46641
  • terribad
    acronis partition managerrel lehet, csak meg kell adni egy mappát amibe másolja a beolvasztandó partíció tartalmát
  • tommygear
    oké köszi
  • MR ME
    dede
    sztem úgy nemlehet h rajta vannak az adatok, sőt szinte biztos h nem
  • ProGabe #8133
    annyira, de annyira tudtam, hogy valami autómárkás példát hozol fel :D

maradjunk ennél:
    olyan ez, mintha egy alternatív világban a Merci és az Audi csak motorokat (mármint autó-motorokat) és váltókat gyártana, egy már meglévő kasztniba. mondjuk a Merci jócskán vezet, uralja a piacot és drága. az Audi ezzel szemben ingyenes, és bárki beszerezheti a motorjai tervrajzát, amin bárki, bármit módosíthat

de vezet a Merci (ami faszán összelopta a saját tervrajzát) és kötelezően a saját váltóját adja a motorjaihoz. ha az Audiét használnák az emberek, akkor sokkal stabilabb, menetbiztosabb és gyorsabb lenne az autójuk, de nem is tudják, hogy létezik egy másik alternatíva

addig gyűrűzik a dolog, amíg a Merci egyeduralkodó lesz, fenyegető a hatalma, monopóliumhelyzet alakul ki, az embereket nemhogy nem érdeklik az alternatívák, de azok már szinte nem is léteznek

aztán egy szép napon az unió főtitkára beleül egy olyan autóba, amiben nemhogy a váltó, de a motor is Audi. és akkor rájön, hogy szarul működik a világ, mert a Merci a helyzetét nem használta másra, minthogy azt jobban megerősítse, nem törődve az emberek igényeivel, mert ő diktálhat. már olyan motort és váltót csinál, ami neki tetszik, mert az emberek úgyis csak azt tudják használni, hiszen a kasztnigyártók - látván a piaci helyzetet - csak olyan kasztnikat csinálnak, amikbe a másik gyár alkatrészei már csak egy jó adag izzadság árán szerelhetőek be, ellenben a Mercié már eleve benne vannak!

szóval igen, ez ellen lépni kell, mert a vásárló, a felhasználó igényeit kell nézni

tényleg nem integrálni kéne, de fel kell rá hívni a figyelmet, hogy létezik más is, nem csak az, amit az ember arcába tolnak
  • terribad
    törölni az egyiket és extend a másikkal
  • tommygear
    de ugye ilyenkor nem veszik el a partíció tartalma?
  • tommygear
    akkor kipróbálom azzal :)
  • MR ME
    norton partition magiccal vágom h kell, megszünteted az egyik partíciót és a másikat megnagyítod
  • tommygear
    lemezkezelésnél hogy lehet 2 partíciót összeilleszteni? tehát van egy vinyó 2 particíóval és ezt szeretném egyberakni
  • terribad
    Nem lesz sajnos :(
    "Microsoft will not offer for distribution in the European territory the Windows 7 product versions that contain IE, which are intended for distribution in the rest of the world," Microsoft said in the memo. "This will apply to both OEM and Retail versions of Windows 7 products."
  • [HUN]FaTaL
    Amúgy E jelöléssel lesz az ie nélküli win, mint az N a Vistanal, szerintem ugyanúgy lesz sima is, mint eddig.
  • [HUN]FaTaL
    Sőt annak se örülnék ha a media marktban a sony tvre bökve az eladó elémtolna még 4 másik márkát. Marhára leszarom a 4 másik márkát, egyszerűen nem érdekel, nem nekem kell evvel foglalkozni. Még akkor sem érdekel, ha emiatt a másik 4 közül 3 csődbe megy.
  • [HUN]FaTaL
    Aztán lehet velük szopni... Fúj de utálom ezeket a házilag tákolt szarokat. :D
  • [HUN]FaTaL
    LOL:D

Szerinted normális dolog egy céget arra kötelezni, hogy a konkurencia termékét integrálja a sajátjába? Remélem ezentúl a mercit kötelezik, hogy az audi által használt váltóval is kérhessem az autót.
  • MR ME
    aztán szophatnak vele folyamatosan...
  • Pio
    Akinek olyan windows kell, amibe bele van integrálva minden fos annak várnia kell 1-2 napot a megjelenés után és akkorra tele lesz a net sufnituningolt verziókkal, amik még egy dvd9re is épphogy csak ráférnek :)
  • bon
    Integrálással nem értek egyet, max letöltési linket ajánlana fel az első indításnál. Én pl. nem szeretném ha a drágán megvásárolt programom tele lenne ingyenes "szemetekkel" mert a böngésző lenne az első csepp a tengerben. Ezután következne a media player, fájlkezelő, hangrögzítő stb.
  • ProGabe #8119
    miért is lenne baj, eleve integrálnának alternatív (és általában jobb) megoldásokat?

itt ingyenes szoftverekről van szó, amiket bárki szabadon felhasználhat. szerintem sokkal jobb lenne, ha egy átlagfelhasználóhoz ilyetén módon is eljutnának az alternatív megoldások

sokáig ennek a fordítottját csinálta az MS, cégek mentek csődbe miatta, most jogosan szív
  • Pio
    Pont egy olyan esetről beszéltem, aminél nincsenek segédeszközeid (jójó, külön nem kötöttem ki egyesével, hogy mi nincs, de azért szerintem elég egyértelműnek vehető) csak egy sima "EU szabványnak megfelelő" windows, de igazából elidőzhetünk még ezen az amúgy is teljesen értelmetlen témán egy darabig, jobb mostanában úgy se nagyon van... :D
    Kevesen vágnak már bele telepítésbe, ezért gond annyira nincs, mindenki kipróbálgatta már, hogy a kedvenc játékai kompatibilisek-e ezért nem kérdezget rá itt senki külön... Egyedül a realtek HD para merül fel újra és újra és a realteket ismerve ez még így is lesz egy darabig :)
  • [HUN]FaTaL
    Igaz ugyanígy az FF telepítője is rajta van a gépemen. :)
  • [HUN]FaTaL
    Total Commandert hogy szedem le? Minek azt leszedni? Alap kellék, mindig a gépemen van:D Sőt pendriveomon is rajta van, anélkül nem csinálok windows alatt semmit. :D
  • Pio
    Na és a total commandert hogy szeded le? ;-)
    Amúgy szerintem winexplorer is tud FTP-zni ie nélkül is, ahogy mondom amit csináltam annak semmi értelme ;-)
  • [HUN]FaTaL
    Ha van direkt linked az exehez, akkor total commanderből is megoldható böngi nélkül. Ctrl+N, beírod a címet, megkérdezi hova rakja aztán kész. :)
  • Pio
    Már a vistán is le lehetett lőni úgy tudom. Az EU baja azzal van, hogy a mocskos MS gátlástalanul rádtukmálja... vagy valami ilyesmi...
    Amúgy CSINÁLTAM batch filet unalmamban, ami leszedi a C gyökérbe a firefoxot, aki nagyon geek akar lenni és azért se tölti le előre az majd ezzel beszerezheti a 3.0.11-est...magyarul semmire nem jó az egész, de valamit ma is kellett kezdenem az életemmel... :)
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem fent lesz, nem a user szopatása a lényeg (legalábbis Microsoft oldalról). EU röhejes, véleményemet korábban már leírtam.
  • Andr0
    a k*cs*g unió állandóan mindenbe beleköt =.= azért van ez a baromság, hogy "microsoft nak több böngészőt kell beletenni a Win7 telepítőbe" kontra: egyet sem tesznek bele×Ð sz*pjatok eu-s patkányok

megj.: szerintem csakazértsem lesz fennt windows update-n az ie...
  • 590227
    Már most kilehet kapcsolni a IE8-at,nekem tegnap sikerült,véletlenül,megizzadtam mire visszatettem.
  • [HUN]FaTaL
    Igen: RTM=Released to manufacturing, azaz gyártásra kész verzió, lezárták a kódot, márcsak csomagolnak, szállítanak, marketingelnek, lokalizálnak. :D
  • [HUN]FaTaL
    Windows update...
  • [HUN]FaTaL
    Miért ne lehetne. De windows updaten biztos kint lesz az IE.
  • 590227
    Nem értem,mi lehet a baj,végig kell nézni az alaplapi drivereket,nekem már 2x rossz drivert telepitett a W7 az enternet vezérlőhöz.Az xp-n kell a drivereket leszedni,és a W7-en futtatni.Lehet,hogy monitor illesztési gond van??A hozzáértők segitsége kell itt a fórumban.Én új gépet csináltam a W7 miatt,aztán még igy is gondok vannak,de ez még csak tesztverzió.A VGA-hoz automatikusan illesztette a monitort,sokkal szebb a kép,mint az XP-n.Itt,meg más fórumokban rengeteg segitséget,meg választ kapok a gondjaimra.Sok a nagy koponya itt,meg sok főiskolát(informatika)végzett hülyét is ismerek a környezetemben.
  • barmi
    miért nem oldják meg egy választható opcióval? Kell vagy nem kell? Döntsd el oszt ennyi.... Akinek kell a böngésző az beteszi a pipát akinek meg nem köll az nem teszi be...
  • Pio
    Aha, lehet FTPzni dosz parancssorból.
    Előre várom, amikor a megjelenés után napi 25ször mondhatjuk el, hogy kell cmd-ből leFTPzni a firefoxot... ja várjál, nem fognak tudni itt rákérdezni böngésző nélkül :D
  • msstz
    egyáltalán, böngésző nélkül le lehet tölteni vmit az internetről? mert, ha nem, akkor persze majd a szomszédhoz megyek pendrive-al a böngészőért.
  • Coronita21
    Windows 7 Build 7231
  • EvilRicky
    590227!

Ezt szedtem le és nem megy vele... Valami más megoldás?
  • bon
    Igen az RTM teljes értékű végleges verzió, csak az eddig működő kódokat nem fogja elfogadni. Tehát addig ameddig nem lesz megvásárolható crackelni kell, vagy az aktiválást húzni halasztani.
  • Pio
    Szerintem aki kibírja az most már várjon 9 napot, mert elvileg akkorra itt lesz az RTM. Persze nagyobb összegbe nem fogadnék erre... :)
    Amúgy elvileg igen, de azért rákérdezek, biztos ami biztos: az RTM teljes értékű végleges verzió? Tehát szerintetek majd a windows update-et is lehet vele használni és le is szedi a frissítéseket és ilyesmik?
  • Coronita21
    Microsoft Windows 7 build 7231 x86 VHD Image

MICROSOFT.WINDOWS.7.BUILD.7231.WINMAIN.X86.VHD.ENGLISH-WZT
    FILE: 7231.0.x86fre.winmain.090608-1900.client_en-us.ultimate.vhd
    (the original VHD in packed RAR archive, size RAR file: 1,956,847,719 byte
    SHA1: E947CB5AAD1DB581162C1F44F97C9B0E49E70E0A)
    SIZE: 5,214,876,672 byte
    CRC: 5710D7DF
    MD5: E11D5A0BE7EC9379141A07F831DE87ED
    SHA1: D6315A1D8D89D30D7EA948AD93D572203D155193

7231.0.x86fre.winmain.090608-1900.client_en-us.ultimate.vhd.rar.torrent
  • [HUN]FaTaL
    Gondolom van itt, akinek még radeonja van rajtam kívül.

Az image scaling mindenkinek disabled vagy csak nekem? Vista alatt működött.