46641
-
#7896 Próbálta már valaki a remote desktop connections-t két win7-es gép között? Én addig jutok hogy jelszót kér a távoli géphez, de az nem jó valamiért neki ami ténylegesen a admin password. Van valami certification ablak is, azt meg nem nagyon értem mit akar. -
#7895 A hwsw.hu-n olvastam, hogy van vmi alkalmazás vagy honlap, amivel kb 10féle böngészőben lehet tesztelni. Azt sajnos nem tudom, hogy asztali alkalmazás-e vagy mi a neve. :( -
#7894 háát megmondomén.
PL nekem fent van az X-fire...
és akkor pl rányomok a listán az x ikonjára és utána a nevek listájánn az illető nevére kattintok..PL ez az egyik haszna, de gondolom több van, mivel attól függ mien programok vannak feltelepítve a gépre, úgy tud bővülni a küldési lista!!!! -
#7893 jónak jó, de én nem látom gyakorlati hasznát... ha valahova másolok valamit, annak a célkönyvtára általában nyitva van... :) -
590227 #7892 http://www.videosmart.hu/video/windows-7-rejtett-kuldes-menu-beallitas -
#7891 Ha a beépített mentő alkalmazásra gondolsz akkor én csak gépre mentve készítettem vele image-t. Kiírva dvd nem, mert a beépített program nem tömöríti az image-t (mint pl. a ghost) így hatalmas mérete van és túl sok dvd-be kerülne. A visszaállítással nem volt gondom, telepítő lemez berak és kiválasztható, hogy melyik mentést állítsa vissza. -
#7890 Bon: lentebb említették, hogy esetleg tudnál segíteni a kérdésemben: #7876 -
#7889 ha compatiblity modeban nézed az oldalt akkor nem ugyanúgy jeleníti meg, mint az ie7? 6 támogatását meg dobni kell már :) -
#7888 Nem támogatja a virtualizációt a procim :) Egyéb módon meg iszonyatosan lassú a virtuális gép és mivel egy amúgy is erőforrásigényes JavaScript alkalmazás teszteléséhez kellene... :(
Akkor lehet, hogy inkább felrakok egy másik vinyóra egy XP-t - jobban járok vele.
-
#7887 Virtuális gép használatával. -
#7886 Valaki ismer bármilyen trükköt, amivel egy IE6 és 7 is elindulásra bírható a Win 7 alatt? IETESTER-t is próbáltam, de IE6 módban nekem az is fagy sajnos :( -
Puhos #7885 Csá!
Ma délután amikor bekapcsoltam a vasat,akkor megnéztem az ESS eseménynaplóját, és azt látom 2009.06.08. 15:05:33 Valós idejű fájlrendszervédelem fájl C:\Windows\system32\Drivers\mchInjDrv.sys Win32/Monitor.PCAgent veszélyes alkalmazás a megtisztítás nem lehetséges NT AUTHORITY\SYSTEM A riasztást a következő fájl indítása váltotta ki: C:\Program Files\Spyware Doctor\pctsSvc.exe. Tegyem a kivételek közé. A Spyware Doktor Starter verzió és a Google pack-on keresztül szedtem le. Most elindítottam a Kaspersky Virus Removal Tool-t, de eddig ez se talált semmit. -
#7884 Nyugottan felteheted a Windows 7-et (mondjuk firssítést én nem ajánlok, pláne nem még befejezetlen oprendszerre). De ha előtelepített oprendszer van rajta akkor azt nem célszerű törölgetni, mert feltételezem nincs telepítő készleted. Kivétel ha már nem szeretnéd visszatenni a régebbi oprendszert. Tehát a te esetedben ami járható, az hogy külön particiót leválasztva a másik mellé telepíted így a Vista-tól külön kezelhető és későbbiekben törölhető még ha nem is a legegyszerűbb módszerrel. -
#7883 Én is így tudom. -
#7882 de a legegyszerűbb ha elolvasod a garancialevelet v. garanciális szerződést/feltételeket amiket kaptál a notebookhoz -
#7881 tudtommal a garancia nem veszik el szoftveres módosítások miatt csak ha szétszeded a gépet v. ilyesmi -
#7880 Sziasztok! Nem rég kaptam egy laptopot, Acer 6930G 644G32n típust. Vista home van rajta , 32bites. Szeretném ezt a vistát frissíteni windows 7-re, de úgy, hogy a garanciát ne veszítsem el. Lehetőleg hozzáértő ember írjon választ. Köszönöm! -
#7879 A vistas ghost (13? 12? Nem tudom most, melóhelyen vagyok, de 12re emlékszem :D) szerintem gond nélkül kezeli. -
#7878 Kezeli rendesen a Win 7-t?
Mert akkor nincs vele bajom :) -
#7877 Elvileg igen, de erről Bon tud többet, ha jól emlékszem Ő használta. Én mindig ghostolok. De a ghost miért nem jó neked? -
#7876 Üdv Mindenkinek!
n00b kérdésem lenne:
Ki szeretném próbálni a 64bites Win 7-t, de ahhoz újra kell húzni a rendszert a jelenlegi 7100 -ról.
Szeretnék róla egy biztonsági mentést, mert ha driverszűke miatt "nem gyere be" a 64 bites, akkor pakolnám vissza a régit, de nem ghost -al szeretném. Tehát ha készítek a rendszerpartícióról egy biztonsági imaget és csinálok egy rendszer visszaállító DVD-t akkor azzal simán vissza tudom állítani a régi rendszert minden gond nélkül mintha ghost-oltam volna?
Válaszokat előre is Köszönöm!
Üdv, Hyder -
#7875 jah:D akkor nekem fail:D -
#7874 Mi fail? a 7799 a ték, te :) -
Inquisitor #7873 "Vagy gondolod a HP csinál win7 drivert a 15 éves nyomtatóihoz?"
Nem. Cserébe már Vista alatt se mennek. :(
Ezért ha valaki el tudná regélni, hogy Ghostscipt-tel miként lehet megoldani ... -
szanszan #7872 sziasztok, feltelepítettem a windows 7-et és már gondjaim vannak. pl nem kezelli rendesen a radeon x-700 as kártyát, banki szolgáltatásnál kér újabb javat, másnál újabb flash-t. annyit megtettem, hogy telepítettem egy 500mb os virtuális alklamazást, ez megvan de hogyan tovább. ebben hogy kell telepíteni???
-
#7871 Már kint van a 2010es TR (technical release, egy RC utáni állapot) és egy hónapig használható.
De működik trial resettel is... -
#7870 Nem hinném, hogy az összes drivert a cégektől kapják. Vagy gondolod a HP csinál win7 drivert a 15 éves nyomtatóihoz? LOL:D
Legalább be lehetne tallózni értelmesen, de nem lehet, mekkora faszság... Ezért nem fogom szétbarmolni az összes partíciómat.. -
#7869 Feltételezem ez nem úgy ment az MSnél hogy copypastálták a vista dvdről a drivereket, hanem amit megkaptak win7-re készen a hardware gyártóktól azt feltették. Ezt meg nem kapták meg, mert az a gyártó már szeretné ha valami újat vennél és kapnák a pénzt érte. Ez az ms-nek tökmindegy, az viszont nem hogy egy esetlegesen nem teljesen jól működő driverrel csomagolják és árulják 10/100ezrekért a rendszerüket. Van példa itt a topicban is; pl. a realtek vista driverei alkalmatlanok. -
#7868 Van 2k, 2k3 server és xp driver is. Inkább az érdekelne hogy ha a Vistaban benne volt a driver tényleg mi a reteknek kellett kiszedni és nekem kell másolgatni meg tallózgatni, legalább fogadná el a partícionáló ablaknál (ráadásult aláírt microsoft driver, mi az hogy nincs aláírva adjak másikat LOL). -
#7867 kaspersky
igaz, csak beta, de így legalább 2009.10.31-ig van egy ingyenes és jó vírus, spam, spyware irtód és tűzfalad :)
ja és nekem semmi bajom vele, egyszer kicsit megakasztotta a rendszert, restart után helyreált és küldött egy szép, 30 megás hibajelentő csomagot, ami igen szimpatikusnak tűnt, hiszen a feedback elég lényeges dolog -
#7866 thx -
#7865 ESET Smart Security 4.0 -
#7864 nekem nem a legjobb kell hanem egy ami úgy működik ahogy kell
comodi nekem megfelelne, ha nem lenne néha-néha inkompatibilis a win7el... ezért merészeltem megkérdezni hogy valaki tud e olyan tűzfalat ami 100%-ban jól működik win7 alatt -
#7863 nem tart minden örökké, ahogy nézem ahhoz még DOS meg win98 driverek vannak a hivatalos oldalán :] -
#7862 Ja nem is írtam, egy óriási feketepont a win7nek és a microsoftnak, ph-n már leírtam, bemásolom ide is:
Borzalmas, hogy kivették az adaptec 19160 támogatását, korábbi bétáknál, pre-bétáknál észrevettem már, de gondoltam majd beleteszik de úgytűnik, hogy nem. A vistaban még benne volt nem értem miért kellett kigyomlálni, bődületes hülyeségnek tartom. A következőképpen lehetett ráerőszakolni egy SCSI vinyóra a win7et, ami alatt ilyen vezérlő van: A telepített Vista x64ből kimásoltam a sys és az inf fájlt, majd a win7 cdről bebootolva először a partícionálásnál próbálkoztam betölteni a drivert sikertelenül. Közölte, hogy nem aláírt driver, adjak aláírtat (Honnan?). Visszamenve a legelső ablakhoz, a repairt választva is be lehet tölteni drivert, ott elfogadta. Majd megint visszamenve a főablakhoz, lehetett telepíteni a rendszert, felismerte a HDDket. Kérdezem én: Mi értelme volt ennek? Nem fér el a cd-n a ~10MByte driver (az összes adaptec vezérlőé összesen lehet ennyi)? Van még 1,5 giga hely a dvd-n legalább, meg 500 mbyte nyomtató driver, nem értem ezeket miért kellett kivenni. Remélem lesz vLitehoz hasonló szoftver a win7hez is, hogy bele tudjam integrálni a telepítőbe a drivert, mert ez egyszerűen nevetséges volt, hogy ennyit kellett szenvedni a telepítéssel. Szerencsém, hogy előtte is 64bites Vista volt fent különben sehonnan nem lehetett volna letölteni a drivert, mert az adaptecnél csak 32bites XPig vannak driverek. -
Pio #7861 Dinamikus IPhez elsősorban semmit, amúgy meg ez még inkább hit kérdése, mint a vírusirtók kérdésköre. Keress rá gúgliban, hogy best firewall azt kapsz hatmillió tesztet és mindegyik másikat hoz ki nyertesnek, mint ahogy itt is ahányan írnak majd annyiféle tippet fogsz kapni. -
#7860 vmi használható tűzfal ami tényleg jól működik? comodo elég bugos lett úgyhogy leszedtem
ja és köszönöm, nem kérek a beépített tűzfalból, bár most az van épp a semmi helyett... hogy miért nem szeretem? mert buta. volt már olyan hogy egy program ki akart menni a netre, ki is ment, és utána kérdez rá win tűzfal hogy ki akarom e engedni :) és ez a kis engedés pont elég volt arra hogy tönkretegye az egyik programom offline regjét... mivel felmászott a netre 1-2 secre :)
szóval, ki mit használ vagy mit ajánl? :) -
#7859 Ok, nem kérdeztem semmit, megtaláltam az infót. :) -
#7858 Sziasztok!
Jól olvasom, kijött a 7ből egy RC2?
Ha most töltenék az MS-tól akkor már ez a 7200-as verzsön jönne le? -
Pio #7857 Akció, központ vagy ilyesmi szóval próbálkozz. Vagy ha még nem tüntetted el, akkor jobb alul a is zászló ikon.