46641
  • Carloska
    bőségesen?

hát én sztem már minimum 4 giga ram játékok alá de a legjobb a 8 giga ram

énis 4*2 gb ramal tolom gépemen
  • Rage47
    szedd le az MS oldaláról az RC-t és meg van oldva
  • Csibusz
    Ja és.. beszéltem ismerőssel, mert én most torrenten fogom leszedni, és mondtah nem igénylek legális kódot akkor inkább ne erőltessem az updatet.. most akkor mi is ezzel a helyzet? igazából nem izgat az update egyenlőre
  • Csibusz
    akkor jó, és akkor ajánlanál nekem egy verziószámot a 7-ből? melyik stabil? (tudom hogy béták)Ö
  • Pio
    Nekem is 2 gigaramom van, 2 gigaram bőségesen elég a játékoknak 1-2 szarul megírt memórialeakelő fostól eltekintve.
    Nagyon kevés játéknál jelenti a RAM a szűk keresztmetszetet, általában a videókártya az. Szerencsére viszont a játékok videókártyaigénye elég részletesen finomhangolható a grafikus beállításoknál.
  • Csibusz
    Na rászánom magam felteszem xD de egytől félek.. igen csak 2 giga ramom an.. akkor most amivel játszok fullon ott már nem fog menni fullon mi? tudom kérdeztem már....
  • 590227
    http://www.microsoft.com/hun/technet/tc/?id=45c256ea-f32b-42dd-a303-d415894de094
  • 590227
    http://social.technet.microsoft.com/Forums/hu-HU/2227/threads
  • 590227
    Letöltöttem a system monitor Gadget-et,mutatja a cpu és a ram használatát.
  • stevenson1988
    dettó :)
  • 590227
    Vezérlőpult-minden::asztali minialkalmazások,ha ezt keresitek,ha nem bocs.
  • reaper4
    7201 el tolom.faszán fut.
  • R3TR0
    Prototype Windows 7 alatt hogy megy a

Ki melik buildel tolja?
  • Snexi
    átküldettem magamnak a notes.gadget-et és bemásoltam ide:
    C:\Program Files\Windows Sidebar\Gadgets
  • [HUN]FaTaL
    Igen, két ágon fejlesztik és elkezdték már fejleszteni az sp2-t. Ilyen tákolmányokt én nem raknék fel a gépemre az tuti.
  • TBTPumpa
    elvileg nem Fake:
    Microsoft.Windows.7.Build.7227.PRE-SP1.x86-UP2DATE
    Pre SP1? :-D
  • Narxis
    Vistan is megvan gadgetként és külön alkalmazásként. Vagy nekem van valami spéci gyári, nem buherált Vistam.
  • Pio
    win vistán gadgetként működött és azt gondolták újra és csináltak belőle egy ilyen külön alkalmazást.
    Lehet flamelni, hogy akkor ez most így jobb avagy rosszabb lett-e :)
  • Rage47
    én nem találom ott sem, lehet vak vagyok :S
  • tommygear
    gondolom letöltötte gadgetként
  • Rage47
    ettől nem lettem okosabb. hogy raktad be?:)
  • precision
    ?
  • precision
    nekem 7137em van és mégis szarakodik
  • Snexi

:)
  • Scoway
    Köszi szépen a próbálkozásodat
  • Evin
    Nálam 7100-on jól megy.
  • Pio
    A gmailnek meg a Thunderbirdnek nem sok köze van egymáshoz...
  • terribad
    ne használj múlt századi megoldásokat

www.gmail.com !
  • precision
    thunderbird nálatok működik rendesen? mármint aki azt használ...

mert nálam 10 indításból kb 8x nem indul el... a process fut de nem jelenik meg az ablak... lelövöm a processt, indítom újra, megint ugyanez... játszadozni kell vele, aztán egyszercsak elindul

wtf?
  • Rage47
    Az lenne jó, ha gadget-ként viselkedne, nem külön programként jelenne meg.
  • Pio
    Hmm, aki még nem találkozott volna vele van egy Sticky Notes nevű cucc (start menü keresésben elérhető), ami gyakorlatilag ugyan olyan, mint azok a kis felragasztható lapocskák, amikkel folyton tele vannak az irodák :). Írhatsz rá akármit, "felragad" az asztalra és látszik rajta, jól jöhet emlékeztetőnek. Végső soron olyasmi, mint egy gadget, csak teljesen letisztult, sallangmentes, tényleg csak pár szavas emlékeztetőkre van kitalálva.
    Ha esetleg ez a szolgáltatás már volt vistán vagy ki volt tárgyalva itt korábban, akkor szorri, de én most találkoztam vele először, nem is hallottam még róla. Hogy hasznos-e az szerintem egyénfüggő, minden esetre jó tudni, hogy ilyen is van.
  • Pio
    Na, megvolt a próba. A telepítő természetesen továbbra is két restartot igényel és az első után nem folytatja automatikusan a telepítést. Ja és természetesen az 5.1 továbbra se működik jól.
  • Pio
    Annak ellenérem hogy a realtek már ráírta a driverre, hogy win7 kompatibilis sőt, a WHQL validálással is elszüttyögtek már egy sort az 5.1 még mindig nem működik sajnos :(
    2.25-ös driver, 7100as win7 build.
    viszont múltkor kidobták a 2.26-ot és elfelejtettem eddig kipróbálni, mindjárt megteszem majd és írom az eredményt.
  • bon
    Ha jól emlékszem a hozzászólásokra lehetnek problémák. De ha tévednék majd kijavítanak a többiek.
  • Scoway
    Hát nekem alaplapi realtek hangkártyám van. Erről esetleg nem tudod, hogy működik-e?
  • bon
    Hangkártya gyártótól/drivertől függ. Nekem az X-Fi kártyámmal megy normálisan.
  • bon
    A kulcsokat megtalálod itt a Topic-ban is. A Programot meg vagy letöltöd hivatalos oldalról, vagy egyéb forrásból (mondjuk az egyéb forrással jobb vigyázni, mert előfordulnak fertőzött példányok is). Egyébként kiválasztod a kívánt változatott, majd legelsz vagy megadod a live fiók azonosítóit, majd megkapod a kulcsot és a letöltési lehetőséget ha jól emlékszem.
  • Scoway
    Üdv!

5.1 hang működik már rendesen rajta?
  • Csibusz
    yoo és akkor hogy kulcsot kapjak regiznem kell az ms oldalán.. de az attól még nem fog csekkolni engem, ugye?
    ja és most nézem hogy, hogy be kell állítani hogy melyiket töltöttem le? és utána regizni és akkor kapok egy legális kulcsot? Bocsi a sok hülye kérdésésrt
  • bon
    Ne kapcsoljál ki semmit, a 7100-hoz leáglisan vannak kulcsok így nem fog problémát okozni. Driverek valóban vannak nálam is volt a monitorhoz újabb dirver, szetheted azokat is nyugottan.