46641
-
csabesz123 #7696 Hi!Itt van 7201 magyar pack,csak nem tudom leszedni:
http://windowsum.com/f77/windows-7-7201-language-packs-download-6054/#post10907 -
#7695 így hangkártya meg alaplapnév nélkül igencsak nehéz -
#7694 Attól függ még mennyi cuccot telepítesz mellé. -
062020 #7693 Elég. 10 GB összesen
Lenne egy problémám a hangkártyámmal. Alaplapra integrált és nem találok hozzá semmilyen drivert. Valaki tudna segíteni? -
#7692 20Gb-os partíció elég neki? -
#7691 Köszönöm !!
-
#7690 tálca jobbgomb > properties > notification area > customization. -
#7689 Ez engem is érdekelne, elmondanád hogy merre van ez, lehetőleg angolul mert angol a win 7-em. -
#7688 Éretesítési ikonok testreszabásánál. -
PunkZoli #7687 hogy kell kikapcsolni az action center kis zászlóját a tálcán? hogy eltűnjön -
#7686 7201 magyarítás? -
Pio #7685 Ja és a mailt se lehet már például jelszóvédeni, kivették az egész identitásrendszert úgy, ahogy van. Én nem is igazán értem, hogy hogy gondolják ezt a (vissza)fejlesztési rendszert, hogy folyamatosan kiszednek szolgáltatásokat. Talán az MSN az egyetlen, ami szebb/jobb lett az új verzióval, bár erre se vennék mérget, mert Pidgint használok. -
Pio #7684 De ez az új movie maker ha lehet még a réginél is sokkal kevesebbet tud. Legalábbis az az 5 perc alapján, amit rászántam... -
#7683 Hi! Valaki észlelt e olyat hogy, csak úgy egyről a kettőre hirtelen megnőtt a betöltési sebesség ? Az egyik napról a másikra (nem raktam fel semmi újat) fogta magát és miután elindul vagy 5-6 percig tölti az autorunos programokat. Ha a legtöbbjét kikapcsolom akkor is. Ez idő alatt konkrétan be is fagy nem lehet használni. Másik érdekesség ha ilyenkor megnyomom a kikapcs gombot, hirtelen minden megjelenik, mindent betölt, majd leáll.
Más, RC1-em van, érdemes lenne-e másik verziót leszedni vagy frissíteni rá, vagy hogyisvanez. -
#7682 THX -
#7681 Live Essentials része. -
#7680 idelett csoportosítva, a maillel meg a fótógalleryvel együtt: http://download.live.com/moviemaker -
#7679 movie makaer hova lett? -
#7678 Tessék. -
kozmazsolt #7677 Sziasztok.Azt szeretném kérdezni,hogy tud -e valaki Win 7-nél
Sb Audigi SE hangkártyához működő drivert. -
#7676 Egyébként feltettem az MPCHC-t, viszont nem szól a hang, a kép pedig siet. -
#7675 Sajna nem megy, ugyan úgy rajtahagyja a 32 bitest. -
#7674 Akkor valóban van. A 7es óta nem használom így nem tudtam. :) Hát nyomj jobb gombot egy avin->properties->opens withnél change és tallózd be a 64bites WMP exejet. Ugyanezt csináld meg mp3ra is, elvileg mennie kell. -
#7673 A Program Files (x86)-ban és a sima Program Files-ban is van WMP, a feladatkezelőben pedig látszódik hogy *32, míg a sima Program Filesból futtatva nem. Ebből következtettem rá, hogy van 64 bites :D -
#7672 WMPből szvsz nincs 64bites. MPCHCból viszont van, úgyis azt használom, DXVA rulz:) -
#7671 hol van 64bites mp? -
#7670 rakd fel a codec packhoz az x64 componentset, annak a beállításai közt át tudod állítani hogy az legyen az alapértelmezett -
#7669 Thx! Már megy a lejátszás, úgy látszik nem is szaggat. Remélem jó marad.
Viszont tényleg nem értem miért 32-bites WMP indul alapértelmezettnek a 64bites rendszeren. Nem tudom valahol átírni, hogy avikat mp3 fájlokat stb 64bitesben nyissa meg? -
#7668 kmplayerrel tökéletes
gépem ugyanolyan mint neked :D -
csabesz123 #7667 Hi!Én ezt használom:MatroskaSplitter
-
#7666 64-biten miért nem a 64 bites WMP megy? -
#7665 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1138780836&no=7329]#7329[/URL]-re vki? -
#7664 Még valami: HD lejátszáshoz milyen codecet használjak? .mkv fájlokat kellene lejátszani. Töltöttem le vmi windows7 codec packot, de több film is szaggat. (c2d e8400, 4giga ram, ati 4850 => nemkéne neki) -
#7663 640-esről 250-esre viszont 100k
Élményindexben mindenem 6,4 csak a merevlemez 5,9 -
#7662 Üdv! Sata2 vinyókkal nem kevés a ~50k másolási sebesség? egy másfél gigás filmet pakolásztam ide-oda (3 vinyó, samsung mind) de elég gyatra ez az érték. ?????? -
#7661 Próbáld ki, hogy kikapcsolod a fájlok indexelését. -
#7660 Vagy bios reset, de én feltettem a legújabb chipset illesztő drivert. Igazából nem tudom h mitől szűnt meg a dolog, feltettem a win 7et, ott nem csinálta, örültem is neki, de aztán mivel lassabban futottak a játékok rajta, mint Vistán, így visszatettem, mondom az h nem áll le a gép, az belefér, úgyis megszoktam..aztán érdekes módon vistán se csinálta ezt. -
#7659 én nem, mondjuk nekem vagy 3 éve ki van tépve a helyéről az a led, meg a tartója is, hogy miért, már nem tudom -
OsakaBandit #7658 Sziasztok! Nekem olyan problémám van,hogy mióta feltettem a Win7-et,azóta a töltésjelző a gépházon állandóan pirosan ég. Először azt hittem,hogy valami gond van a házzal (jó kis Codegen gépház...:D ),de nem.Végülis nem olyan nagy probléma,csak kicsit zavaró,hogy állandóan ég az a kis LED. Valaki tapasztalt már ilyet? -
#7657 értem, köszi