a pöcset.

3 giganyi adatban kaptam egy hatterkepet es egy egermutatot? Ehhez nem kellett volna többeves fejlesztes...
  • 590227
    Ha nincs alaplap tipusa,és nem akarod a gép oldalát levenni,akkor az EVEREST triál-t kell feltelepiteni,ami részletes infót ad az alaplapról,meg minden alkatrészről(hardver).
  • 590227
    Dicsértem az ASHAMPOO DVD iró progiját,ha új lemezt szerkesztek minden jó,ha utána akarok irni,leáll,jelentés a MS-nak,ami érdekes az ezen a gépen levő xp-n ugyanaz a helyzet:hibajelentés küldése.A hangbeállitások is rendre eltünnek,talán most beáll.