46641
-
#7776 Jó, részben igaz... Én lezártam a témát, további szép estét ;) -
#7775 Baromság. Nézz szét jobban! -
#7774 Ha nem ragaszkodsz az Aero effekthez akkor kipróbálhatod hogy hogyan megy vele. -
#7773 ez a +300k meg szerintem hülyeség, lehet box-ot 40ezres 22colos wide TFT monitorra is kötni... -
#7772 +300k egy olyan tv amit nem hányok le a képminőség miatt -
#7771 igen, de az az arcade ha jól tudom nagyon kicsi (pár száz mega) háttértárral rendelkezik ami nem sok... (a mentések állítólag meglehetősen sokat foglalnak) egy 10-es DLDVD pakk valljuk be nem tart sokáig egy masszív gamer-nek a játékgép megvételét követően...
Amúgy én a számítógépet nem csak játékra használom, videókat vágok, photoshoppolgatok, meg keményen programozok (programtervező-informatikus szakon vagyok)
Tehát pc-t nekem mindenképp fejleszteni kellett, az xbox exclusive játékok nélkül meg kibírom, meg bekonzolosítottam a pc-m egy ilyennel, kicsit olcsóbb mint a 40ezer forintos box meg kellékei, meg a gamestar-nak hála nemrég toltam vele végig haverral a gears of war-t neten, szal a Live élmény is megvan :D -
#7770 Az első felét már megbeszéltük...
Xbox 360 (Arcade) 40ezer... Egy 10es dldvd pakk 3ezer... Ezzel el vagy egy ideig... -
GPx8 #7769 Sziasztok!
"128 MB shared Intel GM915" alaplapi graf. kártyával ellátott notebookra lehet telepíteni, vagy ragaszkodik valmi jobb video-kártyához a 7es? -
#7768 200ezres... pffff.... elvagy tájolva, a felét se érte amikor vettem, mostanra meg végképp...
egy konzol meg (pl x360) 55-60-nál kezdődik (80-ért már szépet kap az ember) plussz írkálni a DLDVD-ket nem olcsó mulatság hosszútávon
egy pc meg megveszed vinyón tárolod a cuccokat, ha valami nagyon kell akkor DVD5-re ki lehet írkálni akár több lemezes változatként, meg én amúgy se csúcs grafika hívő vagyok, 3-4 évente felújítom a masinát és kész... -
#7767 Nem bírja több ideig csak értelmesen kell hardvert venni. -
#7766 Jó, ez már csak szőrszálhasogatás :) Veszel egy olcsó irodai gépet (mert játékra úgy se kell) + a konzol... ennyi. És majdnem kijössz annyiból mintha vennél egy jobb konfigot (és ugye a konzol az több ideig is bírja játék szempontjából) -
#7765 konzol+warez=no gar :P az meg ugye gáz :) -
#7764 Ott a warez Meg ugyan úgy gépre is meg kell venni -.-" :D -
#7763 ja olcsóbb+ játékok és már nem is olcsóbb , mint 200k :D -
#7762 Nem azon van a hangsúly, hanem azon hogy a gépe 5x többe kerül mint egy konzol... És nem véletlenül írtam így: "200ezer" -
#7761 Arról nem beszélve, hogy egy PCn nem csak játszani lehet, míg egy konzol célhardver ugye... -
#7760 ??? Mi 200k ember? ROFL :D -
#7759 te kész vagy. hol van ez 200k? -
#7758 EMBER! És ki adott pénzt a "200ezres" konfigodhoz? O.o -
#7757 jesszus, speciel én utálom amikor ezzel jönnek, hogy vegyek konzolt ha játszani akarok, EMBER! és pénzt ki fog rá adni?
Amúgy a Medal of Honor nekem se óhajtott feltelepülni (már nem is emlékszem miért)... de van más játék is a világon :) -
msstz #7756 de még mindig buta vagy. ha játszani akarsz, vegyél konzolt egyébként is. -
#7755 Nem csak biztonsági frissítések, hanem bugfixek is, egyébként meg egy rakás játék a PB miatt nem megy, amihez spec semmi köze az MSnek. Azok a játékok, amikkel én játszottam mind hibátlanul mennek. A teljesség igénye nélkül:
CS 1.6, Test Drive Unlimited, Trackmania United Forever, Race Driver GRID, GTA4, Unreal Tournament, Unreal Tournament 2004, Unreal Tournament 3, World Racing 2, Colin Dirt, Burnout Paradise. -
#7754 Nekem megy minden játék amit te felsoroltál, sőt jobban mint vista alatt, szóval ott valami nem jó..
-
#7753 Okés, deha mondjuk senkinek nem megy rajta a cod 5 pölö, meg még egypár játék, akkor tuti, hogy nemhagyják úgy szvsz. :) -
#7752 De az RC nem azt jelenti hogy a te általad játszott gamek mennek hibátlanul. -
#7751 Nade ez RC, kvázi kiadás előtti verzió, és ez már jobb nem lesz, sem másabb, max biztonsági frissítések.. -
#7750 Gratulálok az eszetlen fikázáshoz. :) Ez egy RC nem végleges. -
#7749 fika -
#7748 Ha te nagyon gamelsz vazzeg, akkor fogd magad és tegyél fel két oprendszert.
Ezt teszteld meg netezzél meg MSN, azt csá.
Ha gamelni akarsz akkor meg egy restartot megér a fejfájás helyett hogy bebootolj egy Vista-t vagy XP-t.
Nem olyan nehéz, csináld csak meg szépen, aztán hagyjál fel a fikázással. -
Tomi2345 #7747 köszi -
#7746 Ugye tudatában vagy annak, hogy ez az oprendszer NEM TELJES, vagy hivatalos, vagy bárhogy is mondják, csupán BÉTA. Ami ugye azt jelenti, hogy lehetnek benne hibák, csupán azért adták ki, hogy ki lehessen PRÓBÁLNI, és mindenkinek felhívták a figyelmét, hogy NE használja primary oprendszernek. Akkor most ki rontott el, és mit? -
#7745 qq -
#7744 Ezt nem hiszem el, asszema kcösög win 7 miatt nem megy egy rakás játék.. cod 5, medal of honor airbone stb.. gta 4 megy, többi avgy fel se települ, vagy játékon belül el sem indul... még ki se fagy meg ki se dob, nem indul el.. :@ úgy felhúzott msot mindjárt visszateszem a vistát.. nem igaz hogy így elkúrjanak valamit.. vista alatt minden futott, csalódtam a win 7-ben nagyot.. -
#7743 Először telepítsd fel a kiegészítőket, majd utána restoreolj a mozbackuppal. -
Tomi2345 #7742 Sziasztok.
Az gondom, hogy a mozbackup programmal lementettem még az előző windows-ról a firefox beállításait és a kiegészítéseit, és amikor a win7-re szeretném vissza tenni a firefox dolgait, akkor minden vissza kerül, de a kiegészítések nem működnek. Valaki tudja a megoldást rá? -
#7741 Hát jah, így most használom tovább a régi fajta gyorsindítást.
De akkor nem értem mire céloztak azzal hogy mostantól bármit oda húzhatunk, eddig is így volt.
Mi a változás akkor? -
#7740 mert a sajátgép a windows intézőben jelenik meg, így te a windows intézőt húztad oda :)
amúgy értem mit akarsz, hogy ahol éppen vagy mappában, azt oda rögzíted, és onnantól ha arra kattintasz az jelenlen meg, sajnos nem így van és én is sajnálom ezt, mert jó lett volna úgy... -
#7739 Hát ezekszerint nem.
Kár. -
#7738 csak nem volt túl nagy az igazságtartalma annak a listának a változtatásokról. -
#7737 Miért van az hogy azt írták a 7201-es Buildről hogy lehet bármit a tálcára húzni, holott mag a sajátgépet sem engedte meg nekem?
Ugyanúgy betette a sárga mappás ikonok közé a tálcán, nem jelent meg külön ikonként.
Szóval akkor én nem csinálok jól valamit, vagy nem lett ez módosítva?