46641
  • csabesz123
    Hi!Itt van 7201 magyar pack,csak nem tudom leszedni:
    http://windowsum.com/f77/windows-7-7201-language-packs-download-6054/#post10907
  • stevenson1988
    így hangkártya meg alaplapnév nélkül igencsak nehéz
  • Narxxis
    Attól függ még mennyi cuccot telepítesz mellé.
  • 062020
    Elég. 10 GB összesen

Lenne egy problémám a hangkártyámmal. Alaplapra integrált és nem találok hozzá semmilyen drivert. Valaki tudna segíteni?
  • atenza
    20Gb-os partíció elég neki?
  • JSbyMSI8800
    Köszönöm !!
  • LoDMaSt
    tálca jobbgomb > properties > notification area > customization.
  • JSbyMSI8800
    Ez engem is érdekelne, elmondanád hogy merre van ez, lehetőleg angolul mert angol a win 7-em.
  • [HUN]FaTaL
    Éretesítési ikonok testreszabásánál.
  • PunkZoli
    hogy kell kikapcsolni az action center kis zászlóját a tálcán? hogy eltűnjön
  • czky
    7201 magyarítás?
  • Pio
    Ja és a mailt se lehet már például jelszóvédeni, kivették az egész identitásrendszert úgy, ahogy van. Én nem is igazán értem, hogy hogy gondolják ezt a (vissza)fejlesztési rendszert, hogy folyamatosan kiszednek szolgáltatásokat. Talán az MSN az egyetlen, ami szebb/jobb lett az új verzióval, bár erre se vennék mérget, mert Pidgint használok.
  • Pio
    De ez az új movie maker ha lehet még a réginél is sokkal kevesebbet tud. Legalábbis az az 5 perc alapján, amit rászántam...
  • Facek
    Hi! Valaki észlelt e olyat hogy, csak úgy egyről a kettőre hirtelen megnőtt a betöltési sebesség ? Az egyik napról a másikra (nem raktam fel semmi újat) fogta magát és miután elindul vagy 5-6 percig tölti az autorunos programokat. Ha a legtöbbjét kikapcsolom akkor is. Ez idő alatt konkrétan be is fagy nem lehet használni. Másik érdekesség ha ilyenkor megnyomom a kikapcs gombot, hirtelen minden megjelenik, mindent betölt, majd leáll.

Más, RC1-em van, érdemes lenne-e másik verziót leszedni vagy frissíteni rá, vagy hogyisvanez.
  • tommygear
    THX
  • [HUN]FaTaL
    Live Essentials része.
  • terribad
    idelett csoportosítva, a maillel meg a fótógalleryvel együtt: http://download.live.com/moviemaker
  • tommygear
    movie makaer hova lett?
  • Rage47
    Tessék.
  • kozmazsolt
    Sziasztok.Azt szeretném kérdezni,hogy tud -e valaki Win 7-nél
    Sb Audigi SE hangkártyához működő drivert.
  • bazza
    Egyébként feltettem az MPCHC-t, viszont nem szól a hang, a kép pedig siet.
  • bazza
    Sajna nem megy, ugyan úgy rajtahagyja a 32 bitest.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor valóban van. A 7es óta nem használom így nem tudtam. :) Hát nyomj jobb gombot egy avin->properties->opens withnél change és tallózd be a 64bites WMP exejet. Ugyanezt csináld meg mp3ra is, elvileg mennie kell.
  • bazza
    A Program Files (x86)-ban és a sima Program Files-ban is van WMP, a feladatkezelőben pedig látszódik hogy *32, míg a sima Program Filesból futtatva nem. Ebből következtettem rá, hogy van 64 bites :D
  • [HUN]FaTaL
    WMPből szvsz nincs 64bites. MPCHCból viszont van, úgyis azt használom, DXVA rulz:)
  • DarkSector
    hol van 64bites mp?
  • terribad
    rakd fel a codec packhoz az x64 componentset, annak a beállításai közt át tudod állítani hogy az legyen az alapértelmezett
  • bazza
    Thx! Már megy a lejátszás, úgy látszik nem is szaggat. Remélem jó marad.

Viszont tényleg nem értem miért 32-bites WMP indul alapértelmezettnek a 64bites rendszeren. Nem tudom valahol átírni, hogy avikat mp3 fájlokat stb 64bitesben nyissa meg?
  • MR ME
    kmplayerrel tökéletes
    gépem ugyanolyan mint neked :D
  • csabesz123
    Hi!Én ezt használom:MatroskaSplitter
  • bazza
    64-biten miért nem a 64 bites WMP megy?
  • Agy Halott #7665
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1138780836&no=7329]#7329[/URL]-re vki?
  • bazza
    Még valami: HD lejátszáshoz milyen codecet használjak? .mkv fájlokat kellene lejátszani. Töltöttem le vmi windows7 codec packot, de több film is szaggat. (c2d e8400, 4giga ram, ati 4850 => nemkéne neki)
  • bazza
    640-esről 250-esre viszont 100k

Élményindexben mindenem 6,4 csak a merevlemez 5,9
  • bazza
    Üdv! Sata2 vinyókkal nem kevés a ~50k másolási sebesség? egy másfél gigás filmet pakolásztam ide-oda (3 vinyó, samsung mind) de elég gyatra ez az érték. ??????
  • macleody
    Próbáld ki, hogy kikapcsolod a fájlok indexelését.
  • CroftManor
    Vagy bios reset, de én feltettem a legújabb chipset illesztő drivert. Igazából nem tudom h mitől szűnt meg a dolog, feltettem a win 7et, ott nem csinálta, örültem is neki, de aztán mivel lassabban futottak a játékok rajta, mint Vistán, így visszatettem, mondom az h nem áll le a gép, az belefér, úgyis megszoktam..aztán érdekes módon vistán se csinálta ezt.
  • stevenson1988
    én nem, mondjuk nekem vagy 3 éve ki van tépve a helyéről az a led, meg a tartója is, hogy miért, már nem tudom
  • OsakaBandit
    Sziasztok! Nekem olyan problémám van,hogy mióta feltettem a Win7-et,azóta a töltésjelző a gépházon állandóan pirosan ég. Először azt hittem,hogy valami gond van a házzal (jó kis Codegen gépház...:D ),de nem.Végülis nem olyan nagy probléma,csak kicsit zavaró,hogy állandóan ég az a kis LED. Valaki tapasztalt már ilyet?
  • precision
    értem, köszi